В гості до Ірини
 Налисники,оладі,блінчики - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 10 з 11
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Налисники,оладі,блінчики
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/01/2013, 22:36 | Сообщение # 136
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Talochka,  дякую за гарну пораду, стосовно пивного кляру. Думаю варто спробувати.
 
Зоряна9810Дата: Субота, 26/01/2013, 00:09 | Сообщение # 137
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Talochka)
пивні дріжджі дають гарний ефект
ще такого не чула..


 
ir71Дата: Середа, 20/02/2013, 21:03 | Сообщение # 138
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


 
НаталонькаДата: Субота, 09/03/2013, 18:26 | Сообщение # 139
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчатонька я знову в цій темі. Хочу поділитися смачним рецептом пишних оладок.
Рецепт із розряду ,- як із нескладних продуктів, що майже завжди під рукою, швидко приготувати щось смачненьке для родини. ( це як каша із сокири)
Рецепт знашла давно, на просторах  інтернету.

Пишні оладки

0,5 літра кефіру    нагріти,  щоб кефір став гарячим але не кипів.  ( це майже головна умова успіху) До гарячого кефіру додати 3 ст. л. цукру,  дрібку солі, 1 яйце, все старонно перемішати. До цієї суміші у три заходи додаємо  3 склянки борошна і 1 ч. л. без гірки,  соди. Суміш добре вимістити вінчиком, тісто має бути як густа сметана. Смажимо на розігрітій сковороді  на середньому вогні, сковорідку змащуємо олією. СМАЧНОГО.

Спробуйте цей простий і невигадливий рецепт, може він вам сподобається так як і мені.
Прикрепления: 9061370.jpg (65.1 Kb)
 
MariykaДата: Субота, 09/03/2013, 19:04 | Сообщение # 140
Mariyka
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
Цитата (Наталонька)
Пишні оладки
я завжди готую оладки так само, але кефір не підігріваю. Також виходять дуже тухкенькі


"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
 
НаталонькаДата: Неділя, 10/03/2013, 00:01 | Сообщение # 141
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Mariyka, дякую за увагу до рецепту. Спробуйте зробити оладки "моїм" способом, думаю, що залишитися задоволеною результатом експеременту.
 
LILEJAДата: Неділя, 10/03/2013, 00:44 | Сообщение # 142
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Наталонька, цікавий рецепт. Я ще так не робила. Треба спробвати. Головне не перегріти кефір.

 
КсюшаДата: Неділя, 10/03/2013, 17:17 | Сообщение # 143
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Наталонька, дякую за цікавий рецепт.Обов"язково спробую

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ТанюшаДата: Неділя, 10/03/2013, 19:59 | Сообщение # 144
Танюша
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
Наталонька у вас цікавий спосіб приготування оладок я також ніколи кефір не підігріваю варто спробувати.
 
НаталонькаДата: Неділя, 10/03/2013, 22:55 | Сообщение # 145
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
[b]LILEJAКсюшаТанюша,[/b] рада, що рецепт зацікавив. Дівчата спробуйте приготувати оладки по цьому  рецепту,  а потім поділитеся  враженнями.
 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:03 | Сообщение # 146
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Заварні млинці на кефірі
(рецепт  з  інтернету)

інгредієнти:

- 2 ст. кефіру (краще брати не жирний )
- 2 ст. борошна
- 2 яйця
- 1/ 2 ч. л. соди
- 2-3 ст . л . рослинної олії
- Сіль , цукор за смаком

приготування:

Кефір , яйця , борошно , сіль , цукор перемішати , злегка збити віночком.
У склянку крутого окропу кинути 1/ 2 ч. л. соди , швидко розмішати і вилити в тісто , перемішати ,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л . масла рослинного , перемішати
і смажити млинці )
Теж тонкі і дуже дірчасті млинчики виходять ) За рецепт дякую Марфуші )
Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)


 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:26 | Сообщение # 147
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Брізоль

