В гості до Ірини
 Мяско! - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 21
  • 22
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:45 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Каталог

Мясні пірамідки
Котлети з ананасовою начинкою під горіховою шкоринкою
Котлети незвичайні
Оригінальна печінка
Куряча грудка запечена шарами
Фаршировані курячі стегна
Котлети в бублику
Мясний рулет
"Зїш мене"
Зрази "лохматий фантомас"
Цікаві котлетки
"Мішок з подарунками"
Кордон блю
Курка з секретом
Мариновані мясні рулети
Мясні папіроси
Свинина шляхетська
Відбивні в льєзон з сиром
Куряча відбивна з пекінською капустою.
Курячі стегна в майонезі
Печінка теляча фарширована
Завиванець з телятини
куряча печінка по домашньому
Чебуреки на кипятку
Курячі оладки
Куряче філе запечене зі сиром
Домашні нагетси
"Слід тигра"
Мусака
Запікання мяса,маринад
Домашня ковбаса від Орести
Простий домашній хлібець з яйцем
Свинина запечена у фользі
Котлетки ніжні
Мясний рулет з язиком
Курка фарширована лимонами
Курка фарширована налисниками
Шашличок з курячих сердечок
Курка з яблуками
Печінкове рагу
Маринад для мася, шпондерка
Курка з часником
Відбивні в тісті
Курячий шашлик по домашньому
М’ясні шарики з фасолевою начинкою
ЛІВЕРНА КОВБАСА
Відбивні
Свинячі реберця (в мікрохвильовій печі)
Котлети на майонезі
Шашлички без виходу на природу
Куряча печінка" Гурман"
Печінкове тістечко
Львівські каштани
Крученики волинські
Курячі медальони


 
ir71Дата: Субота, 20/02/2010, 17:51 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Котлетки з начинкою з ананаса під горіхової скоринкою

рецепт з мого архіву

2шт курячого філе,
половину маленької банки консерв.ананасів,
2яйця,
100гр крохмаль,
20гр масла,
один черства булочка,
50 гр сиру,
125гр молока,
склянка товчених горіхів,
сіль, перець, 60гр масла для смаження.

ФАРШ.Булку замочити в молоці, віджати.Мясо обмити, обсушити і нарізати кусками.Мясо і булку пропустити через м'ясорубку, посолити, додати яйце, масло і вимішати так, щоб вийшла пишна маса.
Обробити з фаршу 8шариків, приплюснути так, щоб можна було покласти начинку.
Панірувати в крохмале, потім у збитому яйці, а потім у товчених горіхах.
Обсмажити з обох боків у розігрітій олії.
НАЧИНКА.Із концер.ананасов у блендері робимо пюре.
Додаємо сир, тертий на дрібній тертці.
Перемішати і начинка готова.


 
нeмаєтакоїДата: Середа, 24/02/2010, 12:10 | Сообщение # 3
Группа: Видалені





Котлети"незвичайні"

400ГР.КУРЯЧОГО ФІЛЕ-ПОРІЗАТИ КУБИКАМИ
2 ЦИБУЛІ-ПОРІЗАТИ ДРІБНЕНЬКО
2 ЯЙЦЯ
2 СТ. Л КРОХМАЛЮ
2 СТ. Л МАЙОНЕЗУ
сіль, перець до смаку.
ВСЕ ЗМІШАТИ,ПОКЛАСТИ НА ПАРУ ГОДИН В ХОЛОД.,ЩОБ НАСТОЯЛИСЯ.
СМАЖИТИ НАКЛАДАЮЧИ ЛОЖКОЮ.
Прикрепления: 6282533.jpg (33.5 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Середа, 24/02/2010, 12:13
 
Яринка-1Дата: Середа, 24/02/2010, 14:34 | Сообщение # 4
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
ir71,

Цікавенькі котлетки

котяра,

Дуже смачно ,часто готовлю

 
Яринка-1Дата: Четвер, 25/02/2010, 01:12 | Сообщение # 5
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оригінальна печінка

Печінка -0.5 кг
Яйце-2 шт
Майонез-2 ст.л
Кетчуп-2 ст.л
Соєвий соус-2 ст.л
Цибуля- 1 шт
Мука- 3-4 ст.л

Печінку порізати на міленькі шматочки,добавити цибулю.Все змішати,хай трохи помаринується,та потім смажити ,як оладки.Смачного

 
ir71Дата: Четвер, 25/02/2010, 09:12 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Оригінальна печінка

Крім оригіналу,ще й смачна....


 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:12 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Куряча грудка запечена шарами

3 невеликі грудки курчати або бл. 700 г філе грудки курчати
сіль, мелений чорний перець
8 тонких шматочків бекону
Борошно
3 яйця
тертий сир 150 г
8 шматків пісної шинки (я використала копчені сосиски)
200 г сметани

З грудок зняти шкіру і видалити кістки. Отримане філе нарізати на невеликі шматки вагою по 40-50 р. Злегка відбити,посолити і поперчити.
Вогнетривку посудину приблизно 15 см діаметром і 10 см заввишки вистелити смужками бекону, смужки повинні звисати з країв посуду, так щоб потім ними можна було прикрити її вміст.

