В гості до Ірини
 Перші страви - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Перші страви
Зоряна9810Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:40 | Сообщение # 46
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
мене всі зрозуміють,що це безвідходне виробництво

зрозумыють звичайно. в мене мясне яке залишаэться йде в основному на гарячы канапки, а деколи на пыцу.


 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 21:25 | Сообщение # 47
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ще один рецептик мадярського блюда на ваш осуд
Рокот крумпля.
Беремо картопельку чим поменше,і відварюємо в мундирах,
Окремо варимо яйця.Беремо каструлю наливаємо туди олію,закидуємо картоплю чищену(якщо велика ріжемо кружечками)
цибульку ріжемо кружечками(хто любить)
потім яйця ріжемо кубиком,все ріжемо великим кубиком.
даємо колбасу порізану кубиком(може бути варена і копчена).Даємо сіль,вегету перць,паприку,все до смаку.
Заливаємо сметаною я на 4 л.каструлю дала 0.5 літри і заливаємо водою.Хай закипить і мадярська страва готова.Моя дочка була у гостях і привезла цей рецепт.Можна готувати двома способами,як на перше,так і на друге,тоді просто треба більше продуктів,все шарами і залити сметаною


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 21:25
 
Зоряна9810Дата: Субота, 03/03/2012, 21:52 | Сообщение # 48
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Варила перший раз солянку,. Але нам вона ддуууже сподобалась то пропоную вам рецепт.
Продукти:
500 грам мяса ( в мене шинка свинна)
200 грам копченої ковбаски, 200 грам молочної, 200 грам шпонедра, 200 грам вареного серця ( в мене сире серце заважило десь 0,500 грам ), 200 грам шинки, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг квашених огірків, 150 грам томатної пасти, 1 пачка маргарини ( я брала пів пачки), лимон, сметана, зелень, сыль, перець.
Приготування:
Зварити мясо, порызати соломкою, всы ыншы ковбаси, шпондер,...те порызати соломкою. До мясного бульону в якому варилось мясо вкнути всы порызаны складники ы варити на слабкому вогны 1 год. Цибулю порызати пывкыльцями ы пыдсмажити на маргарины до золотистого кольору, додати потерты огырки, нехай тушкуэться 7-10 хв. Тоды покласти томатну пасту ы смажити ще 10 хв. Додати до солянки, якщо треба то поперчити ы посолити.У кожну тарлочку класти сметану, лимон, оливки, зелень Смачного!


 
ЛесяДата: Неділя, 04/03/2012, 13:11 | Сообщение # 49
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряна9810,
Дякую за рецептик,теж колись хотіла зварити.але то вона виходить золота.


 
оксанкаДата: Неділя, 04/03/2012, 13:57 | Сообщение # 50
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Варила перший раз солянку

я ще теж ніколи не варила солянки дякую за рецепт може спробую biggrin


 
ir71Дата: Неділя, 04/03/2012, 15:53 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Варила перший раз солянку

А я ще не варила,якось треба спробувати,може вийде.Дякую за рецепт! clap clap clap


 
КсюшаДата: Четвер, 18/10/2012, 15:32 | Сообщение # 52
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Супчик по італійськи
Взяти куряче мясо ,порізати великим кубиком(я замінила нашими українськими свинними ребрами)поставити варити бульойн з додаванням моркви петрушки і селери,то все я давала корінь,варити на малому вогні так само як ми варимо бульон,має бути прозорий,тоді покришити чуть сушеного білого грибочка,дати сіль і варити майже до готовності мяса,а тоді кинути домашню лапшу і поварити хвилин 5 і все супчик готовий.Я давала італійську зелену лапшу.
Прикрепления: 7712696.jpg (57.7 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Четвер, 18/10/2012, 16:04 | Сообщение # 53
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша,
Quote (Ксюша)
Супчик по італійськи

Дякую!!! Смачно виглядає da-38 da-38


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 18/10/2012, 16:48 | Сообщение # 54
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
супчик готовий

я би зараз його посьорбала. emocii-160 emocii-160


 
КсюшаДата: Четвер, 18/10/2012, 18:49 | Сообщение # 55
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, вперед ,там нема що готувати,я коли є макарон і картопля в супі то вже не буду їсти,чогось мені не йде,а от сам макарон навіть супер.От чехи вони ніяк не можуть зрозуміти чому ми даємо у всі супи картоплю,у них гибний то гриби і морква зелень шиночка кубиком ,но без картоплі.Так що італійці теж видно такої думки.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 18/10/2012, 18:49
 
оксанкаДата: Четвер, 18/10/2012, 19:22 | Сообщение # 56
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
я замінила нашими українськими свинними ребрами

smehs-260 smehs-260 :smehs-260:супчик вже вийшов по українськи da-38 da-38 da-38 da-38 а якщо без жартів,то смачненький супчик


 
IraДата: Четвер, 18/10/2012, 23:48 | Сообщение # 57
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
не можуть зрозуміти чому ми даємо у всі супи

бо в українців картопля то є другий хліб podmigivaniya-118


 
УлянкаДата: П`ятниця, 19/10/2012, 00:17 | Сообщение # 58
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Ксюша, Ксюша, апетитно виглядає, дякую за рецепт!

s
 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 16:04 | Сообщение # 59
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Жульєн .

Швидкий у приготуванні і дуже ніжний на смак жульєн з куркою і грибами.

інгредієнти на  3порції

● 2 курячих,невеликих  грудки
● 300 г печериць
● 200 г сметани
● 100 г сиру
● сіль , перець
● рослинне масло для смаження

приготування:

1 . Куряче філе вимити , дрібно порізати.
2 . Сковороду змастити олією і обсмажити куряче філе , наприкінці смаження посолити і поперчити.
3 . Печериці вимити , нарізати великими шматочками , обсмажити на сковороді до готовності.
4 . Наприкінці смаження посолити і поперчити.
5 . Курку з'єднати з печерицями , заправити сметаною , перемішати.
6 . Перекласти по супницях , зверху посипати тертим сиром і тримати в духовці при 200 градусів 20 хвилин.


 
muroslava07Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:22 | Сообщение # 60
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
Грибна юшка

300-400г шампінйонів протушити з 1-2 цибулинами, посолити.
3 плавленні сирки
3 грибних кубика (я беру завжди Gallina Blanka)
трошки сухого кропу
прибл. на 2,5 л води

Протушити гриби, поставити воду на вогонь і дод. їх туди. Коли почне закипати, потерти на грубій терці сирки, подрібнити кубики, сухий кріп. Хай покипить 30хв. Юшка готова!
Прикрепления: 7258699.jpg (38.0 Kb)
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024