Мяско!
| | |
ir71 | Дата: Субота, 20/02/2010, 17:51 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Котлетки з начинкою з ананаса під горіхової скоринкою рецепт з мого архіву 2шт курячого філе, половину маленької банки консерв.ананасів, 2яйця, 100гр крохмаль, 20гр масла, один черства булочка, 50 гр сиру, 125гр молока, склянка товчених горіхів, сіль, перець, 60гр масла для смаження. ФАРШ.Булку замочити в молоці, віджати.Мясо обмити, обсушити і нарізати кусками.Мясо і булку пропустити через м'ясорубку, посолити, додати яйце, масло і вимішати так, щоб вийшла пишна маса. Обробити з фаршу 8шариків, приплюснути так, щоб можна було покласти начинку. Панірувати в крохмале, потім у збитому яйці, а потім у товчених горіхах. Обсмажити з обох боків у розігрітій олії. НАЧИНКА.Із концер.ананасов у блендері робимо пюре. Додаємо сир, тертий на дрібній тертці. Перемішати і начинка готова.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 24/02/2010, 12:10 | Сообщение # 3 |
Группа: Видалені
| Котлети"незвичайні" 400ГР.КУРЯЧОГО ФІЛЕ-ПОРІЗАТИ КУБИКАМИ 2 ЦИБУЛІ-ПОРІЗАТИ ДРІБНЕНЬКО 2 ЯЙЦЯ 2 СТ. Л КРОХМАЛЮ 2 СТ. Л МАЙОНЕЗУ сіль, перець до смаку. ВСЕ ЗМІШАТИ,ПОКЛАСТИ НА ПАРУ ГОДИН В ХОЛОД.,ЩОБ НАСТОЯЛИСЯ. СМАЖИТИ НАКЛАДАЮЧИ ЛОЖКОЮ.
Сообщение отредактировал котяра - Середа, 24/02/2010, 12:13 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 24/02/2010, 14:34 | Сообщение # 4 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| ir71, Цікавенькі котлетки котяра, Дуже смачно ,часто готовлю
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 25/02/2010, 01:12 | Сообщение # 5 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Оригінальна печінка Печінка -0.5 кг Яйце-2 шт Майонез-2 ст.л Кетчуп-2 ст.л Соєвий соус-2 ст.л Цибуля- 1 шт Мука- 3-4 ст.л Печінку порізати на міленькі шматочки,добавити цибулю.Все змішати,хай трохи помаринується,та потім смажити ,як оладки.Смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/02/2010, 09:12 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Оригінальна печінка Крім оригіналу,ще й смачна....
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:12 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Куряча грудка запечена шарами 3 невеликі грудки курчати або бл. 700 г філе грудки курчати сіль, мелений чорний перець 8 тонких шматочків бекону Борошно 3 яйця тертий сир 150 г 8 шматків пісної шинки (я використала копчені сосиски) 200 г сметани З грудок зняти шкіру і видалити кістки. Отримане філе нарізати на невеликі шматки вагою по 40-50 р. Злегка відбити,посолити і поперчити. Вогнетривку посудину приблизно 15 см діаметром і 10 см заввишки вистелити смужками бекону, смужки повинні звисати з країв посуду, так щоб потім ними можна було прикрити її вміст. Шматки курчати обваляти в муці.Вмочити в збиті яйця.Обваляти в тертому сирі. Викласти їх рівним шаром на дно посуду.Зверху накрити шинкою.(у мене нарізані вздовж сосиски) Знову викласти шматки курчати в паніровці з сиру. Продовжувати викладати шарами шинку і м'ясо, стежачи за тим, щоб останній шар зверху був з шматків курчатиПолити сметаною.Посипати солодкою паприкою.Прикрити загнутими догори смужками бекону.Смажити в попередньо розігрітій духовці на середньому вогні 1 годину. На початку смаження на 40-45 хвилин варто прикрити посуд з м'ясом фольгою, щоб не бризкав жир. Наприкінці фольгу зняти і дати підрум'янитися. Дати охолонути і потім поставити на ніч у холодильник (я ставила під прес) На наступний день перевернути вміст вогнетривкої посудини на дошку, нарізати на шматки. Блюдо настільки ситне, що до нього подають тільки салат чи мариновані овочі. І дуже смачне.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 28/02/2010, 13:20 | Сообщение # 8 |
Группа: Видалені
| Quote (Яринка-1) Оригінальна печінка Quote (ir71) Куряча грудка запечена шарами
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 14:34 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Фаршировані курячі стегна Рецепт з дрімфуду від Наталі. 8 курячих гомілок 5-6 більших шампіньонів 1 цибуля 1 морква сіль, перець З кожної ножки акуратно зняти шкірки, не обрізаючи її. Мясо відділити від кістки, а кістку обрізати, залишивши кусочок від лапки зі шкіркою. Мясо змолоти. Подрібнити цибулю, потерти моркву на грубій терці і трошки посмажити. Додати порізані пластинками гриби і ще трохи протушити. Мясо вимішати з грибами, посолити і поперчити до смаку. Дати 1 яйце, вимішати. Тепер чайною ложечкою начиняти шкіру. Начинені ніжки заколоти зубочистками. Змастити з обох сторін майонезом, викласти в форму і запікати в духовці близько 30 хвилин.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 01/03/2010, 18:23 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Котлети в бублику Старий,провірений рецепт.Напевно вже кожна господиня таке робила.Але у мене сьогодні під рукою були всі продукти і я зробила ці котлетки.А так як до мене на сайт заходять і молоді кухарочки,тож саме тому я ділюся цим рецептом.Пропорціїї я не пишу,так як кожна господиня по свому готує фарш на котлети. Треба:підготувати фарш як на звичайні котлети.У мене змелена свинина і курятина. Бублики або як їх ще називають-сушка ,замочити у молоці десь на 10хв і відразу витягнути на тарілку. З обох сторін обкладаємо бублик фаршом.Далі обкатуляти у муці(я користувалася кукурудзяною) і у яйці.Жаримо на розігрітій оліїї з обох сторін під закритою кришкою на невеликому вогні.Готові котлетки я викладаю на паперову салфетку для видалення лишнього жиру.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Понеділок, 01/03/2010, 23:07 | Сообщение # 11 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| дівчата все класно виглядає,а також вкусно,а нам тепер лише слюнки кап-кап.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 02/03/2010, 11:08 | Сообщение # 12 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ммммммм,яка смакота
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 17:50 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мясний рулет 800 грамів фаршу(свинина,курятина) сіль, перець за смаком панірувальні сухарі 2 зубки часнику болгарський перець(можна і маринований начинка: 3 шт. відварених яєць зелень твердий сир У фарш додати яйця, сіль, перець, можна приправи для м'яса, вичавлений через прес часник, все вимісити до однорідного стану. Яйця і зелень, дрібно порубати, змішати в мисці. На столі розстелити харчову фольгу, руки змочити водою, викладати по-троху фарш і трамбуючи руками зробити пласт, зверху розподілити начинку, потерти трохи сиру. Обережно, підтримуючи фольгу за край скрутити рулет, краї защипнути. Покласти швом до внизу на деко.Запікати рулет при температурі 200 градусів 50-60 хв. Потім трохи остудити і порізати гострим ножем.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:37 | Сообщение # 14 |
Группа: Видалені
| Смакотаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:39 | Сообщение # 15 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Таке апетитне .
|
|
| |
|