В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
TalochkaДата: Вівторок, 19/10/2010, 17:06 | Сообщение # 61
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
котяра, Дякую! Я дуже люблю і кабачки, і баклажани. І поки ще сезон, стараюсь готувати з них різні страви. smile

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Вівторок, 19/10/2010, 17:58 | Сообщение # 62
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!!!!Наталочко,своєю апетитною фотографією ти мене "вбила" наповал.Ну прямо слина покотилася горохами.Яке ж смачне та апетитне твоє фото.Гарно дякую за чудовий рецепт.Трохи нагадує піцу,але потрійно-красивіше!!!!!

 
TalochkaДата: Середа, 20/10/2010, 10:46 | Сообщение # 63
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Ірусь, "вбивати" адміна своїм першим рецептом я аж ніяк не хотіла. biggrin :D biggrin
Дуже дякую за таку оцінку. flowers При таких відгуках сразу виникає бажання ділитися новими рецептами.


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - Середа, 20/10/2010, 10:46
 
ir71Дата: Середа, 20/10/2010, 11:24 | Сообщение # 64
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
виникає бажання ділитися новими рецептами

З нетерпінням чекаємо!


 
TalochkaДата: Вівторок, 02/11/2010, 12:41 | Сообщение # 65
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Раз чекаєте, то із задоволенням поділюсь ще одним рецептом. smile

"Равлики" з баклажанами

Тісто:
250 г пшеничного борошна
1 ч. ложка сухих дріжджів
1 ч. ложка солі
1 ст. ложка цукру
1 ст. ложка рослинної олії
150 мл теплої води


Начинка
:
2 невеликих баклажани
150 мл песто
4 ст. ложки олії (можна менше)

Приготування:
1. У велику миску просіяти борошно, додати дріжджі, сіль і цукор. Добре перемешати. Додати 150 мл теплої води і олію, замісити тісто. Покласти тісто в миску, накрити плівкою і залишити на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться вдвічі.
2. Баклажани вимити і нарізати вздовж пластинами. Посолити і залишити на 15 хвилин. Після цього промити, обсушити і обсмажити в 4 ст. ложках олії, викласти на паперовий рушник, щоб увібралась зайва олія.
3. Розкатати тісто в прямокутник товщиною приблизно 0,5 см., рівномірно розподілити по ньому песто і викласти баклажани, скрутити рулетом.
4. Розрізати на шматочки товщиною 3 см і викласти на бляшку, застелену папером для випічки. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
5.Духовку нагріти до 200 градусів. Бляшку з "равликами" поставити в духовку на 25 хвилин.

Мої зміни і коментарі:
1. Заміс тіста я довірила свої хлібопічці.
2. Для начинки, окрім баклажанів, я використала також кабачки.
3. Песто я використовувала, але взяла його набагато менше (все-таки воно у нас недешево коштує, а в цьому рецепті воно не настільки принципове). Так що, у кого немає песто, я думаю, тісто можна просто змастити олією перед тим, як викладати овочі.

Смачного!

Прикрепления: 8110426.jpg (65.6 Kb)


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Вівторок, 02/11/2010, 14:16 | Сообщение # 66
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!!!Вони як справжні равлики!!!!Я люблю робити такого плану "равлики" правда з листкового тіста.А ось про начинку з баклажанів ніколи б не додумалася.Класна ідея!!!!І чудовий рецепт!!!!Наталю гарно дякую за просто надзвичайні рецепти з фотографіями!

 
TalochkaДата: Вівторок, 02/11/2010, 14:37 | Сообщение # 67
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
А тобі дякую за такі гарні відгуки на мої рецепти. У мене є ще багато рецептів, якими я охоче поділюся. І хочу тобі, Іро, засвідчити свою повагу за те, що ти створила саме український кулінарний форум. І хоча іноді займає час перекласти рецепт на українську мову, якщо я цитую автора з іншого кулінарного форуму чи ЖЖ, все ж я з радістю буду робити це, щоб ми могли обговорювати наші кухонні творіння рідною мовою. smile

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 02/11/2010, 15:58 | Сообщение # 68
Группа: Видалені





Talochka, Твої равлики просто КЛАС!!!!!!!
 
