В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 11 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
оксанкаДата: Четвер, 26/05/2011, 21:40 | Сообщение # 151
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
М’ясні шарики з фасолевою начинкою
Нам знадобиться :
500 гр мішаного фаршу
2 яйця, булочка чайна (звичайна)
2 ст.л. борошна
сіль, перець
1ст. фасолі
1 цибулина
1 середня морквин700 гр томатного соку або мелені помідори
Приготування:
1.заздалегідь зварити 1 ст.фасолі і окремо замочити в молоці булочку.
2.потерти моркву і спесарувати на олії з цибулиною;
коли все охолоне перемолоти фасолю разом з пересмаженими морквою і цибулею, додати 1 ст.л борошна, 1 яйце, сіль, перець і приготувати такий фасолевий фарш.
3.готуємо мясний фарш такий як на котлети, тобто( фарш, булочка, 1 яйце, борошно, сіль, перець)
Тоді з м’ясного фаршу робимо такі палянички, тоненько розправивши фарш, на середину кладемо чайну ложечку фасолевого фаршу і згортаємо в так звані шарики.
Складаємо в каструльку і заливаємо 700гр. томатного соку( в моєму випадку це мелені солені помідори).
Страву готуємо в духовці при температурі 180 гр. 45-50 хв.
Смачного!!!! Рецепт з журналу "Рецепти господині"
Це так виглядало до приготування


а це вже готова страва


Подавати можна з будь-яким гарніром.
Моє зауваження: в мене була червона фасоля, а здається біленька або жовтенька пасували б краще. happy happy happy
Прикрепления: 1898671.jpg (37.4 Kb) · 0159826.jpg (44.6 Kb)


 
УлянкаДата: П`ятниця, 27/05/2011, 09:39 | Сообщение # 152
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
оксанка, смачно виглядає!!!

s
 
ir71Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 09:59 | Сообщение # 153
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оксаню,яке ж то смачне!!!Я взагалі дуже люблю страви з томатним соком.Дякую за рецепт!!!!

 
ЛесяДата: П`ятниця, 27/05/2011, 11:58 | Сообщение # 154
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанко!!!Яка тут у табе смачна страва.Дякую за рецепт,так само дуже люблю з томатом.

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 17:22 | Сообщение # 155
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
оксанка, ну як тут можна не втриматись...ну дуже файненькі.. smile smile

 
PocяДата: Неділя, 29/05/2011, 13:21 | Сообщение # 156
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (оксанка)
М’ясні шарики з фасолевою начинкою


Як гарно апетитно виглядає. Дякую за рецепт! Для моїх хлопців це те що треба! smile


 
оксанкаДата: Понеділок, 30/05/2011, 00:51 | Сообщение # 157
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Дівчатонька, мої дорогенькі!!!Буду рада якщо Вам така страва сподобається wink happy happy happy happy happy

 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:28 | Сообщение # 158
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
М’ясні шарики з фасолевою начинкою

Як тільки смачно
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:29 | Сообщение # 159
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Курячий шашлик по -домашньому

Зоряно,дуже гарний рецепт
 
оксанкаДата: Понеділок, 30/05/2011, 23:44 | Сообщение # 160
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Пригощайтеся!!! happy happy happy happy happy

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 31/05/2011, 11:09 | Сообщение # 161
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
дуже гарний рецепт
буду рада якщо вам сподобається


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 11/07/2011, 10:40 | Сообщение # 162
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ЛІВЕРНА КОВБАСА
500 г свинячих легенів і серця, 200 г підготовлених свинячих кишок, 6 яєць, 1 стакан сметани, 2 голівки цибулі, 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, по 5 горо­шин запашного і гіркого чорного перцю, сіль.
Свинячі легені замочіть на 2-3 години у воді, періодично міняючи її. Очистіть від плі-зок, промийте залийте холодною водою, аби лише покрила, і варіть 2-2,5 години, посоліть і варіть ще ЗО хвилин.
Потім двічі пропустіть лівер через м'ясорубку, добре перемішайте з сирими жовтками, сметаною, нарізаною підсмаженою цибулею, сіллю, меленим запашним і гірким перцем.
Підготовленою ліверною масою начиніть кишки, покладіть їх в окріп і варіть 30-40 хви­лин на малому вогні, не накриваючи посуд кришкою.
Охолоджену ліверну ковбасу проколіть виделкою в декількох місцях і підсмажте на смальці або вершковому маслі.
Ковбасу з ліверу подайте на стіл з відвареною картоплею або картопляним пюре.




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/07/2011, 10:43
 
AntaliaДата: П`ятниця, 29/07/2011, 13:42 | Сообщение # 163
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
ВІДБИВНІ

Мясо - 1 кг, яйця - 3 шт., гірчиця готова - 2 ст. л., крохмаль - 1 ст.л., сіль, перець.Яйця, крохмаль, гірцицю, сіль, перець збити або перемішати. Мясо відбите або порізане кусками покласти в заливку.Добре змочити ,і в холод наніч ( може стояти і тиждень, чим довше , тим смачніше. Я для початку жарила куряче філе. Цей маринад підходить і для шашлика.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 29/07/2011, 13:51 | Сообщение # 164
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Antalia, цікавий рецепт,
Quote (Antalia)
чим довше , тим смачніше
а погано не буде як тиждень постоїть ? happy happy


 
РоксоланаДата: П`ятниця, 29/07/2011, 15:20 | Сообщение # 165
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Яйця, крохмаль, гірцицю, сіль, перець збити або перемішати. Мясо відбите або порізане кусками покласти в заливку.Добре змочити ,і в холод наніч (

Ого!А що з тими яйцями буде через тиждень?А як засмердиться?


я трохи нерозумна!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024