Мяско!
|
|
oresta | Дата: Середа, 20/10/2010, 13:29 | Сообщение # 91 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Quote (оксанка) як дотримати однакову температуру 60-62 градуси,що підливати холодної води, чи як??? Навіщо,Оксано,вода холодна зібє температуру.Просто зробити маленький газ і щоб потрохи собі вода булькала,щось схоже як вариться холодець.Головне не збільшувати або зменшувати газ. Marta, дякую!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 20/10/2010, 21:02 | Сообщение # 92 |
Группа: Видалені
| oresta, Ковбаса суперова, та ти ще й мясник гарний, майстриня на всі руки!!!!!!!!!!
|
|
| |
romlida | Дата: Субота, 06/11/2010, 22:55 | Сообщение # 93 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Простий м'ясний хлібець із яйцем 1 кг. мясного фаршу 2 великі цибулини 200 гр. білого хліба 7 яєць 5 зубчиків часнику сіль, перець, спеції за смаком. Відварити 3 яєць. До фаршу натираємо цибулю, додаємо замочений хліб, 4 яєць, часничок, додаємо сіль і спеції. У форму викладаємо половину фаршу, далі кладемо відварені яйця і покриваємо рештою фарша. Верх форми прикрити фольгою, щоб не пригорів і пекти 1,5 год. В кінці зняти фольгу і запікати до червоної скоринки.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 06/11/2010, 23:11 | Сообщение # 94 |
Группа: Видалені
| Який апетитний!!!!! СУПЕР!!!!
|
|
| |
Marta | Дата: Понеділок, 03/01/2011, 11:48 | Сообщение # 95 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| Я вже на різдво мариную свинину і ось вирішила поділитись рецептом,вже кілька років роблю так. Свинина запечена у фользі 1кг свинини 150гр майонезу 3-4 зубчика часнику 1ч л перцю 3ч л паприки 1ч л хмелі-сунелі 3ст л жидкого диму 2лаврових листочка 1 велика цибулина солі до смаку Все крім цибулі і лаврових листків перемішати, і натерти цією сумішю мясо, виложити його на фольгу (я вже в цій фользі і в тій самій посудині потім і запікаю) в посудині,нарізану пів кільцями цибулю і лаврові листки викладаєм зверху по мясу, і ставимо на 2 дні до холодильника.Потім витягаєм і ставимо запікати при 200гр на 2-2,5год в духовку (мясо добре закрити фольгою,а вже вкінці на 15хв відкрити). Можна вкінці присипати мясо ще паприкою і ще на 10хв в духовку.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 03/01/2011, 21:18 | Сообщение # 96 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Marta, Дякую за новий для мене рецептик !!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 10/02/2011, 14:00 | Сообщение # 97 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Котлетки "ніжні" 500гр.курячого фаршу 100гр. потертої на грубій терці сирої білокачанної капусти 1 яйце 1 чайна булочка(розмочена) 1 маленька морквина потерта та дрібній терці сіль,перець. Все перемішати,пекти котлетки. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 17:28 | Сообщение # 98 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) 100гр. потертої на грубій терці сирої білокачанної капусти Я вже десь таке чула але чомусь все забуваю спробувати зробити.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 20:00 | Сообщение # 99 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Котлетки "ніжні" Так смачно
|
|
| |
Марія | Дата: Четвер, 10/02/2011, 22:10 | Сообщение # 100 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| оксанка, від твоїх котлет відразу їсти захотілося. А фарш повинен бути тільки курячий?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 10:05 | Сообщение # 101 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Марія, у нас нова людина на сайті.Марічко запрошуємо у тему ПОЗНАЙОМИТИСЯ
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 10:07 | Сообщение # 102 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой не побачила...вибачаюсь...Марічко рада знайомству!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 11:24 | Сообщение # 103 |
Группа: Видалені
| оксанка, Ой, а як то я пропустила таку смакоту. Смакотінь!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 20:44 | Сообщение # 104 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Марія, Фарш може бути І мішаний, і свинний
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 22/02/2011, 15:32 | Сообщение # 105 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мясний рулет з язиком Нам потрібно: 1.5кг гарної сирої полядвиці(я взяла хороший кусок свинної шиї) 2 свинячих язика кусок сала Трохи корейської моркви часник,приправи,сіль,перець,кусочки паприки Язики відваріть до гостовності і вистудіть. Охолоджене сало наріжте як можна тонше. Якщо не виходить, то можна шматочки сала злегка відбити. філе свинне розріжте не до кінця,схоже на розгорнуту книгу.Відбийте філе до товщини приблизно 2-3 мм. Посоліть, поперчіть, додайте часник,кусочки паприки На пласт м'яса викладіть шар сала.На сало розкладіть трохи корейської моркви На край покладіть язик.Загорніть філе в рулет.Присипте добре рулет приправами. Перев'яжіть капроновою ниткою. Рулет загорніть у фольгу і покладіть у форму для запікання. Готуйте у попередньо нагрітій до 200 ° С духовці приблизно 1,5 години. Готовий рулет розгорніть, покладіть під гніт та охолодіть. Мої коментарії.Я взяла завеликий кусок свинини і трохи важко було його відбити. Коли зкручувала то трохи мені змістився язик,мав би бути в центрі.Та на смак це не вплинуло.Насправді рулет цікавий та смачний.Спробуйте собі таке приготувати.
|
|
| |