Мяско!
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:13 | Сообщение # 301 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| М'ясо по -купецьки (з грибами)
інгредієнти:
У даному випадку використовувалося : - Свинина ( карбонат ) - 4 шматочка , - гриби заморожені вагові - 150-200 гр , - помидорка - 1 шт , - сир - 200-250 гр , - майонез , - сіль , - спеції - за смаком.
Опис приготування:
1 . Нарізане шматочками м'ясо відбиваємо через плівку і викладаємо на змащене маслом деко. Додаємо сіль і спеції 2 . Знімаємо з помидорки шкурку ( пропаривши її, можна в пароварці - хвилин 3-5 ) , ріжемо кружальцями і викладаємо на м'ясо 3 . Сир натираємо на крупній тертці. Частина викладаємо на м'ясо з помідорами (приблизно 1 /3). 4 . Гриби викладаємо на сир , можна попередньо НЕ розморожувати . Потім поливаємо майонезом ( в дуже помірних кількостях) , солимо і посипаємо сиром, що залишився . Ставимо в духовку при 200 градусах хвилин на 20. Якщо використовувати свіжі печериці ( нарізані) , то це страва виглядає акуратніше - гриби з під сиру не стирчать. Готово !
Азу
інгредієнти:
яловичина або курка - 400 гр.; квашені огірки - 5-6 шт ..; цибулина - 1 шт.; сметана нежирна - 200 гр. олія рафінована 1 ст л
приготування:
Обсмажуємо м'ясо з цибулею.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо то додаємо трохи води, заправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 15/11/2013, 15:20 |
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 16:14 | Сообщение # 302 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Курка приготовлена в соці апельсина
Рецепт з секретним інгредієнтом , який зробить курку ще соковитіше і м'якше. Вам сподобається!
інгредієнти:
Для курки : 2 великі курячі грудки ( нарізати на невеликі шматочки ) ; 3 яйця ; 2 чайної ложки солі ; чайна ложка будь-якого гострого соусу ( наприклад , тобаско ) ; 1 чашка борошна; 0.5 чайної ложки перцю;
Для соусу: 100гр. майонезу ; 4-5 ст.л.тайського гостро -солодкого соусу (продається готовий) цедра половини апельсина ; 100гр апельсинового соку (можна вичавити свіжий прямо з апельсина ) ; зелена цибуля для прикраси.
приготування:
Розігріти духовку до 180 °. Нарізати курячу грудку на порційні шматочки , приблизно по 3 см. У глибокій мисці змішати три яйця , чайну ложку солі і трохи томатного соусу. Додати в суміш шматочки курки і добре все перемішати. У плоскій тарілці змішати борошно , що залишилася сіль і трохи чорного перцю.
Обваляти кожен шматочок курки в борошні і викласти на фольгу. При бажанні , замість запікання в духовці , курку можна просто посмажити на сковороді. Випікати грудки приблизно 15 хвилин при 180 °. Поставити їх під гриль хвилин на п'ять , щоб зарум'янити .
Поки курка готується , займіться соусом. Для цього змішати майонез , 4-5 ложок тайського гостро -солодкого соусу , цедру половини апельсина і апельсиновий сік Розмішати до однорідної рідкої маси.
Влийте соус в сковороду і на середньому вогні доведіть до легкого кипіння.
Готову курку викласти в соус і ретельно перемішати , щоб всі шматочки грудки були вкриті соусом. Борошно на курці додасть соусу додаткову густоту і прозорість.
Як тільки соус загусне до бажаної консистенції , вимкнути плиту і додати порізану зелену цибулю (можна використовувати будь-яку зелень , за вашим смаком ) Подавати можна як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 18:16 | Сообщение # 303 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, ой яке смачнеьке,дякую за рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 15/11/2013, 20:07 | Сообщение # 304 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка, поки читала рецепти,мало слюною невдавилася таке воно смачне має вийти. Дякую!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 24/12/2013, 16:50 | Сообщение # 305 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата Ira ( ) ПЕЧІНКОВИЙ ПАШТЕТ З КРЕКЕРОМ дівчата я пробувала на вихідних такого паштету. скажу вам що смачний !
|
|
| |
Машуня | Дата: Субота, 25/01/2014, 22:53 | Сообщение # 306 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Кролик, маринований в кефірі та гірчиці кролик - 1 тушка (близько 2 кг); гірчиця - півсклянки ; кефір - 1 л . ; цибуля ріпчаста - 2-4 шт. ; сіль , перець чорний мелений - за смаком.
