В гості до Ірини
 Яринка запрошує до столу - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Talochka  
Яринка запрошує до столу
Яринка-1Дата: Середа, 07/04/2010, 10:33 | Сообщение # 106
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
НУ і краса

Quote (ir71)
Такі милі і гарненькі

Дівчата,щиро дякую
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 07/04/2010, 10:51 | Сообщение # 107
Группа: Видалені





Яринка-1, Молодець!!!!!!!
 
Яринка-1Дата: Середа, 07/04/2010, 13:37 | Сообщение # 108
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Молодець!!!!!!!

Сонечко,дякую
 
Яринка-1Дата: Неділя, 11/04/2010, 14:34 | Сообщение # 109
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Гостра черемша

Оливкова олія-2 ст.л
Французська гірчиця-2 ст.л
Сок лимона- 2 ст.л
Мед-0.5 ст.л
Сіль

Черемшу порізати крупно та залити маринадом.Поставити в холодильник на 2 години.смачного

 
ir71Дата: Неділя, 11/04/2010, 20:31 | Сообщение # 110
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Гостра черемша

Цікаво!Я чомусь завжди черемшу лише на салати використовую,а що можна ось так її замаринувати,не знала.Дякую за цікавенький рецепт!


 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 00:37 | Сообщение # 111
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дякую за цікавенький рецепт!

Іринко,на здоров"я.Я сама для себе відкрила черемшу,дуже подобається в такому приготуванні
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 14/04/2010, 10:50 | Сообщение # 112
Группа: Видалені





Quote (Яринка-1)
Гостра черемша
Беру собі на замітку, саме час пробувати.
 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 11:53 | Сообщение # 113
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (котяра)
Беру собі на замітку, саме час пробувати

Таню,тобі має сподобатися
 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 12:06 | Сообщение # 114
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Бабка пасхальна


Дуже багато бабок куштувала в своєму житті.А ось цей рецепт для мене найкращий.Бабка виходить дуже смачною,довго не черствіє.

Опара:

Дрожді-70 гр(сирі)

Молоко- 1 ст
Цукор-1 ч.л

Дрожді розпустити в теплому молоці з цукром,хай підніметься шапка.

Заварна частина:

Мука-1\2 ст( ст 250 мг)
Молоко-1 ст

Заварити муку в молоці(як на єклери) та охолодити

Тісто:

Сметана-250 мг
Жовтки-15 шт
Цукор-300 гр
Маргарин-125 гр
Слив.масло-100 гр
Олія-1 ст.л
Сіль-1 ч.л
Ізюм-100 гр
Курага-100 гр
Лимона цедра-1 ч.л
Ванілін-1 пак(5 гр)
Мука-1.5 кг

Ізюм и курагу запарити,потім просушити,обкачати в муці.
Муку просіяти

Все строго по рецепту.

В заварне тісто добавити сметану,розтерти,щоб не було комків.Жовтки збити з цукрм та ввести до заварної маси.Добвити опару,та муки,щоб було як густа сметана.Поставити в тепле місце,має ричі підійти.
Потім в тісто добавити муку,сіль,жир ,ванілін та добре вимісити,щоб відставало від рук тісто.

Потім добавити ізюм та курагу.Поставити тісто ще на 30 хв.Потім тісто розкласти в форми та випікати.Охолоджені бабки змазую глазуркою( білок збитий з цукровою пудрою).

 
ir71Дата: Середа, 14/04/2010, 12:20 | Сообщение # 115
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таке багате тісто!Я можу собі уявити яка вона смачна якщо там 15 жовтків !!! wacko

 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 12:55 | Сообщение # 116
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
Таке багате тісто!Я можу собі уявити яка вона смачна якщо там 15 жовтків

Так ,Іринко,вона дуже смачна.Я на булочки ще таке тісто готовлю,але даю тільки 5 яєць.
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 14/04/2010, 13:09 | Сообщение # 117
Группа: Видалені





Така гарненька бабка, жовтенька ще й з сухофруктами. СМАКОТА!
 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 13:12 | Сообщение # 118
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Борщ зелений( рецепт моєї мами)

Зварити бульйон,вкинути картоплю, хай вариться.Порізати щавель з пучком зеленой цибулі,добавити до картоплі.Як борщ з щавлем закипить ,то влити 0.5 л кефіру.В цей час підсмажити цибулю з морквою,та всипати до борщу.Додати по пучку петрушки та кріпу.Заправити 200 гр сметани та варені яйця(порізані) 4 шт.Посолити ,поперчити.Такий борщ можна готувати без мяса,або додати квасолю,або гриби.Сманого

 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 13:20 | Сообщение # 119
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оладки з варених яєць та зеленої цибулі

Яйця варені- 4 шт
Цибуля зелена- 1 пуч
Яйця св-2 шт
Сметана-2 ст.л в ній розчинити 1\4 ч.л соди
Сіль,перець
Мука,стільки візьме,щоб тісто було ,як на оладки

Варені яйця та зелену цибулю посікти,добавити остальні компоненти.Перемішати та смажити на олії.Дуже смакують до зеленого борщу.Смачного.

 
AntaliaДата: Середа, 14/04/2010, 13:37 | Сообщение # 120
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Яринко, дуже смачно має бути.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024