В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти наших користувачів
« 1 2 ... 9 10 11

Йокширський пудинг

Тісто:
Молоко-1 ст
Мука-0.5 ст
Яйце-2 шт
сіль

Тісто замісити,має бути ,як на блини.Беремо форму ,як на кексики та змастити її верш.маслом.Розлити тісто в форми на половину форми.

ставити в духовку на 220 тепм на 8 хв.Не перепекти,будуть тверді.

Ось такі вони виходять

В Англїї пудинги подають до ростбіфу,але мені захотілось їх наповнити,так як вони мають вигляд корзинок.Дуже ніжні та смачні.А ще я трохи в тісто даю цукру та наповнюю чим то солодким,то вже до десерту.
Смачного


Детальніше  Вівторок | 10:48 |  Коментарів: (4)

Кистибай

Кистибай

Тісто

Молоко- 0.5 ст
яйце-1 шт
Мука- 1.5 ст ( або скільки візьме)

Начинка

Пюре картопляне зправлене вершк.маслом
Сир твердий потертий на терці
Зелень
сіль
перець

Замісити тісто ,як на вареники.Розділити на рівні частинки.Дуже тонко розкачати ,та пожарити на сухій сковорідці з обох боків.У мене по часу -2 хв .Спечений коржик горячим зложити навпіл та накрити серветкою,щоб був мягкий.І так всі інші.Потім в середину покласти начинку та обжарити на олії .Виходе дуже хрумке та смачне.
Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:44 |  Коментарів: (1)

Турецька пахлава

Турецька пахлава

Тісто:

Мука-500 гр
Молоко-150 мг
Масло вершк.-50 гр
сіль

Для змазки

Масло вершкове розігріте-200 гр

Начинка

Горіх мелений -300 гр
Цукр.пудра-300 гр
Все змішати

Сироп

Цукор-250 гр
Вода -250 гр
Зварити сироп,охолодити

Молоко посолити ,підігріти з маслом ,всипати муку та замісити еластичне тісто.Хай тісто відпочине 30 хв.Потім тісто поділити на рівні кульки,у мене вийшло 18 шт.Кожну кульку розкачати ,мають вийти тонкі кружальця.Кружальце змастити добре маслом,насипати начинкою ,взяти палочку ,товщиною в карандаш та дл.25 см..За допомогою палочки звернути рулет ,та стягнути з палочки ,зробивши при цьому зборки .Вироби змазати жовтком розведеним з водою,та поставити випікати.
Горячу пахлаву в формі залити сиропом на 6 годин Смачного


Детальніше  Понеділок | 22:17 |  Коментарів: (2)

СМАЖЕНЕ МОЛОЧНЕ ПОРОСЯТКО

Берем молочне поросятко випотрошуємо його і ставимо вимочувати на добу.Потім позбавляємось щетини з допомогою обпалювання, натираємо сіллю,приправою і часником.Залишаємо так на добу,щоб добре промаринувався.Закріпляємо на вертілі і смажимо 3-4 год залежно від ваги на яблучних дровах. Поливаємо час від часу вином і постійно прокручуємо вертиль,щоб наше поросятко добре пропеклося.Знімаємо оформляємо і до столу.Смачного!!!
 
 
 

Детальніше  Неділя | 12:03 |  Коментарів: (2)
1-5 6-10 ... 41-45 46-50 51-54
Вівторок, 26/09/2017, 06:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1334]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017