Консервування
|
|
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 15:57 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Каталог консервацій
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 06/05/2010, 09:41 | Сообщение # 2 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| БУРЯК КОНСЕРВОВАНИЙ Зварити маленькі бурячки до готовності. Гарячу воду злити і залити холодною( так краще чистити).Почистити буряк( не різати ). МАРИНАД на літру води, 100 гр.оцту 9 %, 60 гр.солі, 40 гр. цукру. Закипятити. В стерилізовані 0,5 банки кладемо буряки, даємо 1-2 лаврові листки. Залити гарячим маринадом. Стерилізувати 0,5 банки 20 хв. Закрити металевими кришками.
Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 06/05/2010, 09:44 |
|
| |
Наталія | Дата: Четвер, 06/05/2010, 16:04 | Сообщение # 3 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Дівчата, можна робити буряковий квас з сирих буряків.На 3-х літрову банку приблизно пів банки різаних(чищених) буряків, залити водою кімнатної температури,можна дати пару зубчиків часнику, і щоб скоріше вкис дати скоринку чорного хліба.Зав"язати марлею і тримати на кухні.По мірі використання можна доливати воду.До речі, він дуже корисний, ми на роботі зробили собі такий квас, і пили його майже цілу зиму, дуже доре очищає організм.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 06/05/2010, 16:36 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталія, дякую за рецепти і поради.Це цікава інформація і корисна.Будем пробувати кваску А він не сильно кислим виходить?
|
|
| |
Наталія | Дата: Четвер, 06/05/2010, 16:45 | Сообщение # 5 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Нє, але на смак він трохи специфічний(якщо пити), а до борщу супер.У нас на роботі він скисав за вихідні, але я ставила коло батареї, в хаті може трохи довшебуде киснути.
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:08 | Сообщение # 6 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Помідори у власному соку 3 кг зрілих дрібноплідних помідорів, 2 кг великих зрілих помідорів, 1 / 4 склянки солі, 1 / 4 склянки цукру. Помідори вимити, наколоти в кількох місцях загостреною паличкою і щільно укласти в банки. Великі помідори розрізати і розігріти в емальованій каструлі під кришкою, не доводячи до кипіння. Гарячу масу протерти через сито рідке, розчинити в ній сіль і цукор і залити масою помідори в банках так, щоб рівень соку був на 2 см нижче країв банки. Пастеризувати при 85 ° С (літрові банки - 25-30 хвилин) або стерилізувати в киплячій воді (8-9 хвилин).
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
tavtor | Дата: Четвер, 20/05/2010, 20:36 | Сообщение # 7 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
| БУРЯК 4 кг буряка\звареного\ потерти на грубій тертці 0.5кг цибулі\тушити на олії 200г олії 2 ст лож солі 3-4 ст лож цукру 130г оцту 0.5л води\кип.яченої\ тушити на малому вогні 45хв. гаряче розкласти в банки 0.5л і закатати. можна використовувати як салат і як заправку до борщу СМАЧНОГО
Я Оля!
Сообщение отредактировал tavtor - Четвер, 20/05/2010, 20:40 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 20/05/2010, 22:11 | Сообщение # 8 |
Группа: Видалені
| О, дякую ,давно шукала таку запрвку.
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 20/05/2010, 22:18 | Сообщение # 9 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оля, дякую за рецепт. Я також роблю заправку.Майже як і ти, але ще тушу моркву з цибулею, мелю перець і солодкий і гіркий, і кріп даю, помідори мелю. Одним словом, в каструлю...і борщ готовий.
|
|
| |
tavtor | Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 09:35 | Сообщение # 10 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
| ПЕРЕЦЬ 4кг перцю\чищиного\порізати на 3-4 частини в казанку закип.ятити 1л олії і обсмажити перець до готовності.викладаемо в поливаний баняк шарами пересипаними різаним часником.і так весь. тоді заливаємо маринадом- 2 скл цукру 1 скл оцту 4 скл води 4 ст лож солі на 24 год на другий день перекладаємо в банки 0.5л стерилізуємо 10-15хв СМАЧНОГО
Я Оля!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 09:40 | Сообщение # 11 |
Группа: Видалені
| Це має бути смачно, люблю перець.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 21/05/2010, 11:03 | Сообщение # 12 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже смачний перець,тільки я вмісто цукру мед добавляю.
|
|
| |
tavtor | Дата: Вівторок, 25/05/2010, 08:39 | Сообщение # 13 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
| ПЕЧЕРИЦІ Гриби почистити.помити\ маленькі \ Готуємо МАРИНАД вода-1л сіль-2 ст лож цукор-2 ст лож оцет-100 мл лавр. лист-2 шт перець гор-6шт Як закипить кинути гриби.помішати.довести до кипіння. зменшити вогонь і поварити 5 хв. Зняти з вогню дати настоятися 2 год відцідити і заправити до смаку\олійкою. цибулькою\ СМАЧНОГО
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 25/05/2010, 10:04 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| tavtor, дякую за рецепт!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 25/05/2010, 10:34 | Сообщение # 15 |
Группа: Видалені
| tavtor, смачненькі грибочки.
|
|
| |