Мяско!
|
|
Pocя | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 17:00 | Сообщение # 181 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Куряча печінка" Гурман" Нарізати півкільцями цибулю(кількість яку хто любить) і підсмажити її на олії. Потім додати 1кг курячої печінки і все підтушити. В кінці додати жменю запарених родзинок і притрусити корицею - легенько перемішати і закрити кришкою щоб пропарилось. Нам дуже сподобалось і вам смачного!
|
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 17:10 | Сообщение # 182 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Хочу поділитись,як я готую котлети, я замість хліба " запарюю " холодним молоком вівсянку,але ту швидкого приготування ,допоки вона не набухне,десь стакан на пів кілограму фаршу,додаю вівсянку до фаршу,підсмажену цибульку і потертий часник,збиваю яйко і вмакаю в збите яйце і в сухарі і підсмажую,такі смачні виходять,шо ах!!!!Буду смажити виставлю фотку.
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Вівторок, 11/10/2011, 17:11 |
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 18:16 | Сообщение # 183 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Poetka) я готую котлети таких котлет я не їла... чекаю ще і фото.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 18:32 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| І мені подобаються.Колись давно,коли не було за що купити мяса() я робила котлети з самої вівсянки.То коли їли чужі (ну зто нзнав з чого я робила),навіть не запідозрили що то не мясо.Казали що дуже смачні.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 11/10/2011, 19:34 | Сообщение # 185 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Куряча печінка" Гурман" Оце заінтригувала. Вірю, що смачно! Poetka, цікавий варіант приготування котлеток!
Сообщение отредактировал LILEJA - Вівторок, 11/10/2011, 19:35 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 12/10/2011, 10:23 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Куряча печінка" Гурман" яка ж то смачна вона має бути... Правда малі не їдять родзинок, але їх же ж можна і повибирати. Дякую за свіжий рецепт. Poetka, потягнула до записничка рецепт.
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 12/10/2011, 11:12 | Сообщение # 187 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Pocя) Куряча печінка" Гурман" люблю цікаві рецепти печінки Нелю дякую!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 12/10/2011, 13:00 | Сообщение # 188 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Печінкове тістечко 600гр.печінки помолоти 3-4цибулі помолоти сіль перець,приправа,зелень 100гр майонезу,4 яйця(білки на піну),мука,1ч.л.порошку до печива. Замісити тісто як на оладки,викладати чайною ложкою на сковородку і жарити медальки. Зробити начинку:яйця варені,сир,терти додати часник і майонез. Спечені медальки перекладати по дві ,боки кожного тістечка змазувати майонезом і обкачувати у тертому сирі,можна в зелені дрібно різаній.На верх за допомогою шприца кондитерського квітку з масла і подавати до столу. фотки не маю,але то щось подібне до цьго,після дня народження виставлю фото
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 12/10/2011, 13:12 |
|
| |
Леся | Дата: Середа, 12/10/2011, 13:32 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Цікаві тістечка !!!Дякую за оригінальнісь подання до столу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:41 | Сообщение # 190 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Львівські каштани"(мясна закуска,смакує охолодженою) Потрібно куряче філе курага соєвий соус яйця на кляр і парірувальні сухарі олія
Філе готуємо так як на вібдивні.Курагу залити окропом на кілька хвилин.Далі просто курагу закручуємо у філе і скріплюємо зубочистками.Викладаємо все у глибоку мисочку і заливаємо соєвим соусом.Увага!залишаємо маринуватися це на три дні!Після того у вас філе стає темного кольору і смачнюще! Витягуємо зубочистки(філе вже гарно тримається і не розпадається) і готуємо кляр:яйце легко збити.Обкатуляти у сухарях ,в яйці і жаримо на олії швидко до золотистого. Далі викладаємо на деко,накриваємо фольгою і на 15хв у розіріту духовку до 200град. Охолоджуємо і подаємо як закуску.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:47 | Сообщение # 191 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Крученики волинські
М'якоть яловичого м'яса нарізують тонкими широкими кусочками, солять, посипають перцем, кладуть у сотейник з розігрітим маслом, накривають кришкою і тушкують до півготовності. Шатковану свіжу або квашену капусту тушкують, заправляють злегка обсмаженою цибулею і сіллю за смаком (до квашеної капусти додають цукор). Підготовлену капусту накладають товстим шаром на кусочки напівтушкованого м'яса, обкладають її з усіх боків тонкими шматочками сала, все разом зв'язують ниткою, кладуть у сотейник так, щоб крученики не торкались один одного, підливають бульйону, ставлять у духовку і запікають їх до рум'яного кольору, періодично поливаючи бульйоном чи власним соком.
У мене телятина.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 14:52 | Сообщение # 192 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) "Львівські каштани"(мясна закуска,смакує охолодженою) Quote (ir71) Крученики волинські Рецептики поїхали у записничок.Дякую!!!!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 15:38 | Сообщение # 193 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Іринко,дякую за рецепти смаколиків!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 17:06 | Сообщение # 194 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дуже дякую, вже рецепти перекочували в записник
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 18:02 | Сообщение # 195 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) заливаємо соєвим соусом.Увага!залишаємо маринуватися це на три дні Ірусь а соус куплений? Тоді який саме? І ще мясо залишиити в холодильнику, чи при кімнатній температурі? Ну дуже вони мені сподобались!
|
|
| |