Яринка запрошує до столу
|
|
ir71 | Дата: Середа, 14/04/2010, 13:40 | Сообщение # 121 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой!Яка тут смакота,вже можна обідати,а я ще не приготувала свого.Все щось заважає.Але маю час до 15год бо дитина зі школи приходить саме після 15год. Яринко,гарно,смачно,ситно і апептитно!Дякуємо за чудові рецепти і гарні фотографії!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 13:44 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Яринко, дуже смачно має бути. Аню,Дуже смачно,запах зараз на всю кухню. Додано (14.04.2010, 13:42) ---------------------------------------------
Quote (ir71) Дякуємо за чудові рецепти і гарні фотографії Іринко,на здоров"яДодано (14.04.2010, 13:44) ---------------------------------------------
Quote (котяра) Така гарненька бабка, жовтенька ще й з сухофруктами. СМАКОТА! Шкода ,Таню,що комп не передає смак,бо дуже смачнюча бабка з цього тіста є
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 14/04/2010, 16:37 | Сообщение # 123 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ну ваші пасочки,як настоящі циплятка,жовтенькі,гарненькі і пухкенькі!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 16:49 | Сообщение # 124 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) Ну ваші пасочки,як настоящі циплятка,жовтенькі,гарненькі і пухкенькі Ореста дякую,мені приємно
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 16/04/2010, 10:45 | Сообщение # 125 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Яринка-1, У вас дуже гарно все виглядає я переконана ,що все дуже вкусно.КЛАС.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 19/04/2010, 10:39 | Сообщение # 126 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Яринка-1, У вас дуже гарно все виглядає я переконана ,що все дуже вкусно.КЛАС Таню,сонечко,дуже тобі дякую
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 22:06 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Апельсиновий джем Апельсини-1 кг Лимони- 2 шт Цукор -на 1 ст.сока треба 0.5 ст цукру Вода 2 ст З апельсин та лимонів вичавити сік,змішати з цукром,та зняти цедру.ЇЇ залити водою та варити до мягкості,потім цедру подрібнити блендером,а води має лишитись 0.5 ст.Сік з цукром варити 15 хв,потім добавити цедру та воду і варити до бажаної вами густини.Смачного Додано (23.04.2010, 22:06) --------------------------------------------- Млинці ніжні Кефір -3 ст Яйця-3 шт Сода- 0.5 ч.л Масло вершкове- 50 гр Мука стільки візме Яйце змішати з маслом та сілью,влити кефір з содою,та муки.Тісто має бути рідким ,як на млинці.Смачного
|
|
| |
|
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 22:48 | Сообщение # 129 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) А то я вже й спереживалася що та клята хвороба апетит і натхнення забрала. Іринко,то точно нічого їсти тай готовити не могла.Але слава богу,відпускає.Правда ще смак повністю не вернувся.
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:04 | Сообщение # 130 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Я б непроти зараз зїсти такого млинця.Запах апельсина....Прекрасна страва.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:08 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Прекрасна страва. Аню,дякую,міняю млинці на пляцок
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:43 | Сообщение # 132 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ну , я вже його наїлася.Міняємось, треба ж для "разнообразия" і млинці попробувати.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:46 | Сообщение # 133 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Фаршировані яйца в слойоному тісті Слойоне тісто-1 кг Яйце варене-10 шт Сир тв-50 гр Помідор-1 шт Часник 2 зубця Майонез-2 ст.л Яйце для змазки Яйце розрізати навпіл.Жовток,сир,часник ,майонез подрібнити в блендері,додати помідор.Нафаршировати білок.Тісто порізати на квадрати,загорнути яйце в конверт.змастити яйцем.випікати при 175-15 хв.Смачного
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:51 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Пляцок " Варений сирник" Цей пляцок майже схожий з Іриним перекладеним,але невеликі відміни є,то я рішила в себе виставити. Тісто: Яйце- 3 шт Маргарин-125 гр Цукор-100 гр Сметана-2 ст.л Мука-2 ст Розпушувач-1 пак Все змішати. Розділити на 3 частини,тісто розтягувала рукою,бо дуже м"яке.Спекти 3 коржі. Крем: Сир жирний-1 кг яйце-5 шт Цукор-1.5 ст Маргарин-125 гр Пудинг ванільний д.Єткер-2 пач Все змішати та варити ,весь час помішувати 15 хв-20 хв.Ще горячим нанести на коржі.Смачного
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 20:54 | Сообщение # 135 |
Группа: Видалені
| Яринко у вас так смачно, такі інтересні смачні рецепти. Молодець.
|
|
| |