В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 21 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 15:13 | Сообщение # 301
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
М'ясо по -купецьки (з грибами)

інгредієнти:

У даному випадку використовувалося :
- Свинина ( карбонат ) - 4 шматочка ,
- гриби заморожені вагові - 150-200 гр ,
- помидорка - 1 шт ,
- сир - 200-250 гр ,
- майонез ,
- сіль ,
- спеції - за смаком.

Опис приготування:

1 . Нарізане шматочками м'ясо відбиваємо через плівку і викладаємо на змащене маслом деко. Додаємо сіль і спеції
2 . Знімаємо з помидорки шкурку ( пропаривши її, можна в пароварці - хвилин 3-5 ) , ріжемо кружальцями і викладаємо на м'ясо
3 . Сир натираємо на крупній тертці. Частина викладаємо на м'ясо з помідорами (приблизно 1 /3).
4 . Гриби викладаємо на сир , можна попередньо НЕ розморожувати . Потім поливаємо майонезом ( в дуже помірних кількостях) , солимо і посипаємо сиром, що залишився . Ставимо в духовку при 200 градусах хвилин на 20.
Якщо використовувати свіжі печериці ( нарізані) , то це страва виглядає акуратніше - гриби з під сиру не стирчать.
Готово !

Азу

інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
квашені огірки - 5-6 шт ..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
олія рафінована 1 ст л

приготування:

Обсмажуємо м'ясо з цибулею.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо то додаємо трохи води, заправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.




Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 15/11/2013, 15:20
 
оксанкаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 16:14 | Сообщение # 302
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Курка приготовлена ​​в соці апельсина

Рецепт з секретним інгредієнтом , який зробить курку ще соковитіше і м'якше. Вам сподобається!

інгредієнти:

Для курки :
2 великі курячі грудки ( нарізати на невеликі шматочки ) ;
3 яйця ;
2 чайної ложки  солі  ;
чайна ложка будь-якого гострого соусу ( наприклад , тобаско ) ;
1 чашка борошна;
0.5 чайної ложки перцю;

Для соусу:
100гр. майонезу ;
4-5 ст.л.тайського гостро -солодкого соусу (продається готовий)
цедра половини апельсина ;
100гр  апельсинового соку (можна вичавити свіжий прямо з апельсина ) ;
зелена цибуля для прикраси.

приготування:

Розігріти духовку до 180 °. Нарізати курячу грудку на порційні шматочки , приблизно по 3 см.
У глибокій мисці змішати три яйця , чайну ложку солі і трохи томатного  соусу.
Додати в суміш шматочки курки і добре все перемішати.
У плоскій тарілці змішати борошно , що залишилася  сіль і трохи чорного перцю.

Обваляти кожен шматочок курки в борошні і викласти на фольгу. При бажанні , замість запікання в духовці , курку можна просто посмажити на сковороді.
Випікати грудки приблизно 15 хвилин при 180 °. Поставити їх під гриль хвилин на п'ять , щоб зарум'янити .

Поки курка готується , займіться соусом. Для цього змішати  майонез , 4-5 ложок тайського гостро -солодкого соусу , цедру половини апельсина і  апельсиновий сік
Розмішати до однорідної рідкої маси.

Влийте соус в сковороду і на середньому вогні доведіть до легкого кипіння.

Готову курку викласти в соус і ретельно перемішати , щоб всі шматочки грудки були вкриті соусом. Борошно на курці додасть соусу додаткову густоту і прозорість.

Як тільки соус загусне до бажаної консистенції , вимкнути плиту і додати порізану  зелену цибулю (можна використовувати будь-яку зелень , за вашим смаком )
Подавати можна як самостійне блюдо або з будь-яким гарніром.


 
КсюшаДата: П`ятниця, 15/11/2013, 18:16 | Сообщение # 303
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, ой яке смачнеьке,дякую за рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: П`ятниця, 15/11/2013, 20:07 | Сообщение # 304
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, поки читала рецепти,мало слюною невдавилася таке воно смачне має вийти. Дякую!!!!!!!!

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 24/12/2013, 16:50 | Сообщение # 305
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Цитата Ira ()
ПЕЧІНКОВИЙ ПАШТЕТ З КРЕКЕРОМ
дівчата я пробувала на вихідних такого паштету. скажу вам що смачний !


 
МашуняДата: Субота, 25/01/2014, 22:53 | Сообщение # 306
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Кролик, маринований в кефірі та гірчиці

    кролик - 1 тушка (близько 2 кг);
    гірчиця - півсклянки ;
    кефір - 1 л . ;
    цибуля ріпчаста - 2-4 шт. ;
    сіль , перець чорний мелений - за смаком.

