Налисники,оладі,блінчики
| |
Marta | Дата: Середа, 14/07/2010, 12:02 | Сообщение # 31 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| І ще один рецепт кабачкових оладків з грибочків: 200гр шампінйонів 1 цибулина 1 кабачок 4 картоплини 2 яйця сіль,перець Шампінйони порізати дуже дрібно(можна використати блендер),кабачок потерти на дрібній терці і відцідити сік з нього,картоплю натерти як на деруни,цибульку і моркву так само натерти дрібно.В цю суміш додати яйця і спеції по смаку. Мої коментарії: з грибочками робила перший раз,але як на мене краще їх напевно трошки піджарити окремо, щоб вже в оладках більше було чути аромат грибів.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 14/07/2010, 12:19 | Сообщение # 32 |
Группа: Видалені
| Marta, Уявляю як смачно, обовязково спробую.
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 14/07/2010, 20:12 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Marta, Мені вже пахнуть...
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 14/07/2010, 20:15 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Marta) рецепт кабачкових оладків з грибочків: Вбила наповал.....такою смакотою!
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 14/07/2010, 21:10 | Сообщение # 35 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Марта, як запахли твої оладки смачно. Дякую за рецепт.
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 25/11/2010, 13:27 | Сообщение # 36 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Зараз, коли саме сезон гарбузи (хоча я її заморожую і маю цілий рік ), хочу поділитися рецептом гарбузяних млинців. Він трохи відрізняється від того, який давала Іруся ir71 , тому поставлю його окремо. Гарбузяні млинці 250 мл гарбузяного пюре 2 яйця 1 ст.л. цукрової пудри 1/4 ч. л. солі 3 ст.л. олії 250 мл борошна ½ ч.л. розпушувача 1 ч.л. ванільного экстракту 450 мл молока Гарбузяне пюре збити з цукровою пудрою, сіллю, розпушувачем і яйцями. Всипати борошно і поступово додавати молоко до бажаної консистенції. Влити олію і перемішати. Можна олію не додавати, а змащувати нею сковорідку. Дати тісту постояти 10-15 хвилин, після чого випікати млинці з обох боків на добре розігрітій сковороді. Викладати готові млинці на блюдо і змащувати вершковим маслом. Подавати з варенням, сметаною чи медом. Ми смакували з шоколадним соусом та кулькою морозива. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 25/11/2010, 14:08 | Сообщение # 37 |
Группа: Видалені
| Talochka, Такі гарні, жовтенькі. Quote (Talochka) Зараз, коли саме сезон гарбузи (хоча я її заморожую і маю цілий рік Ти заморожуєш гарбуз чи пюре з нього?
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/11/2010, 15:27 | Сообщение # 38 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Гарбузяні млинці
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 25/11/2010, 15:39 | Сообщение # 39 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Talochka, Гарбуз улюблена страва моєї мами. Терміново передаю їй рецепт та ідею такої смакоти!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 25/11/2010, 16:06 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| котяра Тань, і так, і так. Звичайно, не цілий гарбуз, а очищаю його і ріжу на великі шматки, які цілими і заморожую. Адже для деяких рецептів потрібно не пюре, а гарбуз скибочками/кубиками. До речі, з пюре я ще дуже люблю готувати ось такі гарбузяні вафлі. Вафлі з гарбузяним пюре 160 г гарбузяного пюре 3 яйця 250 г просіяного борошна 30 г цукру 175 мл молока 40 г розтопленого вершкового масла 1.5 ч. ложки розпушувача дрібка солі дрібка свіжозмеленого мускатного горіха Приготування: 1. Гарбузяне пюре змішати з молоком, яйцями, розтопленим маслом. 2. Змішати цукор, борошно, сіль і розпушувач і ввести в гарбузяну суміш. Повинне вийти звичайне тісто для вафель. 3. Вафельницю нагріти, випікати вафлі до золотистого кольору. Подавати теплими, посипавши цукровою пудрою. Колись в Брюсселі я замовляла справжні бельгійські гофри, котрі подавалися з лікером «Адвокат». Я вирішила відтворити це вдома, крапнувши в лікер ще бальзамічного крему. Вафлі виходять запашні, гарного яскраво-жовтого кольору. Джерело: Nelly з good-cook.ru Додано (25.11.2010, 16:06) --------------------------------------------- ir71, оксанка, Оксанко, сподіваюсь, що мамі сподобається, а якщо є електровафельниця, то рекомендую ще і вафлі.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/11/2010, 16:09 | Сообщение # 41 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталочко,ти зі своми апетитними стравами і СУПЕР-ПУПЕР надзвичайними фотографіями,нас так балуєш!!!На твою фотографію можна годинами дивитися і уявляти собі що вже пообідав. Дякую,люба за класні рецепти і чарівні фото до них.
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 25/11/2010, 16:35 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, ділитися з вами рецептами мені дуже приємно. Буду рада, якщо комусь вони пригодяться.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 25/11/2010, 17:40 | Сообщение # 43 |
Группа: Видалені
| Talochka, Дякую за відповідь. Твої рецепти СУПЕРОВІ!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
ксенія | Дата: П`ятниця, 26/11/2010, 17:14 | Сообщение # 44 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| У нас сьогодні налисники пригощайтесь
Сообщение отредактировал ксенія - П`ятниця, 26/11/2010, 17:16 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 26/11/2010, 18:38 | Сообщение # 45 |
Группа: Видалені
| ксенія, Налисники твої дуже гарні! Але в цій темі ділимося рецептами а те що сьогодні приготували то сюди.
|
|
| |
|