Мяско!
|
|
оксанка | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 13:40 | Сообщение # 256 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| (Talochka) Мене реберця з мандаринами зацікавили. Буду чекати на рецепт.
Нічого особливого. Просто взяла реберця з кісточкою, обсмажила додавши чуть олії, до золотистого кольору. Потім чуть бульону додала(мала готовий)щоб відпарилися, додала цибулю і моркву кружельцями різану, а за 15 хв. до готовності порізала 3 мандаринки,які в самому кінці просто розім’яла в підливі. Все готувала без грама солі, смак чудово-ніжний.Навіть не сподівалася,що мої так зметуть то, бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім...
Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 24/12/2012, 14:02 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:19 | Сообщение # 257 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| (оксанка) бо трохи носом на мандарину крутили, зате потім... та то так завжди...але запах смажених реберць я аж почула через монітор...смакота...
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:28 | Сообщение # 258 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Оксанчику, дякую за рецепт! Ти ж знаєш, я теж люблю до м'яса чогось солоденького додати!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 24/12/2012, 15:40 | Сообщение # 259 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| оксанка, на вигляд дуже привабливе. Уявляю яка то смакота була
|
|
| |
|
Talochka | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 11:32 | Сообщение # 261 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| (оксанка) не повіриш, але як готувала ті реберця ... відразу про тебе згадала Добре, що результат вдався, інакше я б думала, яким "незлим і тихим" словом ти мене згадала. :smehs-260: А взагалі-то мені приємно...
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 25/12/2012, 11:34 |
|
| |
|
Маряна | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 16:14 | Сообщение # 263 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| оксанка, ну дуже апетитне фото! Цікава ідея з мандаринками!
|
|
| |
masik | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 17:55 | Сообщение # 264 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| оксанка, реберця абалдєнні.Вже б зїла.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 21:40 | Сообщение # 265 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, так ,так вже монітор облизала,бо ще таку страву готувала прошлої зими,я дуже люблю реберця з мандаринами,а ще з чорносливом,але з мандаринами мої люблять,а от з чорносливом не дуже
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 25/12/2012, 21:52 | Сообщение # 266 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| оксанка, такі реберця смачненькі що мало слиною неподавилася...... Люблю таке поєднання,я так готувала мяско.
|
|
| |
Танюша | Дата: Неділя, 27/01/2013, 15:09 | Сообщение # 267 |
Гурман
Группа: Відвідувач
Сообщений: 119
Статус: Offline
| Зоряна9810 дякую за рецепт Свинячого рулету з чорносливом робила на свята смакота неймовірна нам дуже сподобався цей рулет.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 27/01/2013, 19:31 | Сообщение # 268 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Танюша) нам дуже сподобався цей рулет. приємно коли користуються твоїми рецептами. але щеб фото показала нам який він в тебе вийшов.
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:29 | Сообщение # 269 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Фарширована курка 1 курка (приблизно на 2кг) печериці 500-600гр яйця 4-5шт цибуля 4-5шт сіль, перець до смаку зняти з курки шкіру, м"ясо (відділити від кісток), перемолоти на м"ясорубці, гриби я натерла на терці (грубій) цибулю підтушити додати натерті гриби, довести до готовності, додати до перемеленого м"яса, додати яйця, і сіль перець до смаку. (Фото цілої курки немаю, робила курку на день народження синочка, прийшли гості і не встигла сфотографувати, з курки лишилося два крила,кусочок курочки і ножка казали що смачна)
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/01/2013, 00:38 | Сообщение # 270 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (_uliana_88) Фарширована курка вірю що смачна, бо колись теж таку подібну робила, але скажу так коло неї побавитись треба а зїдають за 5 хвилин. бо направду смачно виходить
|
|
| |