В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 20
  • 21
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:06 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Моя піца

1 ст гарячої води
2 столові ложки молока
1 чайна ложка цукру
1 1 / 4 чайної ложки солі
2 столових ложки оливкової олії
1 столову ложку кукурудзяного борошна або манної крупи
3 склянки борошна
1 1 / 2 чайної ложки сухих дріжджів

У велику миску налити гарячу воду, додати молоко, цукор, сіль, олію і перемішати доки сіль і цукор розчиниться, додати дріжджі, борошно та місити поки не перестане липнути тісто. Залишити підніматися близько 45 хвилин.Потім формуємо круг, шляхом розтягування тіста.Тіста трохи виходить але я зберігаю у холодильнику у харчовій плівці.
Відразу кладемо на деко і змащуємо майонезом.Далі начинка,кому яка подобається.У мене кусочки шинки,мариновані гриби,перець червоний ,сир.
Пекти до зарумянювання тіста.



 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:29 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Картопляний киш з ковбасою та яйцями
Тісто
3-4 средних картоплини
1 яйце
100гр вершкового масла
сіль, перец, мускатний горіх
100гр муки
Начинка
2варених яйця,1невеличкий болгарський перець,
3-4шт мисливських ковбасок,100гр твердого сиру
100гр сметани
50мл молока
1 яйце
зелень і
сіль за смаком
Картоплю почистити, відварити і потовкти на пюре
Замісити тісто з теплого масла, пюре,яйця і муки, посолити поперчити добавити мускат
Виложити тісто в форму змазану маслом,зробити високий бортик.
Поставити в холод на 30хв
Нарізати ковбаски кружельцями,яйця кубіками,перець теж кубіками і додати зелень.
Змішати сметану,молоко і яйце, посолити поперчити і залити пиріг.Зверху потерти твердий сир.
Випікати30-40мин при 190-200С



 
ir71Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:15 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Мафіни з твердого сиру,або закусочні кекси

200 г тертого сиру, 2 яйця, 2 ч ложки цукру, 0,5 ч ложки солі, 1,5 ч ложки розпушувача, сода на кінчику ножа, 2 ст ложки оливкового (або іншого рослинного) масла, 2 ст ложки з горою сметани ~3/4 стакана муки
Сир перекласти в миску. (Якщо брати плавлений сир в брікетіках, то його потрібно заздалегідь заморозити, а потім натерти на терці.)
Вбити яйця і добре розмішати. Додати масло і сметану.
Всипати сіль, цукор і муку, змішану з розпушувачем і содою. Все ретельно перемішати.
За бажання в тісто можна покласти наповнювачів - зелений кріп, або копчену ковбасу, або болгарський перець.
Форми змастити маслом і викласти тісто не більше ніж на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180° духовку на 20 хвилин.
Вогонь вимкнути і залишити готові кекси в духовці з прочиненими дверцями ще на 10 хвилин.

Дуже смачні і гарячі, і холодні. І відмінно підійдуть як закусочні булочки, наприклад, до борщу.Спробуйте спекти!


 
Яринка-1Дата: Середа, 03/02/2010, 20:25 | Сообщение # 5
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Хачапурі


Тісто:
Кефир- 0.5 л
Яйце-2 шт
Сіль
Сода
Муки стільки візьме ,щб було мягке

Начинка:

Сир адигейський-500 гр
яйце- 1 шт
Сир потерти на терці,змішати з яйцем

Змазка
Масло вершк.- 100 гр
Яйце -2 шт
Масло розтопити ,змішати з яйцем

Замісити тісто.Розділити тісто на рівні частини Розкачати кружальця.десь 25\25.Покласти начинку(не жаліти),добре зібрати тісто та розкачати плесканчик.Змазати з одної сторони змазкою та цією стороною покласти на сковорідку,жарити,потім другу сторону змазати та перевернути на сковорідці,та жарити.смачного

Прикрепления: 3933244.jpg (210.6 Kb)
 
ir71Дата: Четвер, 04/02/2010, 16:47 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Дуже люблю такого роду випічку...от тільки від тої випічки вже в одяг не влажуся biggrin треба худати tired Дякую за рецепт!

 
Яринка-1Дата: Четвер, 04/02/2010, 18:19 | Сообщение # 7
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (ir71)
от тільки від тої випічки вже в одяг не влажуся

Я також в джинси ледве влізаю.Після масляної хочу трохи очистити організм.Я знайшла дієту непогану,попробую недлільку трохи посидіти,може кг 3 скину.

 
orestaДата: Неділя, 07/02/2010, 20:19 | Сообщение # 8
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Ой дієти..дієти,вони з нами все життя biggrin biggrin biggrin

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Понеділок, 22/02/2010, 19:29 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Картопляники"

1.5кг відвареної картоплі
1стакан борошна
0.5 склянки картопляного крохмалю
1яйцо, сіль, перець, олія

Відварену картоплю пропустити через м'ясорубку, додати в масу борошно, крохмаль, яйце і замісити м'яке тісто.
З тіста сформувати круглі або довгасті картопляники і смажити на сильно розігрітій олії.
Подавати можна зі сметанкою.



 
Яринка-1Дата: Понеділок, 22/02/2010, 19:44 | Сообщение # 10
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Смачно.У нас ця страва називається- пампухи.Після смажки я роблю ще заливку.На олії смажу цибулю,потім трохи води,добренько часнику ,сіль,перець та залити тим пампухи.Спробуй,дуже смачно.
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 15:46 | Сообщение # 11
Группа: Видалені





Пісні пончики.

Для тіста:
25гр. дріжджів
1скл. теплої води
2ст.л. цукру
1,5ч.л. солі
5ст.л. олії
3-3,5 скл. борошна.
Готуємо опару: дріжджі, цукор, воду добре перемішуємо, додаємо 1скл. борошна. Вимішуємо і ставимо в тепле місце щоб опара піднялася. Коли підніметься додаємо решту продуктів і замішуємо гладке, мягке тісо, щоб нелипло до рук. Якщо замало борошна додаємо ще трохи. Ставимо у посуду, накриваємо полотенцем, і в тепле місце. Коли підійде, робимо шарики, в середину ставимо начинку, і закручуємо у вигляді шариків. Нагріваємо олії і зразу смажимо пончики до золотистого кольору. Готові вибираємо на паперовий рушник щоб вбрало олію. Охолоджені солодкі пончики посипати пудрою, а якщо начинка несолодка то непосипаємо.
Тісто підходить для всіх начинок.
 
ir71Дата: Четвер, 04/03/2010, 15:52 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Які красунчики!!!Всі як з машинки...такі однакові!Таня ти так гарно вмієш розмір вгадати.Ростуть і стають однакові.Гарні,пухкенькі і смачненькі ok yes yes yes wink

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 16:01 | Сообщение # 13
Группа: Видалені





Дякую Іра. Та я так на око поділила.
 
цукеро4каДата: Четвер, 04/03/2010, 16:57 | Сообщение # 14
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Таня пиріжки клас.СМАЧНО! friends ok

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 04/03/2010, 17:22 | Сообщение # 15
Группа: Видалені





Дякую Таня.
 
  • Сторінка 1 з 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 20
  • 21
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024