В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
оксанкаДата: Неділя, 27/03/2011, 21:36 | Сообщение # 121
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Шашличок з кур’ячих сердечок

500гр.кур’ячих сердечок добре вимити у воді зі сіллю. Дати добре стекти воді. Додати 3 ст.л.соєвого соусу. чуть солі і залишити на 1 год. Тоді насилити сердечка на шпажки. Смажити на декові змащеному олією при 180 гр. приблизно 40 хв.
Маринувати можна і в майонезі,тоді страва більш м’яка виходить. Подавати з будь-яким гарніром. Я подавала з печеними овочами(кабачок, помідор,чуть часничку,чуть майонезу і чуть сиру твердого потарти зверху. Смачного!!!


 
ir71Дата: Неділя, 27/03/2011, 21:42 | Сообщение # 122
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Шашличок з кур’ячих сердечок

Я таке робила,але спочатку трохи відварювала а потім вже маринувала.Розходяться моментально,це точно!Рецепт СУПЕРОВИЙ!!!!!


 
stinaДата: Понеділок, 28/03/2011, 10:35 | Сообщение # 123
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Такий цікавий шашличок!

Мене звати Людмила!
 
ЛесяДата: Понеділок, 28/03/2011, 11:42 | Сообщение # 124
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
оксанка, Дякую за гарний новий для мене рецепт.

 
LILEJAДата: Понеділок, 28/03/2011, 12:52 | Сообщение # 125
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Quote (ir71)
курку фаршировану лимонами

А ми якось готували курку з яблуками, а іншого разу з ананасом. Але з яблуками мені сподобалося більше, хоча і з ананасом смачно було. Тепер ще з лимонами треба попробувати. icecream

Quote (stina)
Шашличок з кур’ячих сердечок

оксанка, дуже цікавий рецепт. Дякую.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 28/03/2011, 12:55 | Сообщение # 126
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
курку з яблуками, а іншого разу з ананасом

цікаві поєднання курячого мяска і яблук.
з ананасами якось легше поєднати ...але все одно рецептик будь ласка в студію!


 
LILEJAДата: Середа, 30/03/2011, 15:47 | Сообщение # 127
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ось напишу як готувала курку з яблуками

Курку гарно почистити, намастити сумішшю майонез+сіль+перець+лимонний сік і залишити хоча б на годину (можна додоти улюблені спеції).
Яблука (кислі або кисло-солодкі) порізати дольками, нафарширувати ними курочку. До яблук можна додати трішки кориці. Курку зашити або скріпити зубочистками, насилити на гриль, замотати у фольгу і запікати в режимі гриль десь 45 хв, а потім зняти фольгу і пекти ще десь 15хв, щоб курочка зарумянилась.
Дуже смачне куряче м'ясо з яблуками. Попробуйте - не пожалієте!


 
Зоряна9810Дата: Середа, 30/03/2011, 17:53 | Сообщение # 128
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
До яблук можна додати трішки кориці.
щей з корицею...буде нагода обовязково попробую


 
РосяДата: Неділя, 03/04/2011, 11:50 | Сообщение # 129
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Печінкове рагу

0,5кг печінки і 2середні цибулини змолоти + 1скл. молока, 100-150г муки, 1п. порошку до печива, 3 яйця, сіль перець приправи до смаку ( все добре вимішати. викласти на бритванку і пекти при 180гр. 20-30хв.)
Окремо порізати 2-3 цибулини,втерти на грубо 3 середні морквини і все протушити в олії.
Спечений пляцок порізати на пальчики, перекласти шарами з начинкою, залити соусом ( 2скл. води+200г майонезу+2 зубчики часнику+200г втертого твердого сиру).
відправити в духовку на 20-30хв. на малому вогні.
Смачного!


 
PavlukДата: Понеділок, 18/04/2011, 00:55 | Сообщение # 130
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Кілька днів тому дівчата шукали маринад для м'яса. Спробуйте ось такий. Баба знайшла рецепт у відривному календарі ще у 2008році. З того часу ми готуємо шинки саме в цьому маринаді. Смачно виходить також і шпондер, та м'ясний рулет.
Маринад
Отже, нам потрібно:
ріпчаста цибуля,
морква,
корені селери та петрушки - по 40гр,
олія - 20гр,
цукор, лавровий лист, перець духмяний, перець чорний мелений.
Цибулю, моркву, селеру та петрушку потерти. Додати цукор, олію та спеції і вимішувати поки не виділиться сік. Тоді замаринувати в цьому маринаді м'ясо, та залишити на добу в холоді.
Вийняту шинку з маринаду ми трошки обтрушуємо з нього і запікаємо до готовності в рукаві. Можна ту суміш потім використати як начинку до рулету. Дуже смачно виходить приготована таким способом шиночка. Смачного!!!


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 18/04/2011, 10:15 | Сообщение # 131
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pavluk, дякую, але я вже замаринувала мясо, то рецепт тягну в закладки., до наступного разу

 
PavlukДата: Понеділок, 18/04/2011, 13:28 | Сообщение # 132
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Зоряна9810, тягни-тягни, скоро нові свята happy

 
оксанкаДата: Понеділок, 18/04/2011, 16:27 | Сообщение # 133
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, І я дякую biggrin biggrin biggrin але вже зробила за своїм старим рецептом happy happy happy та й вже навудили м’ясива happy happy happy happy happy

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 13:47 | Сообщение # 134
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
А я Вам смакойлик принесла.Заходьте

Рулетики зі свинини під апельсиновим соусом

 
ЛесяДата: Вівторок, 03/05/2011, 14:10 | Сообщение # 135
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
вже поцупила самий великий шматочок!!!Дякую.А рецепт є у твоїй темці???

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024