Перші страви
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 12:40 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) мене всі зрозуміють,що це безвідходне виробництво зрозумыють звичайно. в мене мясне яке залишаэться йде в основному на гарячы канапки, а деколи на пыцу.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 21:25 | Сообщение # 47 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ще один рецептик мадярського блюда на ваш осуд Рокот крумпля. Беремо картопельку чим поменше,і відварюємо в мундирах, Окремо варимо яйця.Беремо каструлю наливаємо туди олію,закидуємо картоплю чищену(якщо велика ріжемо кружечками) цибульку ріжемо кружечками(хто любить) потім яйця ріжемо кубиком,все ріжемо великим кубиком. даємо колбасу порізану кубиком(може бути варена і копчена).Даємо сіль,вегету перць,паприку,все до смаку. Заливаємо сметаною я на 4 л.каструлю дала 0.5 літри і заливаємо водою.Хай закипить і мадярська страва готова.Моя дочка була у гостях і привезла цей рецепт.Можна готувати двома способами,як на перше,так і на друге,тоді просто треба більше продуктів,все шарами і залити сметаною
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 18/10/2011, 21:25 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 03/03/2012, 21:52 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Варила перший раз солянку,. Але нам вона ддуууже сподобалась то пропоную вам рецепт. Продукти: 500 грам мяса ( в мене шинка свинна) 200 грам копченої ковбаски, 200 грам молочної, 200 грам шпонедра, 200 грам вареного серця ( в мене сире серце заважило десь 0,500 грам ), 200 грам шинки, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг квашених огірків, 150 грам томатної пасти, 1 пачка маргарини ( я брала пів пачки), лимон, сметана, зелень, сыль, перець. Приготування: Зварити мясо, порызати соломкою, всы ыншы ковбаси, шпондер,...те порызати соломкою. До мясного бульону в якому варилось мясо вкнути всы порызаны складники ы варити на слабкому вогны 1 год. Цибулю порызати пывкыльцями ы пыдсмажити на маргарины до золотистого кольору, додати потерты огырки, нехай тушкуэться 7-10 хв. Тоды покласти томатну пасту ы смажити ще 10 хв. Додати до солянки, якщо треба то поперчити ы посолити.У кожну тарлочку класти сметану, лимон, оливки, зелень Смачного!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 04/03/2012, 13:11 | Сообщение # 49 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, Дякую за рецептик,теж колись хотіла зварити.але то вона виходить золота.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 04/03/2012, 13:57 | Сообщение # 50 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Варила перший раз солянку я ще теж ніколи не варила солянки дякую за рецепт може спробую
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 04/03/2012, 15:53 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Варила перший раз солянку А я ще не варила,якось треба спробувати,може вийде.Дякую за рецепт!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 18/10/2012, 15:32 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Супчик по італійськи Взяти куряче мясо ,порізати великим кубиком(я замінила нашими українськими свинними ребрами)поставити варити бульойн з додаванням моркви петрушки і селери,то все я давала корінь,варити на малому вогні так само як ми варимо бульон,має бути прозорий,тоді покришити чуть сушеного білого грибочка,дати сіль і варити майже до готовності мяса,а тоді кинути домашню лапшу і поварити хвилин 5 і все супчик готовий.Я давала італійську зелену лапшу.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 18/10/2012, 16:04 | Сообщение # 53 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, Quote (Ксюша) Супчик по італійськи Дякую!!! Смачно виглядає
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 18/10/2012, 16:48 | Сообщение # 54 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) супчик готовий я би зараз його посьорбала.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 18/10/2012, 18:49 | Сообщение # 55 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, вперед ,там нема що готувати,я коли є макарон і картопля в супі то вже не буду їсти,чогось мені не йде,а от сам макарон навіть супер.От чехи вони ніяк не можуть зрозуміти чому ми даємо у всі супи картоплю,у них гибний то гриби і морква зелень шиночка кубиком ,но без картоплі.Так що італійці теж видно такої думки.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 18/10/2012, 18:49 |
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 18/10/2012, 19:22 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) я замінила нашими українськими свинними ребрами :smehs-260:супчик вже вийшов по українськи а якщо без жартів,то смачненький супчик
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 18/10/2012, 23:48 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) не можуть зрозуміти чому ми даємо у всі супи бо в українців картопля то є другий хліб
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 19/10/2012, 00:17 | Сообщение # 58 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Ксюша, Ксюша, апетитно виглядає, дякую за рецепт!
s
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 16:04 | Сообщение # 59 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Жульєн .
Швидкий у приготуванні і дуже ніжний на смак жульєн з куркою і грибами.
інгредієнти на 3порції
● 2 курячих,невеликих грудки ● 300 г печериць ● 200 г сметани ● 100 г сиру ● сіль , перець ● рослинне масло для смаження
приготування:
1 . Куряче філе вимити , дрібно порізати. 2 . Сковороду змастити олією і обсмажити куряче філе , наприкінці смаження посолити і поперчити. 3 . Печериці вимити , нарізати великими шматочками , обсмажити на сковороді до готовності. 4 . Наприкінці смаження посолити і поперчити. 5 . Курку з'єднати з печерицями , заправити сметаною , перемішати. 6 . Перекласти по супницях , зверху посипати тертим сиром і тримати в духовці при 200 градусів 20 хвилин.
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Вівторок, 14/01/2014, 15:22 | Сообщение # 60 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 122
Статус: Offline
| 300-400г шампінйонів протушити з 1-2 цибулинами, посолити. 3 плавленні сирки 3 грибних кубика (я беру завжди Gallina Blanka) трошки сухого кропу прибл. на 2,5 л води
Протушити гриби, поставити воду на вогонь і дод. їх туди. Коли почне закипати, потерти на грубій терці сирки, подрібнити кубики, сухий кріп. Хай покипить 30хв. Юшка готова!
|
|
| |
|