Мяско!
|
|
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:44 | Сообщение # 271 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| це точно, курочка трохи часу забирає, але результат того вартий!
|
|
| |
Улянка | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 01:30 | Сообщение # 272 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| _uliana_88, апетитно виглядає, дякую за рецепт!!!
s
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 03:00 | Сообщение # 273 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| на здоров"я, користуйтесь!
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 05:39 | Сообщение # 274 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (оксанка) а за 15 хв. до готовності порізала 3 мандаринки,які в самому кінці просто розім’яла в підливі. Все готувала без грама солі, смак чудово-ніжний.Навіть не сподівалася,що мої так зметуть то, бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім... Оксаню, ти на другий раз спробуй десь в середині готування всипати до тих реберець баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів. Твої і не зрозуміють, що там в тих реберцях, а смак буде абалдєнний! :)
Quote (_uliana_88) Фарширована курка Ой, яка шикарна курочка! Тільки я маю проблему здирати шкіру з курки, щоби начинити.... :( Тому навіть за фарширування навіть не беруся. :(
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 11:22 | Сообщение # 275 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Оля) баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів. ооо, яке цікаве поєднання має бути.
|
|
| |
Оливка | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:33 | Сообщение # 276 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
| Quote (_uliana_88) Фарширована курка Курочка смакота, але яка ж то морока зняти шкіру з курки напевно. Добре, що гості зацінили.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Окса-70 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:33 | Сообщение # 277 |
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (_uliana_88) Фарширована курка Смачненько виглядає.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:38 | Сообщение # 278 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| _uliana_88, курочка пальчики оближеш,бач я теж колись таке подібне робила але тільки з окорочками Буша,але у тебе гарно придумано що все дрібненько різала терла, а у мене в рецепті все різалось великим кубиком і запікалось під сиром,дякую що нагадала мені таку смачну страву
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:58 | Сообщение # 279 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| дякую дівчата:obyatiya-87: так зі шкірою трохи морока, але виходить смачно
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 01:43 | Сообщение # 280 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| _uliana_88, яка курочка то справді смакота!! Я готувала так ,але тільки стегна ,бо з цілої курки шкіру зняти Добре що гості оцінили твої старання а це головне!
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 12:59 | Сообщение # 281 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Ira
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 13:38 | Сообщение # 282 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote ( Оля) Оксаню, ти на другий раз спробуй десь в середині готування всипати до тих реберець баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів. Твої і не зрозуміють, що там в тих реберцях, а смак буде абалдєнний! :) дякую за пораду, обов’язково спробую!!! _uliana_88, курка на 12++++++
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 14:17 | Сообщение # 283 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| оксанка
|
|
| |
мамця | Дата: Неділя, 17/02/2013, 03:02 | Сообщение # 284 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата, не знаю чи є такий рецепт, але я дам цей( взятийз нету) Свинина в гірчично- медовому соусі свинина - 500г; для маринаду: олія рослинна - 100г, оцет - 100г, я давала сік з пів лимона мед - 50г, часник - 30г, гірчиця - 50г
Змішайте оцет, рослинна олія, рубаний часник, мед і готову гірчицю. Свинину наріжте на шматки, покладіть в не окислюється посуд, залийте отриманою сумішшю і залиште в холодильнику на добу.Маринуємо на ніч у суміші сіль + перець + дрібно нарізаний часник. Викладаємо у закриту форму або рукав. Печемо протягом 2 годин при 150 гр.Я пекла менше(залежно від духовки.)Супер!!!Завтра буду ще пекти, додом ще й фото, бо першого разу якось забула про фото.
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - Неділя, 17/02/2013, 03:08 |
|
| |
мамця | Дата: Неділя, 17/02/2013, 03:10 | Сообщение # 285 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| ого, хотіла вмділити, .... оце так виділила....Не можу виправити, виходить те саме.
Оксана Я.
|
|
| |