Мяско!
| |
Богданна | Дата: Понеділок, 29/04/2013, 23:05 | Сообщение # 286 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| БрізоліІнгредієнти: - фарш - цибуля - сіль, перець - вафельні кружельця - яйця - олія Приготування: М’ясний фарш посолити,поперчити. Яйця взбити з сіллю і перцем. Зробити з фарша блінчик і накрити з двох сторін вафлею. Вмокнути в яйце і обжарити на сковорідці.Додано (29/04/2013, 23:05) ---------------------------------------------
|
|
| |
Танюша | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 21:27 | Сообщение # 287 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| М"ясо по-святковому 1 кг філейки свинини 200 гр. свіжих шампіньйонів 300 гр. твердого сиру 1 пачка майонезу 1 ст.л. томатного соусу 1 ст.л.сметани 3-4 цибулини 5 свіжих помідорів 3 зубки часнику зелень сіль,прянощі Філейку нарізати порційними шматочками поперек волокон,як для биточків,гарненько відбити ,посолити,поперчити,змастити прянощами до шашлику,нашпигувати посіченим часником ..Майонез змішати з томатом і сметаною і цією масою щедро змастити відбите м"ямо.Потім скласти шматочки гіркою один на одного і замотати плівкою,дати промаринуватися у холоді 3 години.Потім на дечко викласти шар цибулі,порізаної кільцями,зверху рядочками м"ясо. На кожен шматочок кладемо по одному тертому шампіньйону,посипати приправою.Гриби повинні бути великі,тремо на грубій терці.На гриби-тоненьку сіточку майонезу,потім кладемо по 1 ст.л. тертих помідорів,потім тертий сир ,зверху сіточка з майонезу.Ставимо запікатися. 40 хв. рецепт від Майї Шутенко з друмфуду. Готувала по цьому рецепту багато разів мясо виходить дуже смачне.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 22:35 | Сообщение # 288 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Танюша) Потім скласти шматочки гіркою один на одного і замотати плівкою,дати промаринуватися у холоді 3 години. цікавий спосіб. треба взяти на замітку Дякую за рецептик
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 22:38 | Сообщение # 289 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата (Танюша) М"ясо по-святковому вже занесла до блокноту
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 27/05/2013, 22:48 | Сообщение # 290 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Танюша, дякую за гарний рецепт,таке я дуже люблю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 00:05 | Сообщение # 291 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Котлети Кордон Блю
інгредієнти: Куряча грудинка - 2 шт.; Шинка - 60г; Сир - 60г; Яйце - 3 шт.; Борошно - 300г; Панірувальні сухарі - 500г; Олія соняшникова - 100мл; Сіль, перець за смаком. Спосіб приготування: Грудку очищаємо від жирних плівочек. Посипаємо внутрішню поверхню кишені приправою карі і залишаємо маринуватися хвилин на 10. Поки м'ясо маринується, нарізаємо скибочки сиру і шинки. Вбиваємо в тарілку і збовтуємо яйця.Збиті яйця, борошно і сухарі готові до паніровки.У кишеню кожної промаринованої грудки закладаємо по одному шматочку шинки і сиру. Наповнювати кишеню треба так, щоб його краї можна було з'єднати. Починаємо розігрівати духовку до 160 градусів С. Робимо повну паніровку по-віденськи: Спочатку гарненько обвалюють у борошні, потім рясно в яйці, потім у панірувальних сухарях. Можна зробити подвійну паніровку Після обвалювання в сухарях даємо шніцель 1-2 хвилини полежати, щоб сухарі просочилися і гарненько прилипли. Потім знову рясно обвалюють у яйці і знову в сухарях. При подвійній паніровці скріплювати кишеню дерев'яними шпажками не потрібно. Після панирования відразу викладаємо на попередньо розігріту сковороду (з металевою ручкою!) З досить товстим шаром масла (можна рослинного) і обсмажуємо шніцелі до утворення піджареної скоринки спочатку з одного боку, потім з іншого боку і на тій же сковороді поміщаємо шніцелі в духовку на 10 хвилин.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 00:35 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 00:09 | Сообщение # 292 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Курячі котлети інгредієнти: - Куряче філе - сир - кабачок - Болгарський перець - яйце - борошно - Сіль, перець - за смаком- - Рослинна олія для смаження Всі інгредієнти беруться приблизно в рівних кількостях. Куряче філе, болгарський перець і кабачок нарізати на маленькі шматочки, сир натерти на крупній тертці. Замісити фарш з курки, овочів, сиру, борошна і яєць. Посолити і поперчити за смаком- . З фаршу сформувати котлети і обсмажити на олії з обох сторін. Готові котлетки подавати з гарніром і овочами.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 30/05/2013, 00:38 | Сообщение # 293 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ти що,спеціально!!!Знаєш що я на здоровій їжі.і викладаєш мою слабість!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 08:42 | Сообщение # 294 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, я не знала,сорі.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 30/05/2013, 14:02 | Сообщение # 295 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, супер!!!!! Ну ти і попрацювала!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 30/05/2013, 21:23 | Сообщение # 296 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось ще одна смакота з просторів нету М'ясна слойка «Барська закуска» М'ясна закуска, яка позбавляє гостей розуму і змушує забути про дієту. Запах обладнаний, смак очумітельний, вид - карколомний! .. Три види м'яса в одній закусці! Святково, солідно та багато. Возитися з продуктами недовго, головне запастися терпінням, поки блюдо дійде до готовності. (2000 гр) Свинина шийка (500 гр) Яловича вирізка (600 гр) Куряче філе 2шт (60 гр) Журавлина свіжа 0.5ст (70 гр) Волоський горіх 0.5ст (5 гр) Перець чорний мелений 1ч.л. (3 гр) Орегано 1ч.л (4 гр) Кмин 1ч.л. (36 гр) Часник 6зуб. (100 гр) Вино червоне сухе 0.5ст. (90 гр) Олія оливкова 9 ст.л. (20 гр) Петрушка (зелень) 10вет. (20 гр) Кріп 10вет. (30 гр) Перець чилі маринований 3шт (10 гр) Сіль . А також рукав або пакет для запікання (можна і фольгу) і кулінарний шпагат або міцна бавовняна нитка (бинт).Журавлину можна замінити на зерна граната або ягоди калини.Маринований перець чилі можна придбати в супермаркетах у відділі спецій або можна замінити на суміш червоного гострого меленого перцю і паприки.Оливкова олія можна замінити на соняшникову.Суміш спецій складайте зі своїх смакових уподобань.Орегано - це наша материнка звичайна.Щоб м'ясо різалося красивими однаковими шматочками, підморозьте його на протязі 3-4 г.Якщо м'ясо заморожене, то його слід розморозити в холодильнику до напівтвердого стану (зовні м'якоть м'яка, а всередині шматок мерзлий). Тоді м'ясо не втратить соковитість і його добре буде нарізати Свинячу шийку нарізати "гармошкою". Для цього потрібно зробити поперемінно з протилежних сторін шматка поперечні надрізи, не доводячи ніж до краю приблизно на 1 см. Товщина стінки "гармошки" близько 0.8 см. Яловичину і куряче філе нарізати на плоскі шматочки поперек м'ясних волокон, пропорційно з товщиною стінки "гармошки" (0.8 см). Кількість шматочків одного виду м'яса має відповідати половині зроблених надрізів на свинині.Зробити суміш для маринування м'яса. Змішати орегано, кмин (бажано розтерти в ступці разом з сіллю), мелений перець, рослинна олія, сіль і вино. Все добре перемішати.За допомогою пензлика обмазати кожну платівку "гармошки" приготовленою сумішшю, а окремі шматочки м'яса повністю вмочити в маринад і скласти в тарілку.Поки м'ясо маринується приготувати начинку. Чисту і просушену зелень дрібно посікти.Маринований перець чилі нарізати маленькими шматочками.Горіх подрібнити ножем.Часник нарізати пластинкамиВ одній ємності змішати горіх, перець чилі і половину зелені. В іншій ємності - часник, журавлину і залишилася зелень.На внутрішню поверхню першої платівки "гармошки" викласти 1ч.л. начинки з перцем чилі і рівномірно розподілити по всьому шматочку.Зверху покласти шматочок яловичини, також рівномірно промазати цієї ж начинкою, потім накрити і притиснути наступній платівкою "гармошки".наступну проріз "гармошки" будемо вкладати шматочок курячого філе, тільки м'ясо буде покриватися сумішшю з журавлиноюВиходить, що з одного боку свинячої шиї вкладається м'ясо яловичини з начинкою з горіха, чилі і зелені, а з іншого боку - куряче м'ясо з часником, журавлиною і зеленню Нафаршировану свинину стягнути шпагатом, щоб "гармошка" добре закрилася. Обмазати м'ясо маринадом і помістити в рукав для запікання або загорнути у фольгу і на деко, зробити в рукаві пару проколів і запікати в розігрітій до 180-200 градусів протягом 2-2.5 ч.Готове м'ясо злегка остудити. Тепер слойку потрібно спресувати. Для цього потрібно підібрати ємність, в яку готовий м'ясний брусок щільно б входив.Зверху придавити гнітом (банкою з водою 2-3л) і залишити його в такому вигляді до повного охолодження. Додатково можна ще витримати в холодильнику 5-6г.З витриманої слойки зняти нитку, нарізати навскоси або поперек надрізів "гармошки", щоб в розріз потрапили всі м'ясні шари і укласти на блюдо. ....
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 30/05/2013, 21:25 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 31/05/2013, 11:20 | Сообщение # 297 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата (Ксюша) М'ясна слойка «Барська закуска» Ксюшо коли будеш таке готувати? скажи то вже точно до Трускавця приїду
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 31/05/2013, 13:18 | Сообщение # 298 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, сьогодні буду котлети робити,оті що з болгарським перцем і кабачком
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 01/06/2013, 10:51 | Сообщение # 299 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, стільки рецептів!!!!!дякую, і як тут похудаєш?:smehs-260:
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 01/06/2013, 12:58 | Сообщение # 300 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ксюша, дуже дякую за такі гарні м'ясні рецепти! Мене особливо курячі котлетки зацікавили! Такі вже смачнючі вони у тебе на фото.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Субота, 01/06/2013, 13:00 |
|
| |
|