Сьогодні знову пекла свій улюблений торт з яблуками.Ось тільки крем зробила до нього новий.Поділюся з вами його рецептом. рецепт торта СЛОЙОНО-ЯБЛУЧНИЙ Крем на основі білого шоколаду. 180 гр. порізаного білого шоколаду 2.5 ст.л. борошна 250 мл молока 200 гр. цукру 200 гр. вершкового масла Ваніль Вилити молоко в каструльку, насипати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок. Додати в молоко цукор і поставити на вогонь. Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи (Щоб не підгоріло). Зняти каструльку з вогню і відразу ж додати шоколад. Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю. Збити міксером м'яке масло до білого кольору, додавши ванілін. Поступово додати в масло шоколадну масу і гарненько збити до однорідності. Чудовий смачний крем!До речі він прекрасно підходить ,як основа під мастику.Добре тримає форму торта.
|