В гості до Ірини
 Налисники,оладі,блінчики - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Налисники,оладі,блінчики
MartaДата: Середа, 14/07/2010, 12:02 | Сообщение # 31
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
І ще один рецепт кабачкових оладків з грибочків:

200гр шампінйонів
1 цибулина
1 кабачок
4 картоплини
2 яйця
сіль,перець

Шампінйони порізати дуже дрібно(можна використати блендер),кабачок потерти на дрібній терці і відцідити сік з нього,картоплю натерти як на деруни,цибульку і моркву так само натерти дрібно.В цю суміш додати яйця і спеції по смаку.

Мої коментарії: з грибочками робила перший раз,але як на мене краще їх напевно трошки піджарити окремо, щоб вже в оладках більше було чути аромат грибів.

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 14/07/2010, 12:19 | Сообщение # 32
Группа: Видалені





Marta, Уявляю як смачно, обовязково спробую.
 
оксанкаДата: Середа, 14/07/2010, 20:12 | Сообщение # 33
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Marta, Мені вже пахнуть...

 
ir71Дата: Середа, 14/07/2010, 20:15 | Сообщение # 34
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Marta)
рецепт кабачкових оладків з грибочків:

Вбила наповал.....такою смакотою!


 
AntaliaДата: Середа, 14/07/2010, 21:10 | Сообщение # 35
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Марта, як запахли твої оладки смачно. Дякую за рецепт.
 
TalochkaДата: Четвер, 25/11/2010, 13:27 | Сообщение # 36
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зараз, коли саме сезон гарбузи (хоча я її заморожую і маю цілий рік smile ), хочу поділитися рецептом гарбузяних млинців. Він трохи відрізняється від того, який давала Іруся ir71 , тому поставлю його окремо. smile

Гарбузяні млинці

250 мл гарбузяного пюре
2 яйця
1 ст.л. цукрової пудри
1/4 ч. л. солі
3 ст.л. олії
250 мл борошна
½ ч.л. розпушувача
1 ч.л. ванільного экстракту
450 мл молока

Гарбузяне пюре збити з цукровою пудрою, сіллю, розпушувачем і яйцями. Всипати борошно і поступово додавати молоко до бажаної консистенції. Влити олію і перемішати. Можна олію не додавати, а змащувати нею сковорідку.
Дати тісту постояти 10-15 хвилин, після чого випікати млинці з обох боків на добре розігрітій сковороді.

Викладати готові млинці на блюдо і змащувати вершковим маслом. Подавати з варенням, сметаною чи медом. Ми смакували з шоколадним соусом та кулькою морозива.
Смачного! smile

Прикрепления: 4381751.jpg (68.1 Kb)


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 25/11/2010, 14:08 | Сообщение # 37
Группа: Видалені





Talochka, Такі гарні, жовтенькі.
Quote (Talochka)
Зараз, коли саме сезон гарбузи (хоча я її заморожую і маю цілий рік

Ти заморожуєш гарбуз чи пюре з нього?
 
ir71Дата: Четвер, 25/11/2010, 15:27 | Сообщение # 38
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
Гарбузяні млинці



 
оксанкаДата: Четвер, 25/11/2010, 15:39 | Сообщение # 39
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, Гарбуз улюблена страва моєї мами. Терміново передаю їй рецепт та ідею такої смакоти!!!

 
TalochkaДата: Четвер, 25/11/2010, 16:06 | Сообщение # 40
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
котяра Тань, і так, і так. Звичайно, не цілий гарбуз, а очищаю його і ріжу на великі шматки, які цілими і заморожую. Адже для деяких рецептів потрібно не пюре, а гарбуз скибочками/кубиками. smile
До речі, з пюре я ще дуже люблю готувати ось такі гарбузяні вафлі. tongue

Вафлі з гарбузяним пюре

160 г гарбузяного пюре
3 яйця
250 г просіяного борошна
30 г цукру
175 мл молока
40 г розтопленого вершкового масла
1.5 ч. ложки розпушувача
дрібка солі
дрібка свіжозмеленого мускатного горіха

Приготування:
1. Гарбузяне пюре змішати з молоком, яйцями, розтопленим маслом.
2. Змішати цукор, борошно, сіль і розпушувач і ввести в гарбузяну суміш. Повинне вийти звичайне тісто для вафель.
3. Вафельницю нагріти, випікати вафлі до золотистого кольору. Подавати теплими, посипавши цукровою пудрою.

Колись в Брюсселі я замовляла справжні бельгійські гофри, котрі подавалися з лікером «Адвокат». Я вирішила відтворити це вдома, крапнувши в лікер ще бальзамічного крему. cool
Вафлі виходять запашні, гарного яскраво-жовтого кольору.
smile

Джерело: Nelly з good-cook.ru

Додано (25.11.2010, 16:06)
---------------------------------------------
ir71, оксанка,
Оксанко, сподіваюсь, що мамі сподобається, а якщо є електровафельниця, то рекомендую ще і вафлі. smile



"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Четвер, 25/11/2010, 16:09 | Сообщение # 41
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Наталочко,ти зі своми апетитними стравами і СУПЕР-ПУПЕР надзвичайними фотографіями,нас так балуєш!!!На твою фотографію можна годинами дивитися і уявляти собі що вже пообідав.
Дякую,люба за класні рецепти і чарівні фото до них. snegurochka snegurochka snegurochka


 
TalochkaДата: Четвер, 25/11/2010, 16:35 | Сообщение # 42
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
ir71, ділитися з вами рецептами мені дуже приємно. Буду рада, якщо комусь вони пригодяться.

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 25/11/2010, 17:40 | Сообщение # 43
Группа: Видалені





Talochka, Дякую за відповідь.
Твої рецепти СУПЕРОВІ!!!!!!!! Дякую!!!!!!!!!!!!!!!
 
ксеніяДата: П`ятниця, 26/11/2010, 17:14 | Сообщение # 44
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline

У нас сьогодні налисники пригощайтесь



Сообщение отредактировал ксенія - П`ятниця, 26/11/2010, 17:16
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 26/11/2010, 18:38 | Сообщение # 45
Группа: Видалені





ксенія, Налисники твої дуже гарні! Але в цій темі ділимося рецептами а те що сьогодні приготували то сюди.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024