В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 13 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
PocяДата: Вівторок, 11/10/2011, 17:00 | Сообщение # 181
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Куряча печінка" Гурман"

Нарізати півкільцями цибулю(кількість яку хто любить) і підсмажити її на олії. Потім додати 1кг курячої печінки і все підтушити. В кінці додати жменю запарених родзинок і притрусити корицею - легенько перемішати і закрити кришкою щоб пропарилось. Нам дуже сподобалось і вам смачного!


 
PoetkaДата: Вівторок, 11/10/2011, 17:10 | Сообщение # 182
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Хочу поділитись,як я готую котлети, я замість хліба " запарюю " холодним молоком вівсянку,але ту швидкого приготування ,допоки вона не набухне,десь стакан на пів кілограму фаршу,додаю вівсянку до фаршу,підсмажену цибульку і потертий часник,збиваю яйко і вмакаю в збите яйце і в сухарі і підсмажую,такі смачні виходять,шо ах!!!!Буду смажити виставлю фотку.

Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Вівторок, 11/10/2011, 17:11
 
AntaliaДата: Вівторок, 11/10/2011, 18:16 | Сообщение # 183
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Poetka)
я готую котлети
таких котлет я не їла... sad чекаю ще і фото.
 
ЛесяДата: Вівторок, 11/10/2011, 18:32 | Сообщение # 184
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
І мені подобаються.Колись давно,коли не було за що купити мяса(
) я робила котлети з самої вівсянки.То коли їли чужі (ну зто нзнав з чого я робила),навіть не запідозрили що то не мясо.Казали що дуже смачні.


 
LILEJAДата: Вівторок, 11/10/2011, 19:34 | Сообщение # 185
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Куряча печінка" Гурман"

Оце заінтригувала. Вірю, що смачно! icecream
Poetka, цікавий варіант приготування котлеток! good




Сообщение отредактировал LILEJA - Вівторок, 11/10/2011, 19:35
 
Зоряна9810Дата: Середа, 12/10/2011, 10:23 | Сообщение # 186
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Куряча печінка" Гурман"

яка ж то смачна вона має бути... Правда малі не їдять родзинок, але їх же ж можна і повибирати. happy happy happy Дякую за свіжий рецепт.
Poetka, потягнула до записничка рецепт.


 
IraДата: Середа, 12/10/2011, 11:12 | Сообщение # 187
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Куряча печінка" Гурман"

люблю цікаві рецепти печінки dry Нелю дякую!!!


 
КсюшаДата: Середа, 12/10/2011, 13:00 | Сообщение # 188
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Печінкове тістечко
600гр.печінки помолоти
3-4цибулі помолоти
сіль перець,приправа,зелень
100гр майонезу,4 яйця(білки на піну),мука,1ч.л.порошку до печива.
Замісити тісто як на оладки,викладати чайною ложкою на сковородку і жарити медальки.
Зробити начинку:яйця варені,сир,терти додати часник і майонез.
Спечені медальки перекладати по дві ,боки кожного тістечка змазувати майонезом і обкачувати у тертому сирі,можна в зелені дрібно різаній.На верх за допомогою шприца кондитерського квітку з масла і подавати до столу.
фотки не маю,але то щось подібне до цьго,після дня народження виставлю фото
Прикрепления: 4174248.jpg (56.0 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 13:12
 
ЛесяДата: Середа, 12/10/2011, 13:32 | Сообщение # 189
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Цікаві тістечка !!!Дякую за оригінальнісь подання до столу.

 
ir71Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:41 | Сообщение # 190
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Львівські каштани"(мясна закуска,смакує охолодженою)

Потрібно куряче філе
курага
соєвий соус
яйця на кляр і парірувальні сухарі
олія



Філе готуємо так як на вібдивні.Курагу залити окропом на кілька хвилин.Далі просто курагу закручуємо у філе і скріплюємо зубочистками.Викладаємо все у глибоку мисочку і заливаємо соєвим соусом.Увага!залишаємо маринуватися це на три дні!Після того у вас філе стає темного кольору і смачнюще!
Витягуємо зубочистки(філе вже гарно тримається і не розпадається) і готуємо кляр:яйце легко збити.Обкатуляти у сухарях ,в яйці і жаримо на олії швидко до золотистого.
Далі викладаємо на деко,накриваємо фольгою і на 15хв у розіріту духовку до 200град.
Охолоджуємо і подаємо як закуску.


 
ir71Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:47 | Сообщение # 191
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крученики волинські

М'якоть яловичого м'яса нарізують тонкими широкими кусочками, солять, посипають перцем, кладуть у сотейник з розігрітим маслом, накривають кришкою і тушкують до півготовності.
Шатковану свіжу або квашену капусту тушкують, заправляють злегка обсмаженою цибулею і сіллю за смаком (до квашеної капусти додають цукор).
Підготовлену капусту накладають товстим шаром на кусочки напівтушкованого м'яса, обкладають її з усіх боків тонкими шматочками сала, все разом зв'язують ниткою, кладуть у сотейник так, щоб крученики не торкались один одного, підливають бульйону, ставлять у духовку і запікають їх до рум'яного кольору, періодично поливаючи бульйоном чи власним соком.

У мене телятина.



 
ЛесяДата: Понеділок, 31/10/2011, 14:52 | Сообщение # 192
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
"Львівські каштани"(мясна закуска,смакує охолодженою)

Quote (ir71)
Крученики волинські

Рецептики поїхали у записничок.Дякую!!!!!!!


 
PocяДата: Понеділок, 31/10/2011, 15:38 | Сообщение # 193
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Іринко,дякую за рецепти смаколиків!!!!! flower flower flower

 
PavlukДата: Понеділок, 31/10/2011, 17:06 | Сообщение # 194
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дуже дякую, вже рецепти перекочували в записник smile smile smile

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 31/10/2011, 18:02 | Сообщение # 195
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
заливаємо соєвим соусом.Увага!залишаємо маринуватися це на три дні

Ірусь а соус куплений? Тоді який саме? І ще мясо залишиити в холодильнику, чи при кімнатній температурі? Ну дуже вони мені сподобались!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024