Налисники,оладі,блінчики
|
|
Ira | Дата: Середа, 23/01/2013, 18:32 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Наталонька, дякую за смаколик
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 24/01/2013, 15:47 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ira, дякую за те що звернула увагу на мій скромний рецепт. А сирники справді смачні- спробуй.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 24/01/2013, 18:17 | Сообщение # 123 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Наталонька, цікавий рецепт ще з мору=квою неробила при нагоді обовязково спробую
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 24/01/2013, 18:22 | Сообщение # 124 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Скоро масляниця я вирішила написати як я роблю блінчик якщо є такий рецет прошу мій видалити.Отже, 4 ложки крохмалю+4 ложкки муки- вимішати, додати 4 яйця, цукру, дрібку солі- добре вимішати потім туди ж додати 0,5 молока пвідігрітого до 30-40 градусів і 1 ст.л. олії .Все гарненько вимішати і дати постояти з пів годинки. Смажити.Бліянчики виходять тоненькі і смачненькі))))
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 24/01/2013, 18:40 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Таньчик) .Бліянчики виходять тоненькі і смачненькі)))) треба спробувати, бо в мене завжди різні виходять
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 24/01/2013, 20:29 | Сообщение # 126 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Таньчик, дякую за перевірений рецепт! Дійсно актуальний напередодні Масляної.
Наталонькo, який хороший рецепт! У мене чоловік сирники дуже любить. А тут ще "окориснені" - з каротином! А я теж, щоб додати трохи сонячно-яскравих кольорів на форум, ще тут поставлю свої гарбузяні оладки:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 24/01/2013, 20:42 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Talochka, справжні шматочки сонця. а не оладки. Спокусливі.
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 24/01/2013, 21:12 | Сообщение # 128 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Наталонька, дякую!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 24/01/2013, 21:37 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Таньчик, ой дякуюююю,такий цікавий рецептик обовязково спробую Talochka, які класні маленькі сонечка якраз в таку похмуру погоду те що треба
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:30 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Привіт дівчата а я знову з рецептом до цієї теми. Налисники хмільні.
Склад: 1склянка молока 1 склянка пива 2 великі яйця 2 стл. л. цукру 0.5 ч. л. солі 1/4 ч. ложки порошку до печива 70 гр. ростопленого вершкового масла дрібка мускатного горіху З мукою це питання дуже індивідуальне і залежиьб від того які налисники ви любити,- якщо товстеньки то муки більше, якшо тоненьки то муки менше. Я люблю тоненькі налисники тож готую тісто як ріденька сметана. Спосіб приготування :яйця розтерти за цукром сіллю та частиною муки , додаємо розтоплене і тепле вершкове масло.Молоко вливати частинами добре вимішати. додаємо пиво та додаємо решту борошна перемішаного з порошком до печива і мускатним горіхом..Ще раз розмішати,щоб не було грудочок. ОБОВЯЗКОВО - залишити тісто відпочити мінімум на 30 хв. Смажимо на скорорідці, що попередньо змащена олією. Змащую тільки перед смаженням першого налисника. Такі налисники добре смакують з мясною начинкою, чи начинкою з печінки, або картоплі. Начинені налисники перед подачею можна обсмажити на скворіці на вершковому маслі. Добре зберігають тонкий аромат пива. Пригощайтеся. Смачного.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:32 | Сообщение # 131 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) 1 склянка пива Цього я ще не чула,треба спробувати
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:35 | Сообщение # 132 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Леся,дякую за відгук. Пиво це справді не дуже звичний компонент налисників, але з мясними начинками він себе дуже оправдовує.
Сообщение отредактировал Наталонька - П`ятниця, 25/01/2013, 14:36 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:38 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Налисники хмільні. 2 в 1 ! цікаво цікаво. треба при нагоді спробувати
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:56 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна9810, ти права на всі сто % що то два в одному. Чоловікам довподоби.
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 15:41 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Наталонько, спасибі за ще один "млинцевий" рецепт. Quote (Наталонька) Пиво це справді не дуже звичний компонент налисників А я люблю пиво ще в кляр додавати. І в млинці, і в кляр воно додається в основному заради структури тіста (пивні дріжджі дають гарний ефект )
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |