В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 27 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
ir71Дата: Вівторок, 21/12/2010, 15:05 | Сообщение # 391
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
От краса на цій сторінці!!!!А запахи які літають....можна з розуму зійти.Дякую,Яринко за чудові рецепти і смакоту!!
wacko


 
stinaДата: Вівторок, 21/12/2010, 16:50 | Сообщение # 392
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
У вас як завжди багато смачних і цікавих рецептів.

Мене звати Людмила!
 
Яринка-1Дата: Середа, 22/12/2010, 14:06 | Сообщение # 393
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дівчата любі,дякую.
 
Яринка-1Дата: Середа, 22/12/2010, 14:09 | Сообщение # 394
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Юшка грибна з вушками

Цю смакоту завжди готувала мама мого чоловіка (його улюблена юшка). Її вже немає з нами і я час від часу балую чоловіка його улюбленою стравою.
Юшку бажано готувати з білих грибів, насиченою вона виходить із сухих грибочків, але якщо таких немає, то свіжі або заморожені теж підійдуть.

Гриби білі - 100 гр (у мене сухі, якщо свіжі - 300гр)
Морква-1 шт
Селера корінь-1 маленький
Зелень на смак
Рослинна олія
Цибулю-2 шт
Часник-2-3 зубця
Вушка-будь-яке тісто на вареники і пельмені, яке Ви любіте.Я замішувала тісто без води на яйцях (2 шт)

Гриби залити окропом і залишити на ніч (це стосується сухих грибів, свіжі не заливаємо)
Потім воду (в якій були гриби) процідити, якщо потрібно долити ще води.Когда вода закипить, то вкинуть морква, селера, 1 цибуля і ці ж гриби (або свіжі). Варити 30 мінут.Затем бульйон процідити.
Гриби остудити і подрібнити у блендері або на м'ясорубці разом з цибулею і часником (які ми попередньо засмажили на маслі). Начинку посолити, поперчити.
Беремо тісто і ліпимо вушка (маленькі пельменькі) з начинкою з грибів.
Бульйон закип'ятити, вкинуть вушка. Варити все до готовності ушек.Посоліть, поперчити і додати зелень.Подавать можна зі сметанкою.
приємного апетиту.

 
ЛесяДата: Середа, 22/12/2010, 14:22 | Сообщение # 395
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
О мамочко рідна,яка ням-нямка, я сташно люблю грибну юшку

 
Яринка-1Дата: Середа, 22/12/2010, 14:30 | Сообщение # 396
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
О мамочко рідна,яка ням-нямка, я сташно люблю грибну юшку

Мені також вона дуже подобається,особливо з сухих грибів.Ще трохи їх маю,на Різдво держу
 
ir71Дата: Середа, 22/12/2010, 14:54 | Сообщение # 397
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Яринка-1, дуже прошу вас зменшувати фото бо це потім для мене лишня робота по зменшуванні фото

 
Яринка-1Дата: Середа, 22/12/2010, 15:06 | Сообщение # 398
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Яринка-1, дуже прошу вас зменшувати фото бо це потім для мене лишня робота по зменшуванні фото

Іринко,тай слудкую за цим,але напевно щось пропускаю.
 
AntaliaДата: Середа, 22/12/2010, 19:02 | Сообщение # 399
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ох, і пахне!!!! Яринко, давай швидше ложку!!!]

Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 22/12/2010, 19:11
 
Яринка-1Дата: Середа, 22/12/2010, 20:50 | Сообщение # 400
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Яринко, давай швидше ложку

Аню ,даю тобі цілого черпака,пригощайся biggrin
 
Яринка-1Дата: Четвер, 23/12/2010, 11:13 | Сообщение # 401
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Тістечко "Яблука під снігом"

Тісто
Яйце-3 шт
Цукор-1 ст
Олія злив-100 гр
Яблуко-100 гр очищене і потерте на крупній тертці
Борошно-1.5 ст
Розпушувач тіста-1 ст.л
Какао -2 ст.л
Яйця збити з цукром, як на бісквіт, додати розтоплене масло, борошно, розпушувач, какао, яблоко.Форму брала квадратну, змастити її жиром і посипати мукой.Пекла в духовці при 160-30 мінут.Но кожна господиня дивиться по своїй духовці.
Спечене тісто остудити

Начинка
Яблука-200 гр
Желе сухе-1 пач 90 гр (брала ківі)
Олія злив-50 гр
Цукор-0.5 ст
Кориця за бажанням-1 ч.л
Яблуко очистити, потерти на крупній тертці і тушкувати на вершковому маслі з цукром і коріцей.Когда яблука стануть м'якими, засипати желе і потримати ще все хвилини 3.
Начинка повинна бути холодною.

Крем
Заварний на 200 гр молока готувала за цим рецептом тут, але без яєць
Олія злив-100 гр

Беремо корж, на нього наносимо яблучну начинку, на начинку - крем.Порезать у вигляді піроженок.
Смачного (Смачного)

Сообщение отредактировал Яринка-1 - Четвер, 23/12/2010, 11:14
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 23/12/2010, 17:00 | Сообщение # 402
Группа: Видалені





Як тут смачно. Ото господиня!!!!!!!!!!!!!
 
оксанкаДата: П`ятниця, 24/12/2010, 09:39 | Сообщение # 403
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Обана клас!!!

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 24/12/2010, 19:51 | Сообщение # 404
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Ото господиня

Quote (оксанка)
Обана клас!!!

Дякую,мої любі
 
Яринка-1Дата: Четвер, 10/02/2011, 10:13 | Сообщение # 405
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline

Амоняк з вишнею


Тісто:
Яйце-8 шт
Сметана-1 ст (200 мл)
Цукор-2 ст
Борошно - 2 ст
Амоній-2 ч.л з гіркою
Яйця розтерти з цукром, в сметані розмішати амоній, додати борошно. Тісто виходить, як густа сметана. Поставити тісто на 8 годин темне место.Звичайно я це роблю на ніч.
А ось вранці:
Маргарин-250 гр розплавити
Потім змішати з тістом і додати ще 0.5-1 ст мукі.Повторяюсь: тісто виходить, як густа сметана.
Візуально ділимо тісто на 4 частини.В форму (змащену жиром) вилити 1 частину тесту, на неї насипати вишні і зверху вилити 2 частину тіста.Поставіть в духовку З тіста, що залишилося спекти два коржі.
Крем можна брати будь-який: сметана збита з цукром, масло збите з заварним кремом, масло розтерте з зефіром і лимонної к-той.
Але цього разу я збила масло зі згущеним молоком
Масло вершкове -300 гр
Молоко згущене-400 гр
Збираємо пляцок: Корж + крем + коржі з вишнею + крем + корж + крем. Зверху можна посипати тертими коржами або горіхами.
Цей пляцок можна спекти і без амонію, на розпушувач теста.Тогда чекати 8 годин не треба.Все замішується за рецептом, додаєте розпушувач тіста і печете.Правда тісто виходить трохи інше, але не менш смачне.
Приємного апетиту

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024