Налисники,оладі,блінчики
| |
канарка | Дата: Субота, 25/02/2012, 00:13 | Сообщение # 106 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Оладки " Сонечко"
1 ст.л. цукру 150млг. молока 1 яйце 150гр. муки 1ч.л. поршку до печева ван. цукор 1 ст.л. олії Все змішуємо і смажимо на сухій сковорідці з двох сторін. Смакуємо хто з чим бажає: варення, мед, згущонка...... СМАКОТА!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 25/02/2012, 00:56 | Сообщение # 107 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| канарка, дуже дякую за рецепт, мої діти полюбляють різні такі оладки
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 25/02/2012, 11:33 | Сообщение # 108 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (канарка) Оладки " Сонечко" дякую як раз зараз дууууууже знадобляться
|
|
| |
Роксолана | Дата: Вівторок, 28/02/2012, 17:22 | Сообщение # 109 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Так ,як минулий тиждень був тижнем млинців,то я пробувала один новий рецепт з нету.Я вдома не мала молока,а тільки квасне молоко,і тут наткнулась на такий рецепт: 3 яйця збити з дрібкою солі до піни( я все збивала в комбайні), і не виключаючи комбайн влити 400 мл крутого кипятку, далі влити 4 ст.л. олії, 3 ст.л. цукру, пів чайної ложки соди, 400 мл квасного молока, і десь 2,5 стакани муки( дивіться на око), ванілін. Млинці чудові,навіть не відрізнити,що не з солодкого молока,і мають такі цікаві узори.Нажарте і собі,на здоров"я! )))
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 28/04/2012, 13:14 | Сообщение # 110 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| А хочете незвичних вафель? Зі смаком Пумпернікеля? Не знаєте, що це? Тоді ласаво прошу сюди
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 28/04/2012, 13:25 |
|
| | |
Talochka | Дата: Понеділок, 30/04/2012, 01:25 | Сообщение # 112 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| оксанка, Мені приємно ділитися з вами тим, що дізнаюся і пізнаю сама.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 26/06/2012, 15:21 | Сообщение # 113 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Пропоную вам приготувати Солодкі оладки з кабачків Продукти: Кабачок - 1шт, сіль - щіпка, цукор - 2ст.л., яйце - 1шт, сода 1\2ч.л. погасити оцтом або лимонним соком, цедра з 1-го лимона, борошно - 1\2стакана, олія для смаження. Приготування. Кабачок помити та очистити шкірку. Добре відтиснути руками сік та зцідити його. Додати сіль,цукор, яйце та цедру і добре перемішати. Борошно змішати з погашеною содою та додати в тісто. Перемішати і смажити оладки на гарячій сковороді з олією. Смачного!!!! Рецепт знайшла на сайті Поварьонок і вже випробувала. Дуже смачні, і зовсім не чути смаку кабачка.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 09/10/2012, 11:04 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Східна паляничка
190 грам кефіру ( я відміряла рівно 200 мл) 2 стакани муки ( спершу дайте трошка менше) 0,5 ч.л. солі 0,5ч. соди, погасити лимоном. 300 грам домашнього сиру замісити мяке тісто - підсипати мукою як би липло. розділити на 4 куски.
по 2 куски розкатати на круглу паляничку ( підсипати мукою щоб до дошки не приліпало), на скільки схочете, я десь до 0,5 см. качаю. поки дається. викласти начинку. накрити другою паляничкою. і защіпати край. як хочете защіпаєте - я переважно таким бортиком роблю, що ніц не витікало. і акуратно переносите на пательню. на газ. не в духовку)))) ВИПІКАТИ НА СУХІЙ ПАТЕЛЬНІ на 2 боки. припіднімати лопаткою і дивитися на колір скоринки,може десь підгоріти - буде як з печі))) зїсти теплим)) перевертаються легко, не розвалюється. розмір десь трошка більше ніж звикла тарілка виходить. начинки як хоч.в ориганіл має бути сир або творог - заправляти за бажанням - петрука чи кріп, кінза, тмин, сіль, перець, часник, паприка і т.д. Смачного!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 09/10/2012, 21:21 | Сообщение # 115 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Східна паляничка Так смачно описала аж слинка потекла. Дякую!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/10/2012, 21:30 | Сообщение # 116 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Східна паляничка У мене таке схоже є,але я печу на маслі ось тут є рецепт
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 19:05 | Сообщение # 117 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Льєзькі вафлі
Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 19:30 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Talochka, смакота таке апетине фото і вафельки теж
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 30/10/2012, 22:39 | Сообщение # 119 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Іринко, дякую! пригощайся, будь-ласка!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 23/01/2013, 16:42 | Сообщение # 120 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата хочу поділитися рецептом смачних сирничків. Рецепт з книги "Раціональне харчування в сімї" Виходять смачні і дуже гарного сонячного помаранчевого кольору. Сирники (творжники )з морквою.
Склад: 05 кг. творогу (щоб не дуже мокрий) 2 великі яйця 4 ст. л. цукру 3 ст. л. муки 1 ч.л. ванільного цукру 1 середня морквина дрібка солі олія для смаження.
Сир старанно перемішати до стану однорідної маси, додати потерту на середній терці моркву сіль і муку.
Яйця збиваємо з цукром і ванілью до пухкої маси, і малими порціями додаємо до сиру. Все перемішуємо. Руки змочуємо в муку і формуємо сирнички. Смажимо на малому вогні до золотистої скоринки. Подаємо зі сметаною, чи варенням. Смакують як гарячими так і холодними.
Сообщение отредактировал Наталонька - Середа, 23/01/2013, 16:43 |
|
| |
|