Яринка запрошує до столу
|
|
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:07 | Сообщение # 467 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Яринка-1, Всьо Ви мене повалили, своєю смакотою! Оксаночко,пригощайся
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:07 | Сообщение # 468 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Як це смачно! Ірусю,дякую
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 12:39 | Сообщение # 469 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Яринко, ось це, я розумію, реабілітація за тимчасову відсутність. Справжній шквал таких смачних рецептів, та ще й з покроковими фотографіями! Величезне Вам спасибі, що знаходите час і ділитися з нами своєю майстерністю!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:07 | Сообщение # 470 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Яринко, ось це, я розумію, реабілітація за тимчасову відсутність Талочко,так
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:11 | Сообщение # 471 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг "Бананово-кокосовий" (аля тістечка Банкокко)
Вчора приготувала пиріг за рецептом Марії з готовим дома ,трохи змінила під свій смак і ось що вийшло в мене.Смак-очманілий, словами не передати.Хто любить банан і кокос, то цей пиріг для Вас.До того ж на приготування йде дуже мало часу
Тісто:
Вершкове масло-100 гр (в оригіналі -80 гр)
Яйце-1 шт
Цукор-100 гр
Сіль- щіпка
Борошно-1.5 ст (в оригіналі-200 гр)
Розпушувач тіста-1 ст.л (0.5 ч.л)
Начинка:
Банани-1 кг (в оригіналі -3 шт) порізати кружальцями
Заливка:
Кокосова стружка-150гр (180 гр)
Яйце-2 шт
Цукрова пудра50 гр (цукор-70 гр)
Молоко-4 ст.л
Все змішати (в оригіналі кокосова начинка повинна бути сухою, але у мене вона рідка, не люблю сухий кокос)
Масло розтопити, всипати цукор, додати яйце, сіль і все добре размешать.Добавити борошно з розпушувачем і замісити тісто.
Тісто викласти у форму тонким шаром (в оригіналі тісто потрібно на 10 хвилин поставити в духовку, але я цього не зробила). На тісто кладемо банани і ложечкою наливаємо заливку.
Ставимо в духовку на 25 хвилин. Тісто виходить м'яким, а начинка дуже ніжна, як крем. Смачного
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:25 | Сообщение # 472 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пігоді(парові пиріжки)
М'ясо (але не жирне) -300 гр Цибулю-200 гр Морква-100 гр Капуста-200 гр Кетчуп паприка-2 ст.л Раст.масло, сіль, перець
Тісто: Кефір-1.5 ст (склянка 200 мл) Яйце-2 шт Сіль-1 ч.л Цукор-1.5 ст.л Дріжджі-2 ч.л Борошно-4 ст (склянка 200 мл) Тісто мені місити допомагає ХП
1) На сковороду налити олію, насипати цибуля, про гасити пару хвилин. До цибулі додати м'ясо, накрити кришкою і тушкувати все 10 хвилин.
2) Додати моркву й капусту, знову накрити і поставити тушкувати все 10-15 хвилин
3) Посолити, поперчити і додати кетчуп.І ще потомити 5 мінут.Начінка готова, потрібно її лише остудити
4) Ліпимо пиріжки будь-якої форми (у мене вийшло 24 шт. пиріжків розміром в долоню). Кладемо їх в пароварку на 30 хвилин. І парові пиріжки готові.
Якщо у Вас пиріжки залишилися, то ви зможете їх підігріти знову на пару або (як я зазвичай роблю) підсмажте їх з обох сторін на масліце.Получается хрустка скоринка і мягусенькій м'якуш. Приємного апетиту.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:54 | Сообщение # 473 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Яринка-1, оце так смакота.....
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:58 | Сообщение # 474 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пиріг "Апельсинка"
1) 4 жовтки розтерти з 150 г цукру, додати 200 мг кефіру, цедру і м'якоть 1 апельсина (200 гр), 1.5 ст.мукі (ст-200 мг) і 1 ст.л рихлітеля.Все змішати Тісто вилити у форму і пекти 20 хв-170 *. Готовий корж не виймаючи з форми-остудити
2) На холодний корж викладаємо 200 гр персика і заливаємо апельсиновим желе.Ставім в холодільнік.Через годинку пиріг можна їсти.
Желе апельсинове 1 пачка (80 гр) розмішати в 150 мг холодної води, довести до кипіння і охладіть.Когда желе буде схоплюватися (густенькім ставати), то вилити його на корж з персиками. Приємного апетиту
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:04 | Сообщение # 475 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Торт "Восторг"
Після ситних свят захотілося чогось легкого, ніжного і невесомого.Вот і вирішила приготувати цей торт і з Вами поділитися
1) -3 яйця, 1 ст.сахара, 150 гр маргарину-все добре розтерти Додати 1 ст (ст -200 мг) борошна з 3 ст.л какао і 1 ст.л розпушувача для теста.Все добре перемішати Тісто вилити у форму і пекти 20 хвилин при 170 *. Корж остудити у формі
2)-Сир м'який-500 гр протерти через сито, додати 200 гр густих вершків (якщо вершків немає, то100-150 гр м'якого масла вершкового) і 150 гр сах.пудри.Все добре міксером збити. Беремо 1 пач. желе лимонного (і змішуємо його з 150 мг води, доводимо до кипіння і охлаждаем.Охлажденное желе виливаємо в сирну масу. Все перемішати і вилити на корж.Поставіть форму в холодильник, що б сирна маса добре схопилася.
3) -4 білка добре збити (до міцних піків) з 100 гр. сах пудри .1 пач вишневого желе розвести з 150 мг води, довести до кипіння і гарячим по трохи додавати в білки, при цьому не припиняємо збивати. Білкову масу вилити на сирну массу.Поставіть в холодильник. Через пару годин торт можна їсти.
Приємного апетиту
|
|
| |
|
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:13 | Сообщение # 477 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) А то влітку всі на городах,полях,вулицях і дуже мало діляться рецептами і смачними стравами. Іринко,то точно,я сама маю дачу ( взяла в аренду,захотіла в землі поритися).Вже маю свою клубнику та зелень
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 15:34 | Сообщение # 478 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Яринка-1, оце так зайшли на форум, з такими смаколиками!!! Все таке щось нове і цікаве! Вже і наїлася через монітор і рецепти взяла. Дуже дякую!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 16:22 | Сообщение # 479 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Дуже дякую!!! Неля,на здоров"я
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 16:23 | Сообщение # 480 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) ви до нас як приходите то відразу з новими смакойликами як то кажуть, рідко но мітко!!!! Все таке яскраве, весняне, і смиачненьке!!!!!
|
|
| |