В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:34 | Сообщение # 136
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
.А рецепт є у твоїй темці???

Лесю,так
 
оксанкаДата: Вівторок, 03/05/2011, 21:15 | Сообщение # 137
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Рулетики зі свинини під апельсиновим соусом

так, так і певно вкраду кусочок wink wink wink бо бачу швиденько розходиться happy happy happy happy happy


 
Яринка-1Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:09 | Сообщение # 138
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (оксанка)
бо бачу швиденько розходиться

Оксаночко,я ще приготую happy happy happy
 
PavlukДата: Неділя, 08/05/2011, 01:14 | Сообщение # 139
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ще такої курочки в нас не було!!!
Курка з часником
Потрібно:
Курка - ціла, або гомілки чи крильця, чи бедра.
10-12 зубчиків часнику(не чистити),
4 гілочки розмарину, підійде також і сушений кілька дрібок,
сіль, перець, біле сухе вино - 300 мл,
масло - 25гр (столова ложка).
Приготування:
Розігріти духовку до 210гр. Курку помити, трохи обсушити рушником. В середину курки запхати 4 зубки часнику, не чищеного!!!, та 2 гілочки розмарину, або 2 щедрих щіпки сушеного. Покласти птицю в гусятницю, навколо неї обкласти решта часнику. Посолити, поперчити і залити вином. Закрити гусятницю кришкою, і поставити в духовку на 1годину. Через зазначений час витягнути, зверху курку помастити маслом і знову поставити в духовку на 30хв. За 5хв до кінця готування, покласти на курку зверху ще 2 гілочки розмарину. Тоді, витягнути з духовки і залишити в гусятниці ще на кілька хвилин, щоб "відпочила".
Подавати таку курку, можна і до пюре з картоплі, і до лапші з часником.
Смачного!!!
Крайній раз, за цим рецептом я готувала курячі крила. Получилось теж непогано. Я навіть фото зробила, правда в каструлі smile


 
МусічкаДата: Понеділок, 16/05/2011, 21:37 | Сообщение # 140
Мусічка
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
Ділюся рецептом відбивних в тісті.
Для тіста:
300 г води закип'ятити з 2 ст.л. олії.
В миску всипати 300 г муки і влити кип'яток. Спочатку мішати ложкою, а потім домісити рукою.
В мене цього тіста вистарчило на 6 відбивних.

Для начинки:
100 г грибів(в мене печериці) почистити, порізати на дрібні кусочки.
1 цибулину порізати кубиками. Все це обжарити на маслі, посолити, поперчити, в кінці додати 1 ст.л. муки і відставити з вогню.
Окремо вимішати 1 яйце, 1 ст.л. сметани, трохи тертого сиру і додати гриби.

Тепер, поділили тісто на 12 частин. Кожну частину тонко розкатати, щоб була трошки більша за відбивну.
Отже, на розкатану частину кладемо відбивну, на неї трохи начинки і накриваємо другою розкатаною частиною тіста.
Зверху притиснути блюдцем і обрізати зайве тісто. Смажити на олії.

Дуже смачно і незвично.Добре смакує з салатом зі свіжих овочів і не потребує гарніру.Нам сподобалося.

 
ЛесяДата: Понеділок, 16/05/2011, 21:45 | Сообщение # 141
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ой ,яка смакотінь.Дякую Мусічка!!!

 
ir71Дата: Понеділок, 16/05/2011, 22:28 | Сообщение # 142
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
Нам сподобалося.

Мені хватило тільки прочитати і все сподобалося.Відчуваю що як дійде справа до приготування то буде бомба!Дякую за смачний рецепт!


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 17/05/2011, 10:05 | Сообщение # 143
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
відбивних в тісті.

ситна і цікава страва..думаю нам теж сподобається smile


 
LILEJAДата: Вівторок, 17/05/2011, 11:19 | Сообщение # 144
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Мусічка, смакотааааааааа!!!

 
ОляДата: Вівторок, 17/05/2011, 11:25 | Сообщение # 145
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
Ділюся рецептом відбивних в тісті.

Щось новеньке і смачненьке!
applause
 
ромашкаДата: Вівторок, 17/05/2011, 19:05 | Сообщение # 146
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
відбивних в тісті.

це щось новеньке!
 
РосяДата: Вівторок, 17/05/2011, 20:11 | Сообщение # 147
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
Ділюся рецептом відбивних в тісті.

Дякую за такий оригінальний рецепт! Якраз мені впору-запланувала зробити відбивні,хотілося щось новенького.А тут на тобі і рецепт. smile
smile smile


 
УлянкаДата: Середа, 18/05/2011, 15:10 | Сообщение # 148
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Мусічка, дякую за рецепт смакоти!!!

s
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 23/05/2011, 22:32 | Сообщение # 149
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Курячий шашлик по -домашньому
1,5 кг курячих грудок
120 грамкефіру
100 грам олії
1 ч. л. солі
1 ч. л. куркуми
1 ч. л.каррі
1 ч. л. меленої паприки
1 ч. л. меленої зіри (я не давала)
філе нарізати кубиками, скласти в миску. додати всі спеції та олію з кефіром, і промаринувати мінімум 1 годину. мясо нанизити на палочки для шашлику і запекти в духовці. пекти до готовності мяса.


 
PocяДата: Середа, 25/05/2011, 20:13 | Сообщение # 150
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Курячий шашлик по -домашньому


Дуже смачний рецепт шашличка!!! good Вже взяла собі на озброєння! smile Дякую!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024