Мяско!
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:12 | Сообщение # 16 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Зїш мене!!!" або Відбивна по київськи куряче філе 3шт соєвий соус+куряча приправ -0.5стак твердий сир-150гр цибулина -1 велика яйце мука олія Філе розрізати на двоє у формі відкритої книжки,тобто прорізати не до кінця.Добре відбити через харчову плівку з обох сторін. Промазати соєвим соусом+приправи і залишити маринуватися на 30хв. А тим часом готуємо начинку.Для того сир тремо на терці а цибулю перетворюємо на пюре з допомогою блендера(або дуже дрібно нарізати).Змішати сир з цибулею. У підготовлене філе(на одну половинку "книжки") у серединку кладемо начинку і закриваємо другою частиною філе.Виходить як чебурек у середині з начинкою. Котуляємо спочатку у муці потім у злегка збитому яйці і жаримо на повільному вогні з обох сторін по 10хв(бажано під закритою крижкою) Подавати можна зі салатом або з любим гарніром.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 14:38 | Сообщение # 17 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Іринко,яка смакота,дуже аппетитно.Хочу таку страву і негайно.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 15:10 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Хочу таку страву і негайно. Ми теж наїстися нею не змогли...все мало було і мало.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 21:18 | Сообщение # 19 |
Группа: Видалені
| Ой як апетитно.
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 10/03/2010, 14:22 | Сообщение # 20 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Сьогодні в свої архівах знайшла хороший рецепт,колись десь його виставляла.Ось поділюся з вами.Скоро літо і зелені буде багато і яйця і мясо. Зрази "ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС" 500г будь-якого м'яса маленькі яйця зелена цибуля 100 г вершкового масла 2-3зубка часнока 100 г твердого сиру 1.500г м'яса, я взяла лише свиняче, подрібнити у блендері, додати 1цибулю, сіль, перець, приправи (за смаком) 2. Варимо маленькі (від первістка-несучок) яйця (курячі), поділяємо варені на дві половинки й виймаємо жовток окремо.Його ж розім'яти виделкою. 3. 100 г зеленої цибулі і трохи кропу подрібнити у блендері і змішати зі 100 г вершкового масла і 2-3 зубки часника.Цією сумішшю наповнити дві половинки яйця і з'єднати воєдино. 4.Берем фольгу, ложимо на неї м'ясний фарш тонко, на нього одну ложку подрібненого жовтка і після яйце.Все разом формуємо кругленьку голівку, як голова Фантомаса і загортаємо у фольгу.Ставимо в духовку на 40хв 5.Коли спечемо знімаємо фольгу і обкачуваємо поки гарячі в натертому твердому сирі. Робимо Фантомаса - патлатим! Смачного!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 10/03/2010, 15:45 | Сообщение # 21 |
Группа: Видалені
| Quote (oresta) ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС прикольна назва, гарненькі на вигляд.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:12 | Сообщение # 22 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (oresta) Зрази "ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС" Бачила різні зрази а ось таких "лохматих"ще не зустрічала!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:54 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Оце так фантомас
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 16:35 | Сообщение # 24 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось знайшла ще один рецепт "Цікаві котлети" Фарш приготовити як на котлетки,з часничком та черствою булочкою.А у серединку запхати сосіску або сердельку. Гарна ідея,моя дитина їла котлетки із задоволенням
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 16:07 | Сообщение # 25 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| МЯСКО Смажене на швидкоруч. З ПИЛУ Й ЖАРУ!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 16:36 | Сообщение # 26 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| цукеро4ка, ти вирішила на нас апетиту нагнати?Він у мене і так є в очікуванні свят.Дякую за СУПЕР-апетитне фото!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 14/03/2010, 16:54 | Сообщение # 27 |
Группа: Видалені
| цукеро4ка, Ой слюнки тримаю від твого апетитного м'яска.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 20:58 | Сообщение # 28 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) А у серединку запхати сосіску Точно цікаво,взяла на замітку Quote (цукеро4ка) Смажене на швидкоруч. З ПИЛУ Й ЖАРУ! Оце так мяско,через комп пахне
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:51 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| «Мішок з подарунками» Приготувати фарш, як на пельмені: 40% свинини з салом, 60% яловичини, заправити цибулею та спеціями на смак. З цього фаршу сформувати маленькі колобки (розміром з мандарин). Кожен приплюснути і зробити корж. На середину коржа покласти 1 ст.л. начинки із грибів (шампіньйони, тушковані у сметані) або будь-який інший (рис з рубаними яйцями і майонезом; плавлений сирок, натерте яйце, майонез). Знову сформовать колобок і загорнути його в фольгу. Покласти колобок на середину листа фольги розміром з тарілку. Всі кути підібрати, щоб був вигляд мішечка, «вуха» розправити. Поставить колобки в духовку і запікати 30-40 хв.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:53 | Сообщение # 30 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Кордон Блю Взяти три курячі грудки, три скибочки сиру, три скибочки шинки. Купки посолити, поперчити, зробити надрізи у вигляді кишеньок, в середину покласти по шматку сиру та шинки. Отвір скріпити дерев'яної шпажкою або зубочисткою. Збити злегка яйця, і вмочити в них наші грудки, потім обваляти в панірувальних сухарях. Поставити в холодильник на 20 хвилин, потім знову в яйце і сухарі і обсмажити до готовності.
|
|
| |