TalochkaДата: Вівторок, 02/11/2010, 16:31 | Сообщение # 69
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
котяра Дуже дякую, Таню! smile

Пирiг з молодою капустою і сиром

тісто:
100 г натурального йогурту (у мене був кефір)
50 г розтопленого вершкового масла
1 жовток
1/4 ч. л. розпушувача
1/4 ч. л. солі
1,5 - 2 склянки борошна

начинка:
1/2 середнього качана капусти
50 г натертого сиру
1 маленький пучок зеленої цибулі
2 ст. л. оливкової олії
сіль, перець, 1 ч. л. тмину

1 ст. л. молока і 1 ст. л. олії для обмазування.

Змішуємо йогурт, масло, жовток і сіль, додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо м’яке тісто, воно може трохи липнути. Загортаємо його в пакет і лишаємо відпочити.
Нашинковуємо капусту і нарізаємо тонко зелену цибулю, швидко обсмажуємо на оливковій олії на середньому вогні до м’якості. Охолоджуємо і додаємо сир та тмин, солимо і перчимо.
Тісто розкачуємо в круг, на середину выкладаємо начинку, загинаємо тісто на капусту. Змащуємо молоком з олією і випікаємо при температурі 190 градусів до зарум’янення.

Джерело: mimi-shka.livejournal.com


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Вівторок, 02/11/2010, 18:27 | Сообщение # 70
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Talochka)
"Равлики" з баклажанами

Quote (Talochka)
Пирiг з молодою капустою і сиром

Ого-го яке все смачненьке!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Яке цікаве!!!!!!!!!!!!!!! Як гарно зфоткано!!!!!!!!!!!!! СУПЕР!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
TalochkaДата: Середа, 03/11/2010, 11:29 | Сообщение # 71
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Оксаночко, дякую за такий приємний відгук! smile

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
romlidaДата: Субота, 06/11/2010, 23:13 | Сообщение # 72
romlida
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
Киш з куркою і грибами

Тісто:
125 гр. маргарину
250 гр. муки
1 яйце
сіль
Начинка:
300 гр. курячого фаршу
100 гр. маринованих шампіньйонів
1 велика цибулина
5 яєць
200 гр. сметани
50 гр. твердого сиру
сіль, перець, хмелі-сунелі.
Для тіста - муку перетерти з маргариною, додати яйце, сіль і на 1 годину відкласти у холодильник, тим часом готуємо начинку (вона може бути будь яка). Для начинки - фарш змішуємо із натертою цибулею, 2 яйцями і шампіньйонами, сіль, перець, хмелі-сунелі. У форму викладаємо тісто і формуємо борти, далі викладаємо начинку і заливаємо заливкою (3 яєць+сметана і тертий сир). Пекти 40 хвилин.

Сообщение отредактировал romlida - Субота, 06/11/2010, 23:55
 
TalochkaДата: Середа, 01/12/2010, 16:50 | Сообщение # 73
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Дівчатонька, а чи печете ви хліб? wink Я - так, правда, не так часто, бо інакше забуду, де у мене була талія biggrin .
Хочу поділитися рецептом заварного хліба, який дуже нагадує магазинний "Бородинський". Єдине "але" dry . Рецепт розрахований для випікання у хлібопічці. wink Якщо такий "агрегат" мешкає на вашій кухні, то ви зможете без особливих зусиль смакувати домашнім Бородинським хлібом. smile

Хліб "Заварний"

Сухі дріжджі – 2 ч.л.
Пшеничне борошно – 225 г
Житнє борошно – 325 г
Сіль - 1 1/2 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Житній солод – 4 ст.л. (40г)
Окріп для солоду - 80 мл
Мед – 2 ст.л.
Тмин – 1 ч.л.
Вода – 330 мл

Солод залити окропом, добре перемішати, остудити.
Далі завантажуємо всі інгредієнти у відерце хлібопічки згідно з інструкцією і випікаємо в основному режимі.

Смачного! smile


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ir71Дата: Середа, 01/12/2010, 17:32 | Сообщение # 74
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline

Все Наталю,ти мене добила(по доброму!)ось цим своїм хлібчиком.Беру собі кусочок до сальця з часником,щоб хвороба не чіплялася.
Дякую за рецепт!!!!!

Прикрепления: 7724106.gif (20.8 Kb)


 
ir71Дата: Середа, 01/12/2010, 17:35 | Сообщение # 75
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (romlida)
Киш з куркою і грибами

Ось я ніби повечеряла біля вас дівчатка.Смачно не передати.Дякую за рецепти!!!


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024