В гості до Ірини
 Налисники,оладі,блінчики - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Налисники,оладі,блінчики
IraДата: Середа, 23/01/2013, 18:32 | Сообщение # 121
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Наталонька, дякую за смаколик poceluy-267

 
НаталонькаДата: Четвер, 24/01/2013, 15:47 | Сообщение # 122
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ira, дякую за те що звернула увагу на мій скромний рецепт. А сирники справді смачні- спробуй.
 
ТаньчикДата: Четвер, 24/01/2013, 18:17 | Сообщение # 123
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Наталонька, цікавий рецепт ще з мору=квою неробила при нагоді обовязково спробую

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ТаньчикДата: Четвер, 24/01/2013, 18:22 | Сообщение # 124
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Скоро масляниця я вирішила написати як я роблю блінчик якщо є такий рецет прошу мій видалити.Отже,
4 ложки крохмалю+4 ложкки муки- вимішати, додати 4 яйця, цукру, дрібку солі- добре вимішати потім туди ж додати 0,5 молока пвідігрітого до 30-40 градусів і 1 ст.л. олії .Все гарненько вимішати і дати постояти з пів годинки. Смажити.Бліянчики виходять тоненькі і смачненькі))))


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/01/2013, 18:40 | Сообщение # 125
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
.Бліянчики виходять тоненькі і смачненькі))))
треба спробувати, бо в мене завжди різні виходять


 
TalochkaДата: Четвер, 24/01/2013, 20:29 | Сообщение # 126
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Таньчик, дякую за перевірений рецепт! Дійсно актуальний напередодні Масляної. podmigivaniya-118

Наталонькo, який хороший рецепт! s1468 У мене чоловік сирники дуже любить. А тут ще "окориснені" - з каротином! da-38
 А я теж, щоб додати трохи сонячно-яскравих кольорів на форум, ще тут поставлю свої гарбузяні оладки:


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
НаталонькаДата: Четвер, 24/01/2013, 20:42 | Сообщение # 127
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Talochka, справжні шматочки сонця. а не оладки. Спокусливі.
 
TalochkaДата: Четвер, 24/01/2013, 21:12 | Сообщение # 128
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Наталонька, дякую!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
IraДата: Четвер, 24/01/2013, 21:37 | Сообщение # 129
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Таньчик, ой дякуюююю,такий цікавий рецептик da-38 обовязково спробую podmigivaniya-118
Talochka, які класні маленькі сонечка da-38 якраз в таку похмуру погоду те що треба da-38


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:30 | Сообщение # 130
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Привіт дівчата а я знову з рецептом до цієї теми. 
Налисники хмільні.

Склад: 1склянка молока 
1 склянка пива 
2 великі яйця 
2 стл. л. цукру
0.5 ч. л. солі
 1/4 ч. ложки порошку до печива 
70 гр. ростопленого вершкового масла  
дрібка мускатного горіху
З мукою це питання дуже індивідуальне і залежиьб від того які налисники ви любити,-  якщо  товстеньки то муки більше, якшо тоненьки то муки менше. 
Я люблю тоненькі налисники тож готую тісто як ріденька сметана.
Спосіб приготування :яйця розтерти за цукром  сіллю та частиною муки , додаємо розтоплене і тепле вершкове масло.Молоко вливати частинами  добре вимішати. додаємо пиво та додаємо решту  борошна перемішаного з  порошком до печива  і мускатним горіхом..Ще раз розмішати,щоб не було грудочок. ОБОВЯЗКОВО - залишити тісто відпочити мінімум на 30 хв. Смажимо на скорорідці, що попередньо змащена олією. Змащую тільки перед смаженням першого налисника.
Такі налисники добре смакують з мясною начинкою, чи начинкою з печінки, або картоплі.  Начинені налисники перед подачею можна обсмажити на скворіці на вершковому маслі. 
Добре зберігають тонкий аромат пива.
 
Пригощайтеся. Смачного.
Прикрепления: 1575186.jpg (67.4 Kb)
 
ЛесяДата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:32 | Сообщение # 131
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
1 склянка пива
  Цього я ще не чула,треба спробувати


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:35 | Сообщение # 132
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся,дякую за відгук. Пиво це справді не дуже звичний компонент налисників, але з мясними начинками він себе дуже оправдовує.

Сообщение отредактировал Наталонька - П`ятниця, 25/01/2013, 14:36
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:38 | Сообщение # 133
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Налисники хмільні.
2 в 1 !
цікаво цікаво. треба при нагоді спробувати


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 25/01/2013, 14:56 | Сообщение # 134
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810,  ти права на всі сто % що то два в одному. Чоловікам довподоби.
 
TalochkaДата: П`ятниця, 25/01/2013, 15:41 | Сообщение # 135
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Наталонько, спасибі за ще один "млинцевий" рецепт.
Quote (Наталонька)
Пиво це справді не дуже звичний компонент налисників

А я люблю пиво ще в кляр додавати. І в млинці, і в кляр воно додається в основному заради структури тіста (пивні дріжджі дають гарний ефект podmigivaniya-118 )


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024