В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 14 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
УлянкаДата: Понеділок, 31/10/2011, 18:20 | Сообщение # 196
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71,дякую за гарні рецепти я теж собі записала!

s
 
LILEJAДата: Понеділок, 31/10/2011, 22:21 | Сообщение # 197
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ir71, дякую за цікаві рецепти. Їла такі каштани, дуже смачні, але не знала як таке приготувати.

 
ir71Дата: Середа, 02/11/2011, 16:56 | Сообщение # 198
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Ірусь а соус куплений? Тоді який саме? І ще мясо залишиити в холодильнику, чи при кімнатній температурі? Ну дуже вони мені сподобались!

Я й справді пропустила питання.Соус класичний соєвий,куплений у магазині.Залишити у холодильнику!


 
Зоряна9810Дата: Середа, 02/11/2011, 17:19 | Сообщение # 199
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, дякую Іруся

 
PoetkaДата: Середа, 02/11/2011, 20:20 | Сообщение # 200
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Курячі медальйони



Куряче філе 2 шт. і одне куряче бедро ( обчищене від кістки) перекрутила через м"ясорубку,додали тертої цибулини, жменю тертої сирої моркви,сіль перець, булочку замочену в молоці і трохи самого молока,вимісила фарш ( яєць не треба) і гарно запанірувала в сухарях і кукурудзяному борошні і смажила на розігрітій сковороді до підрум"янення.
П.С. Проста,але водночас смачна страва.
Також з цього фаршу зробила парні котлетки,вийшли ніжні і смачні.


Я ОЛЯ!
 
КсюшаДата: Понеділок, 07/11/2011, 23:18 | Сообщение # 201
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Хочу поділитись з вами рецептом як на мій погляд смачного і вишуканого блюда,яке робила і зараз збираюсь знову зробити на свій День народження.І так вашій увазі
Щире Серце.
1кг індичих седець,помити і вирізати всю середину,тобто зробити свого роду мішечок для фаршу.
Всю мякоть вирізану з сердець змолоти,додати чуть фаршу свинного,жарену цибулю на маслі,печериці сирі порізані дрібно смужками,яйце,перць,сіль,все гарно перемішати,смужками одне куряче філе.Тим фаршем начинити підготовлені серця.У каструлю на дно ложимо зелень кропу але побільше на кріп покласти звичайну тарілку і тоді наші фаршировані серця верх кожного серця закривати смужкою курячого філе.Залити сметаною розведеною водою сіль ,перець і тушкувати до готовності.Подавати разом з соусом .Тарілка для того, щоб наші сердечка не пригоряли.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ромашкаДата: Понеділок, 07/11/2011, 23:43 | Сообщение # 202
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Ксюша, такий гарний рецепт, що й соби захотилося.Дякую!
Poetka, дякую за простенький и смачненький рецепт!
 
ЛесяДата: Вівторок, 08/11/2011, 11:07 | Сообщение # 203
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, ОООООО,знову щось нове,дякую!!!

 
PocяДата: Вівторок, 08/11/2011, 16:38 | Сообщение # 204
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ксюша, дякую за такий вишуканий рецепт!!!! Треба трішки поморочитися але думаю що це того варта!!!

Прикрепления: 2870082.gif (5.5 Kb)


 
IraДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:12 | Сообщение # 205
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, щось новеньке та таке смачненьке dry dry , Дякую за рецептик smile smile

 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:45 | Сообщение # 206
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся,
Pocя,
ромашка,
Ira, так це нове для вас,для мене не дуже.Коли щось до гостини готуємо то завжди є потрібні продукти,тільки сердечка купити і вирізати середину, в принципі не дуже багато і мороки,на мою думку менше ніж з кручениками,і на мою думку це блюдо є набагато смачніше.Попробуйте не пожалієте.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 08/11/2011, 17:46
 
канаркаДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:04 | Сообщение # 207
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
Щире Серце.


Щось таке цікаве. Вперше чую. Напевне смакота"!!!!!!!!!!!!!!
 
ксеніяДата: Субота, 12/11/2011, 20:29 | Сообщение # 208
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Тут стільки смакоти що очі розбігаютьсяю. Всім дякую за гарні рецепти.
 
Зоряна9810Дата: Субота, 12/11/2011, 22:41 | Сообщение # 209
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
робила індичі стейки з імбирем. дуже вийшло смачно. діти стоптали їх дуже швидко.
Взяти філе індика, нарізати грубшими шматками, посолити, поперчити, посипати улюбленими спеціями ( в мене суміш спецій для маринування мяса були), збризнути соєвим соусом ( добре брати соус з часником), а зверху посипати натертим свіжим імбирем, і дати настоятися з хвилин 20-30. потім обсмажити на пательні і готово. Легко і дуже смачно!!!


 
PoetkaДата: Неділя, 13/11/2011, 15:53 | Сообщение # 210
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Зорянко,гарні стейки...А не гострі від імбиря??????

Я ОЛЯ!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024