Яринка запрошує до столу
|
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 14/09/2010, 13:44 | Сообщение # 361 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Яблучний сирник Сир-500 гр( беріть сухий зернистий, а краще домашній з хорошою жирністю ) Вершки 20 %-200 мл( якщо вершків немає, то візьміть сметану жирну) Цукор-1 ст( 200 міліграм) Яйце-3 шт( великі) Пудинг ванільний д-р Эткер-1 шт( якщо пудингу немає, то 2 ст.л крохмалю 1п.Ван.сахар) Розпушувач для тесту д-р Эткер-1 шт(чи іншій 1 ст. л) Крупа манна- 4 ст.л( з гіркою) Масло вершкове-100 гр Яблука-5 шт ( але ви дивитеся по своїй формі) Горіхи волоські-50 гр( можна будь-які горіхи) Джем персиковий- 2 ст.л( можна яблучний, сливовий або смородиновий) інший не дуже підходить, перевірено. Сир подрібнити в блендері(можна перекрутити м'ясорубкою), додати вершки, м'яке масло і усе добре збити. Яйця збити з цукром в хорошу піну.Усе акуратно змішати.Додати пудинг, манку, розпушувач.Усе знову акуратно перемішати.Маса виходить, як густа сметана. Яблука очистити, вийняти серцевинку.Горіхи подрібнити(я не сильно дрібно робида), змішати з джемом .Яблука перерізати навпіл і начинити горіхами з джемом. Форму змастити маслом, обсыпать манкою.Викласти яблука по усій формі начинкою вниз.Залити сирною масою.Я пекла 45 мін при 175* Пиріг не пересушуйте, серединка може трішки колисатися.Оставте охолоджуватися в духовці.Але можете їсти і гарячим, але форму він не триматиме.Зате смакота .Ще я згори часто заливаю шоколадом або змащую джемом.Смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Вівторок, 14/09/2010, 13:46 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 14/09/2010, 14:07 | Сообщение # 362 |
Группа: Видалені
| Смакота!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 15/09/2010, 12:10 | Сообщение # 363 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Смакота!!!!!!!!!!! Таню,дякую
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 15/09/2010, 13:50 | Сообщение # 364 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Яблучний сирник Це так щоб апетиту нагнати і слиною вдавитися?Дякую Яринко!!!!!Дуже гарний та цікавий рецепт!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 15/09/2010, 18:49 | Сообщение # 365 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка-1, Дякую за цікавий рецеп!!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 16/09/2010, 14:54 | Сообщение # 366 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Це так щоб апетиту нагнати і слиною вдавитися?Дякую Яринко!!!!!Дуже гарний та цікавий рецепт! Quote (оксанка) Яринка-1, Дякую за цікавий рецеп!!!!!!!!! Іро,Оксанко,спробуйте,дуже смачний сирник
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 20/09/2010, 14:39 | Сообщение # 367 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Суп-пюре з морепродуктів в чорному хлібі У мене був Коктейль з морепродуктів-500 гр ( можна брати все окремо) Сливки 10%-200 мл Помідори- 1 кг Борошно-2 ст.л Масло вершкове- 2 ст.л Цибуля порей- невелика Сік лимона-1 ст.л Вино біле столове-1 ст Петрушка Сіль перець Хліб чорний-брала на одну порцію хлібинку 200 гр Кунжут Білок-1 шт на 1 буханку На сковорідці розпустити масло та протушковати морепродукти 5хв.Все залити вином ,та знову тушкувати 10 хв.Добавити сік лимона. З помідор вичавити сік.На сухій сковорідці підсмажити муку до легкого румяньця.Та вилити сік з помідор.Буде соус.Головне гарно розмішати,щоб не було комків.В блендері подрібнити цибулю з петрушкою та морепродукти.Все змішати,поставити на плиту,добавити сливки,та хай трохи попрїє. Посолити,поперчити. в цей час готуємо хліб.Зняти кришку,вийняти всю середину хліба.Білок трохи збити та помазати ним хліб.Края теж добре змазати та посипати кунжутом.Поставити в добре розігріту духовку на 5-7 хв.Верх хліба також змастити білком та також в духовку поставити.Потім розлити суп в буханки та поставити знову на 5 хв в духовку.Смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Понеділок, 20/09/2010, 14:39 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 20/09/2010, 15:40 | Сообщение # 368 |
Группа: Видалені
| Яринка-1, Така цікава страва, і впевнена що смачна!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 20/09/2010, 17:12 | Сообщение # 369 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Суп-пюре з морепродуктів в чорному хлібі Дякую за рецепт!Думаю що це нова страва і буде цікава для гостей.Рецепт вже у моїй кулінарній книзі.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 20/09/2010, 21:49 | Сообщение # 370 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Яринка-1, Така цікава страва, і впевнена що смачна!!! Таню,дуже смачно,я дуже люблю такі страви Quote (ir71) Думаю що це нова страва і буде цікава для гостей Іринко,той хто любить морепродукти від цієї страви буде в захваті
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 15:23 | Сообщение # 371 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка-1, Де цей рецепт, супу в чорному хлібі? Допоможіть знайти...
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 20:57 | Сообщение # 372 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Яринка-1, Де цей рецепт, супу в чорному хлібі? Допоможіть знайти... Оксанко,то він 367 повідомленні,зверху
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 16/12/2010, 10:31 | Сообщение # 373 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Молочні Коржики Напевно всі з дитинства знають ці коржики,вони завжди продавалися в шкільному буфеті(колись коштували 12 коп) та ще давали з ним безкоштовне молоко( з дуже бридкою пінкою ).Чомусь дуже захотілося спекти їх.Порилася в інеті ,знайшла рецепт.Спекла,спробувала,та поринула спогадами в дитинство. Uploaded with ImageShack.us Треба взяти: Молоко-100 мл Цукор-200 гр Треба то все закип"ятити та охолодити до 28*.В 1 ст.л цього сиропу розпустити 1 ч.л амоняку та додати до сиропу. Розпустити 120 гр масла вершкового 1 яйце трохи збити Все змішати ,добавити 4 ст.муки (але дайте 3.5 ст. а потім досипайте) та соду( я дала розпушувач).Тісто має бути не туге,але щоб можна його розкатати Тісто розкатати та видавити коржі.Я пекла при 150 * - 20 хв.НЕ ПЕРЕПЕЧІТЬ.Смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 16/12/2010, 10:43 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 16/12/2010, 10:45 | Сообщение # 374 |
Группа: Видалені
| І знову чудові рецепти. Ми вже скучили за ними. Дякую що поділилися.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 16/12/2010, 11:02 | Сообщение # 375 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!свіженький рецептик!!!Дякую,Яринко.Як завжди смачно!!!
|
|
| |