В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 15 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
КсюшаДата: Неділя, 13/11/2011, 19:59 | Сообщение # 211
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810,
Quote
Легко і дуже смачно!!!

Так апетитно виглядає,що й собі захотілось


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Неділя, 13/11/2011, 23:18 | Сообщение # 212
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Легко і дуже смачно!!!

Справді легко і 100 відсотків смачно!!! biggrin dry
Дякую!!!!


 
оксанкаДата: Неділя, 13/11/2011, 23:50 | Сообщение # 213
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зорянко, дякую за рецепт!!!!!!! Дуже люблю такі страви!!!!!! Ням-ням!!!!!!!! wink happy

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 14/11/2011, 00:22 | Сообщение # 214
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Poetka)
А не гострі від імбиря??????

а я не давала багато....тому і не були гострі. Дівчата робіть не пошкодуєте!


 
РосинкаДата: Понеділок, 14/11/2011, 17:16 | Сообщение # 215
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
індичі стейки з імбирем

Дякую за рецепт. А м"ясо не сухе виходить?


Я Оля!
 
IraДата: Четвер, 24/11/2011, 23:38 | Сообщение # 216
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Дівочки не знаю чи кого зацікавить wink але напишу як я маскую печінку бо у мене не дуже її люблять.
Отже: " котлетки печінково-м,ясні"
Беремо 0,5кг печінки і 0,5кг м,ясного фаршу(я робила зі свинним,або з курячим)
Все разом перемолоти ,дати одну цибулину (більшу) ,втерти три великих (сирих) картоплини
2-3 яйця; 3ст. лож. сметани(краще домашня)
3ст.лож. манки ,посолити, поперчити додати спеції до смаку, все гарно вимішати і залишити щоб набухла манка.
Розігріти пательню з жиром і смажити котлетки(фарш набирати ложкою бо буде трохи рідкуватий).
Можна їсти так,а я ще нарізала цибульки трохиїї протушила щоб змякла, переклаланею свої котлетки залила сметанкою ,або вершками і трохи протушила. Смакота я вам кажу dry dry . Попробуйте не пожалкуєте. Смачного!!!!


 
оксанкаДата: П`ятниця, 25/11/2011, 15:38 | Сообщение # 217
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ira)
Дівочки не знаю чи кого зацікавить але напишу як я маскую печінку бо у мене не дуже її люблять

Клас, мене вже зацікавило...дякую за ідейку smile smile smile


 
РосинкаДата: Четвер, 26/01/2012, 16:44 | Сообщение # 218
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Пані Іра, розкажіть будь-ласка, як ви готували крученики по-волинськи!

Я Оля!
 
ir71Дата: Четвер, 26/01/2012, 19:24 | Сообщение # 219
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
" крученики по-волинськи"
М'ясо нарізати тонкими скибочками по 2-3 шматочки на порцію, відбити і посолити.
Потім на кожен шматок покласти тушковану капусту, згорнути, перев'язати ниткою, запанірувати в борошні і обсмажити. Після цього скласти крученики в посуд, залити м'ясним бульйоном і тушкувати до готовності. З готових кручеників зняти нитки.
Я ще бульон трохи припустила піджареним борошном,щоб була густіша підлива.


 
PoetkaДата: Четвер, 26/01/2012, 19:59 | Сообщение # 220
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Класні крученики,треба спробувати і й собі....

Я ОЛЯ!
 
РосинкаДата: П`ятниця, 27/01/2012, 02:26 | Сообщение # 221
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Дуже дякую! Буду пробувати!

Я Оля!
 
IraДата: Четвер, 09/02/2012, 01:31 | Сообщение # 222
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Мяско з мандаринами
1кг нежирної свинини
0,5кг мандарин
3-5 гілочок свіжого розмарину,або3ч. лож. сушеного
3 бутони гвоздики
олія для жарки
перець та сіль до смаку.
Мандарини почистити та порізати кружечками. Мясопорізати невеликими порційними кусками,і обжаритина олії впродовж20-25хв.(за необхідності долити трохи води) Викласти до мяса мандарини акуратно перемішати накрити кришкою і так протушити ще 15хв. Тоді додати всі спеції і ще на 10хв. на вогонь. Після цьго накласти в тарілку і смакувати tongue :p Повірте дуже смачно!!!!




Сообщение отредактировал Ira - Четвер, 09/02/2012, 01:32
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 09/02/2012, 11:26 | Сообщение # 223
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ira)
Повірте дуже смачно!!!

Вірю!!! Буду пробувати при першій нагоді!


 
ir71Дата: Четвер, 09/02/2012, 16:06 | Сообщение # 224
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ira)
Повірте дуже смачно!!

О!мабуть я собі таке на найблищу забаву приготую.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
КсюшаДата: Субота, 18/02/2012, 19:23 | Сообщение # 225
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ФІЛЕ 8 БЕРЕЗНЯ

Куряче філе порізати тонкими смужками поперек волокон,чуть відбити
Робимо маринад;сіль,пець,спеції до курки і йогурт або кефір.
В маринад замочити філе на 20хвилин.Крекер,хто який любить,сирний,цибульковий подрібнити як сухарі,додати семочки конжута,витягувати наше філе вмокати у крекер і жарити у фритюрі.Витягнути на салфетку щоб стік жир і подавати з зеленим салатом.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024