Несолодка випічка
| | |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 02/12/2010, 10:31 | Сообщение # 76 |
Группа: Видалені
| romlida, Talochka, Як я пропустила таку смакоту. Молодці дівчата!!!!!!!!!Гарні господиньки!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 02/12/2010, 11:22 | Сообщение # 77 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, Ірусь, ні-ні, вбивати тебе аж ніяк не хочу , краще пригощайся! З часничком у наші морози - саме те, що треба, що хвороба не чіплялась! котяра, і модератора охоче пригощаю!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 02/12/2010, 13:10 | Сообщение # 78 |
Группа: Видалені
| Дякую Наталю. Дуже смачно.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 16/12/2010, 20:35 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дівчата ,пригощаю Гуцулята
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 16/12/2010, 20:39 | Сообщение # 80 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Дівчата ,пригощаю Я здається вже вашими гуцулятами повечеряла Дякую!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 02/02/2011, 10:43 | Сообщение # 81 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) ПИРІЖКИ З ДУЖЕ ТОНЕНЬКИМ ТІСТОМ Щось трохи нагадують слойку?Це тісто на кефірі але мабуть трохи слойоне?
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 02/02/2011, 10:44 | Сообщение # 82 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Ці пиріжки добре їсти гарячими і макати в сметанку. Нагнала апетиту....Дякую за пречудовий рецепт!
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 02/02/2011, 12:21 | Сообщение # 83 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Antalia Аню, дуже цікавий рецепт. Та ще й дієтичний, адже тісто виходить зовсім без жиру. ir71 Ірусь, я зразу теж про листкове подумала. Але тут подібна лише технологія складання. В усьому іншому Аніне відрізняється. Адже ти пам'ятаєш, у листковому кожного разу, розкачавши, треба змащувати жиром і, крім того, кожного разу після складання витримувати в холодильнику. (Саме тому я купую готове листкове тісто. )
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| | |
Antalia | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 10:13 | Сообщение # 85 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчата, воно не слойоне зовсім. Воно таке.....ну дуже файне. В руці навіть не відчувається...якесь невагоме. Ну, хто перший буде жарити? І обовязково скажіть свою думку. НАЛИВНИЙ ПИРІГ З КАПУСТОЮ Тісто: 1,5 ст. муки, 1, 5 ст. майонезу, 1,5 ст. кефіру, 50 гр. мягкого масла, 3 яйця, 1 п. порошку. Зєднати кефір, майонез, масло, яйця. Все збити. Дати муку з порошком. Збити. Начинка: квашену капусту зварити, сіль, перець, дати підсмажену цибулю. Круглу форму для торта змастити і вилити половину тіста. Розкласти начинку і вилити другу частину тіста. Пиріг вийшов ніжний і смачний...тільки фото не якісне.
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 08/02/2011, 10:48 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:33 | Сообщение # 86 |
Группа: Видалені
| Апетитно виглядає, люблю все з капустою, треба спробувати, лиш кефіру немаю. Аня а ти з купованого робила чи домашнього?
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:37 | Сообщение # 87 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, я печу завжди з купованого, бо домашній жирніший, і тісто більш забите( я вже переконалась).
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:49 | Сообщение # 88 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) НАЛИВНИЙ ПИРІГ З КАПУСТОЮ Я якраз тушу капусту...Дякую за рецепт!Спробую!
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 24/02/2011, 12:19 | Сообщение # 89 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Хліб з червоним вином і червоною цибулею 500 г борошна 330 г води 10 г солі 5,5 г свіжих дріжджів 160 г червоної цибулі трохи оливкової олії півсклянки червоного вина сіль, перець Приготування займе 2 дні. Біга (опара). Напередодні змiшати 70 г води і 1,5 г дріжджів, 65 г борошна. Накрити, залишити на годину. Потім додати 85 г борошна ще, замісити руками, закрити плівкою i поставити в холодильник на ніч, температура 12 градусів (тобто в найменш холодну частину холодильника). Вранці приготувати цибулю. Порізати, припустити в оливковій олії. Потім влити вино і дати йому випаритись на повільному вогні. Приправити сіллю, перцем. Опару дістати з холодильника. Змішати воду, що лишилася (260 г, теплу) з рештою дріжджів та опарою, додати 250 г борошна. Накрити, лишити на годину. Після цього в діжці змішати майже все борошно, що лишилось, і наше тісто. Почати вимішувати. Додати сіль. Місити, поки тісто не почне відставати від стінок. Ввести цибулю і рештки борошна. Продовжувати вимішувати доти, доки тісто не стане гладким. Тісто скласти, покласти в миску, накрити. Півгодини. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню, скласти знову в миску. 20 хвилин. Знову викласти на стіл. Розділити на 2 частини – 200 г і бІльша частина. Округлити, накрити мискою. 10 хвилин. Сформувати 2 кулі з тіста, викласти одна на одну. Палець «вмочити» в борошно і проколоти кулі пальцем, до самого столу. Дати тісту підійти (до збільшення вдвічі). Зробити лезом надрізи на хлібі. Пекти у розігрітій духовці у такому режимі: 250 градусів Цельсія з паром - 8 хвилин. Воду забрати, температуру знизити до 200 градусів – 5 хвилин. Температура 180° C – 15 хвилин або до готовності. Остудити в духовці, з привідкритими дверцятами. Мої коментарі: Я робила бігу, але тісто наступного дня замішувала у хлібопічці. Цибуля звичайно надає цікавої нотки (на зрізі у мене її не дуже помітно - це тому що, карамелізована у вині, вона була такою смачною (а я смажену цибулю дуже люблю ), що я її добре покуштувала до того, як додавати в тісто) Дівчата, хліб виходить з дуже-дуже хрумкою скоринкою. Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 24/02/2011, 14:02 | Сообщение # 90 |
Группа: Видалені
| Talochka, Такий красень, пористий!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
|