Несолодка випічка
| | |
ir71 | Дата: Субота, 03/07/2010, 12:25 | Сообщение # 46 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дякую,такого рецепта у мене ще не має.Занотувала...
|
|
| |
Росинка | Дата: Неділя, 04/07/2010, 00:47 | Сообщение # 47 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (Зеенфельдер) та 1 яйце (в оригінальному рецепті був 1 жовток, але і з цілим яйцем добре вийшло), Я завжди даю до слойоного тісто жовток, він надає тісту крихкості
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 09/07/2010, 09:49 | Сообщение # 48 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лавашні "чебуреки"або кутаби Повний набір продуктів фарш , лаваш , йогурт Пропустіть м'ясо з цибулею через мясорубку.Додайте ( якщо м'ясо не жирне ) 25 гр.масла і дожарьте фарш до готовності й легкого зарум'янювання . На лаваші розподіліть приблизно -1 ст.л. йогурту.Накрити другим лавашем , притиснути від центру до країв (як би витісняючи повітря). Розподілити 2 ст.л. начинки по половинці лаваша , не заходячи на край. Край промазати йогуртом.Скласти лаваш пополам.Пріжати , витісняючи повітря.Края теж добре притиснути і дати можливість їм " склеїтися " . На сухий, добре розігрітій сковороді обсмажити з двох сторін (до зарум'янювання ) . Ножем можна робити проколи ( наскрізь ) , якщо чебуреки почнуть " надуватися " . Можна краю притискати дерев'яною лопаткою , для рівномірного просмажування.Підсмажений кутаб змастити маслом з двох сторон. Можна їсти зі свіжими овочами , бульйоном , йогуртом з часником. Приємного апетиту !
|
|
| |
Kagor | Дата: Четвер, 29/07/2010, 00:31 | Сообщение # 49 |
нова людина
Группа: Новачок
Сообщений: 2
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) У нас ця страва називається- пампухи. Точніше - картопляні пампушки. Їх до борщу додають. А картопляники, це ось ПеСе - А чому несолодка? Це називається солена випічка, бо другого не дано
КУХАР
Сообщение отредактировал Kagor - Четвер, 29/07/2010, 00:42 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 29/07/2010, 10:18 | Сообщение # 50 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Kagor, шановний,думаю нам навчання не потрібне!Якщо хочете когось повчити то своє відкривайте і там навчайте!
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 31/08/2010, 14:19 | Сообщение # 51 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| сирно - грибні завитки тісто можна брати будь-який : листкове , дріжджове , пісочне . Розкатати тісто в прямокутник. зверху викласти рівним шаром гриби , я печериці робила , тушковані в сметані , посипати натертим сиромЗгорнути тісто в рулет , нарізати пластиками , запікати в духовці.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 31/08/2010, 14:48 | Сообщение # 52 |
Группа: Видалені
| oresta, Смакота, таке щось смачненьке придумала.
|
|
| |
Galysuk | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 15:43 | Сообщение # 53 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Ой дівчата давно я тут не писала ,все часу бракує.Согодні от дома цілий день,напекла пиріжків з капустою,хочу поділитись з вами рецептом бо дуже смачно і швидко... Пиріжки з капустою тісто: 1 ст. теплого молока 1 ст. л. цукру 0,5ч.л.солі 1 п. сухих дріжджів 500 грам муки+- 150-180 гр. масла(якщо дасьте більше масла то пиріжки будуть більш крихкими) Начинка: 2 великі цибулини,1 середня головка капусти Приготування: замісити тісто: в теплому молоці розчинити цукор +дріжджі, дати постояти 10 хв до утворення шапки-піни. для тіста - муку руками перетерти з м'яким маслом в крихту. добавити молоко з дріжджами . тісто буде м'якеньке, не липне до рук, буде "пищати", слоїтися в процесі вимішування. Кульку тіста в мисочці накриваємо рушничком або плівкою і одразу ставимо в холодильник. через пів-години можемо ліпити пиріжки. Поки тісто стоїть в холодильнику робимо начинку:почистити і дрібно порізати цибулю,підтушити до ледь золотистого кольору на олії,коли трохи підтушили+дрібно нарізану капусту,сіль,перець і тушемо ще хв 10 помішуючи,можна додати улюблених приправ.