В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Середа, 17/03/2010, 14:58 | Сообщение # 76
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Піца на кефірному тісті

Кефір жирний- 1 ст
яйце- 2 шт
Цукор- 0.5 ст.л
сіль по смаку
Олія- 5 ст.л
Мука -2.5-3 ст
Розпушувач тіста.

Все змішати та замісити тісто.Виходить мягеньке,його треба розтягти по формі.Потім змащую кетчупом,викладаю гриби смажені,шинку курячу,насипаю тертий сир та зверху трохи майонезу.Смачного

 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 17:24 | Сообщение # 77
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой щось я тоже піци захотіла...вона така у вас гарно запечена що мені апетиту нагнала.


 
Яринка-1Дата: Середа, 17/03/2010, 17:32 | Сообщение # 78
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оселедець в шубі

Філе оселедця-300 гр
Цибуля-1 велика( маринована в соці лимона)
Вершк.масло-200 гр
Яйце-4 шт вареное
Сок 0.5 лимона
Зелена цибуля
зелень

Масло добре розтерти з вареним яйцем.Посолитьи,добавити сок лимона.
Філе оселедьця мілко порізати. Мариновану цибулю також порізати мілко
Зелень посікти та змішати
На харчову плівку насипаємо зелену цибулю,мілко порізану,на неї оселедець,та цибулю мариновану.Потім кладемо масло,та добре намазуємо на оселедець. При допомозі плівки звертаємо рулет та поміщаємо в морозилку.Нарізати перед подаванням на стіл.Смачного

 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 19:08 | Сообщение # 79
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цікавеньке,таке як рулет.Їдею взяла собі в копілочку.Дякую за чудовий рецепт!



 
Яринка-1Дата: Середа, 17/03/2010, 21:22 | Сообщение # 80
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ой щось я тоже піци захотіла

То заходь,у мене ще лишилась
Quote (ir71)
Їдею взяла собі в копілочку

Іринко,закуска дуже смачна.

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 20:53 | Сообщение # 81
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Пиріг не печений " Вернісаж"

1) корж
Печиво зі смаком топленого молока-180 гр
Горіхи- 1 ст
Масло вершкове( мягке)-150 гр

Печиво змільчити,добавити мелені горіхи та змішати з маслом

2)
Шоколадний крем заварний- 2 пачки по 100 гр
Молоко- 1.5 ст
Масло вершкове ( мягке)- 100 гр
Печиво-180 гр
Чорний шоколад-100 гр

Заварити на молоці крем та шоколад ,трохи остудити його.Збити масло ,потроху добавляти крем.Добавити подрібнене печиво.Змішати
3 )
сливки- 200 мг
Цукрова пудра- 150 гр

Сливки збити з пудрою

В прямокутну форму постелити харчову плівку,насипати суміш №1
На суміш № 1 висипати суміш №2 ,зверху покласти крем №3. Пиріг має настоятись не менше 2 годин,а ще краще ніч в холодильнику.Смачного



Сообщение отредактировал Яринка-1 - П`ятниця, 19/03/2010, 21:45
 
ir71Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 21:21 | Сообщение # 82
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline

Цей пиріг напевно має трохи настоятися чи він одразу готовий до вживання?Низ не виходить твердим?


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 21:46 | Сообщение # 83
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Цей пиріг напевно має трохи настоятися

Так ,Іринко,я добавила до рецепту.
Quote (ir71)
Низ не виходить твердим

Ні ,не виходить.Смак такий ,як морозиво шоколадне

Іще я сьгодні добавила сиркову масу,раніше я того не робила,але мені не дуже сподобалось.То тепер буду робити ,як завжди,ото і не дала в рецепті.

Сообщение отредактировал Яринка-1 - П`ятниця, 19/03/2010, 21:48
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 22:24 | Сообщение # 84
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Узвар

Беремо сухі фрукти ,чим більше різних фруктів,тим краще.Насипаємо 1\3 каструлі,заливаємо кип"ятком.20 хв.хай на малому вогні покипить.Потім настояти ніч.І насолоджуемося напоєм.

 
ir71Дата: Субота, 20/03/2010, 10:38 | Сообщение # 85
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
.Смак такий ,як морозиво шоколадне

Ви заінтригували!!!Вже беру в копілку...


 
Яринка-1Дата: Понеділок, 22/03/2010, 12:34 | Сообщение # 86
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Вже беру в копілку...

На весні особливо цей напій потрібно вживати,багато вітамінів
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 22/03/2010, 19:11 | Сообщение # 87
Группа: Видалені





Яринка-1, Дуже гарний пиріг.
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 22/03/2010, 22:00 | Сообщение # 88
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Дуже гарний пиріг.

Таню,дякую
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 22/03/2010, 22:04 | Сообщение # 89
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Салат" Морська піна"

Крабові палочки-150 гр
Цибуля велика(150 гр)-1 шт

Маринад
Сок лимона-2 ст.л
Цукор-1 ч.л
Сіль-1\4 ч.л

Палочки порізати соломкою,цибулю -півкільцями.Залити маринадом,хай постоє 2 год

Помідор(150 гр)-1 шт( мякоть видалити)
Огірок(150 гр)-1 шт
Порізати соломкою,змішати з палочками та цибулею,змастити трохи оливковою олією.Смачного

 
ir71Дата: Понеділок, 22/03/2010, 22:25 | Сообщение # 90
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024