В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »

Пиріжки з віденьського слоїсто-дріжджового тіста

Опара

Молоко-300 мг
Цукор-1 ст.л
Мука-1 ст
Дріжді сухі-2 ч.л

Замісити та на 20 хв.поставити опару

Тісто:
Яйце-2 шт
Маргарин- 125 гр
Мука-3 ст
Сіль-1 ч.л

Все змішати,добавити опару та замісити тісто .Поставте на отстойку.

Потім тісто поділити на 2 частини.Розкачати прямокутник ,на 2\3 тіста змастити маслов вершковим,а 1\3 ні.Потім складаємо конвертиком сторону не змащену,а потім змащену маслом.Виходить 3 слоя тіста,два з нього з маслом.Перевернути швом в низ ,та знову трохи розкачати,обережно ,не надавлюйте.І знову змастіть 2\3 тіста з маслом ,а 1\3 ні.Та знову складіть конвертом.Покладіть в холодильник,хай там постоїть 15 хв.Потім трохи розкачайте Та виробляйте рогалики та пиріжки.Виходить дуже пухке та слоїсте тісто.
Смачного.


Детальніше  П`ятниця | 21:04 |  Коментарів: (4)

Картопля ароматна

Картопля
Часник
Спеції італійські трави
Паніровочні сухарі
Олія

Картоплю почистити,розділити на 4 частини,додати олію.часник,спеції та посолити.Все перемішати,насипати сухарі та знову перемішати.Картоплю кладемо в форму в один ряд,полити трохи олії та пекти в духовці.Картопля виходить зверху хрумка ,а всередині мякенька.смачного


Детальніше  П`ятниця | 20:48 |  Коментарів: (3)

Пиріг Вузетка

Тісто:
Маргарин-125 гр
Яйце-2 шт
Цукор- 150 гр
Сметана- 4 ст.л
Мука- 2 ст(по 200 гр)
Розвушувач- 2 ч.л
Вареня зі смородини- 2 ст.л
Какао- 2 ч.л

Все змішати та спекти два коржа.
Охолодити ,змазати смородиновим вареням тонко два коржа ,між ними крем.

Крем:
Масло вершкове-300 гр ( цей раз взяла 150 гр)
Цукрова пудра-7 ст.л
Сиркова маса солодка-250 гр ( маса була з курагою)

Масло розтерти до біла з пудрою ,добавити сиркову масу ,добре збити.
Смачного


Детальніше  П`ятниця | 20:38 |  Коментарів: (0)

Торт Макова насолода

Це дуже старий рецепт,але до сих пір ми полюбляємо цей торт.
Тісто:

Яйце-12 шт
Мак-2 ст
Сухарі-1 ст
Цукор-2 ст
Розпушовач-2 ч.л

Торт виходить дуже високий.
( цього разу я брапа півнорми,пекла один корж,потім розрізала його навпіл)

Крем

Яйце-3 шт
Цукор-1 ст
Вода-1 ст
Кава розчина-2-3 ч.л
Масло вершк.-300 гр

Яйце з цукром збити в кріпку піну,як бісквіт збиваєте.Потім добавляєте розтертий мак( розтираю його я в кофемолкі),терті сухарі та розпушувач.Дуже обережно перемішуєте.Та випікаєте два коржі.Охолоджуєте та потім перемазуєте кремом

Для крема: розчинити каву в воді та поставити закипятити,потім добавити взбиті яйця з цукром(збити як на бісквіт),та довести до кипіня.Маса виходить густенькою.Ожолодити.Збити масло ,та потроху добавляти холодну масу.
Смачного


Детальніше  Середа | 10:14 |  Коментарів: (7)

Салат " Тріо"

Сир твердий -200 гр
Бринза несолена-200 гр
Сулугуні-200 гр

Заправка

Сок лимона-2 ст.л
Соус соєвий-1 ст.л
Цукор( по вашему смаку)
перець молотий білий
петрушка
укроп
кинза
оливкова олія-3 ст.л
Все перемішати

Сир порізати ,як Вам подобається та залити заливкой,перемішати .Дати трохи постояти.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 11:30 |  Коментарів: (2)
П`ятниця, 26/04/2024, 16:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024