Мяско!
|
|
оксанка | Дата: Неділя, 27/03/2011, 21:36 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Шашличок з кур’ячих сердечок 500гр.кур’ячих сердечок добре вимити у воді зі сіллю. Дати добре стекти воді. Додати 3 ст.л.соєвого соусу. чуть солі і залишити на 1 год. Тоді насилити сердечка на шпажки. Смажити на декові змащеному олією при 180 гр. приблизно 40 хв. Маринувати можна і в майонезі,тоді страва більш м’яка виходить. Подавати з будь-яким гарніром. Я подавала з печеними овочами(кабачок, помідор,чуть часничку,чуть майонезу і чуть сиру твердого потарти зверху. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 27/03/2011, 21:42 | Сообщение # 122 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Шашличок з кур’ячих сердечок Я таке робила,але спочатку трохи відварювала а потім вже маринувала.Розходяться моментально,це точно!Рецепт СУПЕРОВИЙ!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 10:35 | Сообщение # 123 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Такий цікавий шашличок!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 11:42 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| оксанка, Дякую за гарний новий для мене рецепт.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 12:52 | Сообщение # 125 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (ir71) курку фаршировану лимонами А ми якось готували курку з яблуками, а іншого разу з ананасом. Але з яблуками мені сподобалося більше, хоча і з ананасом смачно було. Тепер ще з лимонами треба попробувати. Quote (stina) Шашличок з кур’ячих сердечок оксанка, дуже цікавий рецепт. Дякую.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 12:55 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) курку з яблуками, а іншого разу з ананасом цікаві поєднання курячого мяска і яблук. з ананасами якось легше поєднати ...але все одно рецептик будь ласка в студію!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 30/03/2011, 15:47 | Сообщение # 127 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ось напишу як готувала курку з яблуками Курку гарно почистити, намастити сумішшю майонез+сіль+перець+лимонний сік і залишити хоча б на годину (можна додоти улюблені спеції). Яблука (кислі або кисло-солодкі) порізати дольками, нафарширувати ними курочку. До яблук можна додати трішки кориці. Курку зашити або скріпити зубочистками, насилити на гриль, замотати у фольгу і запікати в режимі гриль десь 45 хв, а потім зняти фольгу і пекти ще десь 15хв, щоб курочка зарумянилась. Дуже смачне куряче м'ясо з яблуками. Попробуйте - не пожалієте!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 30/03/2011, 17:53 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) До яблук можна додати трішки кориці. щей з корицею...буде нагода обовязково попробую
|
|
| |
Рося | Дата: Неділя, 03/04/2011, 11:50 | Сообщение # 129 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Печінкове рагу 0,5кг печінки і 2середні цибулини змолоти + 1скл. молока, 100-150г муки, 1п. порошку до печива, 3 яйця, сіль перець приправи до смаку ( все добре вимішати. викласти на бритванку і пекти при 180гр. 20-30хв.) Окремо порізати 2-3 цибулини,втерти на грубо 3 середні морквини і все протушити в олії. Спечений пляцок порізати на пальчики, перекласти шарами з начинкою, залити соусом ( 2скл. води+200г майонезу+2 зубчики часнику+200г втертого твердого сиру). відправити в духовку на 20-30хв. на малому вогні. Смачного!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 00:55 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Кілька днів тому дівчата шукали маринад для м'яса. Спробуйте ось такий. Баба знайшла рецепт у відривному календарі ще у 2008році. З того часу ми готуємо шинки саме в цьому маринаді. Смачно виходить також і шпондер, та м'ясний рулет. Маринад Отже, нам потрібно: ріпчаста цибуля, морква, корені селери та петрушки - по 40гр, олія - 20гр, цукор, лавровий лист, перець духмяний, перець чорний мелений. Цибулю, моркву, селеру та петрушку потерти. Додати цукор, олію та спеції і вимішувати поки не виділиться сік. Тоді замаринувати в цьому маринаді м'ясо, та залишити на добу в холоді. Вийняту шинку з маринаду ми трошки обтрушуємо з нього і запікаємо до готовності в рукаві. Можна ту суміш потім використати як начинку до рулету. Дуже смачно виходить приготована таким способом шиночка. Смачного!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 10:15 | Сообщение # 131 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pavluk, дякую, але я вже замаринувала мясо, то рецепт тягну в закладки., до наступного разу
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 18/04/2011, 13:28 | Сообщение # 132 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Зоряна9810, тягни-тягни, скоро нові свята
|
|
| |
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:47 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| А я Вам смакойлик принесла.Заходьте Рулетики зі свинини під апельсиновим соусом
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:10 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| вже поцупила самий великий шматочок!!!Дякую.А рецепт є у твоїй темці???
|
|
| |