Несолодка випічка
| | |
Мусічка | Дата: Середа, 06/04/2011, 17:43 | Сообщение # 106 |
дегустатор
Статус: Offline
| Добавляю до пари(до пирога з сирками) Пиріг з грибами Тісто: 2 яйця 100 г маргарину 200 г сметани 0,5 ч.л. солі 3 скл. муки Замісити і поділити на дві частини. Начинка: Тарілку грибів,величина тарілки залежить від того, хто скільки хоче начинки і скільки має грибів,протушити з маслом і зеленою петрушкою. В готові гриби дати сіль, перець, кріп, зелену цибулю, 3-4 зварені і порізані яйця,пару ложок сметани. Один кусок тіста розкачати по бляшці, краї відігнути догори, викласти начинку і накрити другим куском тіста. Змастити яйцем і на 30 хв. виставити на холод(можна й на більше). Ставити пекти у нагріту духовку. Пекти до золотистої скоринки. Смачного!
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 06/04/2011, 19:37 | Сообщение # 107 |
Віват кухар!!!
| Мусічка, о ще один класний рецепт! Уявляю, який ж він смачний! Дякую!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 07/04/2011, 10:42 | Сообщение # 108 |
найкращі кондитери
| Мусічка, сирний пиріг смачний, то я уявляю наскільки смачний буде з грибами..
|
|
| |
Рося | Дата: Четвер, 07/04/2011, 14:49 | Сообщение # 109 |
Гурман
| Quote (Мусічка) Пиріг з грибами Ну,Мусічка, Ви нас розбалуєте такими смачними пирогами. Мої просять ще от і буду мати нагоду попробувати новий. Дуже дякую за рецепт!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 07/04/2011, 14:59 | Сообщение # 110 |
адмін
| Quote (Мусічка) Пиріг з грибами Як тільки будуть перші гриби то відразу пробую.З печерицями у мене не люблять,кажуть що то не гриби
|
|
| |
Мусічка | Дата: Четвер, 07/04/2011, 19:50 | Сообщение # 111 |
дегустатор
| Я восени опеньки відварила і так заморозила.Були аж до тепер.І на підливу, і на пиріг.
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 08/04/2011, 13:40 | Сообщение # 112 |
шеф-повар
| Мусічка, дякую за рецепт! У мене теж є лісові морожені гриби - так що можна пробувати. Дівчата, скоро уже почнуть продавати молоду капусту, і можливо хтось захоче спекти смачний пиріг з капустою на дріжджовому тісті. (Рецепт по зсилці) Пиріг з капустою Смачного!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 08/04/2011, 13:41 |
|
| | |
Talochka | Дата: Вівторок, 12/04/2011, 15:37 | Сообщение # 114 |
шеф-повар
| Я ж з п'ятниці у цю тему не заходила, а ти, бідна, тут млієш! Дякую, Оксанцю!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Налинка | Дата: Четвер, 14/04/2011, 17:09 | Сообщение # 115 |
нова людина
| Корзинки солоні. Тісто: 1ст. борошна 100 г холодного маргарину потерти на тертці щіпка солі 2 ст.л. сметани. Кінчиками пальців з борошна і маргарину зробити крихти, додати сметану, сіль, замісити тісто, покласти на 20 хв. в холодильник. Потім розкачати, вирізати склянкою кружочки, викласти формочки, добре притиснути по краях, поколоти тісто виделкою, спекти в гарячій духовці при 200 градусах . Начинка: Жменя замоченого чорносливу 1 варене куряче філе 2 варені яйця майонез. З чорносливу вийняти кісточки, порізати смужками, все інше-кубиками, заправити майонезом. Тісто виходить дуже смачне…але фото на жаль немає
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 13:15 | Сообщение # 116 |
адмін
| Quote (Налинка) Корзинки солоні. Цікавий рецепт.Дякую!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 29/04/2011, 20:01 | Сообщение # 117 |
шеф-повар
| "Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком" Склад: тісто на форму діаметром 24см 100гр борошна, 100гр холодного масла, 50мл холодної води, щіпка солі. Змішати муку, сіль та масло. Розтерти до однорідного стану, тісто буде як пісочне. Додати воду. Зліпити кульку, загорнути в плівку та поставити в холодильник на 30хв. Начинка: 450гр горошку (краще свіжого або мороженого), 100гр шинки, 1\2 середньої цибулини, кавова чашечка води, 500 гр домашнього сиру, 2ст.л. тертого пармезану(сир твердий), 3шт яйця, 100мл сметани, личточки м'яти 5шт, олія, сіль, перець до смаку. Приготування: На деко покласти пергамент. Тісто розкачати і викласти у форму так, щоб борти були на 4см приблизно. Поставити в холодильник поки приготуємо начинку. В сковороду налити олію та обсмажити цибулю до ледь золотистого кольору, додати горошок та воду, і залишити на 10хв на слабкому вогні, щоб випарувалася вода. Порізати шинку соломкою і додати до гороху. Ще трошки потримати на вогні, потім виключити нехай вистигає. Змішати сир з яйцями та пармезаном. Додати сметану, м'яту пощипати, сіль та перець, добре вимішати. Додати остиглий горошок і знов добре вимішати. Викласти начинку на тісто гарно розрівняти і випікати в духовці при 200-220 гр приблизно 60 - 80хв. Рецепт взяла з одного італійського сайту минулого літа. Тоді ж і випробувала. Смак неперевершений, а так як всі мої домашні дуже люблять сир, то пиріг тільки і бачили. Брат поки розпробував захотів добавки - а вже тільки крихточки лишилися Пробуйте дівчата, не пошкодуєте. Смачного!!!
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 29/04/2011, 20:06 | Сообщение # 118 |
Віват кухар!!!
| Quote (Pavluk) Пробуйте дівчата, не пошкодуєте. Смачного!!! З опису дуже смачний! Дякую!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:41 | Сообщение # 119 |
найкращі кондитери
| Quote (Antalia) 1 ч.л. соди, Аня точно соди чи солі.Якщо соди ,то чи потрібно гасити оцтом
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:43 | Сообщение # 120 |
ніхто
| Леся, 1 ч.л. соди. Гасити не треба.
|
|
| |
|