інгредієнти:
• 3 яйця
• 1 ст. л . борошна
• 2 ст. л . води
• 150-200 г фаршу будь-якого
• 1 скибочка батона
• майонез
• 100 г твердого сиру
• 2 невеликі цибулини
• сіль
• часник

Спосіб приготування:
1) Змішати фарш з замоченою булочкою , подрібненою цибулею , сіллю , добре вимісити .
Збити яйця , додати води або молока трохи , ложку борошна . Можна без борошна , як кому нравітся.виліть на гарячу сковороду 2 ст. ложки яєчної суміші , постаратися зробити коло . тим часом (а краще до) з фаршу зробити тоооненькую корж на плівці , потім аакуратно перенести її на яєчний млинець , після цього , коли одна сторона млинчика підсмажилася , перевертаємо його на сторону з фаршем.
2 ) На готовий млинець на бік , де фарш , кладемо начинку з тертого сиру , часнику і майонезу.
Потім всі звертаємо в рулетик .
3 ) Розкладаємо на деко рулетики . Деко змастити вершковим маслом.
4 ) Рулетики посипати тертим сиром.
Готувати 20 хвилин у розігрітій духовці.
Можна  подавати  як  горячим  ,так  і холодним.


 
TalochkaДата: Четвер, 12/02/2015, 19:27 | Сообщение # 148
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Гарбузяні оладки з цільнозернового борошна



Рецепт



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
rukodelkaДата: Субота, 14/02/2015, 01:37 | Сообщение # 149
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
Наталонька, обов'язково спробую рецептики.
Таньчик, цікаві млинці!
 
rukodelkaДата: Неділя, 15/02/2015, 22:03 | Сообщение # 150
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
Інгредієнти:
130 г кукурудзяного крохмалю;
100 г борошна;
600 мл молока;
3 яйця;
3 ст. л. вершкового масла;
1 ч. л. цукру;
сіль;
рослинне масло. 

Для начинки:
400 г жирного сиру;
1 великий лимон;
0,5 склянки коричневого цукру;
1 ст. л. ванільного цукру.

Як приготувати.
1. Відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте виделкою з сіллю до однорідності. Змішайте борошно з крохмалем і цукром, додайте жовтки і перемішайте. Білки збийте в пишну піну.

2. Молоко злегка підігрійте. Розтопіть масло і змішайте з молоком. Поступово, ретельно вимішуючи, вливайте молоко з маслом в борошняну суміш, ретельно вимішуючи. Акуратно, порціями додайте білки, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Накрийте миску з тістом і дайте йому постояти 20-30 хв.
З. Для начинки зніміть цедру з половини лимона і вичавіть сік. Половину лимона розрізати уздовж на четвертинки і видалити насіння. Наріжте четвертинки поперек дуже тонкими часточками.
4. Розігрійте в кастрюльці 100 мл води. Додайте коричневий цукор і лимонний сік. Коли цукор розчиниться, покладіть лимонні дольки і варіть на середньому вогні 10 хв., помішуючи. Зніміть з вогню, додайте цедру і ванільний цукор, остудіть. Змішайте лимонний сироп з сиром. При бажанні додайте ще цукор.

5. Злегка змащуючи сковорідку олією, посмажте тонкі млинці. Тісто буде здаватися вам занадто рідким, але воно таке, як треба: млинці не будуть рватися і стануть еластичними.
6. Коли всі готові млинці, наповніть їх сирною начинкою, змащуючи нею половину кожного млинця і згортаючи в трубочку. Подавайте відразу ж.
Смачно.Спробуйте!

Додано (15/02/2015, 22:03)
---------------------------------------------
Рецепт цих млинців я знайшла в інтернеті.Млинці ніби нічим не відрізняються від моїх,але сама начинка цікава.Всім раджу.

Прикрепления: 6529191.jpg (39.2 Kb)
 
  • Сторінка 10 з 11
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024