Мяско!
|
|
Улянка | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 18:20 | Сообщение # 196 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ir71,дякую за гарні рецепти я теж собі записала!
s
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 31/10/2011, 22:21 | Сообщение # 197 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| ir71, дякую за цікаві рецепти. Їла такі каштани, дуже смачні, але не знала як таке приготувати.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 02/11/2011, 16:56 | Сообщение # 198 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Ірусь а соус куплений? Тоді який саме? І ще мясо залишиити в холодильнику, чи при кімнатній температурі? Ну дуже вони мені сподобались! Я й справді пропустила питання.Соус класичний соєвий,куплений у магазині.Залишити у холодильнику!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 02/11/2011, 17:19 | Сообщение # 199 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, дякую Іруся
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 02/11/2011, 20:20 | Сообщение # 200 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Курячі медальйони
Куряче філе 2 шт. і одне куряче бедро ( обчищене від кістки) перекрутила через м"ясорубку,додали тертої цибулини, жменю тертої сирої моркви,сіль перець, булочку замочену в молоці і трохи самого молока,вимісила фарш ( яєць не треба) і гарно запанірувала в сухарях і кукурудзяному борошні і смажила на розігрітій сковороді до підрум"янення. П.С. Проста,але водночас смачна страва. Також з цього фаршу зробила парні котлетки,вийшли ніжні і смачні.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 23:18 | Сообщение # 201 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Хочу поділитись з вами рецептом як на мій погляд смачного і вишуканого блюда,яке робила і зараз збираюсь знову зробити на свій День народження.І так вашій увазі Щире Серце. 1кг індичих седець,помити і вирізати всю середину,тобто зробити свого роду мішечок для фаршу. Всю мякоть вирізану з сердець змолоти,додати чуть фаршу свинного,жарену цибулю на маслі,печериці сирі порізані дрібно смужками,яйце,перць,сіль,все гарно перемішати,смужками одне куряче філе.Тим фаршем начинити підготовлені серця.У каструлю на дно ложимо зелень кропу але побільше на кріп покласти звичайну тарілку і тоді наші фаршировані серця верх кожного серця закривати смужкою курячого філе.Залити сметаною розведеною водою сіль ,перець і тушкувати до готовності.Подавати разом з соусом .Тарілка для того, щоб наші сердечка не пригоряли.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ромашка | Дата: Понеділок, 07/11/2011, 23:43 | Сообщение # 202 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Ксюша, такий гарний рецепт, що й соби захотилося.Дякую! Poetka, дякую за простенький и смачненький рецепт!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 11:07 | Сообщение # 203 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, ОООООО,знову щось нове,дякую!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 16:38 | Сообщение # 204 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за такий вишуканий рецепт!!!! Треба трішки поморочитися але думаю що це того варта!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:12 | Сообщение # 205 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, щось новеньке та таке смачненьке , Дякую за рецептик
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:45 | Сообщение # 206 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, Pocя, ромашка, Ira, так це нове для вас,для мене не дуже.Коли щось до гостини готуємо то завжди є потрібні продукти,тільки сердечка купити і вирізати середину, в принципі не дуже багато і мороки,на мою думку менше ніж з кручениками,і на мою думку це блюдо є набагато смачніше.Попробуйте не пожалієте.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:46 |
|
| |
канарка | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:04 | Сообщение # 207 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
|
Щось таке цікаве. Вперше чую. Напевне смакота"!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
ксенія | Дата: Субота, 12/11/2011, 20:29 | Сообщение # 208 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Тут стільки смакоти що очі розбігаютьсяю. Всім дякую за гарні рецепти.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 12/11/2011, 22:41 | Сообщение # 209 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| робила індичі стейки з імбирем. дуже вийшло смачно. діти стоптали їх дуже швидко. Взяти філе індика, нарізати грубшими шматками, посолити, поперчити, посипати улюбленими спеціями ( в мене суміш спецій для маринування мяса були), збризнути соєвим соусом ( добре брати соус з часником), а зверху посипати натертим свіжим імбирем, і дати настоятися з хвилин 20-30. потім обсмажити на пательні і готово. Легко і дуже смачно!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 13/11/2011, 15:53 | Сообщение # 210 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Зорянко,гарні стейки...А не гострі від імбиря??????
Я ОЛЯ!
|
|
| |