Консервування
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 10:44 | Сообщение # 31 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дякую, Галинко, буду чекати.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 11:54 | Сообщение # 32 |
Группа: Видалені
| Galysuk, Гарні рецепти. Дякую.
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 12:47 | Сообщение # 33 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) Галя, і я буду закривати такі вишні, але трохи по-іншому Antalia а як саме ти закриваєш вишні у власному соці?
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 13:34 | Сообщение # 34 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Galysuk, пару років я просто в стерилізовані банки 0, 5 л. натробовувала вишні( без кісток). Там виділявся сік від них.Стерилізувала 10 хв. і закривала.А вже зимою давала цукор. А тепер хотіла попробувати: в 1 л.банку класти вишні, пересипаючи їх 1 стаканом цукру і стерилізувати 40 хв.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 14:19 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) "Вишні у власному соці" Дякую,я саме такий рецепт хотіла.У мене інший з водою. Quote (Galysuk) "Абрикосовий джем" Галю,як добре що до нас прийшла така чудова господиня.Дарує нам рецепти і натхнення творити по тих рецептах.Дякую!!!!
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:13 | Сообщение # 36 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| ir71 дякую за теплі слова А тепер обіцяні рецепти,по всіх готувала сама,чи з мамою вже кілька років,вони не залишаються опрацьованими кожного літа.... "Помідори зимові" На дно банки поскладати помите листя вишні,смородини,половинку червоного болгарського перцю і кусочок пекусого перчика,тоді поскладати помиті ціленькі помідорчики(дуже важливо щоб вони не були перестиглими і щоб не поцарапані),а тоді вже зверху великими кусками кріп,і залити маринадом. Маринат такий:На 1 літру води 2 ст.л солі пів скл.оцту,перець за смаком. Стерелізувати 15-20хв.і тодіь закручувати. "Ікра з баклажанів" Печемо мясисті баклажани в духовці зі всіх сторін,тоді перемелюємо,додаємо сіль,перець,і на один баклажан середній приблизно 1 ст.л оцту,це все в банки і стерелізуємо 1 годину,тоді закручуємо. "Аджика" 5 кг помідорів,1кг.перцю,1 кг.моркви,1 кг.яблук,200гр.часнику,6-7шт.госторог перцю,все помити і перемолоти,потім додати 150гр. олії,150 гр.цукру,100гр.оцту,сіль,перець за смаком,і варити в баняку 1 годину постійно помішуючи.Потім гарячим в банки і стерелізувати 15хв.,потім закрутити. " Маринований перець" 8 кг.перцю,помити і прокипятити 3 -5 хв.поскладати в банки але не до самого верху а лишити трохи місця,залити маринадом. Маринад:600гр.олії ,600гр.оцту,1,5літри води,150 гр.цукру ,з ст.л.солі-це все закипятити і щоб розійшовся цукор ,а потім залити тим перець і в кожну банку кинути 1 лавровий і 4-5 духмяних перчиків горошком,стерелізувати 20 хв.а потім закрити кришками. " Салат з буряків"(дуже добресенький:) Такий салат дуже смачний їсти сам чи до чогось подавати,і дуже добре зимою використовувати коли варите червоний борщ,тоді навіть додатково не потрібно і туди вже буряк терти,а смак просто суперський,з ним треба трохи побавитися але повірте воно того варте!!! 2 кг.буряка вареног,1 кг.цибулі1 кг.помідор,1 кг болгарського червоного перцю. Буряки потерти на грубій терці,потім пожарити до золотистого кольору цибулю і перець,коли зарумяниться додати терті варені буряки і перемелені через мясорубку помідори без шкірки(для того їх потрібно обшпарити кипятком і тоді шкірка легко зніамється)+сіль,перець,оцет за смаком,і тушити то все 1 годину на маленькому вогні,тоді гаряче у банки і стерелізувати 10хв.а тоді закруучувати
Сообщение отредактировал Galysuk - П`ятниця, 09/07/2010, 20:14 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:22 | Сообщение # 37 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галю,мені бракує слів щоб висловити тобі подяку за прекрасні рецепти і за те що ти з нами ділишся.Головне вони зараз необхідні бо починається сезон закруток.Супер!!!МОЛОДЧИНКА!!!!
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:26 | Сообщение # 38 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Дякую,якщо щось не ясно то питайте,завжди буду рада відповісти
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:29 | Сообщение # 39 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Galysuk, ти просто знахідка для нас,такі чудові рецепти.Обовязково скористаюся,ДЯКУЮ!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 10/07/2010, 11:12 | Сообщение # 40 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ну ти , Галинко, просто молодець. Буду пробувати, але маю запитання: 1) переважно до помідорів( перший рецепт)дають цукор в маринад , а в тебе нема.Які вони виходять за смаком? 2) Аджика. Вона в тебе виходить рідкувата? Моя сестра має такий, здається, рецепт, але вона варить 3-4 год. 3) салат. А з перцем що робити? перемолоти?Жарити з цибулею? Ну, здається, все запитала.
|
|
| |
Galysuk | Дата: Субота, 10/07/2010, 13:32 | Сообщение # 41 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| 1. помідори виходять кисленькі,але в міру 2.Так аджика виходить рідкувата,консистенція сметани 15% приблизно 3.перець перемолоти і тушити,додати коли цибулька трошки зарумяниться,а тоді ще трошки потушити і кидати все решта...
Сообщение отредактировал Galysuk - Субота, 10/07/2010, 13:35 |
|
| |
tavtor | Дата: Субота, 10/07/2010, 16:07 | Сообщение # 42 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 16
Статус: Offline
| ]МАРИНОВАНІ СЛИВКИ 7 кг сливок \венгерки\ маринад-1л оцту 9% 20 гр лавр листя 20 гр гвоздики 10 гр чорного горошком перцю 10 гр духмяного перцю хід роботи-сухі сливи покласти в миску і залити гарячим маринадом і залишити на 12 год. потім маринад злити довести до кипіння і залити сливи залишити на 12 год і так 5-7 раз аж доки сливки не зморщаться і не виділиться достатньо соку. готові сливи розкласти в банки залити гарячим росолом і закатати
Я Оля!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 10/07/2010, 19:36 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Galysuk, Дякую за рецепти!!! Дізналася багато нового!!!
|
|
| |
Galysuk | Дата: Неділя, 11/07/2010, 00:01 | Сообщение # 44 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Будь-ласка,буде приємно якщо хоть щось з вище написаного знадобиться
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 18/07/2010, 22:28 | Сообщение # 45 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) якщо хоть щось з вище написаного знадобиться Галинко,ще й як знадобиться!
|
|
| |
|