Потім накриваємо кришкою і даємо хв 10 постояти. Витягуємо тісто з холодильника,розкачуємо в пласт 3-5мм,при розкачуванні не потрібно абсолютно ні грама муки.Я особисто беру 0,5л банку і нею витискаю в тісті круги,накладаю начинку і заліплюю як вареник,а потім швом до низу. Пекти при 200г. приблизно 40 хв.Зверху пиріжки перед тим як запхати в духовку мажемо жовтком щоб були румяні(в мене на господарці лишилось 1 яйко то видно на фото що я економила ),а взагалі на таку порцію потрібно 2 жовтки). З цим тістом дуже лекго працювати а пиріжки виходять дуже смачні з тоненьким тістом і з великою кількістю начинки
Сообщение отредактировал Galysuk - Понеділок, 11/10/2010, 16:30 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 16:06 | Сообщение # 54 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Galysuk, зменшуй фотки!!!Розмір завеликий! Як зменшити або завантажити з допомогою радикала ОСЬ ТУТ
|
|
| |
Galysuk | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 16:32 | Сообщение # 55 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| ir71, вибачте,вже виправилась
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 17:20 | Сообщение # 56 |
Группа: Видалені
| Galysuk, Гарні пиріжечки.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 11/10/2010, 18:16 | Сообщение # 57 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Galysuk) вибачте,вже виправилась Дякую!!!!
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 16/10/2010, 15:39 | Сообщение # 58 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Перемячі)))) 1,5 склянки борошна 1 пакетик сухих дріжджів 125 р. йогурту 4-5 ч.ложек цукру 1ч.ложку солі 2ст л олії Начинка: 300-400 г. яловичини 1 цибулина сіль перець Готуємо тісто, йогурт підігріваємо, в нього засипаємо дріжжі, цукор. Додати сіль, поступово ввести муку, додати масло. Замісити м'яке тісто, потім накрити його харчовою плівкою і поставити в тепле місце, я ставила на віконце, там сонечко Поки готуємо фарш, пропускаємо через м'ясорубку яловичину, цибулю, часник. Додаємо сіль, перець за смаком. Коли тісто підійшло, ділимо його на маленькі частини, у мене вийшло 7 кульок. Кожну кулька розгортаємо в тоненьку коржик, в центр кладемо фарш, приблизно 1 столову ложку, защипуємо. На сковороді нагріваємо олію, до середньої тим-ри, обсмажуємо пермячі до золотистого кольору. Починаємо смажити дірочкою вниз!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 19/10/2010, 15:53 | Сообщение # 59 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета» Тісто: 125 г борошна (додати трохи розпушувача) 50 г вівсяного борошна (толокна) 75 г охолодженого вершкового масла 3 ст.л. холодної води Начинка: 1 баклажан, порізаний скибочками 1 червоний перець, без серцевини і насіння, нарізаний широкою соломкою 1 цибулина, порізана сегментами 2 кабачки, порізані скибочками 3 томати, розрізанi навпіл 2 зубці часнику, порізані 3 ст.л. оливкової олії 4 маленьких гілочки розмарину 125 г сиру «фета», покришеного 2 ст. л. тертого сиру «пармезан» сіль і перець 1. Приготуйте тісто. Змішайте борошно і толокно, потім натріть у цю суміш вершкове масло. Додайте воду і швидко замісіть тісто, потім охолодіть. 2. Приготуйте начинку. Змішайте всі овочі у сковороді. Додайте часник, олію і розмарин. Приправте спеціями. Смажте овочі 35 хвилин. 3. Розкатайте тісто і перекладіть у форму діаметром 23 см. Випікайте 15 хв. Зніміть папір і пекарські боби і поставте в духовку ще на 5 хв. 4. Покладіть у кошик з тіста овочі, зверху розподіліть сир «фета» і посипте «пармезаном». Знову поставте у духовку на 10 хв. Джерело: "Выпечка. Пироги и торты."
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 19/10/2010, 16:29 | Сообщение # 60 |
Группа: Видалені
| Гарний пиріг.
|
|
| |
|