В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 22 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Консервування
КсюшаДата: Субота, 27/09/2014, 23:09 | Сообщение # 316
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ліза, дякую за рецептик

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
лізаДата: Неділя, 28/09/2014, 18:25 | Сообщение # 317
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Ксюша, на здоров`я. Сподіваюсь, пригодиться sorom
 
Olena87Дата: Неділя, 28/09/2014, 20:18 | Сообщение # 318
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
ліза, цікавий рецепт,дякую!
 
лізаДата: Четвер, 09/10/2014, 14:06 | Сообщение # 319
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Дівчата, маю смачний рецепт кабачкової ікри з майонезом. Якщо не цього року, то наступного комусь обов`язково пригодиться sorom

3 кг кабачків, попередньо очищених від шкірки та насіння
400-500 гр. цибулі
250 гр. майонезу ( брала звичайний Провансаль, 67 %)
250 гр.томатної пасти "Чумак" 
150 гр. олії
Лавровий листок, сіль, цукор, чорний та гострий червоний перець мелений до смаку.

Кабачки та цибулю змолоти через мясорубку, поставити варитись на 1,5 год., постійно помішуючи щоб не пригоріло. Кидаємо сюди ще 2 лаврові листочки. Через півтори години добавляємо майонез,  томатну пасту, олію, перемішуємо і продовжуємо варити ще десь 1 год. . За 30 хв. до кінця додаємо сіль, перець, цукор, все до смаку. Я додаю ще червоного гострого перцю на кінчику ножа.
Відставляємо, витягуємо лаврові листочки, збиваємо цю масу погружним блендером до однорідної, схожої на пюре, консистенції. 
Розкладаємо в стерилізовані 0,5 л. банки, стерилізуємо ще 10-15 хв. 
Вихід 5 / 0,5 л. банок.
Чоловік казав, що вона смачніша ніж магазинна + натур продукт.

 
КсюшаДата: Четвер, 09/10/2014, 19:31 | Сообщение # 320
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ліза, знаю,знаю дуже смачна ікра,сама таку постійно роблю,всім подобається

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 11:35 | Сообщение # 321
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата дам вам рецептик помідорів під закусочку. ми вже випробували і всім сподобались. Рецепт простий але вартий уваги
Помідори під горілочку.
5 кг зелених помідорів ( як на мене то краще брати такі трохи буруваті)
100 грам хрону свіжого
100 грам часнику
100 грам паприки 
Все крім помідорів перемолоти через мясорубку. 
Маринад:
4,5 л води ( я на наступний раз буду брати менше)
0,5 л оцту
2 ст цукру
1 ст солі
Помідори розрізати на 4 частини . Мелені спеції вимішати з помідорами. Залити гарячим маринадом. Стерелізувати 15-20 хв. півлітрові банки
Прикрепления: 3061414.jpg (35.9 Kb)


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 11:36 | Сообщение # 322
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата ліза ()
кабачкової ікри з майонезом
я роблю по такому рецепту..


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 12:22 | Сообщение # 323
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Салат з баклажанів.
5 баклажанів
5 червоних перців
5 помідор
5 цибулин
2 гол часнику.
Баклажани порізати півкільцями
Перець -смужками
Помідори на 4-8 частин
Цибуля на 4-8 частин.
Все порізати в миску , посолити ( 1 ст л солі ) і залишити на пів години
Тоді додати 150 грам оцту. 1 стакан олії та 1 стакан цукру. 
Поставити на вогонь. Варитидо готовності. пробуєм на смак чи цибуля мягка.
Розкласти в банки і стерелізувати ще 5 хвилин. 
Можна додати зелені  петрушки ще хто любить. Салат досить смачний. 
Прикрепления: 4827335.jpg (67.9 Kb)


 
IraДата: П`ятниця, 10/10/2014, 16:49 | Сообщение # 324
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ліза, дякую за рецептик,пробквала таку ікру смачненька!
Зоряна9810, слухай від твоїх помідорків слинка потекла sorom треба спробувати  і покликатина 


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 10/10/2014, 18:21 | Сообщение # 325
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Ira ()
треба спробувати  і покликатина
 запросто!


 
Оленка14Дата: П`ятниця, 21/08/2015, 09:57 | Сообщение # 326
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Баклажани з майонезом на зиму.
Вже другий рік роблю-зїдаєься  дуже швидко--- і має смак грибів.
 5 кг- баклажан
1,5кг цибулі
1 пачка грибної приправи мівіна
олія
0,800 гр майонезу Європейський (велика пака)

Баклажан  ріжемо на кубики - я різала 2*2
цибулю- півкільцями
Баклажан порціями( залежить від кастрюлі) проварюю 5 хв і зразу на сковорідку обсмажую
цибулю обсмажуємо
Тоді коли все охолоне 
даємо пиправу та майонез- вимішуємо гарненько та акуратно і в банки 
Стерилізуємо 30 хв- 0,5літ банку. Вихід - 12 півлітров.банок
Дівчата зфоткати немаю чим-не можу показати які вони , але шо смачні то смачні.
 
КсюшаДата: Неділя, 23/08/2015, 21:23 | Сообщение # 327
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Оленка14, я таке робила,дуже смачно,для тих хто любить і гриби і баклажани,то супер

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 25/08/2015, 10:31 | Сообщение # 328
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата Оленка14 ()
0,800 гр майонезу Європейський

Але холера яке калорійне zdivuvannja


 
КсюшаДата: Середа, 30/09/2015, 21:33 | Сообщение # 329
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я принесла капусту,яку не потрібно закручувати а просто тримати у холодильнику 
5кг капусти пошинкувати
1кг моркви потерти на терку для корейки
1кг цибулі порізати кружальцями
1кг перцю болгарського порізати смужками
2шт паприки порізати
1ст.л солі,можна чуть більше до смаку
3ст олії 
2ст оцту
1.5ст цукру
10горошин духмяного перцю
все перемішати і в банки під капронову кришу і в холодильник,я зробила у 5 літрове пласмасове відро,робила пів порції
Прикрепления: 2021676.jpg (66.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Середа, 30/09/2015, 22:37 | Сообщение # 330
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ось знайшла капусочку яку обіяла...
"КАПУСТА САЛАТНА"
маринад:
1л. води
150гр.оцту
4ст.лож. цукру
2.5ст.лож. солі
100гр. олії
2-4зубчики часнику
капусту пошинкувати і скласти в трьох літрову банку,залити маринадом і відставити на добу. Після чого можна куштувати. Смачного!!!!!!




Сообщение отредактировал Ira - Понеділок, 12/10/2015, 19:55
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024