В гості до Ірини
 Несолодка випічка - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Несолодка випічка
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 10:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Солодка випічка,торти знаходяться в закритому форумі

Каталог


Піца
Лангоші
Картопляний кіш
Піта
Мафіни з твердого сиру
Листкове тісто
Хачапурі
Лавашні чебуреки
Картопляники
Сирно-грибні завитки
Пісні пончики
Пиріжки з капустою
Пісні кіфлики
Перемячі
Піца зі сиром та шинкою
Пиріг із смаженими овочами та сиром «фета»
Піца від цукерочки
Равлики з баклажанами
Пиріжки з картоплею
Пиріг з молодою капустою і сиром
Ледачі ростергаї
Киш з куркою і грибами
Ліниві чебуреки
Хліб заварний
Гуцулята
Наливний пиріг з капустоювід ані
Хліб з червоним вином і червоною цибулею
Піссаладьєре (Pissaladière) - прованська піцца
Тісто на піцу від Ані
Сирний пиріг від Мусічки
Пиріг з грибами від Мусічки
Пиріг з капустою від Талочки
Корзинки солоні
Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком
Тісто на піцу від Улянки
Піца від Яринки
Піца від Тані Павлик
Пиріжки від Ксюшки
Овочевий пиріг
Пиріг Маркіз від Ксюші
Піца від Ксюші
Тісто на пиріжки від Ксюші
Пиріг "Очі дракона"
Пармезанове печиво
Пиріг з мясним фаршем
Пиріг невістки
Кіш
Хліб з цукіні і сиром
Паляниця з цільнозернового борошна з інжиром, блакитним сиром і медом
Картопляні локші
Грузинські лобіані

Індійський хліб
Пиріжкове тісто на кефірі.
Томатно житній хліб
Рибний пиріг
Сирні коржики за 5 хвилин!


 
МусічкаДата: Середа, 06/04/2011, 17:43 | Сообщение # 106
Мусічка
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
Добавляю до пари(до пирога з сирками)
Пиріг з грибами
Тісто:
2 яйця
100 г маргарину
200 г сметани
0,5 ч.л. солі
3 скл. муки
Замісити і поділити на дві частини.
Начинка:
Тарілку грибів,величина тарілки залежить від того, хто скільки хоче начинки і скільки має грибів,протушити з маслом і зеленою петрушкою.
В готові гриби дати сіль, перець, кріп, зелену цибулю, 3-4 зварені і порізані яйця,пару ложок сметани.
Один кусок тіста розкачати по бляшці, краї відігнути догори, викласти начинку і накрити другим куском тіста.
Змастити яйцем і на 30 хв. виставити на холод(можна й на більше). Ставити пекти у нагріту духовку.
Пекти до золотистої скоринки.
Смачного!
 
УлянкаДата: Середа, 06/04/2011, 19:37 | Сообщение # 107
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Мусічка, о ще один класний рецепт! Уявляю, який ж він смачний! Дякую!



s
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 07/04/2011, 10:42 | Сообщение # 108
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Мусічка, сирний пиріг смачний, то я уявляю наскільки смачний буде з грибами..

 
РосяДата: Четвер, 07/04/2011, 14:49 | Сообщение # 109
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
Пиріг з грибами

Ну,Мусічка, Ви нас розбалуєте такими смачними пирогами. Мої просять ще от і буду мати нагоду попробувати новий. Дуже дякую за рецепт!!! heart


 
ir71Дата: Четвер, 07/04/2011, 14:59 | Сообщение # 110
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Мусічка)
Пиріг з грибами

Як тільки будуть перші гриби то відразу пробую.З печерицями у мене не люблять,кажуть що то не гриби surprised


 
МусічкаДата: Четвер, 07/04/2011, 19:50 | Сообщение # 111
Мусічка
дегустатор
Группа: Особливі
Сообщений: 44
Статус: Offline
Я восени опеньки відварила і так заморозила.Були аж до тепер.І на підливу, і на пиріг.
 
