Була на свята у Жидачівському районі Львівської обл.Саме там в гостях куштувала такі смачні незвичні голубці.
Велике дякую господині,що поділилася зі мною рецептом
Нам потрібно:
приготовлене листя з головки капусти.
пропарити,зрізати утовщення.
На млинці:
3 яйця,
1 стакан молока і борошна так щоб тісто було,як густа сметана.
Якщо загусте тісто то можна підлити газованої мінеральної води.
Печемо маленькі налисники(тобто такі як розмір підготовленого листка капустини)
А також нам потрібно-
фарш(краще брати мішаний-свинина,курятина,телятина)
Окремо піджарити 2 головки цибулини і додати до фаршу.Добре вимішати,посолити,поперчити.
Отже на готовий блінчик намазуємо фарш і скручуємо рулетиком.Далі той рулетик скручуємо у листок капусти.Отримуємо голубчик.
Так робимо зі всіма блінчиками.
Далі викладаємо у каструлю,додаємо масла,сметани і тушкуємо до готовності у духовці.
Голубці і справді незвичні,смачні та по-святковому.
До них особливо пасує підливка(мачанка) з лісових білих грибів.Смачного!!!