Мяско!
| |
Pocя | Дата: Середа, 22/02/2012, 18:19 | Сообщение # 241 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (ir71) Мармуровий курячий рулет
Ой-йо-йой!!! І що Ти Іринко з нами робиш-надивилась,облизалась і швиденько переписала! В магазині такої смакоти точно не купити!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 27/02/2012, 16:18 | Сообщение # 242 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Свинячий рулет з чорносливом Приготувати начинку. Для цього волоський горіх перемолоти на блендері. Дуже смачно виходить, коли горіх перемолоти не в пил, а так щоб в начинці траплялися дрібні шматочки горіха. Дрібно порізати чорнослив, сир потерти, і з'єднати все це з горіхами, добре перемішавши. М'ясо порізати на пласти товщиною з приблизно в 1 см. Кожен пласт добре відбити. Посолити і поперчити. Викласти на м'ясний пласт начинку Згорнути м'ясо в рулет і краю защепіть дерев'яною зубочисткою. Збити яйця і додати в отриману суміш на смак перець з сіллю. Кожен м'ясної рулетик гарненько вмочити у збите яйце, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Свинячий рулет в панірувальних сухарях На середньому вогні обсмажити свинячі рулети з усіх чотирьох сторін. В залежності від товщини рулетів смажити їх хвилин 20-25. З готових рулетів по-виймати дерев'яні зубочистки і порізати м'ясо на тонкі пластинки. Можна подавати як гарячу страву з гарніром, а можна виклавши пластинки рулету зверху на хліб і їсти у вигляді бутерброда або подати на стіл окремо як холодну закуску Інгредієнти для рецепта Свинячий рулет з чорносливом: 700 гр. свинячий м'якоті, 50 гр. волоських горіхів, 100 гр. чорносливу, 100 гр. будь-якого твердого сиру, 2 яйця, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія. P.S. Я взяла шинку свинну десь 1,5 кг, Розрізала на один великий пласт, добре його відбила, посолила, поперчила, виклала на край начинку, згорнула рулетом, перевязала туго ниткою, загорнула в фольгу і запхала в духовку. Такий вийшов собі експрес -метод. Але смак був просто надзвичайний! Магазинна ковбаса і мясо залишились а мій рулет стоптали весь!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 27/02/2012, 17:56 | Сообщение # 243 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Магазинна ковбаса і мясо залишились а мій рулет стоптали весь!!!
Я думаю! Сама тут облизуюся! Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 27/02/2012, 18:28 | Сообщение # 244 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, ти мене вразила,так як у мене всі мясні рулети проготовлені дома обожають,так що вже рецепт у мене,дякую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 11/04/2012, 09:56 | Сообщение # 245 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Домашня печена ковбаса ( 1 варіант) На 2 кг тлустуї свинячої лопатки - 3 ст. л. без чубка солі 5 г селітри ( 1 ч. л. без чубка) 3 зубці часнику 1 неповна ч. л. майорану 5 грам свіжозмеленого чорного перцю ( 1 ч. л. без чубка) 5 грам духмяного перцю. Домашня печена ковбаса (2 варіант) На 3 кг свинячого мяса ( лопатка , карківка)- 500 грам свіжого сала 10 грам селітри 3 ст. л солв 3 зубці часнику 1 ч. л. чорного перцю 1 ч. л. духмяного перцю.
Мясо ділимо на 3 частини. Одну мелемо на мясоруці, дві інших і сало ріжемо дрібно.. Зєднуємо все мясо додаємо селітру, приправи , крім часнику., і вимішуємо хвилин 15, прикрити і залишити на холоді наніч.Наступного дня додати часник розтерий, долити 1 стакан води і вимішати. Начинити кишкза допомогою насадки, намагаючись всередину впустити якомого менше повітря.Потім вішаємо ковбасу на палицю щоб трохи обсохла, а потім варимо чи печемо.
СЕКРЕТ
Щоб від готової ковбаси добре відставала шкірка, її ще гарячою треба протерти вологою шматинкою. М'ясо вибивати десь 40 хв., допоки не буде триматись купи. Ковбасу подавати з бурячками з хроном: варений буряк і хрін потерти на дрібній тертці, додати до смаку оцет, сіль, цукор та добре вимішати.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 11/04/2012, 12:37 | Сообщение # 246 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую Зоряночко за рецепт,ато когось просила то забули написати
|
|
| |
Дана | Дата: Четвер, 12/04/2012, 20:07 | Сообщение # 247 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 56
Статус: Offline
| Зоряна, дуже дякую за рецепт, буду обовязково робити, по святах прозвітую.
|
|
| |
Aniutka | Дата: Вівторок, 10/07/2012, 17:28 | Сообщение # 248 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 10
Статус: Offline
| котлетки з курячого філе з кабачком : 1кг кур філе,1 середній кабачок, все дрібно нарізати ,1 цибулина,2яйця,3 ст.л. муки,1 ст.л. майонезу і 50 гр сир.Дуже ніжні виходять котлетки
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 10/07/2012, 19:44 | Сообщение # 249 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Aniutka, дякую за цікавий рецептик, люблю все з кабачками....
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 10/07/2012, 20:17 | Сообщение # 250 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| У мене така ковбаска,скажу вам дуже вона припала моїм домашнім до смаку... Куряча ковбаса 700 гр курячого фаршу 1 яйце 2-3 ст л крохмалю 3 зубки часнику (через часникодавку) Сіль,перець до смаку Добре все вимісити, щоб трималося купи,Викласти цю суміш на папір для випічки,згорнути в рулет і запекти.
Мої поправки... я дала два яйця,крохмалю 2ложки і ковбаску запікала в пательні з тефлоновим покриттям додавши трохи води протягом 40 хв.
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 14/09/2012, 20:48 | Сообщение # 251 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ПЕЧІНКОВИЙ ПАШТЕТ З КРЕКЕРОМ
250 гр печінки 250 гр м'яса 1 пач.цибулевого крекеру 0,5 л молока 3 цибулини 2 морквини 3 яйця 3 ст.л. манки сіль,перець Печиво замочити на ніч в молоці.Цибулю,моркву протушити і змолоти.Печінку,м'ясо змолоти.Додати решта складників,вимішати і пекти у високій формі приблизно 45-55 хв.
Сообщение отредактировал Ira - П`ятниця, 14/09/2012, 20:51 |
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 14/09/2012, 20:56 | Сообщение # 252 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ira, дякую щось цікавеньке,видно ти по печінкових стравах спец
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 14/09/2012, 21:50 | Сообщение # 253 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цікавий рецепт.дякую.
|
|
| |
Pocя | Дата: Субота, 15/09/2012, 18:52 | Сообщение # 254 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ira, ох і смачно виглядає паштетик! Вже собі взяла на замітку! Дякую!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 15/09/2012, 22:05 | Сообщение # 255 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ira, все ти шось таке вишукаєш!!! дякую за рецептик!!!
|
|
| |
|