В гості до Ірини
 Мяско! - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Мяско!
marjnaДата: Понеділок, 03/05/2010, 19:02 | Сообщение # 46
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
Печінка теляча фарширована
Карман з печінки наповнюю фаршем. Кладу печінку в посуд, поливаю жиром і запікаю у духовці при помірній температурі 15 - 20 хв. Солю печінку, коли вона майже готова. Готову печінку викладаю на блюдо, поливаю соком, в якому вона готувалася.

Печінка теляча , шпик копчений , смальцю або олія рослинна , цибуля , зелень , сухарі , яйце , перець, сіль.


Життя прекрасне!

Сообщение отредактировал marjna - Понеділок, 03/05/2010, 19:02
 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 03/05/2010, 23:54 | Сообщение # 47
Группа: Видалені





marjna, Це напевне смакота!!!
 
marjnaДата: Вівторок, 04/05/2010, 20:06 | Сообщение # 48
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
Так смакота,просто цікава страва,бо печінку не всі фарширують wink

Життя прекрасне!
 
orestaДата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:05 | Сообщение # 49
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Завиванець з телятини

Лопатка теляча 1000 г,
сало-шпиг 70 г,
шинка 70 г,
яйця 4 шт.,
Часник 4 зубки,
борошно пшеничне 1 ст. л.,
смалець 40 г,
масло вершкове 17 г,
перець мелений чорний,
петрушка (зелень), сіль.

Лопатку обмити, кістки видалити, а м'ясо відбити, посолити і поперчити. Укласти вздовж лопатки нарізані смужками сало і шинку, варені розрізані уздовж на чотири частини яйця, згорнути рулетом м'ясо, обв'язати в декількох місцях ниткою, натерти часником, обкатати в борошні й обсмажити з усіх боків на розігрітій смальці до рум'яного кольору. Потім підлити в посуд трохи води, накрити кришкою і тушкувати до готовності в духовці. Зняти нитку і нарізати на порції. Гарнірувати картопляним пюре, полити розігрітою олією і посипати зеленню петрушки


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:48 | Сообщение # 50
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
"Куряча печінка по домашньому"

Курячу печінку 700-800гр проварити в підсоленій воді хв 10-15,остудити і порізати на середні куски,при порізці забирати плівочку яка є між печінкою.Поки вариться печінка потрібно взяти 1 велику цибулю порізати на середні полосочки обжарити до ледь золотистого кольору і додати до неї 1 велику морквину потерту на дрібній терці,ще трошки потушити і тоді викинути вже порізану печінку,накрити кришкою на хв 3-4,хай потушиться на малому вогні,потім влити 200гр.рідкої сметани чи вершків і ще потушити на слабкому вогні хв.3-5.І готово:)

 
ir71Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:52 | Сообщение # 51
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
"Куряча печінка по домашньому"

О то вже апетиту нагнала...


 
GalysukДата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:58 | Сообщение # 52
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
О то вже апетиту нагнала...

Вам нагнала ,а собі тимбільше wink зготувала для чоловіка вся хата пахне а сама після 18:00 ні куска в рот drool а слюньки так і течуть...
 
ir71Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 22:47 | Сообщение # 53
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Galysuk)
а сама після 18:00 ні куска в рот

Галинко,то ти ще й силу волі маєш,якщо сидиш на кулінарному сайті і після 18.00 ні куска в рот.Я так не можу,заслабка cry


 
AntaliaДата: Субота, 10/07/2010, 10:54 | Сообщение # 54
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ой, Галинко, яка печінка....Смакотище!!!! Дуже її люблю.Дякую. clap drool flowers
 
оксанкаДата: Субота, 10/07/2010, 19:42 | Сообщение # 55
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
oresta, Дякую за рецепт!!! Заінтригувала,буду пробувати!!!!
Galysuk,
Quote (Galysuk)
після 18:00 ні куска в рот
І як це в тебе виходить, ну просто нема слів...


 
GalysukДата: П`ятниця, 16/07/2010, 21:56 | Сообщение # 56
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
А я нині зважилась на чебуреки(в таку жару wacko

Отже рецепт "Чебуреки з тістом на кипятку"
Тісто:
4 ст.муки
8ст.л.олії
1ст.л.горілки
1 повний і 1/4 ст.окропу
Фарш:
500гр.свинини
500гр.телятини
1ч.л. солі
1ч.л.цукру
кріп ,петрушка
2 великих цибулини
1 ст.молока чи вершків
Муку просіяти в миску,зробити посередині дірку і влити туди кипятку,додати сіль,цукор,олію,горілку,і скоренько вимішати деревяною лопаточкою(тісто звяжеться за 1-2 хв),потім домісити на столі руками,накрити серветкою і дати відпочити 5хв.потім знову замісити і накрити ,і так 4-5 разів.
Мяско перемолоти разом з цибулею+порізаний кріп і петрушку,молоко,сіль,перець до смаку.
Від тіста відірвати невеликий кусок розтачати десь до 2-3мм,і десертною тарілкою чи кришкою від банячка втиснути круг,його ще трішки розтачати,майже до прозорого(але не перестаратися бо може тріскати при жарці!),покласти 1ст.л.фаршу і добре затиснути пальчиками.Можна для оздоби ще притиснути вилкою отак я я робила

жарити на великій кількості олії на середньому вогні.
Чебуреки виходять дуже сочні,і тісто смачнюще :)З такої порції виходить 10-12чебуречків.

Сообщение отредактировал Galysuk - П`ятниця, 16/07/2010, 22:04
 
ir71Дата: П`ятниця, 16/07/2010, 22:34 | Сообщение # 57
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Галинко,дякую!Думаю що майже кожна господиня має якийсь свій рецепт тіста на чебуреки.У мене є також рецепт але він від твого трохи відрізняється.Дякую за рецепт.Обовязково спробую по твому,тим більше на фото твої чебуреки такі симпатично апетитні!!!!

 
GalysukДата: П`ятниця, 16/07/2010, 23:11 | Сообщение # 58
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Дякую,я дійсно поки знайшла "свій"рецепт то добрячу купу переписів перепробувала,а цей мені най смачніший showoff
 
AntaliaДата: П`ятниця, 16/07/2010, 23:18 | Сообщение # 59
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ох і балуєш ти нас ,Галинко. Я тоже люблю чебуреки. Робила правда давно.До фаршу давала кефір. До тіста горілку тоже давала. Смачні були дуже. Але при жаренні з деяких виходив сік. І мені це не подобалось, бо це саме смачніше!!! Попробую по твоєму рецепту. Дякую.
 
РосинкаДата: Субота, 17/07/2010, 01:03 | Сообщение # 60
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Я чебуреки також роблю з тістом на кип"ятку, але потім ще готове тісто ставлю мінімум на годину в холодильник. Я помітила, що чим довше тісто стоїть в холодильнику, тим краще воно розкачується і тим смачніше виходить.

Я Оля!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024