В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
orestaДата: Середа, 20/10/2010, 13:29 | Сообщение # 91
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Quote (оксанка)
як дотримати однакову температуру 60-62 градуси,що підливати холодної води, чи як???

Навіщо,Оксано,вода холодна зібє температуру.Просто зробити маленький газ і щоб потрохи собі вода булькала,щось схоже як вариться холодець.Головне не збільшувати або зменшувати газ.
Marta, дякую!


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 20/10/2010, 21:02 | Сообщение # 92
Группа: Видалені





oresta, Ковбаса суперова, та ти ще й мясник гарний, майстриня на всі руки!!!!!!!!!!
 
romlidaДата: Субота, 06/11/2010, 22:55 | Сообщение # 93
romlida
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
Простий м'ясний хлібець із яйцем

1 кг. мясного фаршу
2 великі цибулини
200 гр. білого хліба
7 яєць
5 зубчиків часнику
сіль, перець, спеції за смаком.
Відварити 3 яєць. До фаршу натираємо цибулю, додаємо замочений хліб, 4 яєць, часничок, додаємо сіль і спеції. У форму викладаємо половину фаршу, далі кладемо відварені яйця і покриваємо рештою фарша. Верх форми прикрити фольгою, щоб не пригорів і пекти 1,5 год. В кінці зняти фольгу і запікати до червоної скоринки.
 
нeмаєтакоїДата: Субота, 06/11/2010, 23:11 | Сообщение # 94
Группа: Видалені





Який апетитний!!!!! СУПЕР!!!!
 
MartaДата: Понеділок, 03/01/2011, 11:48 | Сообщение # 95
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Я вже на різдво мариную свинину і ось вирішила поділитись рецептом,вже кілька років роблю так.

Свинина запечена у фользі

1кг свинини
150гр майонезу
3-4 зубчика часнику
1ч л перцю
3ч л паприки
1ч л хмелі-сунелі
3ст л жидкого диму
2лаврових листочка
1 велика цибулина
солі до смаку

Все крім цибулі і лаврових листків перемішати, і натерти цією сумішю мясо, виложити його на фольгу (я вже в цій фользі і в тій самій посудині потім і запікаю) в посудині,нарізану пів кільцями цибулю і лаврові листки викладаєм зверху по мясу, і ставимо на 2 дні до холодильника.Потім витягаєм і ставимо запікати при 200гр на 2-2,5год в духовку (мясо добре закрити фольгою,а вже вкінці на 15хв відкрити). Можна вкінці присипати мясо ще паприкою і ще на 10хв в духовку.

 
оксанкаДата: Понеділок, 03/01/2011, 21:18 | Сообщение # 96
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Marta, Дякую за новий для мене рецептик biggrin biggrin biggrin !!!

 
оксанкаДата: Четвер, 10/02/2011, 14:00 | Сообщение # 97
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Котлетки "ніжні"

500гр.курячого фаршу
100гр. потертої на грубій терці сирої білокачанної капусти
1 яйце
1 чайна булочка(розмочена)
1 маленька морквина потерта та дрібній терці
сіль,перець.
Все перемішати,пекти котлетки.
Смачного!!!

Прикрепления: 6954105.jpg (51.8 Kb)


 
ir71Дата: Четвер, 10/02/2011, 17:28 | Сообщение # 98
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
100гр. потертої на грубій терці сирої білокачанної капусти

Я вже десь таке чула але чомусь все забуваю спробувати зробити.


 
Яринка-1Дата: Четвер, 10/02/2011, 20:00 | Сообщение # 99
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Котлетки "ніжні"

Так смачно
 
МаріяДата: Четвер, 10/02/2011, 22:10 | Сообщение # 100
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
оксанка, від твоїх котлет відразу їсти захотілося. А фарш повинен бути тільки курячий?
 
ir71Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 10:05 | Сообщение # 101
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Марія, у нас нова людина на сайті.Марічко запрошуємо у тему ПОЗНАЙОМИТИСЯ

 
ir71Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 10:07 | Сообщение # 102
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой не побачила...вибачаюсь...Марічко рада знайомству!

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 11/02/2011, 11:24 | Сообщение # 103
Группа: Видалені





оксанка, Ой, а як то я пропустила таку смакоту. surprised Смакотінь!!!!!!!!!!!!!
 
оксанкаДата: П`ятниця, 11/02/2011, 20:44 | Сообщение # 104
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Марія, Фарш може бути І мішаний, і свинний biggrin

 
ir71Дата: Вівторок, 22/02/2011, 15:32 | Сообщение # 105
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Мясний рулет з язиком

Нам потрібно:
1.5кг гарної сирої полядвиці(я взяла хороший кусок свинної шиї)
2 свинячих язика
кусок сала
Трохи корейської моркви
часник,приправи,сіль,перець,кусочки паприки

Язики відваріть до гостовності і вистудіть.
Охолоджене сало наріжте як можна тонше. Якщо не виходить, то можна шматочки сала злегка відбити.
філе свинне розріжте не до кінця,схоже на розгорнуту книгу.Відбийте філе до товщини приблизно 2-3 мм. Посоліть, поперчіть, додайте часник,кусочки паприки
На пласт м'яса викладіть шар сала.На сало розкладіть трохи корейської моркви
На край покладіть язик.Загорніть філе в рулет.Присипте добре рулет приправами. Перев'яжіть капроновою ниткою.
Рулет загорніть у фольгу і покладіть у форму для запікання. Готуйте у попередньо нагрітій до 200 ° С духовці приблизно 1,5 години.
Готовий рулет розгорніть, покладіть під гніт та охолодіть.

Мої коментарії.Я взяла завеликий кусок свинини і трохи важко було його відбити.
Коли зкручувала то трохи мені змістився язик,мав би бути в центрі.Та на смак це не вплинуло.Насправді рулет цікавий та смачний.Спробуйте собі таке приготувати.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024