В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 19 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
_uliana_88Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:44 | Сообщение # 271
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
це точно, курочка трохи часу забирає,  але результат того вартий! podmigivaniya-118
 
УлянкаДата: Понеділок, 28/01/2013, 01:30 | Сообщение # 272
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
_uliana_88, апетитно виглядає, дякую за рецепт!!!

s
 
_uliana_88Дата: Понеділок, 28/01/2013, 03:00 | Сообщение # 273
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
на здоров"я, користуйтесь! s1468
 
ОляДата: Понеділок, 28/01/2013, 05:39 | Сообщение # 274
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (оксанка)
а за 15 хв. до готовності порізала 3 мандаринки,які в самому кінці просто розім’яла в підливі. Все готувала без грама солі, смак чудово-ніжний.Навіть не сподівалася,що мої так зметуть то, бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім...

 Оксаню, ти на другий раз спробуй десь в середині готування всипати до тих реберець баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів. Твої і не зрозуміють, що там в тих реберцях, а смак буде абалдєнний! :)

Quote (_uliana_88)
Фарширована курка

 Ой, яка шикарна курочка! Тільки я маю проблему здирати шкіру з курки, щоби начинити.... :( Тому навіть за фарширування навіть не беруся. :(
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 28/01/2013, 11:22 | Сообщение # 275
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Оля)
баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів.
ооо, яке цікаве поєднання має бути.


 
ОливкаДата: Понеділок, 28/01/2013, 22:33 | Сообщение # 276
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
Quote (_uliana_88)
Фарширована курка
Курочка смакота, але яка ж то морока зняти  шкіру з курки напевно. Добре, що гості зацінили.


Я ОЛЯ!
 
Окса-70Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:33 | Сообщение # 277
кулінар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (_uliana_88)
Фарширована курка

Смачненько виглядає.
 
КсюшаДата: Понеділок, 28/01/2013, 22:38 | Сообщение # 278
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
_uliana_88, курочка пальчики оближеш,бач я теж колись таке подібне робила але тільки з окорочками Буша,але у тебе гарно придумано що все дрібненько різала терла, а у мене в рецепті все різалось великим кубиком і запікалось під сиром,дякую що нагадала мені таку смачну страву

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
_uliana_88Дата: Понеділок, 28/01/2013, 22:58 | Сообщение # 279
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
дякую дівчата:obyatiya-87:  так зі шкірою трохи морока, але виходить смачно podmigivaniya-118
 
IraДата: Вівторок, 29/01/2013, 01:43 | Сообщение # 280
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
_uliana_88, яка курочка da-38 то справді смакота!! Я готувала так ,але тільки стегна ,бо з цілої курки шкіру зняти zdivuvannja Добре що гості оцінили твої старання s6016 а це головне!

 
_uliana_88Дата: Вівторок, 29/01/2013, 12:59 | Сообщение # 281
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
Ira  s1468
 
оксанкаДата: Вівторок, 29/01/2013, 13:38 | Сообщение # 282
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote ( Оля)
Оксаню, ти на другий раз спробуй десь в середині готування всипати до тих реберець баночку консервованих мандаринок і ( або) баночку мелених ананасів. Твої і не зрозуміють, що там в тих реберцях, а смак буде абалдєнний! :)
дякую  за  пораду, обов’язково  спробую!!! poceluy-267
_uliana_88, курка  на  12++++++ da-38


 
_uliana_88Дата: Вівторок, 29/01/2013, 14:17 | Сообщение # 283
_uliana_88
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
оксанка  s1468
 
мамцяДата: Неділя, 17/02/2013, 03:02 | Сообщение # 284
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, не знаю чи є такий рецепт, але я дам цей( взятийз нету)
Свинина в гірчично- медовому соусі
свинина - 500г; для маринаду: олія рослинна - 100г, оцет - 100г, я давала сік з пів лимона мед - 50г, часник - 30г, гірчиця - 50г

Змішайте оцет, рослинна олія, рубаний часник, мед і готову гірчицю. Свинину
наріжте на шматки, покладіть в не окислюється посуд, залийте отриманою
сумішшю і залиште в холодильнику на добу.Маринуємо на
ніч у суміші сіль + перець + дрібно нарізаний часник. Викладаємо у
закриту форму або рукав. Печемо протягом 2 годин при 150 гр.Я пекла менше(залежно від духовки.)Супер!!!Завтра буду ще пекти, додом ще й фото, бо першого разу якось забула про фото.


Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Неділя, 17/02/2013, 03:08
 
мамцяДата: Неділя, 17/02/2013, 03:10 | Сообщение # 285
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
ого, хотіла вмділити, .... оце так виділила....Не можу виправити, виходить те саме.

Оксана Я.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024