TalochkaДата: П`ятниця, 08/04/2011, 13:40 | Сообщение # 112
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Мусічка, дякую за рецепт! У мене теж є лісові морожені гриби - так що можна пробувати. biggrin

Дівчата, скоро уже почнуть продавати молоду капусту, і можливо хтось захоче спекти смачний пиріг з капустою на дріжджовому тісті. (Рецепт по зсилці)

Пиріг з капустою

Смачного!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя


Сообщение отредактировал Talochka - П`ятниця, 08/04/2011, 13:41
 
оксанкаДата: П`ятниця, 08/04/2011, 15:44 | Сообщение # 113
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, Щойно м почала відходити wink А тут знову Наталочка зі своїми шедеврами wacko wacko wacko і хоч не хоч я знову млію!!! happy happy happy happy

 
TalochkaДата: Вівторок, 12/04/2011, 15:37 | Сообщение # 114
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Я ж з п'ятниці у цю тему не заходила, а ти, бідна, тут млієш! happy happy happy
Дякую, Оксанцю!


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
НалинкаДата: Четвер, 14/04/2011, 17:09 | Сообщение # 115
Налинка
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
Корзинки солоні.
Тісто:
1ст. борошна
100 г холодного маргарину потерти на тертці
щіпка солі
2 ст.л. сметани.
Кінчиками пальців з борошна і маргарину зробити крихти, додати сметану, сіль,
замісити
тісто, покласти на 20 хв. в холодильник. Потім розкачати, вирізати
склянкою кружочки, викласти формочки, добре притиснути по краях,
поколоти тісто виделкою, спекти в гарячій духовці при 200 градусах .
Начинка:
Жменя замоченого чорносливу
1 варене куряче філе
2 варені яйця
майонез.
З чорносливу вийняти кісточки, порізати смужками,
все інше-кубиками, заправити майонезом.
Тісто виходить дуже смачне…але фото на жаль немає
 
ir71Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 13:15 | Сообщение # 116
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Налинка)
Корзинки солоні.

Цікавий рецепт.Дякую!!!


 
PavlukДата: П`ятниця, 29/04/2011, 20:01 | Сообщение # 117
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
"Солоний пиріг з сиром та зеленим горошком"
Склад:
тісто на форму діаметром 24см
100гр борошна, 100гр холодного масла, 50мл холодної води, щіпка солі.
Змішати муку, сіль та масло. Розтерти до однорідного стану, тісто буде як пісочне. Додати воду. Зліпити кульку, загорнути в плівку та поставити в холодильник на 30хв.
Начинка:
450гр горошку (краще свіжого або мороженого), 100гр шинки, 1\2 середньої цибулини, кавова чашечка води, 500 гр домашнього сиру, 2ст.л. тертого пармезану(сир твердий), 3шт яйця, 100мл сметани, личточки м'яти 5шт, олія, сіль, перець до смаку.
Приготування:
На деко покласти пергамент. Тісто розкачати і викласти у форму так, щоб борти були на 4см приблизно. Поставити в холодильник поки приготуємо начинку.
В сковороду налити олію та обсмажити цибулю до ледь золотистого кольору, додати горошок та воду, і залишити на 10хв на слабкому вогні, щоб випарувалася вода.
Порізати шинку соломкою і додати до гороху. Ще трошки потримати на вогні, потім виключити нехай вистигає.
Змішати сир з яйцями та пармезаном. Додати сметану, м'яту пощипати, сіль та перець, добре вимішати. Додати остиглий горошок і знов добре вимішати. Викласти начинку на тісто гарно розрівняти і випікати в духовці при 200-220 гр приблизно 60 - 80хв.
Рецепт взяла з одного італійського сайту минулого літа. Тоді ж і випробувала. Смак неперевершений, а так як всі мої домашні дуже люблять сир, то пиріг тільки і бачили. Брат поки розпробував захотів добавки - а вже тільки крихточки лишилися happy happy happy Пробуйте дівчата, не пошкодуєте. Смачного!!!
 
ОляДата: П`ятниця, 29/04/2011, 20:06 | Сообщение # 118
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Пробуйте дівчата, не пошкодуєте. Смачного!!!

З опису дуже смачний! Дякую! flower

 
ЛесяДата: Субота, 30/04/2011, 12:41 | Сообщение # 119
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Antalia)
1 ч.л. соди,

Аня точно соди чи солі.Якщо соди ,то чи потрібно гасити оцтом


 
AntaliaДата: Субота, 30/04/2011, 12:43 | Сообщение # 120
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Леся, 1 ч.л. соди. Гасити не треба.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024