В гості до Ірини
 
Головна » 2011 » Січень » 23 » Засвоєння пройденого або слойоно-яблучний торт- дубль 2
10:18
Засвоєння пройденого або слойоно-яблучний торт- дубль 2
Сьогодні знову пекла свій улюблений торт з яблуками.Ось тільки крем зробила до нього новий.Поділюся з вами його рецептом.

рецепт торта СЛОЙОНО-ЯБЛУЧНИЙ

Крем на основі білого шоколаду.

180 гр. порізаного білого шоколаду
2.5 ст.л. борошна
250 мл молока
200 гр. цукру
200 гр. вершкового масла
Ваніль

Вилити молоко в каструльку, насипати борошно і добре перемішати, щоб не було грудочок.
Додати в молоко цукор і поставити на вогонь.
Довести суміш до кипіння і варити на маленькому вогні до загустіння, постійно помішуючи
(Щоб не підгоріло).
Зняти каструльку з вогню і відразу ж додати шоколад.
Перемішати до повного розчинення шоколаду і охолодити повністю.
Збити міксером м'яке масло до білого кольору, додавши ванілін.
Поступово додати в масло шоколадну масу і гарненько збити до однорідності.

Чудовий смачний крем!До речі він прекрасно підходить ,як основа під мастику.Добре тримає форму торта.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 4499 | Додав: ir71
Всього коментарів: 4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 06/12/2016, 17:10
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1208]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016