Шматки курчати обваляти в муці.Вмочити в збиті яйця.Обваляти в тертому сирі.
Викласти їх рівним шаром на дно посуду.Зверху накрити шинкою.(у мене нарізані вздовж сосиски)
Знову викласти шматки курчати в паніровці з сиру. Продовжувати викладати шарами шинку і м'ясо, стежачи за тим, щоб останній шар зверху був з шматків курчатиПолити сметаною.Посипати солодкою паприкою.Прикрити загнутими догори смужками бекону.Смажити в попередньо розігрітій духовці на середньому вогні 1 годину. На початку смаження на 40-45 хвилин варто прикрити посуд з м'ясом фольгою, щоб не бризкав жир. Наприкінці фольгу зняти і дати підрум'янитися. Дати охолонути і потім поставити на ніч у холодильник (я ставила під прес)
На наступний день перевернути вміст вогнетривкої посудини на дошку, нарізати на шматки. Блюдо настільки ситне, що до нього подають тільки салат чи мариновані овочі. І дуже смачне.


 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 28/02/2010, 13:20 | Сообщение # 8
Группа: Видалені





Quote (Яринка-1)
Оригінальна печінка

thumb thumb
Quote (ir71)
Куряча грудка запечена шарами
surprised
thumb
 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 14:34 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Фаршировані курячі стегна

Рецепт з дрімфуду від Наталі.

8 курячих гомілок
5-6 більших шампіньонів
1 цибуля
1 морква
сіль, перець

З кожної ножки акуратно зняти шкірки, не обрізаючи її. Мясо відділити від кістки, а кістку обрізати, залишивши кусочок від лапки зі шкіркою.
Мясо змолоти. Подрібнити цибулю, потерти моркву на грубій терці і трошки посмажити. Додати порізані пластинками гриби і ще трохи протушити.
Мясо вимішати з грибами, посолити і поперчити до смаку. Дати 1 яйце, вимішати. Тепер чайною ложечкою начиняти шкіру.
Начинені ніжки заколоти зубочистками.
Змастити з обох сторін майонезом, викласти в форму і запікати в духовці близько 30 хвилин.



 
ir71Дата: Понеділок, 01/03/2010, 18:23 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Котлети в бублику

Старий,провірений рецепт.Напевно вже кожна господиня таке робила.Але у мене сьогодні під рукою були всі продукти і я зробила ці котлетки.А так як до мене на сайт заходять і молоді кухарочки,тож саме тому я ділюся цим рецептом.Пропорціїї я не пишу,так як кожна господиня по свому готує фарш на котлети.

Треба:підготувати фарш як на звичайні котлети.У мене змелена свинина і курятина.
Бублики або як їх ще називають-сушка ,замочити у молоці десь на 10хв і відразу витягнути на тарілку.
З обох сторін обкладаємо бублик фаршом.Далі обкатуляти у муці(я користувалася кукурудзяною) і у яйці.Жаримо на розігрітій оліїї з обох сторін під закритою кришкою на невеликому вогні.Готові котлетки я викладаю на паперову салфетку для видалення лишнього жиру.



 
цукеро4каДата: Понеділок, 01/03/2010, 23:07 | Сообщение # 11
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
дівчата все класно виглядає,а також вкусно,а нам тепер лише слюнки кап-кап. tongue tongue wacko

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 02/03/2010, 11:08 | Сообщение # 12
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ммммммм,яка смакота
 
ir71Дата: Четвер, 04/03/2010, 17:50 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Мясний рулет

800 грамів фаршу(свинина,курятина)
сіль, перець за смаком
панірувальні сухарі
2 зубки часнику
болгарський перець(можна і маринований

начинка:
3 шт. відварених яєць
зелень
твердий сир

У фарш додати яйця, сіль, перець, можна приправи для м'яса, вичавлений через прес часник, все вимісити до однорідного стану.

Яйця і зелень, дрібно порубати, змішати в мисці. На столі розстелити харчову фольгу, руки змочити водою, викладати по-троху фарш і трамбуючи руками зробити пласт, зверху розподілити начинку, потерти трохи сиру. Обережно, підтримуючи фольгу за край скрутити рулет, краї защипнути. Покласти швом до внизу на деко.Запікати рулет при температурі 200 градусів 50-60 хв. Потім трохи остудити і порізати гострим ножем.


 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 18:37 | Сообщение # 14
Группа: Видалені





Смакотаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Яринка-1Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:39 | Сообщение # 15
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Таке апетитне .
 
  • Сторінка 1 з 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 21
  • 22
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024