В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
ir71Дата: Вівторок, 09/03/2010, 13:12 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Зїш мене!!!"
або Відбивна по київськи

куряче філе 3шт
соєвий соус+куряча приправ -0.5стак
твердий сир-150гр
цибулина -1 велика
яйце
мука
олія

Філе розрізати на двоє у формі відкритої книжки,тобто прорізати не до кінця.Добре відбити через харчову плівку з обох сторін.
Промазати соєвим соусом+приправи і залишити маринуватися на 30хв.
А тим часом готуємо начинку.Для того сир тремо на терці а цибулю перетворюємо на пюре з допомогою блендера(або дуже дрібно нарізати).Змішати сир з цибулею.
У підготовлене філе(на одну половинку "книжки") у серединку кладемо начинку і закриваємо другою частиною філе.Виходить як чебурек у середині з начинкою.
Котуляємо спочатку у муці потім у злегка збитому яйці і жаримо на повільному вогні з обох сторін по 10хв(бажано під закритою крижкою)
Подавати можна зі салатом або з любим гарніром.



 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 14:38 | Сообщение # 17
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Іринко,яка смакота,дуже аппетитно.Хочу таку страву і негайно.
 
ir71Дата: Вівторок, 09/03/2010, 15:10 | Сообщение # 18
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Хочу таку страву і негайно.

Ми теж наїстися нею не змогли...все мало було і мало.


 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 09/03/2010, 21:18 | Сообщение # 19
Группа: Видалені





Ой як апетитно.
 
orestaДата: Середа, 10/03/2010, 14:22 | Сообщение # 20
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Сьогодні в свої архівах знайшла хороший рецепт,колись десь його виставляла.Ось поділюся з вами.Скоро літо і зелені буде багато і яйця і мясо.

Зрази "ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС"

500г будь-якого м'яса
маленькі яйця
зелена цибуля
100 г вершкового масла
2-3зубка часнока
100 г твердого сиру

1.500г м'яса, я взяла лише свиняче, подрібнити у блендері, додати 1цибулю, сіль, перець, приправи (за смаком)
2. Варимо маленькі (від первістка-несучок) яйця (курячі), поділяємо варені на дві половинки й виймаємо жовток окремо.Його ж розім'яти виделкою.
3. 100 г зеленої цибулі і трохи кропу подрібнити у блендері і змішати зі 100 г вершкового масла і 2-3 зубки часника.Цією сумішшю наповнити дві половинки яйця і з'єднати воєдино.
4.Берем фольгу, ложимо на неї м'ясний фарш тонко, на нього одну ложку подрібненого жовтка і після яйце.Все разом формуємо кругленьку голівку, як голова Фантомаса і загортаємо у фольгу.Ставимо в духовку на 40хв
5.Коли спечемо знімаємо фольгу і обкачуваємо поки гарячі в натертому твердому сирі.
Робимо Фантомаса - патлатим!
Смачного!


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 10/03/2010, 15:45 | Сообщение # 21
Группа: Видалені





Quote (oresta)
ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС
прикольна назва, гарненькі на вигляд.
 
ir71Дата: Середа, 10/03/2010, 17:12 | Сообщение # 22
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (oresta)
Зрази "ЛОХМАТИЙ ФАНТОМАС"

Бачила різні зрази а ось таких "лохматих"ще не зустрічала! nyam ohyes ok ok ok


 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 17:54 | Сообщение # 23
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оце так фантомас
 
ir71Дата: П`ятниця, 12/03/2010, 16:35 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ось знайшла ще один рецепт "Цікаві котлети"

Фарш приготовити як на котлетки,з часничком та черствою булочкою.А у серединку запхати сосіску або сердельку.
Гарна ідея,моя дитина їла котлетки із задоволенням



 
цукеро4каДата: Неділя, 14/03/2010, 16:07 | Сообщение # 25
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
МЯСКО

Смажене на швидкоруч.

З ПИЛУ Й ЖАРУ! wink



Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Неділя, 14/03/2010, 16:36 | Сообщение # 26
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
цукеро4ка, ти вирішила на нас апетиту нагнати?Він у мене і так є в очікуванні свят.Дякую за СУПЕР-апетитне фото! nyam

 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 14/03/2010, 16:54 | Сообщение # 27
Группа: Видалені





цукеро4ка, Ой слюнки тримаю від твого апетитного м'яска.
 
Яринка-1Дата: Неділя, 14/03/2010, 20:58 | Сообщение # 28
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
А у серединку запхати сосіску

Точно цікаво,взяла на замітку

Quote (цукеро4ка)
Смажене на швидкоруч.
З ПИЛУ Й ЖАРУ!

Оце так мяско,через комп пахне

 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:51 | Сообщение # 29
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
«Мішок з подарунками»

Приготувати фарш, як на пельмені: 40% свинини з салом, 60% яловичини, заправити цибулею та спеціями на смак.
З цього фаршу сформувати маленькі колобки (розміром з мандарин). Кожен приплюснути і зробити корж. На середину коржа покласти 1 ст.л. начинки із грибів (шампіньйони, тушковані у сметані) або будь-який інший (рис з рубаними яйцями і майонезом; плавлений сирок, натерте яйце, майонез).
Знову сформовать колобок і загорнути його в фольгу. Покласти колобок на середину листа фольги розміром з тарілку. Всі кути підібрати, щоб був вигляд мішечка, «вуха» розправити. Поставить колобки в духовку і запікати 30-40 хв.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:53 | Сообщение # 30
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Кордон Блю

Взяти три курячі грудки, три скибочки сиру, три скибочки шинки. Купки посолити, поперчити, зробити надрізи у вигляді кишеньок, в середину покласти по шматку сиру та шинки. Отвір скріпити дерев'яної шпажкою або зубочисткою. Збити злегка яйця, і вмочити в них наші грудки, потім обваляти в панірувальних сухарях. Поставити в холодильник на 20 хвилин, потім знову в яйце і сухарі і обсмажити до готовності.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024