В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Консервування
AntaliaДата: Вівторок, 30/08/2011, 23:50 | Сообщение # 181
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
тут рецепт буряків
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:51 | Сообщение # 182
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ікра з опеньок
1 кг моркви
1 кг цибулі
0,5 л олії
3 кг мелених опеньок ( 1 віро)
Моркву потерти дрібно на терці, зтушити . Цибулю порізати дрібно і обсмажити. Опеньки відварити і перемолоти і підсушити на пательні. Сіль перець до смаку. Стерелізувати 0,5 л бани 2 години.
Добре взимі до налисників, пиріжків. На ікру годяться великі опеньки, шляпки..


 
PocяДата: Середа, 31/08/2011, 13:28 | Сообщение # 183
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Antalia)
я виставляла рецепт таких буряків,

Правильно, є такий рецепт smile smile smile smile smile Дуже хороший!!! Я минулого року закривала такі бурячки, дуже задоволена ними. А цього року ще закрила втерті на грубу тертку! Дуже-дуже дякую Анічці за рецепт!!!!!



 
AntaliaДата: Середа, 31/08/2011, 19:04 | Сообщение # 184
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Нелечко, як добре що тобі сподобались!!!!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 31/08/2011, 19:20 | Сообщение # 185
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
тут рецепт буряків

в нас трошки інший рецепт, тобто пропорції інші.
на 1 л води: 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. оцту.
стерелізув 15 хв.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 08/09/2011, 21:22 | Сообщение # 186
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата спішу ділитися ще одним для мене новим рецептом. Це кабачкова ікра, зі смаком дитинства. Тобто така яку колись продавали в радянських магазинах.
Отже,
Ікра кабачкова.
нам потрібно буде
5 кг кабачків чищених
400 грам майонезу ( провансаль)
300 грам пасти томатної ( я дала чумак банку)
700 грам цибулі ( посмажити)
1 ч. л. чорного меленого перцю
200 грам олії
100 грам цукру
3 ст. л. солі. ( до смаку)
Кабачки подрібнити, можна в комбайні, я молола на мясорубці а потім збивала на пюре блендером до однорідної маси. Додати майонез і варити 2 години.
Потім додати підсмажену і в блендері збиту цибулю, і всі інші компоненти і ще варити 45 хв. Розлити в банки і стерелізувати 20 хв. вихід 10-12 банок по 0,5 л.
Фото трохи не якісне але колір видно
smile




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 08/09/2011, 21:23
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 08/09/2011, 21:35 | Сообщение # 187
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
А я ще згадала що обіцяла рецепт кетчупу.
Вийшов дуже смачний!!!!! діти мої в захваті, від магазинного не відрізниш, але все таки знаю що там дала, ніякої хімії. Правда трохи набавилась з помідорами, але резльтат того вартував.
КЕТЧУП
10 кг помідорів
3-4 цибулі Перемолоти, перетерти через сито. Варити дотих пір поки не залишиться половина. Додати
300 грам цукру
200 грам оцту
1 ст. л. солі
2 ч. л. чорного перцю ( то хто любитьгостре)
1 ч. л. сухої гірчиці
1 ч. л. кориці
2 ч. л. гвоздики і 1 ч. л насіння кропу взяти в мішечок щоб потім можна було виймати.
Розлити гарячим і простерелізувати 10-15 хв.
Сфотографувала те що залишилося
Я робила на 5 кг помідорів то в мене вишло приблизно 2,5 л готового кетчупу.
happy

Таке враження що закруток ніхто не робить і не випробову нові рецепти... sad




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 08/09/2011, 21:36
 
оксанкаДата: Четвер, 08/09/2011, 23:01 | Сообщение # 188
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Таке враження що закруток ніхто не робить

happy happy happy happy вже всі так понакручували що й говорити не хочуть, суджу по собі happy happy happy happy happy happy


 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:08 | Сообщение # 189
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Таке враження що закруток ніхто не робить і не випробову нові рецепти..

