Мяско!
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:55 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Курка з секретом з програми Ю. Висоцької Продукти: 1 курка (вагою 1,5 кг), 50 г копченої шинки або бекону, жменя петрушки, кропу жменя, жменю кінзи, 3 зубчики часнику, 125 г розм'якшеного вершкового масла, 1 лимон, 1 кг картоплі, 2 ст. ложки рослинної олії, морська сіль, мелений чорний перець. Духовку попередньо розігріти до 180 ° С. Дрібно нарізати бекон, нарубати всю зелень, часник подрібнити. Розм'якшене вершкове масло розтерти з сіллю, перцем, зеленню, часником і беконом. Під шкіру курки з боку грудки обережно, намагаючись не пошкодити шкіру, ввести половину отриманої суміші. Під шкіру на ніжках помістити залишилася суміш. Всередину курки покласти лимон, розрізаний на 4 частини. Деко змастити олією, укласти на нього курку. Картоплю порізати кружечками, скропити олією, посолити, укласти навколо курки. Запікати в розігрітій духовці близько години. Цей рецепт дуже виручає якщо гості на порозі. Курка виходить дуже ніжна і соковита.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 18:44 | Сообщение # 32 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мариновані м'ясні рулети 5 ст.л олії, 2 ст.ложки кетчупу, 1 ст.ложка лимонного соку, зубок часнику, 8 шт. тонких скибочок свинини або яловичини, 100 г щавлю, сіль, перець. Приготувати маринад з рослинної олії, кетчупу, перцю, лимонного соку і розчавленого часнику. Покласти в нього тонкі скибочки м'яса і поставити в холодильник на 2 години просочитися. Викласти м'ясо ретельно помитий листям щавлю, посолити. Скачати в рулетики і закріпити зубочистками. Обсмажити в духовці або на сковороді.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 18:46 | Сообщение # 33 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мясні "папіроси" 300 г готового м'яса (або ковбасних виробів), 2 яйця, 1 цибулина, борошно Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в олії. М'ясо пропустити через м'ясорубку і з'єднати з цибулею і яйцями. З фаршу сформувати «папіроси», обваляти їх у борошні й обсмажити до золотистого кольору.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 18:47 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Свинина "шляхецька" 400 г свинини, 1 яйце, 100 г твердого сиру, 4-5 ст. ложок молока, панірувальні сухарі. Нарізати свинину на шматки, відбити, посолити, поперчити, змочити в льєзон (яйце, збите з молоком), запанірувати в сирі, натертої на великій тертці, після чого знову змочити в льєзон, запанірувати в сухарях і смажити на повільному вогні під кришкою.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 18:58 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Відбивні в льєзон з сиром 5 свинячих відбивних на кісточці , 2 яйця, 150 г сиру, 2 ст. ложки молока, 3 ст. ложки панірувальних сухарів , чорний мелений перець, сіль. Рецепт:М'ясо обмити, обсушити, відбити, посолити і поперчити. Сир натерти на крупній тертці. Яйця збовтати, перемішати з молоком, потім з сиром. Відбивні вмочити в льєзон, запанірувати в сухарях і обсмажити на олії.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 20:34 | Сообщение # 36 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Куряча відбивна з пекінською капустою. 2 курячі грудки, 1 / 2 качана пекінської капусти, 2 яйця, 50 г сиру, сіль, перець. Курячі грудки вимити, висушити, нарізати шматочками і злегка відбити. Посолити і поперчити. Капусту дрібно нашаткувати і залити збитими яйцями. Сир натерти на крупній тертці. У форму викласти шарами: куряче філе, капуста з яйцем і сир. Запікати в духовці 30 хвилин.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 20/04/2010, 22:37 | Сообщение # 37 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Курячі стегна в майонезі Стегна (курячі)натерти різними спеціями .кожен кусок виваляти у майонезі.Най чуть-чуть постоять. Викласти на протвень і покласти у попередьо нагріту духовку. Хотіла показати фото з товченою картоплею,але був розряджений фотік.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/04/2010, 23:12 | Сообщение # 38 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Хотіла показати фото з товченою картоплею Без товченої картопельки можна слиною захлиснутися...смачно та апетитно!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 20/04/2010, 23:18 | Сообщение # 39 |
Группа: Видалені
| Такі румяні, запечені просто клас!!!!!!!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 20/04/2010, 23:41 | Сообщение # 40 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| дівчата ir71, котяра,
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 21/04/2010, 00:58 | Сообщение # 41 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Щось ти Таня, мало поклала на тарілку того смачного мяса. Мені не вистачило.
Сообщение отредактировал Antalia - Середа, 21/04/2010, 01:13 |
|
| |
oresta | Дата: Середа, 21/04/2010, 12:35 | Сообщение # 42 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Підтримую Аню-Цукерочко ти наша,як на другий раз показуєш фото то розрахуй на нас.А то хоч нас поки що(!)мало але ми теж хочемо по кусочку посмакувати
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 21/04/2010, 23:20 | Сообщение # 43 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| oresta, добре заходіть на вас теж по кусочку знайдеться і не тільки м"яска.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 22/04/2010, 13:16 | Сообщение # 44 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Я тоже кусінчік хочу,але вже напевне запізнилася
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 22/04/2010, 21:30 | Сообщение # 45 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| для добрих людей все найдеться в заначці.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
|