Тісто на корж:250гр маргарини 2-2.5ст муки 1пакет порошку до печива 4ст л цукру 3 жовтки *** 2ст л какао 1стак повидла любого(густе) 500гр сиру 2 пакети шоколадного пудингу 0.5стак цукру 3 яйця 0.5ст хорошої сметани 50гр шоколаду Замісити з даних продуктів тісто і розділити на 3 частини.Одну (найменшу)покласти у морозильну камеру,до іншої додати какао,а третю залишити білою. Темне тісто з какао розтакати і вистелити по дні форми з бортиками(у мене 22см в діаметрі).На тісто викласти повидло,на повидло біле тісто. Готуємо сирну масу.Для того сир добре вимішати з цукром,яйцями,сметаною та пудингами.Викладаємо на біле тісто.На сир тремо тісто що було відкладене у морозилці і на тісто тремо трохи шоколаду.Печемо все 1 год до готовності .Різати тоді коли сирник охолоне у холодильнику. Ідею рецепта взяла у Наталі з трускавецького сайту.Але так як добре не памятаю рецепту сирника "полячка",тож зробила все по своєму,а з цього рецепту від Наталі взяла лише ідею.
|