Несолодка випічка
| | |
Talochka | Дата: Вівторок, 19/10/2010, 17:06 | Сообщение # 61 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| котяра, Дякую! Я дуже люблю і кабачки, і баклажани. І поки ще сезон, стараюсь готувати з них різні страви.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 19/10/2010, 17:58 | Сообщение # 62 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!!Наталочко,своєю апетитною фотографією ти мене "вбила" наповал.Ну прямо слина покотилася горохами.Яке ж смачне та апетитне твоє фото.Гарно дякую за чудовий рецепт.Трохи нагадує піцу,але потрійно-красивіше!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 20/10/2010, 10:46 | Сообщение # 63 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ірусь, "вбивати" адміна своїм першим рецептом я аж ніяк не хотіла. :D Дуже дякую за таку оцінку. При таких відгуках сразу виникає бажання ділитися новими рецептами.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 20/10/2010, 10:46 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/10/2010, 11:24 | Сообщение # 64 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Talochka) виникає бажання ділитися новими рецептами З нетерпінням чекаємо!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 12:41 | Сообщение # 65 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Раз чекаєте, то із задоволенням поділюсь ще одним рецептом. "Равлики" з баклажанами Тісто: 250 г пшеничного борошна 1 ч. ложка сухих дріжджів 1 ч. ложка солі 1 ст. ложка цукру 1 ст. ложка рослинної олії 150 мл теплої води Начинка: 2 невеликих баклажани 150 мл песто 4 ст. ложки олії (можна менше) Приготування: 1. У велику миску просіяти борошно, додати дріжджі, сіль і цукор. Добре перемешати. Додати 150 мл теплої води і олію, замісити тісто. Покласти тісто в миску, накрити плівкою і залишити на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться вдвічі. 2. Баклажани вимити і нарізати вздовж пластинами. Посолити і залишити на 15 хвилин. Після цього промити, обсушити і обсмажити в 4 ст. ложках олії, викласти на паперовий рушник, щоб увібралась зайва олія. 3. Розкатати тісто в прямокутник товщиною приблизно 0,5 см., рівномірно розподілити по ньому песто і викласти баклажани, скрутити рулетом. 4. Розрізати на шматочки товщиною 3 см і викласти на бляшку, застелену папером для випічки. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин. 5.Духовку нагріти до 200 градусів. Бляшку з "равликами" поставити в духовку на 25 хвилин. Мої зміни і коментарі: 1. Заміс тіста я довірила свої хлібопічці. 2. Для начинки, окрім баклажанів, я використала також кабачки. 3. Песто я використовувала, але взяла його набагато менше (все-таки воно у нас недешево коштує, а в цьому рецепті воно не настільки принципове). Так що, у кого немає песто, я думаю, тісто можна просто змастити олією перед тим, як викладати овочі. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 14:16 | Сообщение # 66 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!Вони як справжні равлики!!!!Я люблю робити такого плану "равлики" правда з листкового тіста.А ось про начинку з баклажанів ніколи б не додумалася.Класна ідея!!!!І чудовий рецепт!!!!Наталю гарно дякую за просто надзвичайні рецепти з фотографіями!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 14:37 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| А тобі дякую за такі гарні відгуки на мої рецепти. У мене є ще багато рецептів, якими я охоче поділюся. І хочу тобі, Іро, засвідчити свою повагу за те, що ти створила саме український кулінарний форум. І хоча іноді займає час перекласти рецепт на українську мову, якщо я цитую автора з іншого кулінарного форуму чи ЖЖ, все ж я з радістю буду робити це, щоб ми могли обговорювати наші кухонні творіння рідною мовою.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 15:58 | Сообщение # 68 |
Группа: Видалені
