Несолодка випічка
|
|
|
Леся | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:46 | Сообщение # 121 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую Аничко!!!А що буде якщо я вже згасила??? Можна тісто викинути???
Сообщение отредактировал Леся - Субота, 30/04/2011, 12:46 |
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:47 | Сообщение # 122 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Леся, я думаю...нічого страшного...розкачуй тонко і коли вилкою.
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 30/04/2011, 12:48 |
|
| |
Леся | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:49 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) розчачуй тонко. Слухаюсь Шеф!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 30/04/2011, 12:59 | Сообщение # 124 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Давай, йди печи, бо я тоже пляцок печу...
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 04/05/2011, 17:41 | Сообщение # 125 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Хочу поділитися рецептом тіста на піццу. Піцца виходить дуже смачна і м"якенька. Тісто на піццу 2 яйця, 1 ст. л. цукру, 100 гр. маргарину, 125 гр. солодкого молока, 125 гр. води, 50 гр. дріжджів, сіль на кінчик ножа, мука. Все добре вимішати міксером і по трошки добавляти муки, щоб тісто вийшло, як густа сметана.Тісто поставити в холодильник, щоб гарно підійшло. Потім вилляти на велику бляшку, змащену олією і викласти начинку. Піцца виходить тоненька і дуже м"яка.
s
Сообщение отредактировал Улянка - Середа, 04/05/2011, 17:43 |
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 04/05/2011, 18:01 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Улянка, Дякую, обов’язково спробую!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 04/05/2011, 18:55 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Уляночко,дякую за ще один рецепт піцци.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 04/05/2011, 18:57 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Улянка, мені дуже підходять рецептів дріжджової випічки без довгого процесу...
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 04/05/2011, 19:00 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) мені дуже підходять рецептів дріжджової випічки без довгого процесу... Істину правду говориш ,Зорянко!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Середа, 04/05/2011, 19:14 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Улянка, гарний рецепт. піца така апетитна!
|
|
| |
Яринка | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 00:38 | Сообщение # 131 |
дегустатор
Группа: файна газдиня
Сообщений: 43
Статус: Offline
| [b]піца[/b] 1ст.л.цукру 200мл молока 1ст.л.сухих дріжджів 2ст.муки 3ст.л.олії щіпка солі З*єднати молоко.дріжджі.цукор.дати трохи підрости.Додати інші складники і добре вимісити тісто. Залишити нехай підросте. Знову вимішати. Розкачати.виложити начинку.хто яку любить.посипати сиром і пекти при темп.200гр.20хв. СМАЧНОГО!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 09:57 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Яринка, Яка апетитна піцца!!
|
|
| |
zoo | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 11:05 | Сообщение # 133 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Яринка, Смачненька!!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 07/06/2011, 16:36 | Сообщение # 134 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Яка гарна піца.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 02/09/2011, 20:52 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Смачне тісто на піцу 1ст. борошна 1\3 ст. теплої води, 1ст.л. олії, 1ч.л. з гіркою сухих дріжджів(тих що не треба розводити), 1\2 ч.л. меду або цукру. дрібка солі. Тісто замісити і дати постояти 5хв в теплому місці. За той час можна підготувати начинку, хто яку любить. Тісто можна розкачувати тоненько або розтягувати. Так роблять в Італії у всіх піцеріях(розтягують). І все, печемо до готовності. Смачного!!!
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 02/09/2011, 20:52 |
|
| |