Я наробила купу закруток і навіть чоловік з відрядження вже привіз пусті банки.Але все не стає чусу то пофоткати.Може десь знайду пару хвилин.Судячи по тих кришках що купувала то у мене пішло 4 упаковки по 50 кришок.Банок вже не маю,аще хочу зробити одну порцію аджики,і перець у томаті.(позичу банки у мами)
По наших рецептах робила кабачкову ікру,бурачкову заправку,такі огірочки як ти виставляла але у мене рецепт вже давно.Салат ніжинський,огірки мариновані,помідори мариновані,огірки квашені,гострі огірочки з Дрімфуду,салат з капусти і рисом,компоти різні,повидло сливове,повидло яблучне.ооооооооооо,здається нічого не забула.
От і зараз йду молоти все на аджику.
Рецепти не виставляю,бо вони такі ж як понаписували дівчата.Для чого однакових по дві штуки.


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:13 | Сообщение # 190
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Я наробила купу закруток

оооо І Леся тут появилась happy , просто судячи з того що в мене купа знайомих закруток взагалі не робить, то я думала що тут теж такі є....але бачу що вже дві господиньки обізвались smile smile smile , бо мій чоловік в принципі проти закруток, він мариновано нічого не їсть, і не хоче щоб діти їли, тому я борюся з ним як можу, ЗАКРУТКАМИ!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:17 | Сообщение # 191
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
мене пішло 4 упаковки по 50 кришок

в мене пішло десь 3, бо багато мала банок на металеву закрутку, тобто крутити без ключа.
Quote (Леся)
з відрядження вже привіз пусті банки

а я перепросила ті які давно повивозила на дачу..
Quote (Леся)
Для чого однакових по дві штуки.

та нє не треба по дві штуки.. happy


 
LILEJAДата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:18 | Сообщение # 192
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Я теж назакривала, але рецепти дуже схожі або такі, як тут вже є. Так що хіба фото виставляти. Комора забита, чоловіка нема, минулорічне не з"їли (вдома була тільки мама). Вже нема куди складати. А "назакручувалася" вже так, що й писати не хочеться. happy

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 09/09/2011, 17:57 | Сообщение # 193
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата, бачу замучилися від тих закруток, Ая хочу запропонувати рецепт, кетчупу, чи томатного соусу, що користується великою популярністю у нашій сімї, і пройшов вибробування часом. Тато мій назива цей соус:

"НАТУР ПРОДУКТ"

Помідори - 5 кг.
Перець червоний болгарський 700 г.(почищеного)
Перець гострий 4-5 шт. на ваш смак,
Цибуля 700 г.
Яблука кислі 700 г. (почищені від шкірки)
цукор 250г
сіль 3-4 ст.ложки
оцет 120 мл.

Овочі очистити, подрібнити (можна порізати невеликими шматками, можна перемолоти в м'ясорубці, а можна, скористатися блендером (я все роблю за допомогою блендера). Варимо на середньому вогні без кришки 2-3 години (залежно від якості помідор, якщо пюре через 2 години ще дуже рідке, продовжуємо варити ). Суміш охолоджуємо, і збиваємо блендером, знову доводимо до кипіння, вводимо цукор та сіль, трохи кипятимо, щоб розчинилися сіль та цукор, а вже потім додаємо оцет. Після того, як ввели оцет, відразу соус закатуємо в гарячі стерильні банки, перевертаємо, і закутуємо на ніч. Спробуйте. СМАЧНОГО.
 
ЛесяДата: П`ятниця, 09/09/2011, 18:11 | Сообщение # 194
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Наталонька, Дякую за новий рецепт!!!

 
ЛесяДата: Субота, 10/09/2011, 15:21 | Сообщение # 195
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Як я і обіцяла викладаю фотки своїх закруток.
Помідори мариновані. Обожнює чоловік.

Гострі огірочки .Перший раз крутила(бо вже не знала що робити з огірками).Навіть ми попробували недавно і чоловік брав у відрядження.Мені сподобалися,лище буду на другий раз давати менше пекучої паприки.Любителі гострого сказали що ЛЮКС!!!

Борщова заправа.Без слів.КЛАС!!!Роблю кожен рік.

Огірки мариновані та ніжинський салат.


Аджика

Помідори у власному соку від Орести.Закрутила на минулому тижні а сьогодні вже 2 банки бабахнули cry

Перець у томаті.Дужеее смачний,вже відкривали.Завтра ще будемо крутити.

Салат бурачковий,може йти як заправка до борщу.Тільки у цьому йде перець.Тому це для мене .а то що вище(бурачкова заправка) вже для чоловіка.

Перець маринований.

Компоти і повидла,і квашені огірки вже не фоткала бо треба далеко діставати


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024