Мяско!
|
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 14:34 | Сообщение # 136 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) .А рецепт є у твоїй темці??? Лесю,так
|
|
| |
|
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:09 | Сообщение # 138 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (оксанка) бо бачу швиденько розходиться Оксаночко,я ще приготую
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 08/05/2011, 01:14 | Сообщение # 139 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ще такої курочки в нас не було!!! Курка з часником Потрібно: Курка - ціла, або гомілки чи крильця, чи бедра. 10-12 зубчиків часнику(не чистити), 4 гілочки розмарину, підійде також і сушений кілька дрібок, сіль, перець, біле сухе вино - 300 мл, масло - 25гр (столова ложка). Приготування: Розігріти духовку до 210гр. Курку помити, трохи обсушити рушником. В середину курки запхати 4 зубки часнику, не чищеного!!!, та 2 гілочки розмарину, або 2 щедрих щіпки сушеного. Покласти птицю в гусятницю, навколо неї обкласти решта часнику. Посолити, поперчити і залити вином. Закрити гусятницю кришкою, і поставити в духовку на 1годину. Через зазначений час витягнути, зверху курку помастити маслом і знову поставити в духовку на 30хв. За 5хв до кінця готування, покласти на курку зверху ще 2 гілочки розмарину. Тоді, витягнути з духовки і залишити в гусятниці ще на кілька хвилин, щоб "відпочила". Подавати таку курку, можна і до пюре з картоплі, і до лапші з часником. Смачного!!! Крайній раз, за цим рецептом я готувала курячі крила. Получилось теж непогано. Я навіть фото зробила, правда в каструлі
|
|
| |
Мусічка | Дата: Понеділок, 16/05/2011, 21:37 | Сообщение # 140 |
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
| Ділюся рецептом відбивних в тісті. Для тіста: 300 г води закип'ятити з 2 ст.л. олії. В миску всипати 300 г муки і влити кип'яток. Спочатку мішати ложкою, а потім домісити рукою. В мене цього тіста вистарчило на 6 відбивних. Для начинки: 100 г грибів(в мене печериці) почистити, порізати на дрібні кусочки. 1 цибулину порізати кубиками. Все це обжарити на маслі, посолити, поперчити, в кінці додати 1 ст.л. муки і відставити з вогню. Окремо вимішати 1 яйце, 1 ст.л. сметани, трохи тертого сиру і додати гриби. Тепер, поділили тісто на 12 частин. Кожну частину тонко розкатати, щоб була трошки більша за відбивну. Отже, на розкатану частину кладемо відбивну, на неї трохи начинки і накриваємо другою розкатаною частиною тіста. Зверху притиснути блюдцем і обрізати зайве тісто. Смажити на олії. Дуже смачно і незвично.Добре смакує з салатом зі свіжих овочів і не потребує гарніру.Нам сподобалося.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 16/05/2011, 21:45 | Сообщение # 141 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ой ,яка смакотінь.Дякую Мусічка!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 16/05/2011, 22:28 | Сообщение # 142 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Мусічка) Нам сподобалося. Мені хватило тільки прочитати і все сподобалося.Відчуваю що як дійде справа до приготування то буде бомба!Дякую за смачний рецепт!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/05/2011, 10:05 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Мусічка) відбивних в тісті. ситна і цікава страва..думаю нам теж сподобається
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 17/05/2011, 11:19 | Сообщение # 144 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Мусічка, смакотааааааааа!!!
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 17/05/2011, 11:25 | Сообщение # 145 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Мусічка) Ділюся рецептом відбивних в тісті. Щось новеньке і смачненьке!
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 17/05/2011, 19:05 | Сообщение # 146 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (Мусічка) відбивних в тісті. це щось новеньке!
|
|
| |
Рося | Дата: Вівторок, 17/05/2011, 20:11 | Сообщение # 147 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Quote (Мусічка) Ділюся рецептом відбивних в тісті. Дякую за такий оригінальний рецепт! Якраз мені впору-запланувала зробити відбивні,хотілося щось новенького.А тут на тобі і рецепт.
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 18/05/2011, 15:10 | Сообщение # 148 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Мусічка, дякую за рецепт смакоти!!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 22:32 | Сообщение # 149 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Курячий шашлик по -домашньому 1,5 кг курячих грудок 120 грамкефіру 100 грам олії 1 ч. л. солі 1 ч. л. куркуми 1 ч. л.каррі 1 ч. л. меленої паприки 1 ч. л. меленої зіри (я не давала) філе нарізати кубиками, скласти в миску. додати всі спеції та олію з кефіром, і промаринувати мінімум 1 годину. мясо нанизити на палочки для шашлику і запекти в духовці. пекти до готовності мяса.
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 25/05/2011, 20:13 | Сообщение # 150 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Курячий шашлик по -домашньому Дуже смачний рецепт шашличка!!! Вже взяла собі на озброєння! Дякую!
|
|
| |