Мяско!
|
|
Galysuk | Дата: Субота, 17/07/2010, 01:09 | Сообщение # 61 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| В холодильнику не тримаю,тримаю тільки пісочне тісто в холоді перед використанням,а це і так дуже добре розкачується і від рук відходить добре,я коли розтачувала то навіть муки не сипала... Аня,щодо того щоб сік не виходив,це тісто можна розтачати дуже тонко,як я вже писала майже до прозорості,і все з соком буде гуд,нікуди він не дінеться бо тісто дуже еластичне
Сообщение отредактировал Galysuk - Субота, 17/07/2010, 01:11 |
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 17/07/2010, 01:17 | Сообщение # 62 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ну ти мене, Галочко, тим порадувала!!!! Ще раз дуже ДЯКУЮ.
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 17/07/2010, 01:19 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 21/08/2010, 19:05 | Сообщение # 63 |
Группа: Видалені
| Курячі оладки.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 22/08/2010, 18:15 | Сообщение # 64 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| котяра, Таню!!! Просто і смачноооооооооооо...
|
|
| |
oresta | Дата: Понеділок, 23/08/2010, 23:01 | Сообщение # 65 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Запечене куряче філе зі сиром Куряче філе промити дати стекти воді , скласти в миску і змішати з сіллю , перцем , часником , йогуртом або кислим молоком . Залишити на півгодинки . Потім на глибоке деко змащене маслом , викласти філе , на них кружальцями помідору , зверху посипати натертим рясно на тертці сиром і запекти до отримання золотистої шкоринки.Посля готовності страви викласти філе на тарілку , зверху полити олією, що було в деку і посипати нарізаним кропчиком.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Marta | Дата: Середа, 01/09/2010, 17:43 | Сообщение # 66 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| Домашні нагетси (рецепт з нету) 2шт курячого філе 1 яйце 1скл. муки 1ч.л. солі 1ч.л. сушеної цибулі(в упаковці) 1ч.л. сушеного часнику(в упаковці) 1/2ч.л. паприки 1/2ч.л. каррі Філе порізати невеликими шматочками.Приготувати суміш з муки і приправ.Яйце змішати з водою.Шматочки філе обкачати спершу в цій суміші,потім у воді з яйцем і ще раз у суміші.Після цьго треба на деякий час їх запхати в морозильну камеру не менше ніж на 1год.Потім витягнувши їх обмакати у яйце з водою і обкачуєм в суміші. І після цього вони вже готові до обжарки або можна кинути їх до фритюру,або залишити у морозилці і витягувати їх коли вам буде зручно.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 01/09/2010, 19:33 | Сообщение # 67 |
Группа: Видалені
| Marta, Смачненькі!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 03/09/2010, 23:03 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| "Слід тигра" 500 гр свинної полядвиці 100 гр сала 150 гр говяжої вирізки сіль,перець, приправи до м"яска Виходить 6 шт. Полядвицю ріжемо на порційні куски товщиною 1-1,5 см.Маринуємо в спеціях (сіль,перець, різні приправи до смаку)приблизно 1 год. Тим часом нарізаємо пластинками сало(товщиною як порційні куски ,довжиною 3-4 см). Говяжу вирізку ріжемо маленькими порційними кусочками. Коли полядвиця промаринувалася в кожному кусочку робимо три надрізи не до кінця. В сало завертаємо кусочок говяжого м"яска,і кладемо в розріз. І так заповнюємо всі розрізи. Готовий кусок обв"язуємо туго ниткою (яку знімаємо коли мясо готове). Смажимо на сковородці , на олії до готовності. Ось вигляд до смаження а це готовий Подавати з будь-яким гарніром. До речі начинка розрізів може бути і з грибами,і з овочами,але сало має бути обовязково. Рецепт колись знайшла в книзі (М"ясні страви для всієї сім"ї).
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 03/09/2010, 23:05 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 04/09/2010, 00:15 | Сообщение # 69 |
Группа: Видалені
| оксанка, Классссс!!!!! Шикарна страва. Я в захваті. Ти молодець, що таку смакоту нам показала.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 04/09/2010, 00:17 | Сообщение # 70 |
Группа: Видалені
| оксанка, А полядвицю нетреба відбивати?
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 04/09/2010, 08:55 | Сообщение # 71 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оксанко,твій рецепт просто БОМБА!!!!Мусе бути на головній!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 04/09/2010, 13:52 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| котяра, Таню! Полядвицю не потрібно відбивати,має бути як стейк. Додано (04.09.2010, 13:52) --------------------------------------------- ir71, Ну якщо ти так рахуєш... то будь-ласка.
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 04/09/2010, 13:51 |
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 06/09/2010, 14:16 | Сообщение # 73 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Оксана ваша страва неймовiрно гарна та апетитна
|
|
| |
Наталія | Дата: Понеділок, 06/09/2010, 15:27 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
| Оксанко, СУПЕРРРРР!!!!! Ти ссправжній шеф-кухар!!! Як ти думаєш, а одним куском можна запекти, а потім порізати? І то кожен порізаний кусочок треба обв"язувати ниткою?вона не злітає?
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 06/09/2010, 23:29 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Наталія, Ні потрібно порційно пекти. А нитка не злітає,я добре стискаю. Бо при смаженні м"яско зменшується. А потім нитку просто розрізаю,але беру таку сильнішу типу ірису. :D
Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 06/09/2010, 23:29 |
|
| |