| Talochka, Твої равлики просто КЛАС!!!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 16:31 | Сообщение # 69 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| котяра Дуже дякую, Таню! Пирiг з молодою капустою і сиром тісто: 100 г натурального йогурту (у мене був кефір) 50 г розтопленого вершкового масла 1 жовток 1/4 ч. л. розпушувача 1/4 ч. л. солі 1,5 - 2 склянки борошна начинка: 1/2 середнього качана капусти 50 г натертого сиру 1 маленький пучок зеленої цибулі 2 ст. л. оливкової олії сіль, перець, 1 ч. л. тмину 1 ст. л. молока і 1 ст. л. олії для обмазування. Змішуємо йогурт, масло, жовток і сіль, додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке тісто, воно може трохи липнути. Загортаємо його в пакет і лишаємо відпочити. Нашинковуємо капусту і нарізаємо тонко зелену цибулю, швидко обсмажуємо на оливковій олії на середньому вогні до м’якості. Охолоджуємо і додаємо сир та тмин, солимо і перчимо. Тісто розкачуємо в круг, на середину выкладаємо начинку, загинаємо тісто на капусту. Змащуємо молоком з олією і випікаємо при температурі 190 градусів до зарум’янення. Джерело: mimi-shka.livejournal.com
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 02/11/2010, 18:27 | Сообщение # 70 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Talochka) "Равлики" з баклажанами Quote (Talochka) Пирiг з молодою капустою і сиром Ого-го яке все смачненьке!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Яке цікаве!!!!!!!!!!!!!!! Як гарно зфоткано!!!!!!!!!!!!! СУПЕР!!!!!!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 03/11/2010, 11:29 | Сообщение # 71 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Оксаночко, дякую за такий приємний відгук!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
romlida | Дата: Субота, 06/11/2010, 23:13 | Сообщение # 72 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Киш з куркою і грибами Тісто: 125 гр. маргарину 250 гр. муки 1 яйце сіль Начинка: 300 гр. курячого фаршу 100 гр. маринованих шампіньйонів 1 велика цибулина 5 яєць 200 гр. сметани 50 гр. твердого сиру сіль, перець, хмелі-сунелі. Для тіста - муку перетерти з маргариною, додати яйце, сіль і на 1 годину відкласти у холодильник, тим часом готуємо начинку (вона може бути будь яка). Для начинки - фарш змішуємо із натертою цибулею, 2 яйцями і шампіньйонами, сіль, перець, хмелі-сунелі. У форму викладаємо тісто і формуємо борти, далі викладаємо начинку і заливаємо заливкою (3 яєць+сметана і тертий сир). Пекти 40 хвилин.
Сообщение отредактировал romlida - Субота, 06/11/2010, 23:55 |
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 01/12/2010, 16:50 | Сообщение # 73 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дівчатонька, а чи печете ви хліб? Я - так, правда, не так часто, бо інакше забуду, де у мене була талія . Хочу поділитися рецептом заварного хліба, який дуже нагадує магазинний "Бородинський". Єдине "але" . Рецепт розрахований для випікання у хлібопічці. Якщо такий "агрегат" мешкає на вашій кухні, то ви зможете без особливих зусиль смакувати домашнім Бородинським хлібом. Хліб "Заварний" Сухі дріжджі – 2 ч.л. Пшеничне борошно – 225 г Житнє борошно – 325 г Сіль - 1 1/2 ч.л. Олія – 2 ст.л. Житній солод – 4 ст.л. (40г) Окріп для солоду - 80 мл Мед – 2 ст.л. Тмин – 1 ч.л. Вода – 330 мл Солод залити окропом, добре перемішати, остудити. Далі завантажуємо всі інгредієнти у відерце хлібопічки згідно з інструкцією і випікаємо в основному режимі. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 01/12/2010, 17:32 | Сообщение # 74 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Все Наталю,ти мене добила(по доброму!)ось цим своїм хлібчиком.Беру собі кусочок до сальця з часником,щоб хвороба не чіплялася. Дякую за рецепт!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 01/12/2010, 17:35 | Сообщение # 75 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (romlida) Киш з куркою і грибами Ось я ніби повечеряла біля вас дівчатка.Смачно не передати.Дякую за рецепти!!!
|
|
| |
|