В гості до Ірини
 Налисники,оладі,блінчики - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Налисники,оладі,блінчики
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:25 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
biggrin
Млинці з маком і сиром
Пісні оладки
Гарбузові млинці з грушевим соусом
Налисники зі сиром
Яблучні оладки
Млинці тонкі
Оладі пухкі від Ані
Оладі з яблуками
Кабачкові оладки від romlida
Бендерики від Ані
Блінчики від Цукерочки
Млинці торбинки
Оладки з грибочків
Гарбузяні млинці
Вафлі з гарбузяним пюре
BАФЛІ З КАРАМЕЛЬНОЮ НАЧИНКОЮ
НАЛИСНИКИ НІЖНІ
Морквяні бліни
Цибульники
Сластьони
Бананові оладки
Налисники "Сюзетт"
Кукурудзяні оладки з сиром
Оладки ніжні від Ані
Сирні пончики
ОКСАМИТОВІ НАЛИСНИКИ від Ані
Шуліки
Налисники ажурні
Хоткейки
Гарбузовий на пательні
Оладки Сонечко
Млинці


 
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:29 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Млинці з маком та сиром

НАЧИНКА-300гр сиру
2-3ст л полуничного джему
100гр маку
2 ст л цукру
МЛИНЦІ-2 яйця, 3 скл борошна
400гр молока, сіль, вода


Спекти звичайні млинці
НАЧИНКА.Пропаренний мак змішати з цукром і розбити в блендері.А сир ретельно перемішати з полуничним джемом.
На підсмажену сторону млинця,викласти макову начинку і згорнути трубочкою.
Потім викласти на другий млинець трубочку, злегка її пріплюснути.Сверху викласти сирну начинку і згорнути велику трубочку.
При подачі нарізати млинець навскіс невеликими кусочками.Можно подавати зі сметаною.



 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 22/02/2010, 19:59 | Сообщение # 3
Группа: Видалені





Пісні оладки.


1,5 скл. теплої води
30 гр. дріжжів
1 ст.л. цукру
2 скл. борошна
дрібка солі
У теплій воді розчинити дріжжі, додати цукор, сіль, борошно і замісити тісто. Накрити і покласти у тепле місце. Коли тісто підніметься неперемішуючи кидати його ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажувати до зарум'янення. Полити варенням.

Рецепт з сторінок інтернету.

Прикрепления: 5454070.jpg (139.8 Kb)
 
ir71Дата: Понеділок, 22/02/2010, 21:23 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Такі пишненькі...супер!!! thumb thumb

 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:15 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Гарбузові млинці з грушевим соусом

1 стакан пюре з гарбуза
3яйця
Щіпка солі
1 стакан мінеральної води
Муки так щоб маса була схожа на густу сметану

Яйця легко збити з сілю,додати пюре і воду.Поступово додавати муку і вимішувати тісто до густоти сметани.Жарити млинці на оліїї з обох сторін

Соус:

2 великих стиглих груш нарізати кубіками і проварити у 2 ст л білого солодкого вина і 2 ст л цукру,десь 15-20хв(поки не стануть м’якими)розбити у блендері до стану пюре.Якщо загусте то долити кипяченої води.


 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 28/02/2010, 13:24 | Сообщение # 6
Группа: Видалені





Прикрепления: 8450855.gif (6.9 Kb)
 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 14:30 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Налисники зі сиром
Рецепт з дрімфуду.

Для налисників:
0,5л молока
3 яйця
100г цукру
щіпка солі і соди
Муки, скільки забере.
Яйця збиваємо з цукром, додаємо сіль, соду, 200г молока. Додаємо муки, так, щоб було тісто, як на блінчики. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додаємо решту молока. Так, щоб було рідке тісто. Додаємо 50г олії, щоб не змащувати сковорідку.
Для начинки: розмішуємо сир з сметаною і цукром, ванільним цукром. Щоб була не дуже густа маса.
Перемащуємо готові налисники. Піджарюємо на маслі до хрумкої скоринки. Подаємо з сметаною.



 
ir71Дата: Середа, 17/03/2010, 16:59 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Яблучні оладки".

Інгредієнти: Яблука середнього розміру 5-6 шт.
сметана або молоко 50 мл.
Яйце 1 шт.
Мука 5-6 ст.л.
олія для обсмажування

Приготування: Яблука треба очистити від шкірки й серцевини, і нарізати кубіками.Добавити в нарізані яблука молоко, вершки або сметану.Все перемішати і додати 1 яйце.Отриману масу необхідно загустити борошном, буквально 5-6 ложок, але необхідно дивитися по консистенції, маса має бути густою. Сіль і цукор я не ложу і так оладки виходять солодкими.
Жаримо оладки на олії з двох сторін, викладаючи отриману масу столовою ложкою в добре розігріту соняшникову олію.Подавати страву зі сметаною, варенням.


 
Яринка-1Дата: Середа, 17/03/2010, 17:07 | Сообщение # 9
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже смачно,діткам часто готувала
 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 22:45 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Млинці тонкі

Потрібно: 300г борошна, 3 склянки молока, 4 яйця, 1 ст.л. цукру, сіль-за смаком.

Змішати в мисці яйця, сіль, цукор, 1 стакан молока. Додати борошно, добре перемішати тісто, потім розвести його молоком,що залишилося.
Млинці випікати швидко, на добре підігрітій сковороді з товстим дном.
Кожен млинець змащувати розтопленим вершковим маслом.



 
AntaliaДата: Четвер, 06/05/2010, 22:58 | Сообщение # 11
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
ОЛАДІ ПУХКІ.

15 гр. дріжджів розчинити в 1 стакані молока. Дати 1, 5 стакана просіяної муки. Збити ( я збиваю деревяною лопаткою).Тісто буде піддуватись. Накрити рушником і залишити на 30-40 хв. Дати 1 яйце, 1, 5 ст.л. цукру, 1 ст.л. олії, 0, 5 ч.л. солі. Знову збити і залишити на 30 хв. накривши рушником. Нерозмішувати! Ложку змочувати у воді, набирати тісто і жарити.

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 06/05/2010, 23:18 | Сообщение # 12
Группа: Видалені





 
ir71Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 09:44 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таке все у тебе пухке!Мабуть щось там чаруєш над своіми оладями та булочками.

Прикрепления: 0997321.jpg (49.5 Kb)


 
orestaДата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:02 | Сообщение # 14
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Дуже апетитно!Треба собі спробувати.Дякую Аня.

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
орисіяДата: Вівторок, 01/06/2010, 16:08 | Сообщение # 15
орисія
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 13
Статус: Offline
tongue ОЛАДІ З ЯБЛУКАМИ
яйця - 2шт
кефір-1склянка
мука- 250гр
порошок до печива -1 чайна ложечка
цукор пудра
сіль щепотка яблука -2шт
Кефір,яйця,сіль і мука з порошком до печива,збити на однорідну масу. Яблука почистити і порізати до маси,делікатно вимішати і випікати. Ще гарячими посипати цукор пудрою. Смачного! cool


Сообщение отредактировал орисія - Вівторок, 01/06/2010, 16:09
 
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024