В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
НаталіяДата: Вівторок, 07/09/2010, 10:51 | Сообщение # 76
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Ясно, дякую за відповідь!!!

 
Яринка-1Дата: Середа, 08/09/2010, 14:55 | Сообщение # 77
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Оксаночко,слід тигра ,то супер.Неодміно приготую
 
оксанкаДата: Середа, 08/09/2010, 22:53 | Сообщение # 78
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Яринка-1, Рада чути ваш відгук.А то думаю,ну вже всі обговорили. А де ж ВИ???????Готуйте на здоров"я biggrin biggrin biggrin

 
romlidaДата: Четвер, 09/09/2010, 21:54 | Сообщение # 79
romlida
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
МУСАКА


700 гр. мішаного фаршу
3 великі баклажани
3 помідори
2 болгарських перців
1 цибулина
1 головка часнику
4 яйця
100 гр. твердого сиру

Баклажани нарізаємо кружельцями і замочуємо у воді на 15хв. Далі воду зливаємо і обжарюємо на олії до готовності. Помідори замочити у гарячій воді, зняти шкірку і порізати на кубики. Перець очистити від серцевини - нарізати кубиками. Цибулю почистити і теж дрібно порізати. На сковорідці протушуємо цибулю, додаємо помідори, перець десь за 10 хвилин, додаємо фарш, продовжуємо тушити ще 15 хвилин. Посолити, додати спеції за смаком і часник.
У форму в якій буде випікатися мусака викладаємо баклажани на дно і стінки форми. Потім слоями викладаємо фарш і баклажани. Яйця збити додати тертий твердий сир і вилити на запіканку. Пекти в духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 09/09/2010, 22:09 | Сообщение # 80
Группа: Видалені





romlida, Апетино виглядає, люблю страви з баклажанів. Буду пробувати.
Прикрепления: 7154325.gif (42.8 Kb)
 
оксанкаДата: Четвер, 09/09/2010, 22:25 | Сообщение # 81
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
romlida, Щось ціккавенькееееееее!!! Молодець dry dry dry

 
kittyДата: П`ятниця, 01/10/2010, 19:49 | Сообщение # 82
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Поділюсь я з вами теж рецептом наших домашніх кручеників - практично всі наші сімейні свята не обходяться без них. Я беру полядвицю, нарізаю її на відбивні і відбиваю; солю перчу і даю хоча б з годинку настоятись. Мама моя потім те мяско обжарює в олії, я не обжарюю. Крученики пробувала робити різноманітні, фарширувала і твердим сиром і огірком квашеним і грибами. У нас всі сподобали собі крученики з грибами. З твердим сиром і огірком виходить теж цікавенько. Коли крученики закрутити з начинкою, кладемо в горщик (я використовую горщик для печі) викладаю їх шарами і заливаю сметаною з водою. Розігріваю духовку і забуваю про крученики на годину. В духовці вони виходять мякшими ніж на звичайній плиті. Дуже швидко і смачно, що не може не радувати.

Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: П`ятниця, 01/10/2010, 20:05 | Сообщение # 83
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
kitty, Олю,я поки всю цю справу прочитала то вже облизалася разів зо пять.Я теж роблю такі крученики але у кастрюлі на газі.А от в горшочку то цікава ідея.Гарно дякую за рецепт та ідею!

 
ЗеенфельдерДата: Понеділок, 11/10/2010, 18:27 | Сообщение # 84
Зеенфельдер
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
В неділю запікала мясо: маринад - нарізала півкільцями цибулю та декілька зубчиків часнику дрібненько, трішки оліії, солі, перцю, лаврового листя, розмарину, спецій до мяса "Еко", соку лимона та цукру (1 ч л неповна на 1 кг мяса). Добре розімяти все разом, щоб цибуля сік пустила та обмазати шмат мяса. Лишити в холодильнику на нижній полиці години на три. Запікати у фользі або в рукаві до готовності, але в кінці розгорнути, щоб запеклася скоринка. Дуже ніжне та соковите мясо. Інколи шпигую мясо ще й курагою - але це вже на любителя. Смачно!

