Мяско!
|
|
оксанка | Дата: Четвер, 26/05/2011, 21:40 | Сообщение # 151 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| М’ясні шарики з фасолевою начинкою Нам знадобиться : 500 гр мішаного фаршу 2 яйця, булочка чайна (звичайна) 2 ст.л. борошна сіль, перець 1ст. фасолі 1 цибулина 1 середня морквин700 гр томатного соку або мелені помідори Приготування: 1.заздалегідь зварити 1 ст.фасолі і окремо замочити в молоці булочку. 2.потерти моркву і спесарувати на олії з цибулиною; коли все охолоне перемолоти фасолю разом з пересмаженими морквою і цибулею, додати 1 ст.л борошна, 1 яйце, сіль, перець і приготувати такий фасолевий фарш. 3.готуємо мясний фарш такий як на котлети, тобто( фарш, булочка, 1 яйце, борошно, сіль, перець) Тоді з м’ясного фаршу робимо такі палянички, тоненько розправивши фарш, на середину кладемо чайну ложечку фасолевого фаршу і згортаємо в так звані шарики. Складаємо в каструльку і заливаємо 700гр. томатного соку( в моєму випадку це мелені солені помідори). Страву готуємо в духовці при температурі 180 гр. 45-50 хв. Смачного!!!! Рецепт з журналу "Рецепти господині" Це так виглядало до приготування
а це вже готова страва
Подавати можна з будь-яким гарніром. Моє зауваження: в мене була червона фасоля, а здається біленька або жовтенька пасували б краще.
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 09:39 | Сообщение # 152 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| оксанка, смачно виглядає!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 09:59 | Сообщение # 153 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оксаню,яке ж то смачне!!!Я взагалі дуже люблю страви з томатним соком.Дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 11:58 | Сообщение # 154 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оксанко!!!Яка тут у табе смачна страва.Дякую за рецепт,так само дуже люблю з томатом.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 27/05/2011, 17:22 | Сообщение # 155 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, ну як тут можна не втриматись...ну дуже файненькі..
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 29/05/2011, 13:21 | Сообщение # 156 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (оксанка) М’ясні шарики з фасолевою начинкою
Як гарно апетитно виглядає. Дякую за рецепт! Для моїх хлопців це те що треба!
|
|
| |
|
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:28 | Сообщение # 158 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) М’ясні шарики з фасолевою начинкою Як тільки смачно
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 30/05/2011, 14:29 | Сообщение # 159 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Курячий шашлик по -домашньому Зоряно,дуже гарний рецепт
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 31/05/2011, 11:09 | Сообщение # 161 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) дуже гарний рецепт буду рада якщо вам сподобається
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 11/07/2011, 10:40 | Сообщение # 162 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ЛІВЕРНА КОВБАСА 500 г свинячих легенів і серця, 200 г підготовлених свинячих кишок, 6 яєць, 1 стакан сметани, 2 голівки цибулі, 2 ст. ложки смальцю або вершкового масла, по 5 горошин запашного і гіркого чорного перцю, сіль. Свинячі легені замочіть на 2-3 години у воді, періодично міняючи її. Очистіть від плі-зок, промийте залийте холодною водою, аби лише покрила, і варіть 2-2,5 години, посоліть і варіть ще ЗО хвилин. Потім двічі пропустіть лівер через м'ясорубку, добре перемішайте з сирими жовтками, сметаною, нарізаною підсмаженою цибулею, сіллю, меленим запашним і гірким перцем. Підготовленою ліверною масою начиніть кишки, покладіть їх в окріп і варіть 30-40 хвилин на малому вогні, не накриваючи посуд кришкою. Охолоджену ліверну ковбасу проколіть виделкою в декількох місцях і підсмажте на смальці або вершковому маслі. Ковбасу з ліверу подайте на стіл з відвареною картоплею або картопляним пюре.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Понеділок, 11/07/2011, 10:43 |
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 29/07/2011, 13:42 | Сообщение # 163 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| ВІДБИВНІ
Мясо - 1 кг, яйця - 3 шт., гірчиця готова - 2 ст. л., крохмаль - 1 ст.л., сіль, перець.Яйця, крохмаль, гірцицю, сіль, перець збити або перемішати. Мясо відбите або порізане кусками покласти в заливку.Добре змочити ,і в холод наніч ( може стояти і тиждень, чим довше , тим смачніше. Я для початку жарила куряче філе. Цей маринад підходить і для шашлика.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 29/07/2011, 13:51 | Сообщение # 164 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Antalia, цікавий рецепт, Quote (Antalia) чим довше , тим смачніше а погано не буде як тиждень постоїть ?
|
|
| |
Роксолана | Дата: П`ятниця, 29/07/2011, 15:20 | Сообщение # 165 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Яйця, крохмаль, гірцицю, сіль, перець збити або перемішати. Мясо відбите або порізане кусками покласти в заливку.Добре змочити ,і в холод наніч ( Ого!А що з тими яйцями буде через тиждень?А як засмердиться?
я трохи нерозумна!
|
|
| |