Консервування
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:50 | Сообщение # 181 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| тут рецепт буряків
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 23:51 | Сообщение # 182 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ікра з опеньок 1 кг моркви 1 кг цибулі 0,5 л олії 3 кг мелених опеньок ( 1 віро) Моркву потерти дрібно на терці, зтушити . Цибулю порізати дрібно і обсмажити. Опеньки відварити і перемолоти і підсушити на пательні. Сіль перець до смаку. Стерелізувати 0,5 л бани 2 години. Добре взимі до налисників, пиріжків. На ікру годяться великі опеньки, шляпки..
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 31/08/2011, 13:28 | Сообщение # 183 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Antalia) я виставляла рецепт таких буряків, Правильно, є такий рецепт Дуже хороший!!! Я минулого року закривала такі бурячки, дуже задоволена ними. А цього року ще закрила втерті на грубу тертку! Дуже-дуже дякую Анічці за рецепт!!!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 31/08/2011, 19:04 | Сообщение # 184 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Нелечко, як добре що тобі сподобались!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 31/08/2011, 19:20 | Сообщение # 185 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Antalia) тут рецепт буряків в нас трошки інший рецепт, тобто пропорції інші. на 1 л води: 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі, 1 ст. л. оцту. стерелізув 15 хв.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 08/09/2011, 21:22 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата спішу ділитися ще одним для мене новим рецептом. Це кабачкова ікра, зі смаком дитинства. Тобто така яку колись продавали в радянських магазинах. Отже, Ікра кабачкова. нам потрібно буде 5 кг кабачків чищених 400 грам майонезу ( провансаль) 300 грам пасти томатної ( я дала чумак банку) 700 грам цибулі ( посмажити) 1 ч. л. чорного меленого перцю 200 грам олії 100 грам цукру 3 ст. л. солі. ( до смаку) Кабачки подрібнити, можна в комбайні, я молола на мясорубці а потім збивала на пюре блендером до однорідної маси. Додати майонез і варити 2 години. Потім додати підсмажену і в блендері збиту цибулю, і всі інші компоненти і ще варити 45 хв. Розлити в банки і стерелізувати 20 хв. вихід 10-12 банок по 0,5 л. Фото трохи не якісне але колір видно
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 08/09/2011, 21:23 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 08/09/2011, 21:35 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| А я ще згадала що обіцяла рецепт кетчупу. Вийшов дуже смачний!!!!! діти мої в захваті, від магазинного не відрізниш, але все таки знаю що там дала, ніякої хімії. Правда трохи набавилась з помідорами, але резльтат того вартував. КЕТЧУП 10 кг помідорів 3-4 цибулі Перемолоти, перетерти через сито. Варити дотих пір поки не залишиться половина. Додати 300 грам цукру 200 грам оцту 1 ст. л. солі 2 ч. л. чорного перцю ( то хто любитьгостре) 1 ч. л. сухої гірчиці 1 ч. л. кориці 2 ч. л. гвоздики і 1 ч. л насіння кропу взяти в мішечок щоб потім можна було виймати. Розлити гарячим і простерелізувати 10-15 хв. Сфотографувала те що залишилося Я робила на 5 кг помідорів то в мене вишло приблизно 2,5 л готового кетчупу. Таке враження що закруток ніхто не робить і не випробову нові рецепти...
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 08/09/2011, 21:36 |
|
| | |
Леся | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:08 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Таке враження що закруток ніхто не робить і не випробову нові рецепти.. Я наробила купу закруток і навіть чоловік з відрядження вже привіз пусті банки.Але все не стає чусу то пофоткати.Може десь знайду пару хвилин.Судячи по тих кришках що купувала то у мене пішло 4 упаковки по 50 кришок.Банок вже не маю,аще хочу зробити одну порцію аджики,і перець у томаті.(позичу банки у мами) По наших рецептах робила кабачкову ікру,бурачкову заправку,такі огірочки як ти виставляла але у мене рецепт вже давно.Салат ніжинський,огірки мариновані,помідори мариновані,огірки квашені,гострі огірочки з Дрімфуду,салат з капусти і рисом,компоти різні,повидло сливове,повидло яблучне.ооооооооооо,здається нічого не забула. От і зараз йду молоти все на аджику. Рецепти не виставляю,бо вони такі ж як понаписували дівчата.Для чого однакових по дві штуки.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:13 | Сообщение # 190 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Я наробила купу закруток оооо І Леся тут появилась , просто судячи з того що в мене купа знайомих закруток взагалі не робить, то я думала що тут теж такі є....але бачу що вже дві господиньки обізвались , бо мій чоловік в принципі проти закруток, він мариновано нічого не їсть, і не хоче щоб діти їли, тому я борюся з ним як можу, ЗАКРУТКАМИ!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:17 | Сообщение # 191 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) мене пішло 4 упаковки по 50 кришок в мене пішло десь 3, бо багато мала банок на металеву закрутку, тобто крутити без ключа. Quote (Леся) з відрядження вже привіз пусті банки а я перепросила ті які давно повивозила на дачу.. Quote (Леся) Для чого однакових по дві штуки. та нє не треба по дві штуки..
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 11:18 | Сообщение # 192 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Я теж назакривала, але рецепти дуже схожі або такі, як тут вже є. Так що хіба фото виставляти. Комора забита, чоловіка нема, минулорічне не з"їли (вдома була тільки мама). Вже нема куди складати. А "назакручувалася" вже так, що й писати не хочеться.
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 17:57 | Сообщение # 193 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата, бачу замучилися від тих закруток, Ая хочу запропонувати рецепт, кетчупу, чи томатного соусу, що користується великою популярністю у нашій сімї, і пройшов вибробування часом. Тато мій назива цей соус:
"НАТУР ПРОДУКТ"
Помідори - 5 кг. Перець червоний болгарський 700 г.(почищеного) Перець гострий 4-5 шт. на ваш смак, Цибуля 700 г. Яблука кислі 700 г. (почищені від шкірки) цукор 250г сіль 3-4 ст.ложки оцет 120 мл.
Овочі очистити, подрібнити (можна порізати невеликими шматками, можна перемолоти в м'ясорубці, а можна, скористатися блендером (я все роблю за допомогою блендера). Варимо на середньому вогні без кришки 2-3 години (залежно від якості помідор, якщо пюре через 2 години ще дуже рідке, продовжуємо варити ). Суміш охолоджуємо, і збиваємо блендером, знову доводимо до кипіння, вводимо цукор та сіль, трохи кипятимо, щоб розчинилися сіль та цукор, а вже потім додаємо оцет. Після того, як ввели оцет, відразу соус закатуємо в гарячі стерильні банки, перевертаємо, і закутуємо на ніч. Спробуйте. СМАЧНОГО.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 09/09/2011, 18:11 | Сообщение # 194 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталонька, Дякую за новий рецепт!!!
|
|
| | |
|