В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
Яринка-1Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:46 | Сообщение # 16
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Таню,які гарнюсенькі
 
цукеро4каДата: Вівторок, 09/03/2010, 21:41 | Сообщение # 17
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline

ПІСНІ КІФЛИКИ.

0.5ст.олії змішати з 0.5ст.води.
Замісити еластичне тісто.
Відкласти на 30хв.спочивати.
Потім розкачати вирізати як на рогалики трикутнички,покласти начинку(різну у мене повидло)скрутити і випікати.Готове посипати пудрою.
СМАЧНОГО! wink


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Середа, 10/03/2010, 10:13 | Сообщение # 18
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
цукеро4ка, симпатичні рогалики до чаю!!!Дякую за рецепт!!! wink

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 10/03/2010, 10:33 | Сообщение # 19
Группа: Видалені





цукеро4ка, Дуже гарненькі рогалики.
 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 10:51 | Сообщение # 20
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже сподобалось,взяла в нотатки
 
orestaДата: Неділя, 21/03/2010, 17:24 | Сообщение # 21
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
ПІСНІ КІФЛИКИ.

Мене теж привабив рецепт.Дякую!

Додано (21.03.2010, 17:24)
---------------------------------------------
ПІЦА з сиром і шинкою:

Інгредієнти:

тісто для піци;
7 гр сухих дріжджів
1 ст л цукру
250 мл гарячої води
350 гр борошна
1 ст л солі, 1 ст л оливкової олії

Начинка:
2 ст л оливкової олії
250 гр цибулі, порізаної на кільця
2 зубчики часнику,
1 червоний перець, порізаний дрібно
100 гр сирої шинки, порізаної смужками
100 гр сиру Моцарелла
кислий огірок
оливки

Інструкції:
1. Приготувати тісто. Розкачати тісто до кола діаметром 25 см на злегка посипаний борошном поверхні. Викласти на лист, змащений маслом і пальцями зробити невелику корочку. Змазати залишилися оливковою олією, посипати сиром, накрити і залишити на 10 хв, дати злегка піднятися.

2. Розігріти масло в сковороді, обсмажити цибулю і часник близько 3-х хвилин, додати перець і смажити ще 2 хв. Накрити і тушкувати овочі на повільному вогні близько 10 хв, періодично помішуючи. Дати трохи охолонути.

3. Розподілити начинку по основі. Зверху розкласти шинку, сир і кислий огірок,оливки

4. Запікати в гарячій духовці при 200 гр



ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Яринка-1Дата: Понеділок, 22/03/2010, 12:30 | Сообщение # 22
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (oresta)
ПІЦА з сиром і шинкою:
Інгредієнти:

Така апетитна піца,аж слинки потекли

 
цукеро4каДата: Вівторок, 23/03/2010, 22:18 | Сообщение # 23
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
ПІЦА
Приготувати дріжджьове тісто.
Начинка:
ковбаса,домашня шинка,майонез,яйце,твердий сир,перець солодкий,помідора,у мене не було я дала лечо з банки,жарена цибулька,спеції.
строго не судіть.
СМАЧНОГО!



Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Вівторок, 23/03/2010, 22:25 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
строго не судіть.

О це мені сподобалось tongue піца з домашньої шиночки,з лечо nyam і ще кажеш не судіть строго ok
Я вже оцінила НЯМОЧКА!!!на 5+++ ohyes nyam nyam nyam


 
AntaliaДата: Середа, 14/04/2010, 17:35 | Сообщение # 25
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
цукеро4ка, гарні твої рогалики з повидлом (або як у вас кажуть леквар). А піцца....слів просто нема. Дуже смачно виглядає.
 
Яринка-1Дата: Середа, 14/04/2010, 20:39 | Сообщение # 26
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
ПІЦА

Хочу шматочок такої гарної піци

 
AntaliaДата: Четвер, 22/04/2010, 21:56 | Сообщение # 27
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчата, найперше скажу , що це тісто дуже добре.Хто немає такого рецепту запишіть собі. Я з нього роблю і біляші, і пиріжки. Воно для духовки не підійде. Отже, смачні ПИРІЖКИ З КАРТОПЛЕЮ.

ТІСТО: В 1,5стакана теплого молока розчинити 25 гр. дріжджів, дати 1 ст.л.цукру, 2 ст.л. муки. Розчиняти це в більшій посуді ( в мене літрова кружка). Нехай постоїть десь 15 зв. ( до появи "шапочки"). В миску просіяти 3 стакани муки, дати 1 ч.л. солі, 50 гр. розтопленого масла або маргарини ( не гарячого), влити опару і місимо. Тісто має " потріскувати" і робити бульки. Воно немає бути дуже густе і трохи має прилипати до рук.Дати 3-4 ст.л.олії і ще трохи помісити.Воно стане менше прилипати до рук. Тоді беремо якийсь поліетиленовий мішечок ( я беру мусорний) і запхати тісто в пакет. Завязати , щоб вода туди не проникла Завязувати майже в кінці мішка .Помістити мішок в каструлю з літньою водою і нехай стоїть 1 год. Витягнути з мішка, на добре змащений олією стіл і руки мають бути весь час жирні. Зробити кульки, розплескати на солі, кладемо начинку (будь-яку) і формуємо пиріжки. Десь біля 10 хв. полежать на столі, кидаємо в розігріту олію і жаримо. Олії має бути так , щоб як положили на сковорідку, то пиріжок має наполовину бути в олії.

ПРИМІТКА
Коли витягнете тісто з мішка і воно трохи буде липнути,то так має бути. Для тіста ,яке жариться, краще коли воно таке.Воно тоді мягеньке коли спечеться. Печіть, і самі побачите.


Сообщение отредактировал Antalia - Четвер, 15/09/2011, 21:33
 
цукеро4каДата: Четвер, 22/04/2010, 22:02 | Сообщение # 28
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Antalia, цікаве тісто,чула вже про таке,але ще не робила.якось спробую. wink

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Четвер, 22/04/2010, 22:13 | Сообщение # 29
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
То тісто ще називають "утопленік".Я чула багато але ніколи не пробувала,а варто.Дякую тобі щиро за рецепт,він буде потрібний,бо такий не завжди знайдеш.

 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 22/04/2010, 23:11 | Сообщение # 30
Группа: Видалені





О недурно Аню я так впоминалася за твоїми пиріжками, нутром чула що то смакота biggrin biggrin nyam nyam nyam
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024