Промити м'ясо , обробили його на шматки. Очистити цибулини , нарізати їх кільцями. У велику миску покласти м'ясні шматочки , перекладаючи їх цибульними кільцями. Посипати м'ясо приправами і присолити . Налити в миску кефір , щоб він покрив м'ясо. Накрити кришкою , прибрати в холодильник на 10 годин. Додати до м'яса гірчицю , залишити маринуватися ще на 20 хвилин. М'ясо витягти з маринаду, піджарити на сковорідці, далі залити маринадом з цибулею, накрити кришкою та тушкувати до готовності. СМАЧНОГО !!! Дійсно дуже смачно !
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 26/01/2014, 12:29 | Сообщение # 307 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Машуня, дякую за рецепт,напевно дуже смачно.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Машуня | Дата: Неділя, 26/01/2014, 14:18 | Сообщение # 308 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
| Ксюша, м'ясо виходить дійсно смачне і ніхто навіть не скаже, що воно з кефіром (як на сметані, але корисніше )
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 03/02/2014, 22:41 | Сообщение # 309 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Курочка-пальчики оближеш.
Стегенця курячі - 10 шт Сіль - 1 ст. л . Цукор - 1 ст. л . Вода - 250 мл Часник - 2-3 зуб.
Для приготування курочки необхідно суміш солі і цукру висипати на суху гарячу сковороду , і постійно помішувати , готуємо на великому вогні , В результаті цукор розплавиться і вийде така коричнева маса - карамель (але не перестарайтеся , щоб цукор не перегорів , а то отримаєте замість карамелі горілий цукор). Відразу віллємо в густу масу склянку води і на середньому вогні , постійно помішуючи , розчиняємо цукор з сіллю. Підготовлені стегенця я змастила натертим часником , зверху полила отриманою сумішшю ( щоб рідина потрапила на кожен шматочок ) . Тепер ставимо деко в розігріту духовку до 190-200 гр і запікаємо близько години , щоб вийшли рум'яні.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 19/11/2015, 18:08 | Сообщение # 310 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Баварські котлети На 500 грам фаршу нам потрібно 100 грам квашеної капусти посікти дрібно 200-300 грам печериць протушених з 1 цибулиною 1 яйце 1 ст. л сухарів 1 ст. л. сметани 1 ст. л. гірчиці. сіль, спеції до смаку. Все вимішати. сформувати котлети мокрою рукою, обваляти в борошні. і обсмажити з обох сторін. Рекомендую.!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 21/11/2015, 09:48 | Сообщение # 311 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата Зоряна9810 ( ) Рекомендую.! о,новинка,чекаю аби наквасилася капуста
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 21/11/2015, 23:34 | Сообщение # 312 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую за цікавий рецепт,я теж чекаю на капусту
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 14/02/2016, 22:00 | Сообщение # 313 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Печена качина грудка на яблучній подушці з журавлиним соусом.
Надивилася того майстер-шефу,наблатикалася і сьогодні вирішила при святі щось сотворити. Результат приголомши і мене і моїх рідних, одним словом смакота!!!! Спобуйте не пожалкуєте!!!!
Взяла грудку індокачки, почистила від кісточки,намаринувала на 2 год. у білому вині, чуть-чуть додала спецій до м’яса(маю польські готові). 6середніх яблук, помила. В рукав до запікання поклала яблука на них виклала грудки. Закрутила рукав, пекла 1год,30хв. Потім рукав розрізала,грудки змастила медом і запікала ще 15хв. Тим часом приготувала соус з журавлини. 100гр.журавлини залила 100 г окропу,додала чуть-чуть лимонної кислоти і 1 ч.л. цукру. Розтерла 1/4 брикету журавлиного кисилю і додала до журавлини. Варила до тих пір,поки не загустіло.
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 14/02/2016, 22:00 |
|
| |
Talochka | Дата: Неділя, 14/02/2016, 22:55 | Сообщение # 314 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| оксанка, вау! Який гурманський рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 15/02/2016, 09:59 | Сообщение # 315 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, я ще на Однокласниках оком кинула,що щось смачненьке.Дякую за рецепт
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
|