Перші страви
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 21:20 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пікантний помідоровий супчик Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву. до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 24/02/2010, 10:44 | Сообщение # 3 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Суп з фрикадельками Бульйон куриний- 2 л Картопля-0.5 кг Морква- 2 шт Цибуля-1 шт Зелень Перець Фарш мішаний з спеціями та яйцем. Сіль У бульйоні зварити моркву та картоплю.Зробити фрикадельки та добавити да супу.Заправити ,додати цибулю,зелень.смачного
Сообщение отредактировал Яринка-1 - Середа, 24/02/2010, 10:45 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 24/02/2010, 10:51 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я теж варю такий супчик.Дуже смачненький!А у вас на фото то прямо як перед мною
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 14:37 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Грибна зупка Рецепт з дрімфуду від Наталі. Свіжі шампіньони(500г) почистити, помити, порізати і протушити з цибулькою. В кастрюлю налити десь 2,5 л води, закипить і вкинути 2 грибні кубики і протушені до готовності гриби. Хай вариться. На сковорідку порізати 3 плавлені сирки "Дружба" 55% жирн., влити туди трохи бульону і на малому вогні розтирати сирки тим,що мнете картоплю. Можна ще підливати потрошки бульон. Сир розітреться і стане рідкий без грудочок. Тоді влити в бульон. Окремо в тарілці розтерти 5 ложок сметани і 2 ложки муки, дати трошки хол.води і влити в бульон. Ще хай 5 хвилин покипить. Ще видусити 2 зубці часнику в чашку, влити туди бульон, хай настоїться 5 хв і вилити ріде назад в бульон, але без часнику. До смаку посолити, дати лавр. листок, можна дати сушений майоран і базилік. Юшка готова. Смачного!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 13:41 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гороховий суп з грінками 500 г лущеного гороху, 100 г соняшникової олії, 1 ст. л. борошна, 300 г картоплі кореня петрушки і селери, 1 пучок зелені будь-який 1 цибулина, 1 морквина 1 батон білого хліба, 100 г гострого сиру, 3 л води, сіль за смаком. Горох промити, залити холодною водою і варити до тих пір, поки він зовсім не розвариться. Протерти його через друшляк разом з відваром. Зелень порізати, корені петрушки і селери натерти на тертці, картоплю нарізати дрібними кубиками, додати в майже готовий горох, проварити ще 25 хвилин.Суп посолити, додати в нього підсмажену в олії цибулю з морквою та борошном, розведений холодним відваром. Дати супу трохи покипіти і зняти з вогню. До горохового супу подаються підсмажені на олії грінки з сиром. Для чого треба зняти з батона шкірку, нарізати його кубиками, покласти на лист, скропити олією, посипати тертим сиром і поставити в нагріту духовку, щоб вони підрум'янилися.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:48 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Гарні супчики,гороховий дуже люблю,готовлдю ,коли чоловік в командировці,він його не їсть.Але я потім сама втішаюся
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 13:29 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ГРИБНА Солянка Для грибної солянки потрібні сушені білі гриби.На 2 літра води достатньо 6-8 грибів. В крайньому випадку можна обійтися сушеними печерицями - їх потрібно більше. Відварити гриби, нарізати соломкою і варити ще з нарізаними морквою, коренем петрушки, селерою. Квашену(однакову кількість) і свіжу капусту згасити з цибулею з томатною пастою до м'якості. Додати дрібно нарізані солоні (не мариновані) гриби. Всі варити 15 хвилин. Перед зняттям з вогню додати маслини, каперси, лимонний сік.Ну дуже смачно!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 20:10 | Сообщение # 9 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Розсольник. Взяти не велику кількість перлової крупи (помити).Зварити до готовності.Картоплю нарізати кубиками,кинути у зварену перловку.огірки тоже порізати на кубики.кинути у варену картоплю.Окремо попасерувати на великій терці моркву й цибулю до золотистого кольору я ще до цієї пасеровочки додаю дрібно нарізаний часничок.Як огірочки готові зварені вливаю пасеровку.Спеції по вкусу.Якщо розсольник не достатньо кислуватий до нього додаю розсіл з огірків.СМАЧНОГО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:20 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Апетитна фотка!Так ніби ось ця тарілочка переді мною стоїть.Гарний рецепт.я теж варю росольник але мій рецепт чуть відрізняється.Дякую Татя за рецепти!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:25 | Сообщение # 11 |
Группа: Видалені
| Смачненький розсольник. Я його також полюбляю.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 19:53 | Сообщение # 12 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| КІСТКОВИЙ БУЛЬОН.(поливка) Беру реберцята свинини мию ріжу так щоь помістились у горщик.Варю на не великому вогні,як бульон знімаю шум. Варю 2 години.Потім додаю цілу цибульку не обчищяю від лушпиння.кочан капусти або кольрабі.моркву.Варю до готовності.Якщо хочу щоб був бульон жовтенький то окремо пасерую морквочку.сіль спеції по вкусу. СМАЧНОГО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 20:50 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цікаво,а я спочатку подумала що це звичайнісінький росіл з курочки.А це зі свининки.Дякую!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 21:06 | Сообщение # 14 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже апетитно виглядає
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 14/03/2010, 21:44 | Сообщение # 15 |
Группа: Видалені
| Бульйончик супер.
|
|
| |
|