В гості до Ірини
 Консервування - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 22
  • 23
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Консервування
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 15:57 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Каталог консервацій

 
AntaliaДата: Четвер, 06/05/2010, 09:41 | Сообщение # 2
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
БУРЯК КОНСЕРВОВАНИЙ
Зварити маленькі бурячки до готовності. Гарячу воду злити і залити холодною( так краще чистити).Почистити буряк( не різати ).
МАРИНАД
на літру води, 100 гр.оцту 9 %, 60 гр.солі, 40 гр. цукру. Закипятити.
В стерилізовані 0,5 банки кладемо буряки, даємо 1-2 лаврові листки. Залити гарячим маринадом. Стерилізувати 0,5 банки 20 хв. Закрити металевими кришками.


Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 06/05/2010, 09:44
 
НаталіяДата: Четвер, 06/05/2010, 16:04 | Сообщение # 3
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Дівчата, можна робити буряковий квас з сирих буряків.На 3-х літрову банку приблизно пів банки різаних(чищених) буряків, залити водою кімнатної температури,можна дати пару зубчиків часнику, і щоб скоріше вкис дати скоринку чорного хліба.Зав"язати марлею і тримати на кухні.По мірі використання можна доливати воду.До речі, він дуже корисний, ми на роботі зробили собі такий квас, і пили його майже цілу зиму, дуже доре очищає організм.

 
ir71Дата: Четвер, 06/05/2010, 16:36 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Наталія, дякую за рецепти і поради.Це цікава інформація і корисна.Будем пробувати кваску biggrin А він не сильно кислим виходить?

 
НаталіяДата: Четвер, 06/05/2010, 16:45 | Сообщение # 5
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Нє, але на смак він трохи специфічний(якщо пити), а до борщу супер.У нас на роботі він скисав за вихідні, але я ставила коло батареї, в хаті може трохи довшебуде киснути.

 
orestaДата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:08 | Сообщение # 6
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Помідори у власному соку

3 кг зрілих дрібноплідних помідорів,
2 кг великих зрілих помідорів,
1 / 4 склянки солі,
1 / 4 склянки цукру.

Помідори вимити, наколоти в кількох місцях загостреною паличкою і щільно укласти в банки. Великі помідори розрізати і розігріти в емальованій каструлі під кришкою, не доводячи до кипіння. Гарячу масу протерти через сито рідке, розчинити в ній сіль і цукор і залити масою помідори в банках так, щоб рівень соку був на 2 см нижче країв банки. Пастеризувати при 85 ° С (літрові банки - 25-30 хвилин) або стерилізувати в киплячій воді (8-9 хвилин).


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
tavtorДата: Четвер, 20/05/2010, 20:36 | Сообщение # 7
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
БУРЯК
4 кг буряка\звареного\ потерти на грубій тертці
0.5кг цибулі\тушити на олії
200г олії
2 ст лож солі
3-4 ст лож цукру
130г оцту
0.5л води\кип.яченої\
тушити на малому вогні 45хв.
гаряче розкласти в банки 0.5л і закатати.
можна використовувати як салат і як заправку до борщу
СМАЧНОГО


Я Оля!

Сообщение отредактировал tavtor - Четвер, 20/05/2010, 20:40
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 20/05/2010, 22:11 | Сообщение # 8
Группа: Видалені





О, дякую ,давно шукала таку запрвку.
 
AntaliaДата: Четвер, 20/05/2010, 22:18 | Сообщение # 9
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оля, дякую за рецепт. Я також роблю заправку.Майже як і ти, але ще тушу моркву з цибулею, мелю перець і солодкий і гіркий, і кріп даю, помідори мелю. Одним словом, в каструлю...і борщ готовий.
 
tavtorДата: П`ятниця, 21/05/2010, 09:35 | Сообщение # 10
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
ПЕРЕЦЬ
4кг перцю\чищиного\порізати на 3-4 частини
в казанку закип.ятити 1л олії і обсмажити перець до готовності.викладаемо в поливаний баняк шарами пересипаними
різаним часником.і так весь. тоді заливаємо маринадом-
2 скл цукру
1 скл оцту
4 скл води
4 ст лож солі
на 24 год
на другий день перекладаємо в банки 0.5л стерилізуємо 10-15хв
СМАЧНОГО


Я Оля!
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 21/05/2010, 09:40 | Сообщение # 11
Группа: Видалені





Це має бути смачно, люблю перець.
 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:03 | Сообщение # 12
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже смачний перець,тільки я вмісто цукру мед добавляю.
 
tavtorДата: Вівторок, 25/05/2010, 08:39 | Сообщение # 13
tavtor
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
ПЕЧЕРИЦІ

Гриби почистити.помити\ маленькі \
Готуємо МАРИНАД
вода-1л
сіль-2 ст лож
цукор-2 ст лож
оцет-100 мл
лавр. лист-2 шт
перець гор-6шт
Як закипить кинути гриби.помішати.довести до кипіння. зменшити вогонь і поварити 5 хв. Зняти з вогню дати настоятися 2 год відцідити і заправити до смаку\олійкою. цибулькою\
СМАЧНОГО

Прикрепления: 3031179.jpg (6.9 Kb)


Я Оля!
 
ir71Дата: Вівторок, 25/05/2010, 10:04 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
tavtor, дякую за рецепт!

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 25/05/2010, 10:34 | Сообщение # 15
Группа: Видалені





tavtor, смачненькі грибочки.
 
  • Сторінка 1 з 23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 22
  • 23
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024