В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 25 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Вівторок, 14/09/2010, 13:44 | Сообщение # 361
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Яблучний сирник

Сир-500 гр( беріть сухий зернистий, а краще домашній з хорошою жирністю )
Вершки 20 %-200 мл( якщо вершків немає, то візьміть сметану жирну)
Цукор-1 ст( 200 міліграм)
Яйце-3 шт( великі)
Пудинг ванільний д-р Эткер-1 шт( якщо пудингу немає, то 2 ст.л крохмалю 1п.Ван.сахар)
Розпушувач для тесту д-р Эткер-1 шт(чи іншій 1 ст. л)
Крупа манна- 4 ст.л( з гіркою)
Масло вершкове-100 гр
Яблука-5 шт ( але ви дивитеся по своїй формі)
Горіхи волоські-50 гр( можна будь-які горіхи)
Джем персиковий- 2 ст.л( можна яблучний, сливовий або смородиновий) інший не дуже підходить, перевірено.

Сир подрібнити в блендері(можна перекрутити м'ясорубкою), додати вершки, м'яке масло і усе добре збити.
Яйця збити з цукром в хорошу піну.Усе акуратно змішати.Додати пудинг, манку, розпушувач.Усе знову акуратно перемішати.Маса виходить, як густа сметана.
Яблука очистити, вийняти серцевинку.Горіхи подрібнити(я не сильно дрібно робида), змішати з джемом .Яблука перерізати навпіл і начинити горіхами з джемом.
Форму змастити маслом, обсыпать манкою.Викласти яблука по усій формі начинкою вниз.Залити сирною масою.Я пекла 45 мін при 175*
Пиріг не пересушуйте, серединка може трішки колисатися.Оставте охолоджуватися в духовці.Але можете їсти і гарячим, але форму він не триматиме.Зате смакота .Ще я згори часто заливаю шоколадом або змащую джемом.Смачного

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 14/09/2010, 13:46
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 14/09/2010, 14:07 | Сообщение # 362
Группа: Видалені





Смакота!!!!!!!!!!!
 
Яринка-1Дата: Середа, 15/09/2010, 12:10 | Сообщение # 363
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Смакота!!!!!!!!!!!

Таню,дякую
 
ir71Дата: Середа, 15/09/2010, 13:50 | Сообщение # 364
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Яблучний сирник

Це так щоб апетиту нагнати і слиною вдавитися?Дякую Яринко!!!!!Дуже гарний та цікавий рецепт!


 
оксанкаДата: Середа, 15/09/2010, 18:49 | Сообщение # 365
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Дякую за цікавий рецеп!!!!!!!!!

 
Яринка-1Дата: Четвер, 16/09/2010, 14:54 | Сообщение # 366
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Це так щоб апетиту нагнати і слиною вдавитися?Дякую Яринко!!!!!Дуже гарний та цікавий рецепт!

Quote (оксанка)
Яринка-1, Дякую за цікавий рецеп!!!!!!!!!

Іро,Оксанко,спробуйте,дуже смачний сирник
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 20/09/2010, 14:39 | Сообщение # 367
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Суп-пюре з морепродуктів в чорному хлібі

У мене був
Коктейль з морепродуктів-500 гр
( можна брати все окремо)

Сливки 10%-200 мл
Помідори- 1 кг
Борошно-2 ст.л
Масло вершкове- 2 ст.л
Цибуля порей- невелика
Сік лимона-1 ст.л
Вино біле столове-1 ст
Петрушка
Сіль перець
Хліб чорний-брала на одну порцію хлібинку 200 гр
Кунжут
Білок-1 шт на 1 буханку

На сковорідці розпустити масло та протушковати морепродукти 5хв.Все залити вином ,та знову тушкувати 10 хв.Добавити сік лимона.
З помідор вичавити сік.На сухій сковорідці підсмажити муку до легкого румяньця.Та вилити сік з помідор.Буде соус.Головне гарно розмішати,щоб не було комків.В блендері подрібнити цибулю з петрушкою та морепродукти.Все змішати,поставити на плиту,добавити сливки,та хай трохи попрїє.
Посолити,поперчити.
в цей час готуємо хліб.Зняти кришку,вийняти всю середину хліба.Білок трохи збити та помазати ним хліб.Края теж добре змазати та посипати кунжутом.Поставити в добре розігріту духовку на 5-7 хв.Верх хліба також змастити білком та також в духовку поставити.Потім розлити суп в буханки та поставити знову на 5 хв в духовку.Смачного

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 20/09/2010, 14:39
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 20/09/2010, 15:40 | Сообщение # 368
Группа: Видалені





Яринка-1, Така цікава страва, і впевнена що смачна!!!
 
ir71Дата: Понеділок, 20/09/2010, 17:12 | Сообщение # 369
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Суп-пюре з морепродуктів в чорному хлібі

Дякую за рецепт!Думаю що це нова страва і буде цікава для гостей.Рецепт вже у моїй кулінарній книзі.


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 20/09/2010, 21:49 | Сообщение # 370
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Яринка-1, Така цікава страва, і впевнена що смачна!!!

Таню,дуже смачно,я дуже люблю такі страви
Quote (ir71)
Думаю що це нова страва і буде цікава для гостей

Іринко,той хто любить морепродукти від цієї страви буде в захваті
 
оксанкаДата: Вівторок, 21/09/2010, 15:23 | Сообщение # 371
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Де цей рецепт, супу в чорному хлібі? Допоможіть знайти... cry

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 21/09/2010, 20:57 | Сообщение # 372
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Яринка-1, Де цей рецепт, супу в чорному хлібі? Допоможіть знайти...

Оксанко,то він 367 повідомленні,зверху
 
Яринка-1Дата: Четвер, 16/12/2010, 10:31 | Сообщение # 373
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Молочні Коржики

Напевно всі з дитинства знають ці коржики,вони завжди продавалися в шкільному буфеті(колись коштували 12 коп) та ще давали з ним безкоштовне молоко( з дуже бридкою пінкою biggrin ).Чомусь дуже захотілося спекти їх.Порилася в інеті ,знайшла рецепт.Спекла,спробувала,та поринула спогадами в дитинство.

Uploaded with ImageShack.us

Треба взяти:

Молоко-100 мл
Цукор-200 гр
Треба то все закип"ятити та охолодити до 28*.В 1 ст.л цього сиропу розпустити 1 ч.л амоняку та додати до сиропу.
Розпустити 120 гр масла вершкового
1 яйце трохи збити
Все змішати ,добавити 4 ст.муки (але дайте 3.5 ст. а потім досипайте) та соду( я дала розпушувач).Тісто має бути не туге,але щоб можна його розкатати
Тісто розкатати та видавити коржі.Я пекла при 150 * - 20 хв.НЕ ПЕРЕПЕЧІТЬ.Смачного

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 16/12/2010, 10:43
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 16/12/2010, 10:45 | Сообщение # 374
Группа: Видалені





І знову чудові рецепти. Ми вже скучили за ними. Дякую що поділилися.
 
ir71Дата: Четвер, 16/12/2010, 11:02 | Сообщение # 375
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!!!свіженький рецептик!!!Дякую,Яринко.Як завжди смачно!!!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024