Налисники,оладі,блінчики
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 01/06/2010, 16:40 | Сообщение # 16 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Орися,вітаю з першим рецептом на сайті!Гарно дякую,що поділилася з нами рецептом.Яблучка завжди смачні тому оладі з ними ,тим паче.
|
|
| |
anilah | Дата: Вівторок, 08/06/2010, 20:11 | Сообщение # 17 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| А я роблю налисники тільки на кефірі.Получаються дуже смачні і мякі.В мене живе молочний гриб,без якого я вже не можу існувати,і тому маю завжди квасне молоко.Попробуйте, і ви будете приємно здивовані.
Я Галина!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 09/06/2010, 13:29 | Сообщение # 18 |
Группа: Видалені
| Quote (anilah) А я роблю налисники тільки на кефірі. Галя то просто молоко замінюєш кислим ?Чи є спеціальний рецепт?
|
|
| |
anilah | Дата: Середа, 09/06/2010, 18:41 | Сообщение # 19 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Я замінюю солодке молоко квасним і трохи холодної води і ще даю ванілковий цукор.
Я Галина!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 18/06/2010, 19:58 | Сообщение # 20 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Кабачкові оладки від romlida 2 кабачки 2 яйця 0.5 ч.л. порошок до печива мука сіль Кабачки очистити від шкірки і нетерти на середній терці і посолити. Коли кабачки пустять сік половину його злити, додати муку, як на оладки і я додаю порошок до печива, щоб були пишнішими. В кінці часник пропущений через прес. Подавати зі сметаною.
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 21/06/2010, 21:57 | Сообщение # 21 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| БЕНДЕРИКИ Тісто: Збити 2 яйця з 1 ст.л. цукру, щіпка солі, 0,5 ч.л.соди погашеної оцтом, влити 2 ст. молока, всипати 2 ст. муки. Збити міксером. Дати 3 ст.л. олії і влити 2 ст. мінеральної води.Жаримо, як на налисники. Потім кожен розрізати на дві, або три смужки. На початку смужки кладемо трохи фаршу і загортаємо так, щоб вийшов трикутник. Кожен вмочити у збите яйце і жаримо. До фаршу я влила молока ( замість хліба), але щоб не став дуже рідкий. Дала сіль, перець, потерла 1 цибулю, подавила 2 зубчики часнику.Яйце не давала. Боялась, що фарш не прожариться, але вийшло дуже добре. Треба жарити на не великому вогні і щоб фарш був такий соковитий. Ну, я думаю, ви мене зрозуміли.
Сообщение отредактировал Antalia - Понеділок, 21/06/2010, 22:19 |
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 09:36 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Antalia, Дякую!!! Я вже собі занотувала.Класні бендерики.Тим більше я ще таких не робила!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 19:21 | Сообщение # 23 |
Группа: Видалені
| Antalia, Я колись такі на роботі готувала, дуже смачні.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 21:33 | Сообщение # 24 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| БЛІНЧИКИ Наливаю молока(все на око) туди цукор,чуть солі,1-2ст.л.кислого молока.1-2шт.яйця,муку.Міксером добре збиваю.Випікаю тоненькі блінчики.Змазую протвінь маслом викладаю на масло блінчики з сиром,на блінчики розмазую теж масла.Ставлю в гарячу духовку.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 21:40 | Сообщение # 25 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, такі пухкенькі і смачненькі твої налисники. Я люблю їсти налисники так: поливаю сметаною, посипаю цукром і ставлю в мікрохвильовку. Смакотище!!!
|
|
| |
romlida | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 22:48 | Сообщение # 26 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Млинці-торбинки Готуємо звичайне тісто на млинці. Начинка: 1 відварена куряча грудинка 300 г. шампіньйонів ( у мене були консервовані) 2 ст. л. сметани 150 гр. тертого твердого сиру 4 зубчики часнику, сіль, перець. На сковорідці розігріваємо сметану, додаємо часник, різану шматочками грудинку, шампіньйони різані, сіль, перець. Протушити 5 хвилин і в кінці додати тв.сир. На кожний млинець кладемо начинку і збираємо у мішечок, який зав'язуємо стебельцем зеленої цибулі. Страва виходить дуже ситна.
Я Ліда!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 22/06/2010, 23:51 | Сообщение # 27 |
Группа: Видалені
| romlida, Дуже гарненькі твої торбинки.Смакотінь!!!!!!!!! Я також такі роблю тільки начинка інша: тушений язик.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 26/06/2010, 11:26 | Сообщение # 28 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!Лідочка,яка краса та смакота!!!Дякую за чудовий рецепт смакойлика!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Субота, 26/06/2010, 16:24 | Сообщение # 29 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| romlida, Antalia, Таке все смачне,супер
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 12/07/2010, 23:14 | Сообщение # 30 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| romlida, А цікавинка яка, супер!!! Дякую за ідею.
|
|
| |