Несолодка випічка
| | |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:46 | Сообщение # 16 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Таню,які гарнюсенькі
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 21:41 | Сообщение # 17 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ПІСНІ КІФЛИКИ. 0.5ст.олії змішати з 0.5ст.води. Замісити еластичне тісто. Відкласти на 30хв.спочивати. Потім розкачати вирізати як на рогалики трикутнички,покласти начинку(різну у мене повидло)скрутити і випікати.Готове посипати пудрою. СМАЧНОГО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/03/2010, 10:13 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| цукеро4ка, симпатичні рогалики до чаю!!!Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 10/03/2010, 10:33 | Сообщение # 19 |
Группа: Видалені
| цукеро4ка, Дуже гарненькі рогалики.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 10:51 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже сподобалось,взяла в нотатки
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:24 | Сообщение # 21 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) ПІСНІ КІФЛИКИ. Мене теж привабив рецепт.Дякую! Додано (21.03.2010, 17:24) --------------------------------------------- ПІЦА з сиром і шинкою: Інгредієнти: тісто для піци; 7 гр сухих дріжджів 1 ст л цукру 250 мл гарячої води 350 гр борошна 1 ст л солі, 1 ст л оливкової олії Начинка: 2 ст л оливкової олії 250 гр цибулі, порізаної на кільця 2 зубчики часнику, 1 червоний перець, порізаний дрібно 100 гр сирої шинки, порізаної смужками 100 гр сиру Моцарелла кислий огірок оливки Інструкції: 1. Приготувати тісто. Розкачати тісто до кола діаметром 25 см на злегка посипаний борошном поверхні. Викласти на лист, змащений маслом і пальцями зробити невелику корочку. Змазати залишилися оливковою олією, посипати сиром, накрити і залишити на 10 хв, дати злегка піднятися. 2. Розігріти масло в сковороді, обсмажити цибулю і часник близько 3-х хвилин, додати перець і смажити ще 2 хв. Накрити і тушкувати овочі на повільному вогні близько 10 хв, періодично помішуючи. Дати трохи охолонути. 3. Розподілити начинку по основі. Зверху розкласти шинку, сир і кислий огірок,оливки 4. Запікати в гарячій духовці при 200 гр
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 22/03/2010, 12:30 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) ПІЦА з сиром і шинкою: Інгредієнти: Така апетитна піца,аж слинки потекли
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 23/03/2010, 22:18 | Сообщение # 23 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ПІЦА Приготувати дріжджьове тісто. Начинка: ковбаса,домашня шинка,майонез,яйце,твердий сир,перець солодкий,помідора,у мене не було я дала лечо з банки,жарена цибулька,спеції. строго не судіть. СМАЧНОГО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| | |
Antalia | Дата: Середа, 14/04/2010, 17:35 | Сообщение # 25 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| цукеро4ка, гарні твої рогалики з повидлом (або як у вас кажуть леквар). А піцца....слів просто нема. Дуже смачно виглядає.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 20:39 | Сообщение # 26 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Хочу шматочок такої гарної піци
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 22/04/2010, 21:56 | Сообщение # 27 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, найперше скажу , що це тісто дуже добре.Хто немає такого рецепту запишіть собі. Я з нього роблю і біляші, і пиріжки. Воно для духовки не підійде. Отже, смачні ПИРІЖКИ З КАРТОПЛЕЮ.
ТІСТО: В 1,5стакана теплого молока розчинити 25 гр. дріжджів, дати 1 ст.л.цукру, 2 ст.л. муки. Розчиняти це в більшій посуді ( в мене літрова кружка). Нехай постоїть десь 15 зв. ( до появи "шапочки"). В миску просіяти 3 стакани муки, дати 1 ч.л. солі, 50 гр. розтопленого масла або маргарини ( не гарячого), влити опару і місимо. Тісто має " потріскувати" і робити бульки. Воно немає бути дуже густе і трохи має прилипати до рук.Дати 3-4 ст.л.олії і ще трохи помісити.Воно стане менше прилипати до рук. Тоді беремо якийсь поліетиленовий мішечок ( я беру мусорний) і запхати тісто в пакет. Завязати , щоб вода туди не проникла Завязувати майже в кінці мішка .Помістити мішок в каструлю з літньою водою і нехай стоїть 1 год. Витягнути з мішка, на добре змащений олією стіл і руки мають бути весь час жирні. Зробити кульки, розплескати на солі, кладемо начинку (будь-яку) і формуємо пиріжки. Десь біля 10 хв. полежать на столі, кидаємо в розігріту олію і жаримо. Олії має бути так , щоб як положили на сковорідку, то пиріжок має наполовину бути в олії.
ПРИМІТКА Коли витягнете тісто з мішка і воно трохи буде липнути,то так має бути. Для тіста ,яке жариться, краще коли воно таке.Воно тоді мягеньке коли спечеться. Печіть, і самі побачите.
Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 15/09/2011, 21:33 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 22/04/2010, 22:02 | Сообщение # 28 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Antalia, цікаве тісто,чула вже про таке,але ще не робила.якось спробую.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 22/04/2010, 22:13 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| То тісто ще називають "утопленік".Я чула багато але ніколи не пробувала,а варто.Дякую тобі щиро за рецепт,він буде потрібний,бо такий не завжди знайдеш.
|
|
| | |
|