Мене звати Яна
 
ОляДата: Понеділок, 11/10/2010, 19:23 | Сообщение # 85
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зеенфельдер)
В неділю запікала мясо: маринад - нарізала півкільцями цибулю та декілька зубчиків часнику дрібненько, трішки оліії, солі, перцю, лаврового листя, розмарину, спецій до мяса "Еко", соку лимона та цукру (1 ч л неповна на 1 кг мяса). Добре розімяти все разом, щоб цибуля сік пустила та обмазати шмат мяса. Лишити в холодильнику на нижній полиці години на три. Запікати у фользі або в рукаві до готовності, але в кінці розгорнути, щоб запеклася скоринка. Дуже ніжне та соковите мясо. Інколи шпигую мясо ще й курагою - але це вже на любителя. Смачно!

Яно, уявляю, що м"ясо виходить дуже смачне. Але його тільки гарячим подавати, чи можна холодним, як шинку різати?

 
ЗеенфельдерДата: Вівторок, 12/10/2010, 10:22 | Сообщение # 86
Зеенфельдер
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
Олю, я залишаю мясо до остигання ("щоб до тями прийшло" після вогню), виймаю з соусу, перекладаю та нарізаю як шинку. А соус трішки розвожу борошном, щб густий був та подаю до гарніру. Особливо смачно з картопляним пюре.

Мене звати Яна
 
orestaДата: Субота, 16/10/2010, 15:48 | Сообщение # 87
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Домашня ковбаса

Свинина, (плече або задня частина) 7кг.
Яловичина, (не жилава) 3кг.
Сіль 8ст.л.
Чорний перець 2ст.л. (крупного помелу).
Червоний перець 2ст.л. (крупного помелу).
Цукор 4ст.л. (звичайний).
Базилік 2ст.л. (сухий).
Часник 1головка (не велика).
2ст.л. Гірчиця (насіння).
Майоран 2ст.л.(сухой).
Кишки (коров'ячі).
Тимьян 1ст.л.(сухой).
Пиво 800 мл.л. (світле)

Свинину перемелюємо на м'ясорубці з сіткою 17мм.
Також перемелюємо яловичину.Потім з'єднуємо свинячий фарш з яловичим.
Змішуємо з пивом всі інші інгредієнти і все це виливаємо у фарш, дуже РЕТЕЛЬНО вимішуємо!
Даємо постояти в холодильнику годин 12-16.
На м'ясорубку ставимо трубку, одягаємо кишку і починаємо набивати фаршем, не забуваючи перекручувати кожні 20-25см.формуючи ковбаски.
Після берете всю ковбасу і кладете в каструлю, ставите на плиту заливаєте теплою водою, встановлюєте термометр, доводьте температуру до 60-62 градуса, засікаєте час на 1 годину. (Дуже важливо дотримуватися протягом години цієї температури)
Після години зливаємо воду, промиваємо ковбасу холодною водою.
Далі розвішуємо ковбасу так щоб не торткалася одина одної.
Можна коптити аля я запікала в духоці на режимі "гриль"

За фото вибачаюсь.Забрали дітиска фотоапарат,роблю мобільним.Але штука вийшла...сиру сфотографувала а готову відразу злопали і про фото забула wacko .На наступний раз зроблю biggrin :D :D


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ

Сообщение отредактировал oresta - Субота, 16/10/2010, 15:50
 
оксанкаДата: Субота, 16/10/2010, 21:39 | Сообщение # 88
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Оресто!!! Дякую за рецепт. Підкажи,як дотримати однакову температуру 60-62 градуси,що підливати холодної води, чи як??? dry dry dry

 
MartaДата: Понеділок, 18/10/2010, 19:42 | Сообщение # 89
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
Ой який клас Оресто!!! Домашнє то завжди класно biggrin
 
ir71Дата: Вівторок, 19/10/2010, 18:05 | Сообщение # 90
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А ковбаска і вправду суперова!Я її смакувала biggrin

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024