Мяско!
|
|
Ксюша | Дата: Неділя, 13/11/2011, 19:59 | Сообщение # 211 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, Quote Легко і дуже смачно!!! Так апетитно виглядає,що й собі захотілось
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 13/11/2011, 23:18 | Сообщение # 212 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Легко і дуже смачно!!! Справді легко і 100 відсотків смачно!!! Дякую!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/11/2011, 23:50 | Сообщение # 213 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Зорянко, дякую за рецепт!!!!!!! Дуже люблю такі страви!!!!!! Ням-ням!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 00:22 | Сообщение # 214 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Poetka) А не гострі від імбиря?????? а я не давала багато....тому і не були гострі. Дівчата робіть не пошкодуєте!
|
|
| |
Росинка | Дата: Понеділок, 14/11/2011, 17:16 | Сообщение # 215 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) індичі стейки з імбирем Дякую за рецепт. А м"ясо не сухе виходить?
Я Оля!
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 24/11/2011, 23:38 | Сообщение # 216 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Дівочки не знаю чи кого зацікавить але напишу як я маскую печінку бо у мене не дуже її люблять. Отже: " котлетки печінково-м,ясні" Беремо 0,5кг печінки і 0,5кг м,ясного фаршу(я робила зі свинним,або з курячим) Все разом перемолоти ,дати одну цибулину (більшу) ,втерти три великих (сирих) картоплини 2-3 яйця; 3ст. лож. сметани(краще домашня) 3ст.лож. манки ,посолити, поперчити додати спеції до смаку, все гарно вимішати і залишити щоб набухла манка. Розігріти пательню з жиром і смажити котлетки(фарш набирати ложкою бо буде трохи рідкуватий). Можна їсти так,а я ще нарізала цибульки трохиїї протушила щоб змякла, переклаланею свої котлетки залила сметанкою ,або вершками і трохи протушила. Смакота я вам кажу . Попробуйте не пожалкуєте. Смачного!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 25/11/2011, 15:38 | Сообщение # 217 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ira) Дівочки не знаю чи кого зацікавить але напишу як я маскую печінку бо у мене не дуже її люблять Клас, мене вже зацікавило...дякую за ідейку
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 26/01/2012, 16:44 | Сообщение # 218 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Пані Іра, розкажіть будь-ласка, як ви готували крученики по-волинськи!
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 26/01/2012, 19:24 | Сообщение # 219 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| " крученики по-волинськи" М'ясо нарізати тонкими скибочками по 2-3 шматочки на порцію, відбити і посолити. Потім на кожен шматок покласти тушковану капусту, згорнути, перев'язати ниткою, запанірувати в борошні і обсмажити. Після цього скласти крученики в посуд, залити м'ясним бульйоном і тушкувати до готовності. З готових кручеників зняти нитки. Я ще бульон трохи припустила піджареним борошном,щоб була густіша підлива.
|
|
| |
Poetka | Дата: Четвер, 26/01/2012, 19:59 | Сообщение # 220 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Класні крученики,треба спробувати і й собі....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Росинка | Дата: П`ятниця, 27/01/2012, 02:26 | Сообщение # 221 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Дуже дякую! Буду пробувати!
Я Оля!
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 09/02/2012, 01:31 | Сообщение # 222 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Мяско з мандаринами 1кг нежирної свинини 0,5кг мандарин 3-5 гілочок свіжого розмарину,або3ч. лож. сушеного 3 бутони гвоздики олія для жарки перець та сіль до смаку. Мандарини почистити та порізати кружечками. Мясопорізати невеликими порційними кусками,і обжаритина олії впродовж20-25хв.(за необхідності долити трохи води) Викласти до мяса мандарини акуратно перемішати накрити кришкою і так протушити ще 15хв. Тоді додати всі спеції і ще на 10хв. на вогонь. Після цьго накласти в тарілку і смакувати :p Повірте дуже смачно!!!!
Сообщение отредактировал Ira - Четвер, 09/02/2012, 01:32 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 09/02/2012, 11:26 | Сообщение # 223 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ira) Повірте дуже смачно!!! Вірю!!! Буду пробувати при першій нагоді!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 09/02/2012, 16:06 | Сообщение # 224 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ira) Повірте дуже смачно!! О!мабуть я собі таке на найблищу забаву приготую.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 18/02/2012, 19:23 | Сообщение # 225 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ФІЛЕ 8 БЕРЕЗНЯ
Куряче філе порізати тонкими смужками поперек волокон,чуть відбити Робимо маринад;сіль,пець,спеції до курки і йогурт або кефір. В маринад замочити філе на 20хвилин.Крекер,хто який любить,сирний,цибульковий подрібнити як сухарі,додати семочки конжута,витягувати наше філе вмокати у крекер і жарити у фритюрі.Витягнути на салфетку щоб стік жир і подавати з зеленим салатом.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |