Перші страви
|
|
Оля | Дата: Вівторок, 22/02/2011, 11:39 | Сообщение # 31 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Оля, А можна з Вами поснідати?????? Таким апетитним борщик виглядає...... Вже запізно! Змотали! Завтра буду капусняк варити. То післязавтра разом поснідаємо.
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:20 | Сообщение # 32 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| СУП ПЮРЕ З ГАРБУЗА Варимо все нарізане кубиками гарбуз селепа морква картопля Зажарюємо цибульку все збиваємо блендером або можна товкачкою на картоплю посолити поперчити і заправити часничком, сметанкою і зеленню.СМАЧНОГО.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 20/05/2011, 20:32 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (masik) СУП ПЮРЕ З ГАРБУЗА masik, щось таке цыкавеньке, а по опису ще й смакота маэ получитися
|
|
| |
Яринка | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 01:02 | Сообщение # 34 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| зупка з плавленими сирочками
3-4шт. картоплі 200гр мисливських ковбасок (або будь-якої іншої копченої ковбаси) 4 плавлених сирка середня цибулина морква жменя рису кріп зубчик часнику сіль спеції 3-літровую каструльку з водою поставити на вогонь, всипати нарізану кубиками почищену картоплю і рис. Натерти на дрібну терку моркву, дрібно нарізати цибулю, ковбаску кружечками. На смальці або олії(трошки) обсмажити ковбаски,добавити цибульку.а потім моркву . Сир натерти на грубу терку і розплавити на сковорідці.підливаючи гарячу зупку.щоб не було грудочок. Опустити в киплячу воду і помішувати до розчинення. Додати пасеровані овочі, і ковбаску. Посолити все, якщо треба. Варити зупку 30хв. . За 5 хвилин до закінчення варки додати лавровий листокі, очищений і дрібно нарізаний часник. Готовий суп посипати дрібно нарізаним кропом, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин. СМАЧНОГО!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Яринка - Вівторок, 07/06/2011, 01:02 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 09:36 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка) зупка з плавленими сирочками Щось Яринка давно не тішила нас своїми рецептами.І нарешті!!!!!Дякую,за смачну зупку!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 09:56 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка, Дякую за ідейку! Як раз на літо файно!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 12:06 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Яринка) зупка з плавленими сирочками
Ой і в мене зупка з плавленими сирочками але трохи не така. Дякую за рецепт!!! Пізніше виставлю свій.
|
|
| |
Яринка | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 20:28 | Сообщение # 38 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| Смакуйте на здоров*я!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 11:59 | Сообщение # 39 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хочу поділитися своєю солянкою,яку завжди готую після всяких свят,так як завжди залишається ковбаска,шинка,оливки,лимони.Одним словом беру 1 курячу лапку і ставлю варити в каструльку побільше 3-4 л,за цей час готую все інше,мясні продукти9 сардельки колбаса шинка)що є нарізаю кубиком дрібним,коли лапка зварена відділяю мясо від кісток і теж ріжу кубиком,тоді даю все мясне і хай покипить 3 хв,картоплю почистити і теж таким самим кубиком порізати і дати в солянку.,хай вариться.Окремо беремо цибульку дрібно порізану і жаримо на олії,з додаванням 2ст.л. кетчупу і сухої паприки(чілі)залежно хто яку гостроту любить.Тоді засипаємо це у каструльку ,я даю 2 кубика курячих сіль ,тоді висипаю оливки які є ,бажано без кісточок,ріжу лимон пів кольцами і зелень,пробуємо на смак і все готово.Коли закину лимон і оливки ,практично через 1 хв виключаю .Їмо з майонезом ,сметаною.Класно після гарного святкування
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:05 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Дякую за рецептик я дуже люблю солянку, а тепер спробую робити за цим рецептиком...ням-ням
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:06 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюша, оце тобі величезне спасибі за такий простюсінький рецепт!!!! я дуже люблю солянку але ніколи її ще не готувала. думала що занадто багато як на мене роботи а квашені огірки ти не даєш?
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:23 | Сообщение # 42 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Багато чулазороших відгуків про солянку,але ніколи її не їла,тепер спробую(Але після забави).Дякую за рецепт.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:33 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ЗорянкаQuote а квашені огірки ти не даєш? інколи даю,але лимон і оливки тут заміняють огірок,я ще можу собі дозволити вилити сюди росіл з оливок,так як у мене оливки всі люблять
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 12:38 |
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:35 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, Quote тепер спробую(Але після забави) Так простіше ,бо продукти вже всі є таж сама ковбаса на тарілці залишається,одним словом думаю тут мене всі зрозуміють,що це безвідходне виробництво
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:40 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, Нема за що,у мене не проходить ні одне післясвято без цього смачного супчику
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |