Яринка запрошує до столу
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 21/12/2010, 15:05 | Сообщение # 391 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| От краса на цій сторінці!!!!А запахи які літають....можна з розуму зійти.Дякую,Яринко за чудові рецепти і смакоту!!
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 21/12/2010, 16:50 | Сообщение # 392 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| У вас як завжди багато смачних і цікавих рецептів.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 22/12/2010, 14:06 | Сообщение # 393 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дівчата любі,дякую.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 22/12/2010, 14:09 | Сообщение # 394 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Юшка грибна з вушками Цю смакоту завжди готувала мама мого чоловіка (його улюблена юшка). Її вже немає з нами і я час від часу балую чоловіка його улюбленою стравою. Юшку бажано готувати з білих грибів, насиченою вона виходить із сухих грибочків, але якщо таких немає, то свіжі або заморожені теж підійдуть. Гриби білі - 100 гр (у мене сухі, якщо свіжі - 300гр) Морква-1 шт Селера корінь-1 маленький Зелень на смак Рослинна олія Цибулю-2 шт Часник-2-3 зубця Вушка-будь-яке тісто на вареники і пельмені, яке Ви любіте.Я замішувала тісто без води на яйцях (2 шт) Гриби залити окропом і залишити на ніч (це стосується сухих грибів, свіжі не заливаємо) Потім воду (в якій були гриби) процідити, якщо потрібно долити ще води.Когда вода закипить, то вкинуть морква, селера, 1 цибуля і ці ж гриби (або свіжі). Варити 30 мінут.Затем бульйон процідити. Гриби остудити і подрібнити у блендері або на м'ясорубці разом з цибулею і часником (які ми попередньо засмажили на маслі). Начинку посолити, поперчити. Беремо тісто і ліпимо вушка (маленькі пельменькі) з начинкою з грибів. Бульйон закип'ятити, вкинуть вушка. Варити все до готовності ушек.Посоліть, поперчити і додати зелень.Подавать можна зі сметанкою. приємного апетиту.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 22/12/2010, 14:22 | Сообщение # 395 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| О мамочко рідна,яка ням-нямка, я сташно люблю грибну юшку
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 22/12/2010, 14:30 | Сообщение # 396 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) О мамочко рідна,яка ням-нямка, я сташно люблю грибну юшку Мені також вона дуже подобається,особливо з сухих грибів.Ще трохи їх маю,на Різдво держу
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/12/2010, 14:54 | Сообщение # 397 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Яринка-1, дуже прошу вас зменшувати фото бо це потім для мене лишня робота по зменшуванні фото
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 22/12/2010, 15:06 | Сообщение # 398 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Яринка-1, дуже прошу вас зменшувати фото бо це потім для мене лишня робота по зменшуванні фото Іринко,тай слудкую за цим,але напевно щось пропускаю.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 22/12/2010, 19:02 | Сообщение # 399 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ох, і пахне!!!! Яринко, давай швидше ложку!!!]
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 22/12/2010, 19:11 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 22/12/2010, 20:50 | Сообщение # 400 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Яринко, давай швидше ложку Аню ,даю тобі цілого черпака,пригощайся
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 23/12/2010, 11:13 | Сообщение # 401 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Тістечко "Яблука під снігом" Тісто Яйце-3 шт Цукор-1 ст Олія злив-100 гр Яблуко-100 гр очищене і потерте на крупній тертці Борошно-1.5 ст Розпушувач тіста-1 ст.л Какао -2 ст.л Яйця збити з цукром, як на бісквіт, додати розтоплене масло, борошно, розпушувач, какао, яблоко.Форму брала квадратну, змастити її жиром і посипати мукой.Пекла в духовці при 160-30 мінут.Но кожна господиня дивиться по своїй духовці. Спечене тісто остудити Начинка Яблука-200 гр Желе сухе-1 пач 90 гр (брала ківі) Олія злив-50 гр Цукор-0.5 ст Кориця за бажанням-1 ч.л Яблуко очистити, потерти на крупній тертці і тушкувати на вершковому маслі з цукром і коріцей.Когда яблука стануть м'якими, засипати желе і потримати ще все хвилини 3. Начинка повинна бути холодною. Крем Заварний на 200 гр молока готувала за цим рецептом тут, але без яєць Олія злив-100 гр Беремо корж, на нього наносимо яблучну начинку, на начинку - крем.Порезать у вигляді піроженок. Смачного (Смачного)
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 23/12/2010, 11:14 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 23/12/2010, 17:00 | Сообщение # 402 |
Группа: Видалені
| Як тут смачно. Ото господиня!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 24/12/2010, 09:39 | Сообщение # 403 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка-1, Обана клас!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 24/12/2010, 19:51 | Сообщение # 404 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (котяра) Ото господиня Quote (оксанка) Обана клас!!! Дякую,мої любі
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 10:13 | Сообщение # 405 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Амоняк з вишнею Тісто: Яйце-8 шт Сметана-1 ст (200 мл) Цукор-2 ст Борошно - 2 ст Амоній-2 ч.л з гіркою Яйця розтерти з цукром, в сметані розмішати амоній, додати борошно. Тісто виходить, як густа сметана. Поставити тісто на 8 годин темне место.Звичайно я це роблю на ніч. А ось вранці: Маргарин-250 гр розплавити Потім змішати з тістом і додати ще 0.5-1 ст мукі.Повторяюсь: тісто виходить, як густа сметана. Візуально ділимо тісто на 4 частини.В форму (змащену жиром) вилити 1 частину тесту, на неї насипати вишні і зверху вилити 2 частину тіста.Поставіть в духовку З тіста, що залишилося спекти два коржі. Крем можна брати будь-який: сметана збита з цукром, масло збите з заварним кремом, масло розтерте з зефіром і лимонної к-той. Але цього разу я збила масло зі згущеним молоком Масло вершкове -300 гр Молоко згущене-400 гр Збираємо пляцок: Корж + крем + коржі з вишнею + крем + корж + крем. Зверху можна посипати тертими коржами або горіхами. Цей пляцок можна спекти і без амонію, на розпушувач теста.Тогда чекати 8 годин не треба.Все замішується за рецептом, додаєте розпушувач тіста і печете.Правда тісто виходить трохи інше, але не менш смачне. Приємного апетиту
|
|
| |