Налисники,оладі,блінчики
|
|
Talochka | Дата: Вівторок, 17/02/2015, 15:49 | Сообщение # 151 |
шеф-повар
Статус: Offline
| rukodelka, дійсно начинка цікава! Мабуть, запашна! Та ще й з карамелізованими шматочками лимона. Дякую, що поділилась рецептом!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
rukodelka | Дата: Вівторок, 17/02/2015, 23:15 | Сообщение # 152 |
повар
| Talochka, будь-ласка.Думаю тобі сподобається смак начинки.Дуже смакують з чаєм.
|
|
| |
rukodelka | Дата: Середа, 25/03/2015, 17:11 | Сообщение # 153 |
повар
| Пропоную вашій увазі смачні слойки з яблучками. Хочу зауважити,що тісто не солодке,тому підходить для начинки з грибочків,м'яса і т.п. Для тіста потрібно:1п.(250)маргарину 1ст.любої сметани 2-3 ст.муки На стільничку просіюємо 1,5ст.муки.На грубій терці,на муку тремо маргарин і виливаємо 1 ст.сметани.Замішуємо м'яке,в'язке тісто,обгортаємо в кульочок і ложемо в холодильник на пів години,або в морозильну камеру на 15 хв.Тісто можна замішувати на ніч,а зранку пекти,як кому зручно.Поки тісто на холоді,готуємо начинку.2-3середні яблука обчистити від шкірки і серединки,потерти на грубій терці. Тісто розкачати тоненько і вирізати кубики,на серединку трошки яблук і за бажанням трошки цукру. а потім робимо ось такі конвертики Пекти 20-30хв.при температурі180-190° Готові слойки притрусити цукровою пудрою і подавати з чаєм,молоком....хто,що любить. СМАЧНОГО!
|
|
| |
мадлен | Дата: Четвер, 26/03/2015, 12:14 | Сообщение # 154 |
нова людина
| Дуже апетитні конвертики, а би же трішки кориці додала. Фотки просто чудові
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 26/03/2015, 14:47 | Сообщение # 155 |
шеф-повар
| rukodelka, і смачні, і симпатичні!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
rukodelka | Дата: Четвер, 26/03/2015, 15:35 | Сообщение # 156 |
повар
| мадлен, дякую.Кориці мої не люблять,а до смаку можна багато чого додати. Talochka, на здоров'ячко!
|
|
| |
natale_d | Дата: Вівторок, 17/11/2020, 16:00 | Сообщение # 157 |
нова людина
| Вы когда-нибудь слышали о том, что можно хорошо зарабатывать, и при этом тратить пару часов в день? Настал тот день, когда вы можете и сами попробовать выигрывать деньги, не прилагая особых усилий. Вот этот сервис https://vulkanclub-top.com поможет вам в этом деле. Все, что нужно, зарегистрироваться и начать получать бонусы уже сегодня)
|
|
| |
Uma | Дата: Субота, 20/03/2021, 23:35 | Сообщение # 158 |
дегустатор
| Вот с жидким тестом у меня проблем нет, готовлю блинчики, оладьи, панкейки без проблем. То же самое касается и заливных пирогов, и торта медовик из жидкого теста. А вот замешивать тесто руками не умею. Всегда слишком тугое получается.
|
|
| |
deinydei6 | Дата: Середа, 31/03/2021, 20:06 | Сообщение # 159 |
нова людина
| Цитата Uma ( ) А вот замешивать тесто руками не умею. Всегда слишком тугое получается. Может надо больше яиц добавлять? У меня всегда получается.
|
|
| |
olhovao390 | Дата: П`ятниця, 02/04/2021, 17:37 | Сообщение # 160 |
нова людина
| Ой девочки. Я раньше заморачивалась сейчас из-за работы совсем нет времени и сил. Проще доставкой воспользоваться если честно. Вот голубцы тут брала https://www.elika-delivery.com/product/golubczi-silski/ на днях привез под дом курьер. Обработали заказ быстро. Я была спасена от участи готовки ужина для всей семьи как обычно. Выручили.
|
|
| |
dasakruca | Дата: Неділя, 04/04/2021, 12:40 | Сообщение # 161 |
нова людина
| Про Елику наслышана давно. Знакомые покупали там котлеты говорят очень вкусные и сытные.
|
|
| |
Talko | Дата: П`ятниця, 02/07/2021, 06:17 | Сообщение # 162 |
нова людина
| Аж слюнки потекли)
|
|
| |