Налисники,оладі,блінчики
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 22:36 | Сообщение # 136 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Talochka, дякую за гарну пораду, стосовно пивного кляру. Думаю варто спробувати.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 26/01/2013, 00:09 | Сообщение # 137 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Talochka) пивні дріжджі дають гарний ефект ще такого не чула..
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/02/2013, 21:03 | Сообщение # 138 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 09/03/2013, 18:26 | Сообщение # 139 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчатонька я знову в цій темі. Хочу поділитися смачним рецептом пишних оладок. Рецепт із розряду ,- як із нескладних продуктів, що майже завжди під рукою, швидко приготувати щось смачненьке для родини. ( це як каша із сокири) Рецепт знашла давно, на просторах інтернету.
Пишні оладки
0,5 літра кефіру нагріти, щоб кефір став гарячим але не кипів. ( це майже головна умова успіху) До гарячого кефіру додати 3 ст. л. цукру, дрібку солі, 1 яйце, все старонно перемішати. До цієї суміші у три заходи додаємо 3 склянки борошна і 1 ч. л. без гірки, соди. Суміш добре вимістити вінчиком, тісто має бути як густа сметана. Смажимо на розігрітій сковороді на середньому вогні, сковорідку змащуємо олією. СМАЧНОГО.
Спробуйте цей простий і невигадливий рецепт, може він вам сподобається так як і мені.
|
|
| |
Mariyka | Дата: Субота, 09/03/2013, 19:04 | Сообщение # 140 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 154
Статус: Offline
| Цитата (Наталонька) Пишні оладки я завжди готую оладки так само, але кефір не підігріваю. Також виходять дуже тухкенькі
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 10/03/2013, 00:01 | Сообщение # 141 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Mariyka, дякую за увагу до рецепту. Спробуйте зробити оладки "моїм" способом, думаю, що залишитися задоволеною результатом експеременту.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 10/03/2013, 00:44 | Сообщение # 142 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Наталонька, цікавий рецепт. Я ще так не робила. Треба спробвати. Головне не перегріти кефір.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 10/03/2013, 17:17 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Наталонька, дякую за цікавий рецепт.Обов"язково спробую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Танюша | Дата: Неділя, 10/03/2013, 19:59 | Сообщение # 144 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Наталонька у вас цікавий спосіб приготування оладок я також ніколи кефір не підігріваю варто спробувати.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 10/03/2013, 22:55 | Сообщение # 145 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| [b]LILEJA, Ксюша, Танюша,[/b] рада, що рецепт зацікавив. Дівчата спробуйте приготувати оладки по цьому рецепту, а потім поділитеся враженнями.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:03 | Сообщение # 146 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Заварні млинці на кефірі (рецепт з інтернету)
інгредієнти:
- 2 ст. кефіру (краще брати не жирний ) - 2 ст. борошна - 2 яйця - 1/ 2 ч. л. соди - 2-3 ст . л . рослинної олії - Сіль , цукор за смаком
приготування:
Кефір , яйця , борошно , сіль , цукор перемішати , злегка збити віночком. У склянку крутого окропу кинути 1/ 2 ч. л. соди , швидко розмішати і вилити в тісто , перемішати , дати постояти 5 хв. Додати 2-3 ст. л . масла рослинного , перемішати і смажити млинці ) Теж тонкі і дуже дірчасті млинчики виходять ) За рецепт дякую Марфуші ) Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:26 | Сообщение # 147 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Брізоль
інгредієнти: • 3 яйця • 1 ст. л . борошна • 2 ст. л . води • 150-200 г фаршу будь-якого • 1 скибочка батона • майонез • 100 г твердого сиру • 2 невеликі цибулини • сіль • часник
Спосіб приготування: 1) Змішати фарш з замоченою булочкою , подрібненою цибулею , сіллю , добре вимісити . Збити яйця , додати води або молока трохи , ложку борошна . Можна без борошна , як кому нравітся.виліть на гарячу сковороду 2 ст. ложки яєчної суміші , постаратися зробити коло . тим часом (а краще до) з фаршу зробити тоооненькую корж на плівці , потім аакуратно перенести її на яєчний млинець , після цього , коли одна сторона млинчика підсмажилася , перевертаємо його на сторону з фаршем. 2 ) На готовий млинець на бік , де фарш , кладемо начинку з тертого сиру , часнику і майонезу. Потім всі звертаємо в рулетик . 3 ) Розкладаємо на деко рулетики . Деко змастити вершковим маслом. 4 ) Рулетики посипати тертим сиром. Готувати 20 хвилин у розігрітій духовці. Можна подавати як горячим ,так і холодним.
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 12/02/2015, 19:27 | Сообщение # 148 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Гарбузяні оладки з цільнозернового борошна
Рецепт
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
rukodelka | Дата: Субота, 14/02/2015, 01:37 | Сообщение # 149 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Наталонька, обов'язково спробую рецептики. Таньчик, цікаві млинці!
|
|
| |
rukodelka | Дата: Неділя, 15/02/2015, 22:03 | Сообщение # 150 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Інгредієнти: 130 г кукурудзяного крохмалю; 100 г борошна; 600 мл молока; 3 яйця; 3 ст. л. вершкового масла; 1 ч. л. цукру; сіль; рослинне масло.
Для начинки: 400 г жирного сиру; 1 великий лимон; 0,5 склянки коричневого цукру; 1 ст. л. ванільного цукру.
Як приготувати. 1. Відокремте білки від жовтків. Жовтки збийте виделкою з сіллю до однорідності. Змішайте борошно з крохмалем і цукром, додайте жовтки і перемішайте. Білки збийте в пишну піну.
2. Молоко злегка підігрійте. Розтопіть масло і змішайте з молоком. Поступово, ретельно вимішуючи, вливайте молоко з маслом в борошняну суміш, ретельно вимішуючи. Акуратно, порціями додайте білки, перемішуючи лопаткою знизу вгору. Накрийте миску з тістом і дайте йому постояти 20-30 хв. З. Для начинки зніміть цедру з половини лимона і вичавіть сік. Половину лимона розрізати уздовж на четвертинки і видалити насіння. Наріжте четвертинки поперек дуже тонкими часточками. 4. Розігрійте в кастрюльці 100 мл води. Додайте коричневий цукор і лимонний сік. Коли цукор розчиниться, покладіть лимонні дольки і варіть на середньому вогні 10 хв., помішуючи. Зніміть з вогню, додайте цедру і ванільний цукор, остудіть. Змішайте лимонний сироп з сиром. При бажанні додайте ще цукор.
5. Злегка змащуючи сковорідку олією, посмажте тонкі млинці. Тісто буде здаватися вам занадто рідким, але воно таке, як треба: млинці не будуть рватися і стануть еластичними. 6. Коли всі готові млинці, наповніть їх сирною начинкою, змащуючи нею половину кожного млинця і згортаючи в трубочку. Подавайте відразу ж. Смачно.Спробуйте!Додано (15/02/2015, 22:03) --------------------------------------------- Рецепт цих млинців я знайшла в інтернеті.Млинці ніби нічим не відрізняються від моїх,але сама начинка цікава.Всім раджу.
|
|
| |
|