    Промити м'ясо , обробили його на шматки.
    Очистити цибулини , нарізати їх кільцями.
    У велику миску покласти м'ясні шматочки , перекладаючи їх цибульними кільцями.
    Посипати м'ясо приправами і присолити .
    Налити в миску кефір , щоб він покрив м'ясо.
    Накрити кришкою , прибрати в холодильник на 10 годин.
    Додати до м'яса гірчицю , залишити маринуватися ще на 20 хвилин.
    М'ясо витягти з маринаду, піджарити на сковорідці, далі залити маринадом з цибулею, накрити кришкою та тушкувати до готовності.
СМАЧНОГО !!! da-38 Дійсно дуже смачно !
 
КсюшаДата: Неділя, 26/01/2014, 12:29 | Сообщение # 307
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Машуня, дякую за рецепт,напевно дуже смачно.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
МашуняДата: Неділя, 26/01/2014, 14:18 | Сообщение # 308
Машуня
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
Ксюша, м'ясо виходить дійсно смачне і ніхто навіть не скаже, що воно з кефіром (як на сметані, але корисніше podmigivaniya-118 )
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 03/02/2014, 22:41 | Сообщение # 309
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Курочка-пальчики оближеш.

Стегенця курячі - 10 шт
Сіль - 1 ст. л .
Цукор - 1 ст. л .
Вода - 250 мл
Часник - 2-3 зуб.

Для приготування курочки необхідно суміш солі і цукру висипати на суху гарячу сковороду , і постійно помішувати , готуємо на великому вогні ,
В результаті цукор розплавиться і вийде така коричнева маса - карамель (але не перестарайтеся , щоб цукор не перегорів , а то отримаєте замість карамелі горілий цукор).
Відразу віллємо в густу масу склянку води і на середньому вогні , постійно помішуючи , розчиняємо цукор з сіллю.
Підготовлені стегенця я змастила натертим часником , зверху полила отриманою сумішшю ( щоб рідина потрапила на кожен шматочок ) .
Тепер ставимо деко в розігріту духовку до 190-200 гр  і запікаємо близько години , щоб вийшли рум'яні.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 19/11/2015, 18:08 | Сообщение # 310
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Баварські котлети
На 500 грам фаршу нам потрібно
100 грам квашеної капусти посікти дрібно
200-300 грам печериць протушених з 1 цибулиною
1 яйце
1 ст. л сухарів
1 ст. л. сметани
1 ст. л. гірчиці.
сіль, спеції до смаку.
Все вимішати. сформувати котлети мокрою рукою, обваляти в борошні. і обсмажити з обох сторін.
Рекомендую.!


 
ЛесяДата: Субота, 21/11/2015, 09:48 | Сообщение # 311
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата Зоряна9810 ()
Рекомендую.!
о,новинка,чекаю аби наквасилася капуста


 
КсюшаДата: Субота, 21/11/2015, 23:34 | Сообщение # 312
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую за цікавий рецепт,я теж чекаю на капусту

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Неділя, 14/02/2016, 22:00 | Сообщение # 313
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Печена качина грудка на яблучній подушці з журавлиним соусом.

Надивилася того майстер-шефу,наблатикалася і сьогодні вирішила при святі щось сотворити.
Результат приголомши і мене і моїх рідних,  одним словом  смакота!!!!
Спобуйте не пожалкуєте!!!!

Взяла  грудку індокачки, почистила від кісточки,намаринувала  на 2 год. у  білому вині, чуть-чуть додала спецій до м’яса(маю польські готові).
6середніх яблук, помила.
В рукав до запікання поклала яблука  на них виклала грудки. Закрутила рукав, пекла 1год,30хв.
Потім рукав розрізала,грудки змастила медом і запікала ще 15хв.
Тим часом приготувала соус з журавлини.
100гр.журавлини залила 100 г окропу,додала  чуть-чуть лимонної кислоти і 1 ч.л. цукру. Розтерла 1/4 брикету журавлиного кисилю і додала до журавлини.  Варила до тих пір,поки не загустіло.

Прикрепления: 4285575.jpg (57.6 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 14/02/2016, 22:00
 
TalochkaДата: Неділя, 14/02/2016, 22:55 | Сообщение # 314
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
оксанка, вау! Який гурманський рецепт! da-38

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Понеділок, 15/02/2016, 09:59 | Сообщение # 315
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, я ще на Однокласниках оком кинула,що щось смачненьке.Дякую за рецепт

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024