Налисники,оладі,блінчики
|
|
|
ir71 | Дата: Субота, 20/02/2010, 17:29 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Млинці з маком та сиром НАЧИНКА-300гр сиру 2-3ст л полуничного джему 100гр маку 2 ст л цукру МЛИНЦІ-2 яйця, 3 скл борошна 400гр молока, сіль, вода Спекти звичайні млинці НАЧИНКА.Пропаренний мак змішати з цукром і розбити в блендері.А сир ретельно перемішати з полуничним джемом. На підсмажену сторону млинця,викласти макову начинку і згорнути трубочкою. Потім викласти на другий млинець трубочку, злегка її пріплюснути.Сверху викласти сирну начинку і згорнути велику трубочку. При подачі нарізати млинець навскіс невеликими кусочками.Можно подавати зі сметаною.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 22/02/2010, 19:59 | Сообщение # 3 |
Группа: Видалені
| Пісні оладки. 1,5 скл. теплої води 30 гр. дріжжів 1 ст.л. цукру 2 скл. борошна дрібка солі У теплій воді розчинити дріжжі, додати цукор, сіль, борошно і замісити тісто. Накрити і покласти у тепле місце. Коли тісто підніметься неперемішуючи кидати його ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажувати до зарум'янення. Полити варенням. Рецепт з сторінок інтернету.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 22/02/2010, 21:23 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Такі пишненькі...супер!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:15 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гарбузові млинці з грушевим соусом 1 стакан пюре з гарбуза 3яйця Щіпка солі 1 стакан мінеральної води Муки так щоб маса була схожа на густу сметану Яйця легко збити з сілю,додати пюре і воду.Поступово додавати муку і вимішувати тісто до густоти сметани.Жарити млинці на оліїї з обох сторін Соус: 2 великих стиглих груш нарізати кубіками і проварити у 2 ст л білого солодкого вина і 2 ст л цукру,десь 15-20хв(поки не стануть м’якими)розбити у блендері до стану пюре.Якщо загусте то долити кипяченої води.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 28/02/2010, 13:24 | Сообщение # 6 |
Группа: Видалені
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 14:30 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Налисники зі сиром Рецепт з дрімфуду. Для налисників: 0,5л молока 3 яйця 100г цукру щіпка солі і соди Муки, скільки забере. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сіль, соду, 200г молока. Додаємо муки, так, щоб було тісто, як на блінчики. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додаємо решту молока. Так, щоб було рідке тісто. Додаємо 50г олії, щоб не змащувати сковорідку. Для начинки: розмішуємо сир з сметаною і цукром, ванільним цукром. Щоб була не дуже густа маса. Перемащуємо готові налисники. Піджарюємо на маслі до хрумкої скоринки. Подаємо з сметаною.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:59 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Яблучні оладки". Інгредієнти: Яблука середнього розміру 5-6 шт. сметана або молоко 50 мл. Яйце 1 шт. Мука 5-6 ст.л. олія для обсмажування Приготування: Яблука треба очистити від шкірки й серцевини, і нарізати кубіками.Добавити в нарізані яблука молоко, вершки або сметану.Все перемішати і додати 1 яйце.Отриману масу необхідно загустити борошном, буквально 5-6 ложок, але необхідно дивитися по консистенції, маса має бути густою. Сіль і цукор я не ложу і так оладки виходять солодкими. Жаримо оладки на олії з двох сторін, викладаючи отриману масу столовою ложкою в добре розігріту соняшникову олію.Подавати страву зі сметаною, варенням.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 17:07 | Сообщение # 9 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже смачно,діткам часто готувала
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 22:45 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Млинці тонкі Потрібно: 300г борошна, 3 склянки молока, 4 яйця, 1 ст.л. цукру, сіль-за смаком. Змішати в мисці яйця, сіль, цукор, 1 стакан молока. Додати борошно, добре перемішати тісто, потім розвести його молоком,що залишилося. Млинці випікати швидко, на добре підігрітій сковороді з товстим дном. Кожен млинець змащувати розтопленим вершковим маслом.
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 06/05/2010, 22:58 | Сообщение # 11 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| ОЛАДІ ПУХКІ. 15 гр. дріжджів розчинити в 1 стакані молока. Дати 1, 5 стакана просіяної муки. Збити ( я збиваю деревяною лопаткою).Тісто буде піддуватись. Накрити рушником і залишити на 30-40 хв. Дати 1 яйце, 1, 5 ст.л. цукру, 1 ст.л. олії, 0, 5 ч.л. солі. Знову збити і залишити на 30 хв. накривши рушником. Нерозмішувати! Ложку змочувати у воді, набирати тісто і жарити.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 06/05/2010, 23:18 | Сообщение # 12 |
Группа: Видалені
|
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 09:44 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таке все у тебе пухке!Мабуть щось там чаруєш над своіми оладями та булочками.
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:02 | Сообщение # 14 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Дуже апетитно!Треба собі спробувати.Дякую Аня.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
орисія | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 16:08 | Сообщение # 15 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 13
Статус: Offline
| ОЛАДІ З ЯБЛУКАМИ яйця - 2шт кефір-1склянка мука- 250гр порошок до печива -1 чайна ложечка цукор пудра сіль щепотка яблука -2шт Кефір,яйця,сіль і мука з порошком до печива,збити на однорідну масу. Яблука почистити і порізати до маси,делікатно вимішати і випікати. Ще гарячими посипати цукор пудрою. Смачного!
Сообщение отредактировал орисія - Вівторок, 01/06/2010, 16:09 |
|
| |