Мяско!
| |
marjna | Дата: Понеділок, 03/05/2010, 19:02 | Сообщение # 46 |
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
| Печінка теляча фарширована Карман з печінки наповнюю фаршем. Кладу печінку в посуд, поливаю жиром і запікаю у духовці при помірній температурі 15 - 20 хв. Солю печінку, коли вона майже готова. Готову печінку викладаю на блюдо, поливаю соком, в якому вона готувалася. Печінка теляча , шпик копчений , смальцю або олія рослинна , цибуля , зелень , сухарі , яйце , перець, сіль.
Життя прекрасне!
Сообщение отредактировал marjna - Понеділок, 03/05/2010, 19:02 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 03/05/2010, 23:54 | Сообщение # 47 |
Группа: Видалені
| marjna, Це напевне смакота!!!
|
|
| |
marjna | Дата: Вівторок, 04/05/2010, 20:06 | Сообщение # 48 |
дегустатор
Группа: Своя людина
Сообщений: 42
Статус: Offline
| Так смакота,просто цікава страва,бо печінку не всі фарширують
Життя прекрасне!
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 07/05/2010, 10:05 | Сообщение # 49 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Завиванець з телятини Лопатка теляча 1000 г, сало-шпиг 70 г, шинка 70 г, яйця 4 шт., Часник 4 зубки, борошно пшеничне 1 ст. л., смалець 40 г, масло вершкове 17 г, перець мелений чорний, петрушка (зелень), сіль. Лопатку обмити, кістки видалити, а м'ясо відбити, посолити і поперчити. Укласти вздовж лопатки нарізані смужками сало і шинку, варені розрізані уздовж на чотири частини яйця, згорнути рулетом м'ясо, обв'язати в декількох місцях ниткою, натерти часником, обкатати в борошні й обсмажити з усіх боків на розігрітій смальці до рум'яного кольору. Потім підлити в посуд трохи води, накрити кришкою і тушкувати до готовності в духовці. Зняти нитку і нарізати на порції. Гарнірувати картопляним пюре, полити розігрітою олією і посипати зеленню петрушки
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:48 | Сообщение # 50 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| "Куряча печінка по домашньому" Курячу печінку 700-800гр проварити в підсоленій воді хв 10-15,остудити і порізати на середні куски,при порізці забирати плівочку яка є між печінкою.Поки вариться печінка потрібно взяти 1 велику цибулю порізати на середні полосочки обжарити до ледь золотистого кольору і додати до неї 1 велику морквину потерту на дрібній терці,ще трошки потушити і тоді викинути вже порізану печінку,накрити кришкою на хв 3-4,хай потушиться на малому вогні,потім влити 200гр.рідкої сметани чи вершків і ще потушити на слабкому вогні хв.3-5.І готово:)
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:52 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) "Куряча печінка по домашньому" О то вже апетиту нагнала...
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 20:58 | Сообщение # 52 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) О то вже апетиту нагнала... Вам нагнала ,а собі тимбільше зготувала для чоловіка вся хата пахне а сама після 18:00 ні куска в рот а слюньки так і течуть...
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 22:47 | Сообщение # 53 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) а сама після 18:00 ні куска в рот Галинко,то ти ще й силу волі маєш,якщо сидиш на кулінарному сайті і після 18.00 ні куска в рот.Я так не можу,заслабка
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 10/07/2010, 10:54 | Сообщение # 54 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ой, Галинко, яка печінка....Смакотище!!!! Дуже її люблю.Дякую.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 10/07/2010, 19:42 | Сообщение # 55 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oresta, Дякую за рецепт!!! Заінтригувала,буду пробувати!!!! Galysuk, Quote (Galysuk) після 18:00 ні куска в рот І як це в тебе виходить, ну просто нема слів...
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 16/07/2010, 21:56 | Сообщение # 56 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| А я нині зважилась на чебуреки(в таку жару Отже рецепт "Чебуреки з тістом на кипятку" Тісто: 4 ст.муки 8ст.л.олії 1ст.л.горілки 1 повний і 1/4 ст.окропу Фарш: 500гр.свинини 500гр.телятини 1ч.л. солі 1ч.л.цукру кріп ,петрушка 2 великих цибулини 1 ст.молока чи вершків Муку просіяти в миску,зробити посередині дірку і влити туди кипятку,додати сіль,цукор,олію,горілку,і скоренько вимішати деревяною лопаточкою(тісто звяжеться за 1-2 хв),потім домісити на столі руками,накрити серветкою і дати відпочити 5хв.потім знову замісити і накрити ,і так 4-5 разів. Мяско перемолоти разом з цибулею+порізаний кріп і петрушку,молоко,сіль,перець до смаку. Від тіста відірвати невеликий кусок розтачати десь до 2-3мм,і десертною тарілкою чи кришкою від банячка втиснути круг,його ще трішки розтачати,майже до прозорого(але не перестаратися бо може тріскати при жарці!),покласти 1ст.л.фаршу і добре затиснути пальчиками.Можна для оздоби ще притиснути вилкою отак я я робила жарити на великій кількості олії на середньому вогні. Чебуреки виходять дуже сочні,і тісто смачнюще :)З такої порції виходить 10-12чебуречків.
Сообщение отредактировал Galysuk - П`ятниця, 16/07/2010, 22:04 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 16/07/2010, 22:34 | Сообщение # 57 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галинко,дякую!Думаю що майже кожна господиня має якийсь свій рецепт тіста на чебуреки.У мене є також рецепт але він від твого трохи відрізняється.Дякую за рецепт.Обовязково спробую по твому,тим більше на фото твої чебуреки такі симпатично апетитні!!!!
|
|
| |
Galysuk | Дата: П`ятниця, 16/07/2010, 23:11 | Сообщение # 58 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Дякую,я дійсно поки знайшла "свій"рецепт то добрячу купу переписів перепробувала,а цей мені най смачніший
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 16/07/2010, 23:18 | Сообщение # 59 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ох і балуєш ти нас ,Галинко. Я тоже люблю чебуреки. Робила правда давно.До фаршу давала кефір. До тіста горілку тоже давала. Смачні були дуже. Але при жаренні з деяких виходив сік. І мені це не подобалось, бо це саме смачніше!!! Попробую по твоєму рецепту. Дякую.
|
|
| |
Росинка | Дата: Субота, 17/07/2010, 01:03 | Сообщение # 60 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Я чебуреки також роблю з тістом на кип"ятку, але потім ще готове тісто ставлю мінімум на годину в холодильник. Я помітила, що чим довше тісто стоїть в холодильнику, тим краще воно розкачується і тим смачніше виходить.
Я Оля!
|
|
| |
|