Несолодка випічка
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:06 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Моя піца 1 ст гарячої води 2 столові ложки молока 1 чайна ложка цукру 1 1 / 4 чайної ложки солі 2 столових ложки оливкової олії 1 столову ложку кукурудзяного борошна або манної крупи 3 склянки борошна 1 1 / 2 чайної ложки сухих дріжджів У велику миску налити гарячу воду, додати молоко, цукор, сіль, олію і перемішати доки сіль і цукор розчиниться, додати дріжджі, борошно та місити поки не перестане липнути тісто. Залишити підніматися близько 45 хвилин.Потім формуємо круг, шляхом розтягування тіста.Тіста трохи виходить але я зберігаю у холодильнику у харчовій плівці. Відразу кладемо на деко і змащуємо майонезом.Далі начинка,кому яка подобається.У мене кусочки шинки,мариновані гриби,перець червоний ,сир. Пекти до зарумянювання тіста.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:29 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Картопляний киш з ковбасою та яйцями Тісто 3-4 средних картоплини 1 яйце 100гр вершкового масла сіль, перец, мускатний горіх 100гр муки Начинка 2варених яйця,1невеличкий болгарський перець, 3-4шт мисливських ковбасок,100гр твердого сиру 100гр сметани 50мл молока 1 яйце зелень і сіль за смаком Картоплю почистити, відварити і потовкти на пюре Замісити тісто з теплого масла, пюре,яйця і муки, посолити поперчити добавити мускат Виложити тісто в форму змазану маслом,зробити високий бортик. Поставити в холод на 30хв Нарізати ковбаски кружельцями,яйця кубіками,перець теж кубіками і додати зелень. Змішати сметану,молоко і яйце, посолити поперчити і залити пиріг.Зверху потерти твердий сир. Випікати30-40мин при 190-200С
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:15 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мафіни з твердого сиру,або закусочні кекси 200 г тертого сиру, 2 яйця, 2 ч ложки цукру, 0,5 ч ложки солі, 1,5 ч ложки розпушувача, сода на кінчику ножа, 2 ст ложки оливкового (або іншого рослинного) масла, 2 ст ложки з горою сметани ~3/4 стакана муки Сир перекласти в миску. (Якщо брати плавлений сир в брікетіках, то його потрібно заздалегідь заморозити, а потім натерти на терці.) Вбити яйця і добре розмішати. Додати масло і сметану. Всипати сіль, цукор і муку, змішану з розпушувачем і содою. Все ретельно перемішати. За бажання в тісто можна покласти наповнювачів - зелений кріп, або копчену ковбасу, або болгарський перець. Форми змастити маслом і викласти тісто не більше ніж на 2/3 висоти. Поставити в розігріту до 180° духовку на 20 хвилин. Вогонь вимкнути і залишити готові кекси в духовці з прочиненими дверцями ще на 10 хвилин. Дуже смачні і гарячі, і холодні. І відмінно підійдуть як закусочні булочки, наприклад, до борщу.Спробуйте спекти!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 03/02/2010, 20:25 | Сообщение # 5 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Хачапурі Тісто: Кефир- 0.5 л Яйце-2 шт Сіль Сода Муки стільки візьме ,щб було мягке Начинка: Сир адигейський-500 гр яйце- 1 шт Сир потерти на терці,змішати з яйцем Змазка Масло вершк.- 100 гр Яйце -2 шт Масло розтопити ,змішати з яйцем Замісити тісто.Розділити тісто на рівні частини Розкачати кружальця.десь 25\25.Покласти начинку(не жаліти),добре зібрати тісто та розкачати плесканчик.Змазати з одної сторони змазкою та цією стороною покласти на сковорідку,жарити,потім другу сторону змазати та перевернути на сковорідці,та жарити.смачного
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/02/2010, 16:47 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дуже люблю такого роду випічку...от тільки від тої випічки вже в одяг не влажуся треба худати Дякую за рецепт!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/02/2010, 18:19 | Сообщение # 7 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) от тільки від тої випічки вже в одяг не влажуся Я також в джинси ледве влізаю.Після масляної хочу трохи очистити організм.Я знайшла дієту непогану,попробую недлільку трохи посидіти,може кг 3 скину.
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 07/02/2010, 20:19 | Сообщение # 8 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ой дієти..дієти,вони з нами все життя
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 22/02/2010, 19:29 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Картопляники" 1.5кг відвареної картоплі 1стакан борошна 0.5 склянки картопляного крохмалю 1яйцо, сіль, перець, олія Відварену картоплю пропустити через м'ясорубку, додати в масу борошно, крохмаль, яйце і замісити м'яке тісто. З тіста сформувати круглі або довгасті картопляники і смажити на сильно розігрітій олії. Подавати можна зі сметанкою.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 22/02/2010, 19:44 | Сообщение # 10 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Смачно.У нас ця страва називається- пампухи.Після смажки я роблю ще заливку.На олії смажу цибулю,потім трохи води,добренько часнику ,сіль,перець та залити тим пампухи.Спробуй,дуже смачно.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 15:46 | Сообщение # 11 |
Группа: Видалені
| Пісні пончики. Для тіста: 25гр. дріжджів 1скл. теплої води 2ст.л. цукру 1,5ч.л. солі 5ст.л. олії 3-3,5 скл. борошна. Готуємо опару: дріжджі, цукор, воду добре перемішуємо, додаємо 1скл. борошна. Вимішуємо і ставимо в тепле місце щоб опара піднялася. Коли підніметься додаємо решту продуктів і замішуємо гладке, мягке тісо, щоб нелипло до рук. Якщо замало борошна додаємо ще трохи. Ставимо у посуду, накриваємо полотенцем, і в тепле місце. Коли підійде, робимо шарики, в середину ставимо начинку, і закручуємо у вигляді шариків. Нагріваємо олії і зразу смажимо пончики до золотистого кольору. Готові вибираємо на паперовий рушник щоб вбрало олію. Охолоджені солодкі пончики посипати пудрою, а якщо начинка несолодка то непосипаємо. Тісто підходить для всіх начинок.
|
|
| | |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 16:01 | Сообщение # 13 |
Группа: Видалені
| Дякую Іра. Та я так на око поділила.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 04/03/2010, 16:57 | Сообщение # 14 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Таня пиріжки клас.СМАЧНО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 17:22 | Сообщение # 15 |
Группа: Видалені
| Дякую Таня.
|
|
| |
|