В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 6 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 02/12/2010, 10:31 | Сообщение # 76
Группа: Видалені





romlida, Talochka, Як я пропустила таку смакоту. Молодці дівчата!!!!!!!!!Гарні господиньки!!!!!!!!!!!!
 
TalochkaДата: Четвер, 02/12/2010, 11:22 | Сообщение # 77
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
ir71, Ірусь, ні-ні, вбивати тебе аж ніяк не хочу laughing , краще пригощайся! З часничком у наші морози - саме те, що треба, що хвороба не чіплялась! tongue
котяра, і модератора охоче пригощаю! rolleyes


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 02/12/2010, 13:10 | Сообщение # 78
Группа: Видалені





Дякую Наталю. Дуже смачно. biggrin
 
Яринка-1Дата: Четвер, 16/12/2010, 20:35 | Сообщение # 79
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дівчата ,пригощаю
Гуцулята
 
ir71Дата: Четвер, 16/12/2010, 20:39 | Сообщение # 80
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Яринка-1)
Дівчата ,пригощаю

Я здається вже вашими гуцулятами повечеряла biggrin biggrin biggrin Дякую!


 
ir71Дата: Середа, 02/02/2011, 10:43 | Сообщение # 81
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
ПИРІЖКИ З ДУЖЕ ТОНЕНЬКИМ ТІСТОМ

Щось трохи нагадують слойку?Це тісто на кефірі але мабуть трохи слойоне?


 
ir71Дата: Середа, 02/02/2011, 10:44 | Сообщение # 82
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Ці пиріжки добре їсти гарячими і макати в сметанку.


Нагнала апетиту....Дякую за пречудовий рецепт!


 
TalochkaДата: Середа, 02/02/2011, 12:21 | Сообщение # 83
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Antalia Аню, дуже цікавий рецепт. surprised Та ще й дієтичний, адже тісто виходить зовсім без жиру.
ir71 Ірусь, я зразу теж про листкове подумала. Але тут подібна лише технологія складання. В усьому іншому Аніне відрізняється. Адже ти пам'ятаєш, у листковому кожного разу, розкачавши, треба змащувати жиром і, крім того, кожного разу після складання витримувати в холодильнику. (Саме тому я купую готове листкове тісто. dry )


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
оксанкаДата: Середа, 02/02/2011, 14:35 | Сообщение # 84
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Аню!!!Чи то я така голодна прибігла?!!! Чи то ти такого мені смаку "накинула"?!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
AntaliaДата: Вівторок, 08/02/2011, 10:13 | Сообщение # 85
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Дівчата, воно не слойоне зовсім. Воно таке.....ну дуже файне. В руці навіть не відчувається...якесь невагоме. Ну, хто перший буде жарити? І обовязково скажіть свою думку.


НАЛИВНИЙ ПИРІГ З КАПУСТОЮ

Тісто:
1,5 ст. муки, 1, 5 ст. майонезу, 1,5 ст. кефіру, 50 гр. мягкого масла, 3 яйця, 1 п. порошку.
Зєднати кефір, майонез, масло, яйця. Все збити. Дати муку з порошком. Збити.
Начинка:
квашену капусту зварити, сіль, перець, дати підсмажену цибулю.
Круглу форму для торта змастити і вилити половину тіста. Розкласти начинку і вилити другу частину тіста.

Пиріг вийшов ніжний і смачний...тільки фото не якісне.

Прикрепления: 3194717.gif (85.6 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 08/02/2011, 10:48
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 08/02/2011, 11:33 | Сообщение # 86
Группа: Видалені





Апетитно виглядає, люблю все з капустою, треба спробувати, лиш кефіру немаю. Аня а ти з купованого робила чи домашнього?
 
AntaliaДата: Вівторок, 08/02/2011, 11:37 | Сообщение # 87
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Таня, я печу завжди з купованого, бо домашній жирніший, і тісто більш забите( я вже переконалась).
 
ir71Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:49 | Сообщение # 88
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
НАЛИВНИЙ ПИРІГ З КАПУСТОЮ

Я якраз тушу капусту...Дякую за рецепт!Спробую!


 
TalochkaДата: Четвер, 24/02/2011, 12:19 | Сообщение # 89
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Хліб з червоним вином і червоною цибулею

500 г борошна
330 г води
10 г солі
5,5 г свіжих дріжджів

160 г червоної цибулі
трохи оливкової олії
півсклянки червоного вина
сіль, перець

Приготування займе 2 дні.
Біга (опара). Напередодні змiшати 70 г води і 1,5 г дріжджів, 65 г борошна. Накрити, залишити на годину.
Потім додати 85 г борошна ще, замісити руками, закрити плівкою i поставити в холодильник на ніч, температура 12 градусів (тобто в найменш холодну частину холодильника).

Вранці приготувати цибулю. Порізати, припустити в оливковій олії. Потім влити вино і дати йому випаритись на повільному вогні. Приправити сіллю, перцем.

Опару дістати з холодильника. Змішати воду, що лишилася (260 г, теплу) з рештою дріжджів та опарою, додати 250 г борошна. Накрити, лишити на годину.
Після цього в діжці змішати майже все борошно, що лишилось, і наше тісто. Почати вимішувати. Додати сіль. Місити, поки тісто не почне відставати від стінок. Ввести цибулю і рештки борошна. Продовжувати вимішувати доти, доки тісто не стане гладким. Тісто скласти, покласти в миску, накрити. Півгодини. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню, скласти знову в миску. 20 хвилин. Знову викласти на стіл. Розділити на 2 частини – 200 г і бІльша частина. Округлити, накрити мискою. 10 хвилин. Сформувати 2 кулі з тіста, викласти одна на одну. Палець «вмочити» в борошно і проколоти кулі пальцем, до самого столу.
Дати тісту підійти (до збільшення вдвічі). Зробити лезом надрізи на хлібі.
Пекти у розігрітій духовці у такому режимі:
250 градусів Цельсія з паром - 8 хвилин.
Воду забрати, температуру знизити до 200 градусів – 5 хвилин.
Температура 180° C – 15 хвилин або до готовності.
Остудити в духовці, з привідкритими дверцятами.

Мої коментарі:
Я робила бігу, але тісто наступного дня замішувала у хлібопічці.
Цибуля звичайно надає цікавої нотки (на зрізі у мене її не дуже помітно - це тому що, карамелізована у вині, вона була такою смачною (а я смажену цибулю дуже люблю smile ), що я її добре покуштувала до того, як додавати в тісто)
Дівчата, хліб виходить з дуже-дуже хрумкою скоринкою. smile
Смачного!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 24/02/2011, 14:02 | Сообщение # 90
Группа: Видалені





Talochka, Такий красень, пористий!!!!!!!!!!!!!!
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024